کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سیگنال خرید این سهم بد قلق با شکست 195 تومان صادر می شود... به نظرم بر این مقاومت غلبه خواهد کرد... حد ضرر کوتاه مدت 160 تومان.
سلام. میتونید یه کمی نمودار و خطهایی را که رسم کردید توضیح بدید؟ من تازه دارم تکنیکال میخونم، دقیقا متوجه نمیشم چطور به این 195 رسیدید.
میشه توضیح بدین؟ مرسی.
این سهم تا حالا که بازدهی نداده و هیچ تضمینی نداره یکی دو سال هم نگه داریم بازدهی بده. تقریبا تمام گروه ها و سهم ها یه گین شارپ تو این یکی دو ماهه به سهامدرانشون دادند به جز این سهم که بیشتر اوقات منفی هست . به نظر بازیگر ندارد یا بازیگرش حال نداره که یه فکری به حال این سهم بکنه و کلا بیخیال شده .
اگر یک نگاهی به شاخص انبوه سازی داشته باشید. تو تایم فریم هفتگی هم وضعیت بدک نیست. به نظر روند نزولی شکسته شده. واکنش های خوبی به ترازهای فیبوناچی نشون داده.
به خط میانه چنگال صعودی بلند مدت خودش واکنش خوبی داشته و برگشته.
شاید هم گروهی ها کمکی باشند تا ثاخت هم کمر اون محدوده ۲۲۸ بشکند! در خودش که اراده ای مشاهده نمیشود. شاید هم من متوجه نمیشم!
البته فعلا هیجان خاصی به خاطر بالا رفتن بهای تمام شده محصولات غذایی ایجاد شده و مردم استقبال خوبی از این قضیه کردن. حالا بستگی داره این هیجان چقدر طول بکشد.
با توجه به شرایط بازار به نظر نمیاد همه گروه ها هم زمان با هم حرکت کنند.
اینا همه حدس و گمان شاید هم ثاخت از فردا استارت بزند. کدوم فردا خدا داند:D
نظر