استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
    #غزر در سود در3ماهه 276 ریال سود محقق کرده و رشد 60% نسبت به مدت مشابه دارد
    سهم 2805 میلیارد ریال سود عملیاتی و 2210 میلیارد ریال سود خالص دارد..

از حاشیه سود ناخالص ۳ ماه اولش راضیم..

فقط میمونه تناژ تولید در اینده...

سود ۲۷ تومانی غزر در سه ماه اول با فروش ۳۹ هزار تن ماکارونی محقق شده:D

در حالی ک فروش شرکت تا ۳۰۰ هزار تن هم میتونه باشه... و حالت متوسطش ۲۴۰ هزار تن...

**

گزارش ۳ ماه تابستان بیاد تکلیف این شرکت هم مشخص میشه ک کفش کجاست و چند میارزه:D

این غزر رو من داشتم بررسی میکردم واسه ورود....ولی تا حرف خودروسازی اش آمد من یکی بیخیالش شدم:D از همچین حاشیه هایی که سر و ته نداره باید فرار کرد! ..البته نمیگم ارزنده نیست...میگم من معمولا درمیرم از این مدل سهام!...

بشین ماکارونی ات رو بساز ، شرکت ناحسابی :D

خلاصه اینکه غمینو به این خوبی :D
    گزارش داده هلووو:D

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

این غزر رو من داشتم بررسی میکردم واسه ورود....ولی تا حرف خودروسازی اش آمد من یکی بیخیالش شدم:D از همچین حاشیه هایی که سر و ته نداره باید فرار کرد! ..البته نمیگم ارزنده نیست...میگم من معمولا درمیرم از این مدل سهام!...

بشین ماکارونی ات رو بساز ...

غمینو به این خوبی :D
      گزارش داده هلووو:D

من فک نمیکنم غزر ربطی ب خودرو سازی داشته باشه

اگرم اینا شروع کنن بخوان بسازن..شک نکنید بهتر از ایران خودرو و سایپا میسازن:D

غزر زیر مجموعه گروه زر هست..

خودرو سازی هم باشه زیر مجموعه ی گروه زر هست نه زر ماکارون...

امیدوارم گروه زر وارد خودرو سازی بشه تا ملت بفهمن بخش خصوصی چه توانایی ها داره...

برخلاف همه ک میگن...که زر ماکارون بره ماکارونیشو تولید کنه اونو چ ب خودرو....اعتقاد دارم ماشین هایی بسازه که اگه ملت پرایدو روزی ۵ بار دستمال میکشن اونو روزی ده بار دستمال بکشن:D

در مورد غزر اگه قیمت سهم برسه ۷۰۰ یا زیرش..و اونطرف حاشیه سود بالای ۳۰ بمونه و تناژ بره سمت ۳۰۰ هزار تن... سهم دوباره به سمت ۱۰۰۰ حرکت میکنه...

فعلا در حدی ک جلوی چشممان باشه خریدیم...و اینکه بازکردن گزارشش یه ارزشی داشته باشه برامون:D
      آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/22, 14:43.

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

من فک نمیکنم غزر ربطی ب خودرو سازی داشته باشه

اگرم اینا شروع کنن بخوان بسازن..شک نکنید بهتر از ایران خودرو و سایپا میسازن:D

غزر زیر مجموعه گروه زر هست..

خودرو سازی هم باشه زیر مجموعه ی گروه زر هست نه زر ماکارون
        خوب همین ربطی نداره که میگم این چه کاریه همچین اخبار و شایعاتی. شرکت غذایی هست...مگه هولدینگه...سرمایه گذاریه...چیه اخه!

باید یک شرکت بالاخره در یک کار اقتصادی یک ارزش افزوده نسبت به بقیه بنگاههای اقتصادی داشته باشه...که بره در اون زمینه سرمایه گذاری کنه.

اونم خودرو!! که واسه خودش صنعت بزرگیه...چطوری یک شرکت غذایی میخواد خودروسازی کنه!

دقیق نفهمیدم ماجراش چی بود که همچین چیزی شایعه شد... معمولا این مدل شایعات بودار هست دیگه...یا تبلیغ هست...یا میخوان سهم پروژه کنن...خلاصه عدم اطمینان در همیچن مواردی ..اونم با زار و زندگی مدیریت مملکت ما....در این موارد اینقد زیاده که ریسک اش خیلی بالاست

ایشالا که برای تو خیر باشه این غزر:D
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کروکودیل
          عضو فعال
          • Aug 2020
          • 3631

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          خوب همین ربطی نداره که میگم این چه کاریه همچین اخبار و شایعاتی. شرکت غذایی هست...مگه هولدینگه...سرمایه گذاریه...چیه اخه!

باید یک شرکت بالاخره در یک کار اقتصادی یک ارزش افزوده نسبت به بقیه بنگاههای اقتصادی داشته باشه...که بره در اون زمینه سرمایه گذاری کنه.

اونم خودرو!! که واسه خودش صنعت بزرگیه...چطوری یک شرکت غذایی میخواد خودروسازی کنه!

دقیق نفهمیدم ماجراش چی بود که همچین چیزی شایعه شد... معمولا این مدل شایعات بودار هست دیگه...یا تبلیغ هست...یا میخوان سهم پروژه کنن...خلاصه عدم اطمینان در همیچن مواردی ..اونم با زار و زندگی مدیریت مملکت ما....در این موارد اینقد زیاده که ریسک اش خیلی بالاست

ایشالا که برای تو خیر باشه این غزر:D

مجوز تولید هم گرفتن...شایعه نبوده ولی ربطی ب غزر نداره... به سهامداران غزر هیچ ارتباطی نداره...سهامدار غزر فقط باید قیمت ماکارونی و میزان تولید رو بررسی کنه...بقیه اخبارا در مورد گروه زر و خودرو سازی زر هیچ نفع یا ضرری برای سهامداران غزر نداره...

گروه زر n تا زیر مجموعه داره یکیش غزر هست....یکیش خودروسازی زر...و‌این شرکت ها از هم جدا هستن...مثل این میمونه ومعادن مثلا تجلی رو داره....بعد خودرو سازیم میخ‌اد بزنه....بعد سهامداران تجلی بیان رو اخبار تولید خودرو مانور بدن...ک اصلا ربطی ب اونا نداره و اون مربوط به ومعادنه مثلا

شایدم من اشتباه میکنم و خودرو سازی بیاد زیر مجموعه زر ماکارون بشه!

ولی به نظرم باید بره زیر مجموعه گروه زر و جدا از زر ماکارون
          آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/22, 15:02.

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

آخرین اخبار حاکی از آن است که زرخودرو برای تاسیس کارخانه خودروسازی مجوزهای لازم را اخذ کرده است.

مهدی امینی -قائم مقام مدیر عامل و عضو هیات مدیره گروه زر- در نشست خبری با بیان اینکه زرخودرو مجوزهای لازم را برای تاسیس کارخانه خودروسازی اخذ کرده است، توضیح داد: «در این راستا، تاکنون برای زرخودرو ساختمان مرکزی و زمینی به مساحت تقریبی ۴۴۰ هکتار در استان البرز – اتوبان کرج خریداری شده است.»

وی ادامه داد: «زرخودرو جواز تاسیس برای ساخت یک میلیون دستگاه انواع خودروی مختلف، از خودروی اقتصادی گرفته تا خودروی سواری و انواع کامیون و کامیونت را کسب کرده است.»

امینی افزود: «در همین راستا، مذاکراتی با چندین برند صورت گرفته است که زمانی که به نتیجه رسید نتایج آن اعلام می‌شود.»

نظر

• کروکودیل
              عضو فعال
              • Aug 2020
              • 3631

هفته ی اینده همه دنبال سهام پالایشگاهین...
              :)

بهترین گزارشات هم برای پالایشگاهی ها بود.. و احتمال اینکه ۱۵ درصد و بیشتر شارپ مثبت بخورن هست...

گروه سیمان هم خوب بود گزارشاتش

نظر

• shabah
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 764

هفته ی اینده همه دنبال سهام پالایشگاهین...
                :)

بهترین گزارشات هم برای پالایشگاهی ها بود.. و احتمال اینکه ۱۵ درصد و بیشتر شارپ مثبت بخورن هست...

گروه سیمان هم خوب بود گزارشاتش
                15-20 درصد برن بالا عالیه.

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

پکرمان هم زیان ساخت

# قیمت گذاری دستوری در صنعت تایر!

البته ۱۰ درصد افزایش نرخ بگیرن یر به یر میتونن کار کنن..

ولی برای سود ‌کردن نیاز به ۲۰ الی ۳۰ درصد افزایش نرخ دارن...البته تایر جدیدا کمی گران شده...
                  مثلا قیمت تایر رادیال باید بره بالای کیلیویی ۸۰ هزار تومن ..که در سه ماهه ۶۵ هزار تومن بوده‌.

حالا گزارش فروش تیر ماه بیاد ...ببینیم چند فروختن...

در کل امسال فاتحه سهامدارانشونو خوندن

ما این شرکت هایی ک یه روزی عالی بودن ولی زمین میخورن که البته مقصرش دولته !!!!!! رو بیشتر دوست داریم/:.grlim:./

چون در برگشت فوبله میشن معمولا... فعلا با این گزارش سهم باید بریزه.... هر وقت اوضاع صنعت بهبود پیدا کرد...میشه ب خرید فکر کرد....

پ ن : زمانی ک ما صرف تحلیل این گونه سهام خواهیم کرد چند برابر بقیه سهامه:D چون اگه یه روزی سود ساز بشن...بازدهی بسیار بالاتری نسبت ب سهام سود ساز فعلی دارن/:.grlim:./

البته پکرمان بعیده زیر ۱۰۰۰ بیاد:Dشایدم اومد:D
                  آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/22, 21:32.

نظر

• کروکودیل
                    عضو فعال
                    • Aug 2020
                    • 3631

این همه گزارش خوب اومد...

فردا اگه پالایشگاهی باز بود و شد خرید میخرم ...اونم با فرض اینکه نفت زیر ۸۰ نره...اگه بره هر وقتی بره درجا میفروشم

سایر شرکت ها هم گزارششان ب دلمان ننشست..خخخ

برا ۱۰ _۱۵ درصد سود شریک هر شرکتی نمیشیم

خرید سهم باpe بالای ۵ هم ممنوعه زین پس...البته قبلا peبالای ۶ هم میخریدم...الان نه دیگه...چون بازار بورس رونق نداره و خیلی سخت گیر شده ما هم سختگیر میشیم!!

بابد دنبال سهام با pe زیر ۴ بگردیم:D

مگر اینکه پول وارد بازار بشه....

سهم خوبه زیاده...ما هم قبلا خرید زدیم..خریدای جدید خیلی سختگیرانه تره....نسبت ب قبل...شده پولمون ماها ته حساب بمونه...چون در بازار پول نیست و نقدشوندگی کم شده

حتی سهامی ک دارم و گزارشاتشون هم خوب بوده فعلا رو به بالا اضافه نمیکنم...:D مثلا دکپسول یا غمینو رو ب بالا اضافه نمیکنم.....پول ته حساب باشه...بعد گزارشات ۶ ماهه با اطمینان بیشتر میخریم..
                    آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/23, 00:29.

نظر

• کروکودیل
                      عضو فعال
                      • Aug 2020
                      • 3631

های وب پوشش سه ماه اولش مشابه سه ماه اول سال قبل بوده!!!

حاشیه سود ناخالصش ۷۰ درصده!! ولی ایرادش اینه اینترنتش در این یک سال گران نشده یا خیلی جزیی بوده..

یه افزایش نرخ ۵۰ درصدی بگیره خوبه...

با همین روند جلو بره ۵۰ تومن میسازه امسال‌..ولی اگه یه افزایش نرخ ۵۰ درصدی بگیره ۷۵ الی۸۰ تومن میسازه...

فعلا سهمpe=5 داره

سود 525 میلیارد تومانی #های_وب از محل واگذاری سهام
                      فروش 100 درصد سهام شرکت فناوری اطلاعات نام آوران عصر نوین توسط شرکت های وب و شرکت های فرعی آن به مبلغ 6/015/000 میلیون ریال. لازم به ذکر است مبالغ دریافتی حاصل از این واگذاری در شرکت اطلاعات و ارتباطات شهر فیروزه که های وب و شرکت های گروه آن جمعا مالک 45 درصد سهام آن می باشد، با هدف توسعه هوشمند سازی صنعت بیمه از جمله موضوع توافقنامه شماره 00/10048 مورخ 1400/06/09 سرمایه گذاری می گردد.

میشه سهمی ۶۵ تومن سود!

۶۵ +۵۰= ۱۱۵ تومن
                      آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/23, 07:46.

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

غمینو و دکپسول که صفه ....اون نمادهایی هم میخوایم بسته هستن و بعیده امروز باز بشن

سیستم خاموش تا فردا

نظر

• کروکودیل
                          عضو فعال
                          • Aug 2020
                          • 3631

کارگزاری مفید

جناب آقای ......
                          پیرو تماس تلفنی صورت گرفته، سفارشات جنابعالی در نماد شاوان در تاریخ 1401.05.01 مطابق مقررات موجود و تذکر ناظر بازار، مصداق تخلف قیمت سازی در بازار شناسایی شده است. لطفا با مطالعه محتوای لینک زیر در معاملات آینده خود به مصادیق تخلفاتِ سفارش گذاری دقت فرمایید.
                          تخلف‌های معاملاتی در سامانه‌های آنلاین | آشنایی با بورس | آموزش مفید

:D

گمشید...

اگه نفت بالای ۱۰۰ دلار بمونه یا ۹۰ دلار pe سهم ۳ هست...بعد من قیمت خرید رو بالاتر از بقیه گذاشتم:D گیر دادن چرا بالا نشستی

با pe : 4 و تکرار گزارش ۳ ماهه در ۹ ماه بعدی که سهم ۳۲۰۰ میارزه البته اگه نفت بالای ۱۰۰ و۹۰ بمونه...

سهم ۳ ماهه ۲۰۰ تومن سود ساخته !! بعد ناظر گیر داده چرا موقع بازگشایی قیمت بالاتر گذاشتی:D

ولی در کل ببینید بازار به چ روزی افتاده....ک شاوان رو با pe =۳ باز میکنن...

نکته ای که وجود داره : هر ۲۰ درصد رشد دلار نیما شاید حدود ۱۵ درصد افت نفت رو پوشش بده

یعنی تا نفت ۸۰ دلاری نگرانی وجود نداره امسال برای پالایشگاهی ها...

ولی با نفت زیر ۸۰_۷۵ دیگه شاید ۳۰ درصد سودای سه ماه کم بشه!! یعنی شاوان دیگه ۲۰۰ نسازه با نفت ۷۵ شاید ۱۵۰ و کمی کمتر بسازه!!
                          آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/23, 13:52.

نظر

• کروکودیل
                            عضو فعال
                            • Aug 2020
                            • 3631

این همه گزارش خوب اومد...

فردا اگه پالایشگاهی باز بود و شد خرید میخرم ...اونم با فرض اینکه نفت زیر ۸۰ نره...اگه بره هر وقتی بره درجا میفروشم

سایر شرکت ها هم گزارششان ب دلمان ننشست..خخخ

برا ۱۰ _۱۵ درصد سود شریک هر شرکتی نمیشیم

خرید سهم باpe بالای ۵ هم ممنوعه زین پس...البته قبلا peبالای ۶ هم میخریدم...الان نه دیگه...چون بازار بورس رونق نداره و خیلی سخت گیر شده ما هم سختگیر میشیم!!

بابد دنبال سهام با pe زیر ۴ بگردیم:D

مگر اینکه پول وارد بازار بشه....

سهم خوبه زیاده...ما هم قبلا خرید زدیم..خریدای جدید خیلی سختگیرانه تره....نسبت ب قبل...شده پولمون ماها ته حساب بمونه...چون در بازار پول نیست و نقدشوندگی کم شده

حتی سهامی ک دارم و گزارشاتشون هم خوب بوده فعلا رو به بالا اضافه نمیکنم...:D مثلا دکپسول یا غمینو رو ب بالا اضافه نمیکنم.....پول ته حساب باشه...بعد گزارشات ۶ ماهه با اطمینان بیشتر میخریم..

وقتی گزارشات ب دل ما نشینه اوضاع همین میشه:D

تازه پالایشگاهی ک عالی بودن از همه شرکتها اینطوری زدن تو سرشون...

پ ن : همان ک گفتیم تا ابان خبر خاصی نیست در بورس و سودها کمه و سخته...

بازار کارش سخته چون pe بالای ۵ ممنوعه در بازاری ک سرکوب شده و نقدینگی نیست!! سود کردن با pe زیر ۵ و ۴ خیلی سخته....یعنی یه شرکتی باید در جا ۱۰۰ درصد تعدیل مثبت بده ک ادم بالای ۶۰_۷۰ درصد سود کنه!!

بیشرفا سود بانکی رو باید کم کنن .....یا رونق ب بازار بورس برگرده وگرنه با pe زیر ۵ خیلی سخته در کوتاه مدت سودکردن..

پولای درشت معلوم نیست الان تو کودوم بازاره!!

شاید در سپرده و اوراق باشن هنوز:D

شاید در دارایی امن مثل طلا و دلار
                            آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/23, 14:14.

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

سال ۹۵ اینا بود ک با خودم گفتم هر چند ماه یکبار برم دلار بخرم چون میدونستم تا سال ۱۴۰۰ دلار به ۱۰۰۰۰ تومن میرسه...ولی اون کار رو نتونستم مستمر ادامه بدم و یک سال بعدم همون مقدار کمی ک دلار خریدم فروختم:D گفتم دلار چ کوفتیه دیگه:) چرا بالا نمیره...وقت تلف کنیه:D

و سال ۹۷ دلار ۳۵۰۰ تومنی رفت یک ضرب تا ۲۰:D

اونجا ما اگه دلار داشتیم‌چی میشد...رو سقف ب ملت میفروختیم...و بعدش میومدیم کلی سهام جا مانده در بازار بورس رو میخریدیم...

یعنی هم ۳۰۰_۴۰۰درصد از طلا میگرفتیم!!! هم بعدش از سهام...یه بازدهی دیگه ی خیلی بالایی:D یعنی عملا بازدهی دلار و طلا رو از دست دادیم... خیلی مهمه اول جای دیگه پول بالا بره و بعد باز بیاد سهام ملت خسته رو بخره!! اینجوری دو سر سود میشه!

اما این استراتژی رو اینبار دوباره درست انجام میدیم:D

ب جای دلار هم طلا ی ابشده میخرم...

پ ن : امروز هم اضافه کردم/:.grlim:./

سهاممون مثبت بخوره بلافاصله:D درخ‌است وجه و خرید ابشده:D

حالا اقایون اگه دلار رو هر سال مثل ادم بردن بالا...که فتر جمع نمیشه....ولی اگه مثل دوران روحانی زدن تو سر دلار....یهو فنر در میره... بعد اینکه فنر در رفت طلا فروخته میشه و راهی بازار های دیگه میشه:D

امیدوارم ریسی :D بتونه ذو سال دیگه بزنه تو سر دلار:D

تا ما توشه پروازمون رو برداریم:)

ولی خوب احتمالا سال اینده همین موقع دلار بین ۳۷ تا ۴۰ باشه...

و عرزه اینکه یه سال دلارو زیر ۳۳ نگه دارن رو ندارن ب نظرم حتی اگه توافق بشه:D

سال قبل و امسال وام یکساله زیاد گرفتم...قسطای اینا تموم بشه ...دوباره میرم وام میگیرم برای خرید طلا....

در بورس هم اگه سودی رخ داد هر سری یک درصد یا دو درصد سرمایه رو میکشم بیرون...

و اینکار باید مستمر باشه...و اصلا وزن هم نکرد ک چقدر خریدیم
                              ...

بازم میگم اصلا توجه نکنید ک چقدر خریدید :D فقط اضافه کنید یکی دو سه سال...
                              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/23, 22:08.

نظر

• ordeal
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 608

سال ۹۵ اینا بود ک با خودم گفتم هر چند ماه یکبار برم دلار بخرم چون میدونستم تا سال ۱۴۰۰ دلار به ۱۰۰۰۰ تومن میرسه...ولی اون کار رو نتونستم مستمر ادامه بدم و یک سال بعدم همون مقدار کمی ک دلار خریدم فروختم:D گفتم دلار چ کوفتیه دیگه:) چرا بالا نمیره...وقت تلف کنیه:D

و سال ۹۷ دلار ۳۵۰۰ تومنی رفت یک ضرب تا ۲۰:D

اونجا ما اگه دلار داشتیم‌چی میشد...رو سقف ب ملت میفروختیم...و بعدش میومدیم کلی سهام جا مانده در بازار بورس رو میخریدیم...

یعنی هم ۳۰۰_۴۰۰درصد از طلا میگرفتیم!!! هم بعدش از سهام...یه بازدهی دیگه ی خیلی بالایی:D یعنی عملا بازدهی دلار و طلا رو از دست دادیم... خیلی مهمه اول جای دیگه پول بالا بره و بعد باز بیاد سهام ملت خسته رو بخره!! اینجوری دو سر سود میشه!

اما این استراتژی رو اینبار دوباره درست انجام میدیم:D

ب جای دلار هم طلا ی ابشده میخرم...

پ ن : امروز هم اضافه کردم/:.grlim:./

سهاممون مثبت بخوره بلافاصله:D درخ‌است وجه و خرید ابشده:D

حالا اقایون اگه دلار رو هر سال مثل ادم بردن بالا...که فتر جمع نمیشه....ولی اگه مثل دوران روحانی زدن تو سر دلار....یهو فنر در میره... بعد اینکه فنر در رفت طلا فروخته میشه و راهی بازار های دیگه میشه:D

امیدوارم ریسی :D بتونه ذو سال دیگه بزنه تو سر دلار:D

تا ما توشه پروازمون رو برداریم:)

ولی خوب احتمالا سال اینده همین موقع دلار بین ۳۷ تا ۴۰ باشه...

و عرزه اینکه یه سال دلارو زیر ۳۳ نگه دارن رو ندارن ب نظرم حتی اگه توافق بشه:D

سال قبل و امسال وام یکساله زیاد گرفتم...قسطای اینا تموم بشه ...دوباره میرم وام میگیرم برای خرید طلا....

در بورس هم اگه سودی رخ داد هر سری یک درصد یا دو درصد سرمایه رو میکشم بیرون...

و اینکار باید مستمر باشه...و اصلا وزن هم نکرد ک چقدر خریدیم
                                ...

بازم میگم اصلا توجه نکنید ک چقدر خریدید :D فقط اضافه کنید یکی دو سه سال...
                                میثم دیده گاه های بلند مدت رو خیلی دوست دارم
                                آدم ثروتمند واسه 20 ساله بعدشم برنامه داره یه زمانی 20 ساله بودم استادمون گفت بچه ها نقدینگی در حال افزایش و توصیه من به شما خرید طلا ما هم نفهمیدیم چی میگه...
                                چشم مو باز کردم رسیدم به دهه چهل ...
                                امروز گزارش cpi تیر اومد 4.5 درصد تورم در تیر و نقطه ای 54 درصد ریال با سرعت پهن داره میشه فعلا نگه داشتن دلارو ...
                                تو همین مرداد نرخ برق یه جهش داره یه پنج یا شش درصد در مرداد تورم داریم همین الان دلار واقعی با محاسبه cpi باید 33500 باشه
                                یکم مرداد 1401
                                اول دفتر به نام ایزد دانا
                                صانع پروردگار حی توانا

نظر

در حال کار...
                                X