استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
    عضو فعال
    • Mar 2020
    • 1076

پاسخ : استراتژی معامله گری به سبک و سیاق کروکودیل ها

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
    ۵ مرداد ۹۹:D

نزدیک ۲ سال از اون پیش بینی گذشت...

بعضیا هم اینجا بودن...تارگت ۸۰۰ و بالای ۱۰۰۰ دادن برای خودرو همین چند ماه پیش:D

الان فولاد مبارکشو با ۳۰۰ تومان سود ۱۱۰۰ تومان نمیخرن:D

بعد تو این بازار یه عده لاشخور باز پیدا شدن....شعر میگن.....
    وقتی بازار سبزه و سهام میره بالا معلوم نیست کدوم گورین ولی ما در این ده سال همیشه اینجا بودیم ...چ وقتی بازار ریخته چه وقتی صعود کرده...

بله وقتی بازار ریخت...بنده رفتم اسنپ ک زمان بگذره..و مثل ۴ تا بچه گریه نکردم..و نه سهممو مفت دادم به بازار و ونه فرار کردم از این بازار......و دیدیم چند ماه بعدش دشیمی چی شد...:D الان دوباره میلیارد بدن....اسنپ‌ نمیرم...چون اون تاریخش برای همون روزا بود...:D:D

و اون فاصله گرفتن و ندیدن بازار مهم بود...که ما اون شرایطم گذروندیم...و پوستمان کلفت تر شد....

آماده ی روزای بدتر هم هستیم....بعضیا هم پاره کنن خودشون رو......بنده تا ۱۴۰۸ هستم اینجا/:.grlim:./

حتی اگه جنگ بشه نصف سرمایه ما در بورس بلوکه بشه ۵ سال ما حتی برای اون روزها هم اماده ایم...:D دیگه از این بالاتر!!

:D

همون موقع هم ما لبخند میزنیم...:D

‌نه مثل ۴ تا بچه ک‌اصول سرمایه گذاری بلد نیستن و هی و دائم غر میزنن.....

وقتی میگیم افق ۱۴۰۸ هست...مقصد ۱۰۰۰ کیلومتر دیگست..طرف کیلومتر ۵۰ ش خسته میشه:) اون مشکل از شماست....

الانم‌میگم وقتی داریم طلا میخریم و اضافه میکنیم آماده‌ی روزهای بدتر داریم میشیم:)

روزایی میاد تا افق ۱۴۰۸ ک‌سهم با pe دو هم شاید نخرن ویک اتفاق بد بزرگ خواهیم داشت...که منجر ب تعطیلی بازار بورس میشه...:D طلایی ک داریم اضافه میکنیم ب مرور برای اون روزاست...

بعد ۴ تا بچه ....ک اصول و‌قواعد بورسو نمیدونن اومدن اینجا....:D

میثم خان چرا اینقدر چرت میفرمایی؟
    خودت هم میفمی چی میگه؟
    چرا نمک به زخم عامه میریزی؟
    مگه شما همونی نیستی که اینقدر بهت دری وری گفتن که رفتی ای دی جدید ساختی ؟!
    هر وقت دارویی صفه تو دارویی داری
    هر وقت دلار میره بالا تو طلا داری
    هر وقت هم هر دو میریزن تو اخزا داری...
    ادرس کانال تلگرامی ام:
    https://t.me/afkarboursei

نظر

• کروکودیل
      عضو فعال
      • Aug 2020
      • 3631

ما کسیو مجبور نکردیم اینجا رو بخونه...

اگه کارایی نداره این تاپیک نخونید وقت ما و خودتون هم نگیرید...اینکه شما آلزایمر دارید مشکل خودتونه...

مگه ما خر کسیو گرفتیم بیاد این کارو کنه اون کارو کنه..یا کسی ب ما پول داده اگه سود کرده یا ما ضررشو دادیم اگه ضرر کرده!!

اصلا حالا ک اینطوریه...ضرر کردید ...باشه...

یاد بگیرید ب حرف کسی نکنید تا ضرر نکنید و رو پا خودتون بایستید

هر کس بره هر شرکتی دوست داره بخره...

من سهام بزرگ نمیخرم پولم نمیرسه...خخخ...شما برید سهام بزرگ بخرید...:D

برید پالایشگاه پترو فولاد بخرید...اقایون جیبتان رو بهتر بزنن:D

من حاضرم برم سهم کوچیک بخرم حداقل دولت خیلی نتونه دست درازی کنه...
      آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 19:54.

نظر

• کروکودیل
        عضو فعال
        • Aug 2020
        • 3631

شفاف سازی در #دارو
        قیمت 236 قلم از محصولات شرکت به طور میانگین 57 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

**

⭕ اخبار فوری | اهواز گرم‌ترین نقطه کره زمین شد

سازمان فضایی ایالات متحده، ناسا می‌گوید:
        ?«تابستان سال ۲۰۲۲ موج گرما در جهان رکورد زده است.»
        ?ناسا با انتشار تصویری گرم‌ترین نقاط کره زمین را نشان داده است و اهواز در جنوب ایران با ثبت دمای ۴۶.۵ درجه سانتیگراد بالای صفر تاکنون گرم‌ترین نقطه کره زمین بوده است.
        آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/17, 20:07.

نظر

• mehdirazavi
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 50

در اصل توسط mehdirazavi پست شده است View Post
          آدمای بزرگ:خدایا روزی همه روبده روزی منم بده

آدمای کوچیک:خدایا بجزمن هیچکی سودنکنه فقط سهمای دارویی من بالابره خدایا دوساله ضایع شدم هرچی گفتم واعلام کردم وخریدم همش شده ضرر

اولش فکرکردم خیلی شیرم هرچی خریدم همینجا دادوبیدادکردم که بقیه بیان ازردوستم بخرن ولی نشدهرچی من بیشتر فریاد زدم سهم بیشتر میریخت تونگو

ملت فهمیدن من هرچی سهم اشتباهیه میخرم هرسهمی من میگم ملت ازش فرار میکنن

کگاز خریدم همش ریخت دتماد خریدم همش ریخت کزغال خریدم همش ریخت خدایا من چقدر بدبختم حتی نمیتونم یه سهم درست حسابی بخرم

خلاصه بعدش دیدم شیرنیستم باخودم فکرکردم چه حیوونی باشم خوبه

یه مدت جیم زدم رفتم خیلی داشت ضایع میشد سهمام همش توحداقل 40درصد ضرربودن باخودم فکرکردم یه مدتی آفتابی نشم ملت فراموش کنن چه خراب

کاری کردم شیر بودن خداییش خوب نبود

بعد یه مدت رفتم مسافرکشی باخودم فکرکردم اسبم مردم روجابجا میکنم بعد دیدم اسب هم خوب نیست کارسختیه خسته میشم

میخوام یه حیوون دیگه باشم یه حیوونی که یه دفه حمله کنه به سهم وخفتش کنه تصمیم گرفتم کروکودیل باشم آخه شمانمیدونین کروکودیل بودن چه حالی

میده همش توآبم فقط چشام بیرونه

نگاه میکنم سهمای کوچیک بدردنخور میخرم دهنم اینقدر بزرگ نیست بتونم شکارای درشت بکنم ولی خوب کاریش نمیشه کرد ازکروکودیل ازین بیشتر برنمیاد

خدایا کاش نهنگ بودم همه رومیخوردم یازرافه بودم ازون بالا سهمارونگاه میکردم

زبل خانی شدم براخودم نمیدونم شاید فردایه تاپیک دیگه بایه حیون دیگه زدم

خدایا هرکی پالایشگاهی میخره نابودکن خدایا نفت بشه 5دلار

خدایا یه کاری کن فولادیا زیانده بشن بانکیا بشن 30تومن

خدایاخودت سهمای دارویی روبالاببر

خدایا ماکوچیکا پولمون نمیرسه پالایشگاه بخریم فولاد بخریم فقط میتونیم سهمای کوچیک بخریم خودت هرچی سهم کوچیکه بالاببر

خدایا همه رونابود کن

خدایا چه کفتاری بودم خبرنداشتم آره من کفتارم کفتار ازهمش بهتره
          خداییش این متن اینقدر خوبه بنظرم که هروز بیارمش بالا

کسیکه قبلا ایدیش میثم2020 بوده اینقدر خرابکاری کرده وپیش بینی هاش فیلد شده براجلوگیری ازضایع شدن بیشتر اومده تغییرجنسیت داده ازشیر شده کروکودیل حالا ادعا میکنه ایدی قبلیش تا2020 اعتبار داشته ولی فراموش کرده باایدی قبلیش تا 28 دیماه 1400 پست زده که میشه 18ژانویه 2022 یعنی دوسال بعدش میگن دروغگو کم حافظس همینه دیگه

بروبچه برو خودتو خام کن کم شعر تحویل مردم بده توبرای فرار از بی اعتباری تغییر ایدی دادی

بدبخت کسیه که هروز برایه سهم دادوفریاد میکنه وکسی هم تره براش خرد نمیکنه

بدبخت کسیه که ارزو میکنه همه سهما منفی بشن بجز سهمای خودش

بدبخت کسیه که هرروز خودنمایی میکنه

بدبخت کسیه که بعد11سال توبورس بودن یادنگرفته که الان سال 1390نیست که بشه سهم های کوچیک رو پروژه کرد گذشت اونموقع که میشد کگاز وکسری وکفرا ولابساولخزرو....راالکی بالابرد

وعده سال 1408 میدی تااونموقع کی زندس کی مرده

آقای نوستراداموس سال 1408 یعنی همین فردایی که نواززیان خارج بشی اگه همین فردای بورس سهمات سربه سربشن برات سال 1408 شده پس الکی وعده وعید بیخود نده

خودتوبیشترازین ضایع نکن دستت براهمه روشده بادادوبیداد سهمات بالا نمیرن

خدایی درشو ببند دیگه بانوشتن شعرهات فضای این سایت روبیشترازین مسموم نکن

باایدی قبلیت مثلا چه هنری کردی که بااین ایدی جدید بکنی همون ادمی باهمون افکار کهنه بدون حدضرر

برو بچه هم دوره ای هات دیگه عارشون میشه چیزی بنویسن فروم نویسی رو کنارگذاشتن توهنوز لنگ داد وبیدادی

نظر

• کروکودیل
            عضو فعال
            • Aug 2020
            • 3631

حالا هر چی دوس داری بگو:D بای بای

تا دلت میخواد انتقاد کن بقیه ببینن من ک نمیبینم دیگه

اصن برا من مهم نیست دیگه انتقاد ...شاید ب جا هم باشه...مهم اینه ب کارمون ادامه بدیم...تاپیکی ک بهتون ضرر میزنه و جالب نیست حرفاش و سهاماش چرا میخونید...

وقت نداریم خودمون رو آلاف پاسخ ب حرفای چرت کنیم...وقت طلاست....
            سایر دوستان و دشمنان هم اگه خوششون نمیاد از من منو بلاک کنن گ پستامو نخونن...والله ب حمایت احدی نیازی نداریم در هیچ سهمی:D

من وقتی دارم ضرر میکنم و‌با این ضرر ها عشق میکنم و‌زندگی کسی رو س نا نا...

والا...

در زندگی همیشه دور آدم های بی کیفت رو‌خط بکشید و با قدرت ب سمت اهدافتون حرکت کنید شده اون آدم بی کیفت من یا هر کس دیگه باشه...

شب همگی خوش
            آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/18, 01:40.

نظر

• mehdyand2amir
              عضو فعال
              • May 2013
              • 313

نوشته اصلی توسط mehdirazavi

هم دوره ای هات دیگه عارشون میشه چیزی بنویسن فروم نویسی رو کنارگذاشتن

سلام
              با عرض معذرت که دخالت می کنم
              لطف کرده با ادبیاتی همدیگر را نقد کنید که برای فروم نویسی دافعه بیشتری ایجاد نگردد .اینکه می فرمایید تحلیل گران دیگر نوشتن برای دیگران را کنار گذاشته اند علامت خوبی نیست .فضایی فراهم کنیم که افراد بیشتر مطالب و تحلیل های خود را به اشتراک بگذارند .

و در نهایت هرکس مسئول خرید و فروش های خود خواهد بود
              سپاس فراوان

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11252

این دولت ضد تولیده..

ماکارونی ۲۰۰ درصد گرون شده...اون بنده خدایی ک ماکارونی احتکار نکرد و اومد سهامو غزر رو ۱۳۰۰ خ/:.wacsmiley.:/رید ۶۰ درصد تو ضرره الان

لعنت ب هر کس ک ضد تولیده
                غزر 62تومن پوشش داد 1400 ... قیمت بالای1000 ... pe بالایی بود دراین جو ریزشی هیجانی

برای امسال رو ریتم فعلی فروش دوبل سال قبل هم دربیاد و حفظ خاشیه سود 120درمیاد سود سهم

البته میتونه کمی بیشتر از دوبل سال قبل فروش بزنه ... وتا130-140 هم بسازه ....که باوجود ریزش سنگینش همین الان pe ایده الش6هست

اما ... امااگر زیادی داره این صنعت ... مثل دارونیست که شانس حفظ خاشیه سود بالاباشه ...

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                  غزر 62تومن پوشش داد 1400 ... قیمت بالای1000 ... pe بالایی بود دراین جو ریزشی هیجانی

برای امسال رو ریتم فعلی فروش دوبل سال قبل هم دربیاد و حفظ خاشیه سود 120درمیاد سود سهم

البته میتونه کمی بیشتر از دوبل سال قبل فروش بزنه ... وتا130-140 هم بسازه ....که باوجود ریزش سنگینش همین الان pe ایده الش6هست

اما ... امااگر زیادی داره این صنعت ... مثل دارونیست که شانس حفظ خاشیه سود بالاباشه ...
                  ماهیت شرکت های کوچک و غذایی در آینه ک اگه سود بانکی بیشتر باشه تولید صرف نداره! حالا ممکنه مدتی حاشیه سود تغییر کنه ولی حاشیه سود ناخالص بین ۲۰ تا ۳۵ درصد خواهد شد مجددا ب مرور زمان...تو ایران معمولا افزایش نرخ مجدد میگیرن تا حاشیه سود طوری بشه از سود بانکی کمتر نشه...حالا باید منتظر ماند دید چی میشه

برا همین غزر میشه طوری تحلیل زد ک ۳۰۰ تومن سود بسازه...

جون غزر هم طرح توسعه داشته! ولی اینکه فعلا مصرف ماکارونی کم شده در کشور یا نه رو فعلا نمیدونم

خود شرکت هم در حالت خیلی خوشبینانه سود ۲۲۰ رو در اورده و رو کدال زده...

منظورم اینه ک منم گفتم میتونیم ۳۰۰ تومن سود در بیاریم:D ولی یه سری امارها باید در آینده برسه تا ببینیم سود ب اون سمت میره

خود شرکت گفته اگه تناژ ۲۵۰ هزار تن باشه و‌قیمت برسه به ۲۷ سود ۲۳۰ تومنی در میاد ازش:D در بهترین و‌خوش بینانه ترین حالت

حالا تو گزارش ماهانه خرداد نرخ ماکارونی رشته ای ۲۵ هزار تومن شده...یعنی تا ۲۸ راهی نیست...کسی ک برا یه سال دیگه این سهمو زیر نظر داره.... قطعا تو تحلیل میتونه اعداد ۳۰ هم بزنه برا ماکارونی...

فقط میمونه بحث تناژ...و‌اینکه مصرف ماکارونی در کشور کم شده نسبت ب قبل یا نه...
                  که یکی دو ماه دیگه گزارش فروش ماهانش بیاد مشخص میشه.... این موردم...بعد میشه بهتر نظر داد...

اینکه با سرعت تو بازار یه سهمو‌ میبرن بالا یا سقوط میدن...

همیشه یعنی‌خیلی وقت ندارن...یا باید زودتر خالی کنن و فرار کنن...یا وقت نیست زودتر باید اصلاح بدن ک بعدا بالاتر و‌بهتر بتونن جم کنن...

آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/19, 01:10.

نظر

• کروکودیل
                    عضو فعال
                    • Aug 2020
                    • 3631

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

بدون تعارف با مرتضی سلطانی رو ببینید حالا ک صحبت از زر ماکارون شد!!

هیچ بعید نیست اینا خودرو هم بسازن:D البته ربطی ب غزر نداره و مربوط ب گروه زر میشه...

حالا یه همچین آدمایی...با گذر زمان قدرت اینو ندارن حاشیه سود رو برگردونن بالا:D؟؟

حالا اینا اگه بخوان خودرو هم بسازن باید سود تقسیمی شرکت های زیر مجموعشونو ببرن بالا

این صحبت ها در مورد غزر و گروه زر بمونه تا سال دیگه بیاریم بالا...
                    آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/19, 01:41.

نظر

• کروکودیل
                      عضو فعال
                      • Aug 2020
                      • 3631

غسالم ب نظر گزارش خوبی داده...

غمینو رو...خخخ

نظر

• کروکودیل
                        عضو فعال
                        • Aug 2020
                        • 3631

خرید شسپا با دید حداکثر یک ماهه

۵ درصدم بده یه ماهه راضی ام:D

۱۰درصد داد بهتر:D

بریم مجمع بیایم ببینیم‌چند درصد میده

۱۳ تیرماه..

فردا ردش میکنم و سود مورد نظرمو میگیریم

جلوتر اعلام میکنیم:D

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

۱۳ تیرماه..

فردا ردش میکنم و سود مورد نظرمو میگیریم

جلوتر اعلام میکنیم:D
                          میثم حیفه. شسپا امسال حداقل 75 تا 80 می سازد. به احتمال زیاد به قیمت 380 تا 400 می رسد. اخزاها را مقداری به شسپا تبدیل کن. راحت تا پایان سال 30 تا 35 درصد می دهد. از دکپسول هم مطمئن تر است.

نظر

• کروکودیل
                            عضو فعال
                            • Aug 2020
                            • 3631

گزاراشات سیمانی ها و غذایی ها به نظرم خوب بود تا اینجا

نظر

• کروکودیل
                              عضو فعال
                              • Aug 2020
                              • 3631

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                              میثم حیفه. شسپا امسال حداقل 75 تا 80 می سازد. به احتمال زیاد به قیمت 380 تا 400 می رسد. اخزاها را مقداری به شسپا تبدیل کن. راحت تا پایان سال 30 تا 35 درصد می دهد. از دکپسول هم مطمئن تر است.

سود اوراق خزانه با سررسید بالای 30 ماه دوباره رفت بالای 27 درصد در سال

طی یک سال اینده اگه دلار به 40 برسه شسپا 50 درصد هم میتونه بده به راحتی

===

با این نرخ سودا کار بورس بازا سخته

خیلی باید گزارش بخونیم امسال!!!

اگر دلار سال دیگه تا اخر شهریور 40 بشه بازنده ی بازار ها >> سپرده گزارن بانکی خواهند بود:D

یک سال اینده یک سال حساسیه...

پیش بینی ما که میگه باید دلار 37 الی 40 بشه ...اگه نشه ضرر میکنیم
                              آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2022/07/19, 21:21.

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

سود اوراق خزانه با سررسید بالای 30 ماه دوباره رفت بالای 27 درصد در سال
                                سود سالانه واقعی اوراق حدود ۲۲ درصد هست، چون سود اوراق سالانه پرداخت نمیشه به نظر بالاتر میاد
                                اگر با پرداخت سود به صورت ماهانه حساب کنیم سود اخزا میاد در محدوده ۲۰ درصد و حتی کمتر یه چیزی مثل صندوق های ثابت

نظر

در حال کار...
                                X