کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر جا صدای پای درنا هست بدون پشت بندش حسنی هم از راه میرسه.
خوش آمدید.
تایپیک و فوروم بدون حضور انورتان بی رونق بود.
چه خبر از بازار سکه و خودرو!؟؟
ما را که از پا آویزان کزدند ودارن میتکونند.
به والله دیگه چیزی نیست که بریزه !!
همش ریخت.
مخلصیم گالیور جان
ماهیت بازار همینه اگه فراز و فرودی نداشته باشه که سودی نمیشه کسب کرد. تقریبا 80 درصد بازار همچنان حبابه مخصوصا در سهام بزرگ بازار فولاد فملی تجارت ملت کگل فارس و .. اینها حباب محض هستن، 20 درصد تو بعضی سهام کوچیک حباب تخلیه شده که معامله اونها هم همچنان ریسک بالایی داره اما با پذیرفتن ریسک های موجود شاید بشه نوساناتی ازشون گرفت.
نه سیگنال خریدش واسه من از روی تابلو معاملات بود، من با اینکه سهام ندارم اکا خیلی از تابلو ها رو روزانه و لحظه به لحظه رصد میکنم، اینم دیروز کد به کد خفنی داشت که امروز هم تایید کرد سیگنال دیروز رو اونم تو همچین بازار یک دست قرمز پوشی، فکر کنم توش خبرهایی هست.
حبابم نداره حدود 200 تومن بوده سال 96 که الان با قیمت حدود 2 هزار تومنی میشه گفت حباب خاصی نداره، دیگه خود دلار هم تقریبا 8 برابر شده از اون تاریخ. البته اینا تبلیغ سهم نیست فردا احساس خطر کنم ردش میکنم بره.
خوب مارگارین و بهپاک را چطور میبینی؟ این دو هم روغنی هستند؟
انگار خبری در راهه !!؟؟
نه متاسفانه در مورد اونا اطلاعی ندارم تو واچ لیستم نبودن. در مورد خود صنعتم واقعا نمیدونم تاثیر حذف دلار ترجیحی توشون چی میتونه باشه.
اگه فردا پس فردا ردش نکنم تازه میشینم گزارشاتش رو میخونم نتایجش رو تو تالار میزارم الان حسش رو ندارم /.:biggrinsmiley.:/
روح بلند خرمحرکه به ماکوت ععلا پیوست
از2600 خرید ما به 830 تومن
بدین مناسبت به دلیل تقارن با کرونا عزیز مراسم دفن به صورت مجازی به طوری که خر محرکه را در گودال پر از اهک به دیار باقی شتابان هل دادن
نه متاسفانه در مورد اونا اطلاعی ندارم تو واچ لیستم نبودن. در مورد خود صنعتم واقعا نمیدونم تاثیر حذف دلار ترجیحی توشون چی میتونه باشه.
اگه فردا پس فردا ردش نکنم تازه میشینم گزارشاتش رو میخونم نتایجش رو تو تالار میزارم الان حسش رو ندارم /.:biggrinsmiley.:/
چاکر اشیخ علیرضا
مشتی اولا خوش اومدی
دوما اینجا کسی رو مثل اون تالار صاحب مرده ثقپی هر چقدر هم فحش ناموسی و ....بدی مسدود نمیکنن مواظب باش ......یک لات نکنن
سوما اینجا خانوم های محترم هستند دستت رو از اونجات وردار این چه عکسی است اواتارت
4ام اینجا ملت اعصاب ندارن همه از کوچک و بزرگ از استاد تا کارگرش حداقل 60 درصد ضرریم سس شعر نگو
5ام شرمنده داش گالیور عزیز چاکرتم من رک گفتم اشیخ حسنی حساب دستش بیاد
نظر