اخبار گالیور
Collapse
X
-
پاسخ : اخبار گالیور
در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Postبنظرم دارایکم هم اشتباه محاسبه شده
دارا یکم رو اگه از همون پیک 32هزار در نظر بگیریم حدود 40درصد افت داشته نه 60 درصد
البته ریزش ها حدودا از 12 مرداد اتفاق افتاد ، که اگه بخواییم از 12مرداد حساب کنیم افت چندانی نکرده
نظر
-
-
سفرهای گالیوِر، (به انگلیسی: Gulliver's Travels)، (منتشرشده در ۱۷۲۶ و تجدیدنظرشده به سال ۱۷۳۵) با عنوان کاملِ سفرهایی به برخی ممالک دورافتادهٔ جهان در چهار بخش، نوشتهٔ لموئل گالیور، نخست در نقش پزشک کشتی و سپس بهعنوان ناخدا داستانی تخیلی نوشتهٔ جاناتان سویفت به زبان انگلیسی است. این کتاب یکی از آثار ماندگار و کلاسیک ادبیات انگلیسی و همچنین اثری هزل بر طبیعت انسان و هجو داستانهای ماجراجویانهٔ آن روزگار است.
کتاب از زمان نخستین چاپ آن بسیار محبوب شد (جان گِی در نامهای که در ۱۷۲۶ به سویفت نوشتهاست میگوید: «[کتاب] همه جا خوانده میشود؛ از جلسات کابینه بگیر تا مهدکودکها») و همچنان هم به صورتهای مختلف چاپ میشود.
همچنین اقتباسهای فراوانی از روی آن بهصورت کمیک استریپ، فیلم انیمیشن، فیلم، مجموعهٔ تلویزیونی و امثال آن شدهاست.
داستان، که در چهار بخش نوشته شدهاست، بهصورت سفرنامهٔ دریانوردی به نام ناخدا لموئل گالیور (Lemuel Gulliver) و از زبان خود وی بیان میشود. نسخههای مختلف، تفاوتهای چندی با هم دارند، اما همهٔ نسخهها در مواردی مشترک هستند که بنیان نسخههای امروزیِ اثر هستند.
کتاب بهشیوهٔ کتابهای آن روزگار با شرح مختصری از زندگی شخصیت و معرفی او آغاز میشود و با شرح سفرهای او ادامه مییابد.
سفر به لیلیپوت[ویرایش]
در یکی از سفرها، کشتی توفانزدهٔ گالیور میشکند و امواج او را به ساحل میبرند. گالیور بیهوش میشود و وقتی به هوش میآید خود را اسیر مردمی کوچک (با متوسط قامتی حدود ۱۵ سانتیمتر) که ساکن لیلیپوتهستند، مییابد.
او مدتی در سرزمین لیلیپوت میمانَد. لیلیپوتیها سالهاست بر سرِ شکستن تخممرغ از سر یا ته با یکی از کشورهای همسایه اختلاف و جنگ دارند. پادشاه لیلیپوتیها تصمیم میگیرد در جنگی با کمک گالیور مملکت همسایه را شکست بدهد، و چون گالیور مخالفت میکند، پادشاه دستور کور کردن او را میدهد. گالیور میگریزد و خود را به مملکت همسایه میرسانَد و با کمک این مردم کشتیای میسازد و از راه دریا فرار میکند.
سفر به براب دینگ نَگ[ویرایش]
گالیور در سرزمین بِراب دینگ نَگها، اثر ریچارد رِدگرِیو
سفر بعدی گالیور، او را که بازهم کشتیاش شکسته، به سواحل براب دینگ نَگ میاندازد. مردمان براب دینگ نَگ غولپیکرند و گالیور پس از دستبهدستگشتن و به نمایش درآمدن، سر از قصر پادشاه درمیآورَد.
پادشاه دستور میدهد جعبهای کوچک برای زندگی گالیور بسازند. گالیور بههمراه پادشاه راهی سفری دریایی میشود؛ اما عقابی غولپیکر جعبهٔ گالیور را میدزدد و آن را به دریا میاندازد.
سفر به لاپوتا[ویرایش]
گالیور در سرزمین لاپوتاییها، اثر ژان گراندویل
گالیور دوباره در دریا سرگردان میشود، تا اینکه جزیرهای را در حال پرواز بر بالای سرش میبیند. مردمان جزیرهٔ پرنده، موسوم به لاپوتاییها، گالیور را بالا میکشند و نجات میدهند.
لاپوتاییها مردمانی علمزده هستند که همه چیز را در قالب علم میبینند. آنها تمام وقت بر روی موضوعات مضحک و بیفایدهای همچون تولید نور از خیار، ساخت بالش از سنگ مرمر، و تشخیص مخالفان نظام با آزمایش مدفوع افراد مشکوک، تحقیق میکنند.
بااینهمه، آنها به گالیور امکاناتی برای ادامهٔ سفر میدهند. گالیور هم مدت کوتاهی در بال نیب رابی، لوگ ناگ و گلوب دوب دریب به سیاحت میپردازد، و با اشباحی سخنگو و مردمانی نامیرا ملاقات میکند.
سفر به هوئیهِنِم[ویرایش]
گالیور در سرزمین هوئیهِنِمها، اثر ژان گراندویل
سرانجام، گالیور به سرزمین هوئیهِنِمها میرسد. در این سرزمین، اسبهایی باهوش بر انسانهایی وحشی حکمرانی میکنند.
گالیور، بهعنوان انسانی با درجهای از فهم و هوش، ازنظر اسبها برای حکمرانیشان بر انسانهای وحشی، خطرناک ارزیابی میشود؛ بنابراین، او را بیرون میرانند.آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2020/09/27, 15:29.
نظر
-
عجب سیرکیه به والله این بورس ما، دی امروز روی 5 مثبت اول صبح 50 میل صف خرید داشت مجاز محفوظش کردن سهم رو تا منفی پنج آوردن اون موقع مجاز شد... ????
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط ملا حسن پست شده است View Postچاکر داش مرتضی گل
دفقات هم اومدن
اشیخ علیرضا
مشتی درنا
یه لایف هم هست نمیدونم همون لایف خودمونه یا نه
چگوارا هم هست
لامذهب از کی تاحالا ملا شدی
عسل هاروهم که ملا کردی
بهرام خان خانان را باشاحص2400000 به فنا دادی
ملاچه ها که نکردی
نظر
-
تو تنظیمات تعداد پست های نمایشی هر صفحه را 40 انتخاب کنید، نخواهید هی ورق بزنیدبانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
اینا چیه میزازی ادم وحشت میکنه
امشب هم خواب نداریم[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]
نظر
-
در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Postوقاحت رو از حد گذروندند... دیگه نباید اینقدر تابلو رفتار میکردند..پفیوز ها یه جورایی هم میخوان بگن داریم به ریشتون میخندیم.
دقیقا دارن رو بازی می کنند و به ملت بیلاخ میدن، اوج وقاحت..
ته این بازی به نظرم، شبیه داستان مرغ ماهی خوار و ماهی های داخل برکه ای باشه، که مرغ ماهی خوار وعده داد بیایید ببرمتون رودخانه.
یکی یکی می برد تو راه می خوردشون. تا اینکه نوبت خرچنگ شد، توی راه استخوان ماهی ها خورده شده را دید، فهمید داستان چیه، مرغ ماهی خوار را خفه کرد.
این بار تعداد زیادی درگیر بازی بورس شده اند و همشون ماهی بی زبون نیستند، خرچنگ هم بینشون پیدا میشه که راحت پایین نروند...بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
در اصل توسط dornaa پست شده است View Postاژدر تویی
لامذهب از کی تاحالا ملا شدی
عسل هاروهم که ملا کردی
بهرام خان خانان را باشاحص2400000 به فنا دادی
ملاچه ها که نکردی
اژدرخان ژنرال ماست
باور نداری از داش مرتضی گل بپرس
خاک برسرت با اون تشخیصت
درناجون من قوچعلی ام -مش قوچعلی-حاج قوچعلی خان خانان-مش حسنک -داش شاپور لنگ-اشیخ حسن روباهی-مسدود1000-مسدود1001-مسدود2020-حاج شاپور-علی بابا-دزدای بغداد-و........ یادت اومد یا بازم بگم الزایمر گرفتی روغن بنفشه بزنه
--------------------------------------------------------------------------
برای دوستان جدید سایت جدید خودمو معرفی کنم
بچه ناف ونکم
خوش تیپم وبانمکم
پا بذارن رو دلکم
خودم یه پارچه کلکم
لات لات لاتم من
خاک زیر پاتم من
لات ولات ولات لاتم من
تا آخرش باتم من
لوتیگری حساب کنی
از همه سر ترش منم
تو بدی وبدبیاری
اول وآخرش منم
هیچ زد و بندی نداریم
خط و نشون کار ما نیست
با اینکه ما لاتیم وشوخ
نامردی تو کار ما نیست
[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]
نظر
-
چاکر داش گالیور
خسته نباشی پهلوان خوب خابیدی
اوس گالیور حالا که بورس به قول اصفهانی ها پوکیدس و نمودار و ممنودار خبری نیست
بگو تو این سایت چطوری یه عکس کامل میشه گداشت
مال من از اون ایکون سمت چیی استفاده میکنم و ادرس عکس از رو کامیپیوتر میدم ولی کامل نمیوفته
بلد نیستم
یادم میدی
البته اگه حسشو داری
یکم درناجونو ببر میدون تره بار یکم تره بهش بده الزایمرش خوب شه[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]
نظر
-
[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]
نظر
نظر