اخبار گالیور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1623

پاسخ : اخبار گالیور

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
    درنای پیر رو اذیتش نکنید
    بجای فحش و بد بیراه گفتگو کنید
    نه داداش...رو مخه....با حرفاش نمک رو زخم می پاشه...نماینده آدمهاییه که جیبشون فقط از جمهوری اسلامی پرشده....میترسه از رفتن اینا 5 ریال از پولش کم بشه....میوه رو از ارزونترین میدونای تهران میخره...فکر میکنه پول جلوی مردنشو میگیره....البته که توهین به هر شکلی ناپسنده....اما تحریک میکنه...
    حقیقتا من دوستش دارم....خیلی وقته میشناسمش....اما وقتی میگه دخترا برا فحشا انقلاب کردن...به رگ غیرت خیلیا بر میخوره....این حرف رو تو بیشتر پستاش عمدا میگه که بقیه رو اذیت کنه...اینم یه جور سادیسمه....
    شما اینجا...منم اینجا....ببین دوباره اینو نمیگه؟

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1467

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      نه داداش...رو مخه....با حرفاش نمک رو زخم می پاشه...نماینده آدمهاییه که جیبشون فقط از جمهوری اسلامی پرشده....میترسه از رفتن اینا 5 ریال از پولش کم بشه....میوه رو از ارزونترین میدونای تهران میخره...فکر میکنه پول جلوی مردنشو میگیره....البته که توهین به هر شکلی ناپسنده....اما تحریک میکنه...
      حقیقتا من دوستش دارم....خیلی وقته میشناسمش....اما وقتی میگه دخترا برا فحشا انقلاب کردن...به رگ غیرت خیلیا بر میخوره....این حرف رو تو بیشتر پستاش عمدا میگه که بقیه رو اذیت کنه...اینم یه جور سادیسمه....
      شما اینجا...منم اینجا....ببین دوباره اینو نمیگه؟
      من میگم دخترا برای فحشا انقلاب کردن؟

دقیقا جواب منو بده

دختر 15 تا 18 سال چی از انقلاب میفهمه که پدرو مادرشون نمیفهمه

پدرومادراشون کجا هستند حتما مثل من پیروخرفت هستند

دختر15 تا 18ساله چی از زندگی میفهمه که پدر ومادرشون که اینهمه سردی وگرمی زندگی رو کشیدند نمیفهمن

دقیقا جواب من روبده

این دخترا در این سن دقیقاخواستشون چیه

همه ماها دوران جوانی و بلوغ روپشت سرگذاشتیم

کدوم ما تو15 سالگی اززندگی بجز غریضه جنسی که طبیعی هم بود چیزی میفهمیدیم

بجزنوابغ کدوم جوان 15 تا 20 بجز غریضه جنسی چه شناختی اززندگی داره ایمان واعتقادهمکه دیگه درکارنیست

من بیسواد شما تحصیل کرده ترم اول دانشگاه ایا همه عاشق هم نمیشدند هرروز به توپ هم نمیزدنند

خودم 18 سالم بود انقلاب شدهمه ما ها برخلاف خواسته بزرگترامون از روی هیجانات تو خیابونها ریختیم انچنان گندی زدیم که نگو

دوباره داره تاریخ تکرار میشه وجوانها دقیقا مثل ما حرف بزرگترهارو گوش نمیدند

فرصت طلب ها هم مثل 40 سال پیش برهیجانات جوانها سوار میشن واز اب گل الود ماهی میگیرند

40سال پیش بااسم دین و اسلام و درحال حاضر بااسم زن زندگی ازادی روز از نو روزی از نو

دوباره ازچاله درمیایم میفتیم توچاه

درضمن من از20سالگی باکمک پدرم کاسب شدم وبه لطف خدا یک ریال کارمندنبودم وحقوق ووو نداشتم از20 سالگی کاسب بودم ونون بازوم رو خودم

بلطف خدا با جنم بودم کار همه رو هم راه میانداختم خداهم عوض رو بهم داده بیشتر از لیاقتم داده هم برای خودم خوب بودم هم برای پدرمادرم ازساعت 6 صبح تا 12شب کار میکردم

وتمام تعطیلات جون میکندم
      آخرین ویرایش توسط dornaa؛ 2022/11/13, 18:57.

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1623

دختر 15ساله خیلی چیزا میفهمه که من پیرمرد نمیفهمم...همین که فکر کنم نمیفهمه از نفهمیه...
        اون غریزه که فرمودین هم ...برای بقای نسل لازمه...هم برای اشتیاق به پیشرفت...توطبقه تحصیلکرده ..البته فحشا در پایینترین سطح قرار میگیره...
        البته یه فرقی بین فرهنگ شرق وغرب وجود داره...
        شرقیها به خانواده اهمیت میدن...غربیها خیلی کمتر...
        اونی که شما تو خونواده های غربی می بینین ..هیچ وقت تو ایران رخ نمیده....کما اینکه توژاپن وکره نشد...
        بحث اهمیت خانواده...به هیچ وجه به خاطر اسلام نیست...نمونش تو افغانستان و کشورهای عربی با تعدد زوجات...ایران..چین...ژاپن...هند..وکشورهای کوچک بین اینها حتی با بازترین حکومتهایشان(مثلا ژاپن)کاملا به خانواده وفادار هستند....این افکار پوچ که اگر حجاب نبود همه سوار هم بودن....زاییده فکر کثیف آخونده...جامعه آزاد با فرهنگ ایرانی بهترین نسخه انسانی در دنیا خواهد شد....
        مثال...
        ایرانیهایی که میرن خارج...بزرگترین مشکلشون استفاده از دستشویی فرنگیه....کلا ایرانیها...نجیب...تمیز..وشریف هستند...اما فقر...اختلاف طبقاتی...حکومت اسلامی...باعث خروجشان از دایره شرافت ونجابت شده...با غنی ترین فرهنگ در بین جوامع بشری...به این نکبت گرفتار شدن...
        تو ذوق میکنی که برای پسرات گذاشتی...اصالت اینه که برای دیگران چه کردی(نمیخوام بدونم...بین خودت و خدات)...دیدت رو از کمر به پایین ببر تو بالاترین قسمت آدمیزاد...مغز دختر 15 ساله که چیزی نمیدونه را باخودت که فکر میکنی همه چیز میدونی مقایسه کن....دریاییست در برابر یک برکه آب مانده....نه خودتو دست بالا بگیر...نه دختر 15ساله رو دست کم....به هرحال...نه من میتونم به شما بگم چه جور فکر کن...نه شما اجازه داری به دختر15 ساله بگی نفهم....نمیگم کنارشون بایست....میگم جلوشون واینستا....باز اگه میخوای وایسا....خود دانی....نصیحتت نکردم...جوابتو دادم....

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1623

اون جاهم که گفتی کار کردم.از6تا12...یه جوری میگی هرکی ندونه فکر میکنه کلنگ زدی...کاسبی کردی تو حکومتی که به شما اجازه داده جنسی رو که خریدی 100تومن بفروشی 200تومن...شرع میگه باید 100درصد بخوری؟...یه زمانی من تاید خریده بودم مثلا 100تومن فروختم 120 تومن...دوباره جایگزینش کردم 140تومن....خداهم عوضش رو نداد...کاسبها هرکار ناشایستی رو میکنن وبعد توجیهش میکنن...اگه رو مرزت بودی ...خدا بهت برکت نمیداد...مطمئن باش....رانت...فساد...گرانفروشی...احتکار ودروغ به کاسبی آدم برکت میده...نه صداقت وشرافت وخدا....

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1467

دختر 15ساله خیلی چیزا میفهمه که من پیرمرد نمیفهمم...همین که فکر کنم نمیفهمه از نفهمیه...
            اون غریزه که فرمودین هم ...برای بقای نسل لازمه...هم برای اشتیاق به پیشرفت...توطبقه تحصیلکرده ..البته فحشا در پایینترین سطح قرار میگیره...
            البته یه فرقی بین فرهنگ شرق وغرب وجود داره...
            شرقیها به خانواده اهمیت میدن...غربیها خیلی کمتر...
            اونی که شما تو خونواده های غربی می بینین ..هیچ وقت تو ایران رخ نمیده....کما اینکه توژاپن وکره نشد...
            بحث اهمیت خانواده...به هیچ وجه به خاطر اسلام نیست...نمونش تو افغانستان و کشورهای عربی با تعدد زوجات...ایران..چین...ژاپن...هند..وکشورهای کوچک بین اینها حتی با بازترین حکومتهایشان(مثلا ژاپن)کاملا به خانواده وفادار هستند....این افکار پوچ که اگر حجاب نبود همه سوار هم بودن....زاییده فکر کثیف آخونده...جامعه آزاد با فرهنگ ایرانی بهترین نسخه انسانی در دنیا خواهد شد....
            مثال...
            ایرانیهایی که میرن خارج...بزرگترین مشکلشون استفاده از دستشویی فرنگیه....کلا ایرانیها...نجیب...تمیز..وشریف هستند...اما فقر...اختلاف طبقاتی...حکومت اسلامی...باعث خروجشان از دایره شرافت ونجابت شده...با غنی ترین فرهنگ در بین جوامع بشری...به این نکبت گرفتار شدن...
            تو ذوق میکنی که برای پسرات گذاشتی...اصالت اینه که برای دیگران چه کردی(نمیخوام بدونم...بین خودت و خدات)...دیدت رو از کمر به پایین ببر تو بالاترین قسمت آدمیزاد...مغز دختر 15 ساله که چیزی نمیدونه را باخودت که فکر میکنی همه چیز میدونی مقایسه کن....دریاییست در برابر یک برکه آب مانده....نه خودتو دست بالا بگیر...نه دختر 15ساله رو دست کم....به هرحال...نه من میتونم به شما بگم چه جور فکر کن...نه شما اجازه داری به دختر15 ساله بگی نفهم....نمیگم کنارشون بایست....میگم جلوشون واینستا....باز اگه میخوای وایسا....خود دانی....نصیحتت نکردم...جوابتو دادم....
            ندادی سخن پراکنی کردی

عشوه امدی فقط درباره کمر به پائین حرف میزنی دختر15ساله چی میفهمه که پدرومادرش نمیفهمه دقیقا توضیح بده استاد

قضاوت با دیگران

خانواده ای نمونده همش طلاق خیانت دعوا یک نگاهی به دور وبرت بنداز

ریشمون رو حساب شده زدند

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1467

اون جاهم که گفتی کار کردم.از6تا12...یه جوری میگی هرکی ندونه فکر میکنه کلنگ زدی...کاسبی کردی تو حکومتی که به شما اجازه داده جنسی رو که خریدی 100تومن بفروشی 200تومن...شرع میگه باید 100درصد بخوری؟...یه زمانی من تاید خریده بودم مثلا 100تومن فروختم 120 تومن...دوباره جایگزینش کردم 140تومن....خداهم عوضش رو نداد...کاسبها هرکار ناشایستی رو میکنن وبعد توجیهش میکنن...اگه رو مرزت بودی ...خدا بهت برکت نمیداد...مطمئن باش....رانت...فساد...گرانفروشی...احتکار ودروغ به کاسبی آدم برکت میده...نه صداقت وشرافت وخدا....
              خیلی دل الکی پری داری

به هیچ چیزاعتقاد نداری همینه که جامع رو به این روز انداخته وداره به قهقرا میبره

خودت میبری و میدوزی

خداعاقبت هممون رو بخیرکنه

فکرم هم نمیکنی میپرونی یعنی نمیتونی که بکنی خدانداده

کدوم رانتداری 40 سال از6 صبح تا 12 شب بدون تعطیلی کار میکنه که ماکردیم

کلا تو حپروتی خوش باش موختم اکبند نگهدار کسی روش نره سابیده نشه

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8471

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                پیرمرد من هم 55 هستم و 2 سالم بوده
                این دلیل نمیشه که افکارت مال 1400 سال پیش باشه
                افکارت رو عوض کن، اگر هم نمیکنی! حداقل سکوت کن
                سکوت کردن هم خودش یه نوع حمایته.
                نه اینکه کسانی که دارن واسه مشکلاتی که خودت توی تمام پستهات عنوان میکنی، مبارزه می کنند رو بکوبی.
                به عبارتی فازت چیه؟

خوب میبینم در حال زد و خورد انقلابی هستید اینجا

نت الان بعد 3.5 رانندگی و گیر کردن در ترافیک ملاصدار و خیابان شیراز و دیگر خیابانهای این شهر خراب شده که در را وای کردند و گند زدند کلهم بهش برگشتم.

وحشتناک بود ترافیک امروز

مدیریت پلیسهامون هم که استاندارد جهانی

بماند.

داور جان
                من را که میشناسی.

بحث کردن فایده ای ندارد.

درنا درناست
                داور هم داور

به قول خوداشون سیاه و سفید داریم فقط. خاکستری وجود ندارد.

حرفهای کلیشه ای وجود دارد که بین خودشون رد و بدل میشه.
                حالا چه با منطق و یا بدون منطق.

در اصل تکرار کننده هستند مثل یک دستگاه ضبط و صوت.

خدا را شکر من اینطوری نیستم و همواره حرف خودم را زدم.

این تا اینجا
                =======================================

اولاً خیلی تند نوشتی که یکجورایی بی احترامی و توهین تلقی میشه که برای شما که داور خان هستید زیبنده نیست.

سکوت یا غیر سکوت به خودم مربوطه و نه به شما یا هر کس دیگر

این که نقطه نظر من این است دلیل نمیشه شما به آن حمله کنید.

مگه من به شما حمله کردم؟

افکار من اگر مال 1400 سال پیشه.
                افکار شما مال 2500 سال پیشه

ودرثانی کی به شما این حق را داده که در مورد کسی یا حتی من قضاوت کنی؟

یک خدا هست که خودش حساب همه چیز را دارد.

داری خدایی میکنی جوجو

متوجه هستی؟

البته انسان جایز الخطاست.

بماند.

================================================== =

اینکه کسانی که دارن واسه مشکلاتی که خودت توی تمام پستهات عنوان میکنی، مبارزه می کنند رو بکوبی.

یعنی کوچکترین ایراد از مثلاً این مبارزات گرفته شود گناه کبیره است و توهین است به مقدسات !!!

این که شد همین بساطی که الان توش هستیم حاجی داور !!!!!!!!!!!

متوجه هستی یا کلاً تو عالم خودتی آمو

ببین من جنس روشن فکرها بالاخص آنهایی که تمایل به آمریکا دارند را خوب میشناسم.

آمریکایی ها دست کمی از فاشیستهای انگلیسی ندارند. آلمانها باید لنگ بیاندازند جلوشون.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8471

و اما موضوع مورد بحث

یک مثال ساده میزنم چون شاید اینطوری بشه بهتر تجسمش کرد.

ما به کرات دیدیم که شاخص را به خاک و خون کشیدند و وقتی دیگه کارد به استخوان رسید میاییند یک جلسه میگذارند یا چند تا سیاهی لشکر که هیچکس هیچ جا ندیدشان در بورس و کارگزاری ها جلوی مجلس و سازمان گرد هم میاورند.

چه موقعی این اتفاقات میوفتد؟

درست موقعی که شاخص در حال برگشت و مثبت شدن است.

به عبارتی ساده تر کل برگشت شاخص را به اسم خود رقم میزنند حالا با یک جلسه 10 بندی و از این بند بساطها.

تحولات اخیر هم مشابه همین برگشت شاخص است.

وضعیت به قدری اسفناک است که اگر کسی صدایش درنیاید و سکوت اختیار کند به مراتب غیر قابل تحملتر میباشد تا این که شاهد اعتراضات باشیم.

در آستانه کولاپس تمام کمال هستیم.

چه با سکوت و. چه بدون سکوت

حالا داور خان

شما که روشنفکر ما هستید بفرمایید

کولاپس با داد و قال و بزن و بکش هیجانی تر است و یا در سکوت کامل؟؟؟

اگر در سکوت کولاپس شکل میگرفت دیگر آمریکا و مجامع جهانی نمیامدند برای مردم ایران قیم شوند!!!!

ولی اینطوری از آمریکا گرفته تا اوکراین قیم داریم.

در کوچکترین سیاستها فردا اینها دخالت خواهند کرد.

چرا رنگ زیر شلواریت آبیه. باید سرخابی باشه !!

نه داداش این حرفها نیست.

توی تونل نیایش بودم امروز. ترافیک سنگین بود. خروجی کردستان راهنما میزدم برای ورود به لاین سمت چپ برای خروج

باورت نمیشه 10 تا ماشین شیک کلاس بالای بالا شهری رد شدند و راه ندادند.

آخر سر یک وانت پیکان قدیمی ایستاد و بهم راه داد.

والله خودم خجالت کشیدم.

حالا اینها قراره انقلاب کنند که چی بشه !!؟؟

هیچی نمیشه به والله

یک مشکلی بین خودشون هست مردم را انداختند جلو

چه مبارزاتی چه کشکی !!؟؟

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/11/13, 21:25.

نظر

• گالیور
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 8471

در مورد درنا

درنا جان

من با اسلام مخالف نیستم.
                    خیلی هم همسو هستم ولی نه به این شکل که الان شاهدش هستیم.

مردم. کلاً به انسان هر چی بهش بدی را قبول ندارد و دنبال چیزی میگردد که نداردش.

این که از صبح تا شب هی اسلام همه جا تبلیغ شود میتواند جواب عکس دهد و زننده باشد.

چه بسا یک اروپایی که همه جور راه ها را رفته یکهویی شیفته اسلام شود.
                    در حالی که پیرامونش هیچ نشانه ای از اسلام و قران و اذان و پوشش اسلامی و صدا و سیما و رادیو و تبلیغات نفسگیر اسلامی نیست.

چه بسا همین بابای اروپایی از من و شما که عقبه مان برمیگردد به زین العابدین و سید الشهدا مسلمانتر عمل، بگوید، فکر کند !!

نمیدونم متوجه میشی چی میخواهم بگویم!!؟؟

مردم خودشان باید انتخاب کنند. نه این که از سوی خدا قیم شویم بگویم الا بلا این راه و روش زنگی است و به غیر از این حرام محض است.

یکجورایی جهود ارتودوکس تارک دنیا هستیم.

آنها هم همینطور زندگی میکنند.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8471

آلودگی هوا در دو روز گذشته به حدی بود که پشت فرمان خوابم میگرفت و خمیازه میکشیدم.

وقتی در اتوبوس میشینید هم خوابتان میگیرد.

چون اکسیژن در کابین اتوبوس کم هست.

فکرش را بکن به این ترافیک فوق سنگین هم اضافه شود.

بعد تورم و گرانی الی آخر.

چی میشه گفت؟

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8471

متاسفانه دل و دماغ انتقاد و نقد کردن دیگر نمانده
                        وقتی میبینی هنوز ماشینهای درب و داغون بدون معاینه فنی در تردد هستند و هیچ اقدامی هم نمیشود.
                        نقاد نقد میکند چون اعتقاد و امید به اصلاح دارد.
                        سالیان متمادی گذشت. پیر شدیم ولی هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد و کوچکترین بهبود و یا اقدام موثری را شاهد نبودیم.
                        لذا نقد کردن بیفایده است.

من سکوت اختیار میکنم .
                        آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/11/13, 22:11.

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8471

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                            ندادی سخن پراکنی کردی

عشوه امدی فقط درباره کمر به پائین حرف میزنی دختر15ساله چی میفهمه که پدرومادرش نمیفهمه دقیقا توضیح بده استاد

قضاوت با دیگران

خانواده ای نمونده همش طلاق خیانت دعوا یک نگاهی به دور وبرت بنداز

ریشمون رو حساب شده زدند
                            دختر 15 ساله ممکنه یه چیزایی از پدر و مادرش بیشتر بفهمه، یه چیزایی کمتر. پدر و مادرش تجربه بیشتری داره ولی دختر 15 ساله ذهنش تر و تازه است، آمادگیش برای فهمیدن و درک مسائل جدید به مراتب بالاتره.
                            اینکه میگی پدر و مادرشون کجان. کلا آدم که سنش بالا میره محتاط میشه. اعتراض و انقلاب واسه آدم جوونه. آدمی که سنش بالا رفته، نه انرژی لازم رو داره نه شجاعت لازم رو، ضمن اینکه خانواده و زن و بچه هم خودش مانع میشه و باعث میشه که دائم در حال عافیت اندیشی باشه ولی آدم جوون هیچ‌کدوم از این چیزای دست و پا گیر رو نداره و بی‌قید و آزاد، سلحشور و نترس، میره تو دل خطر. در نهایت این جوون‌ها هر مشکل و ایرادی هم که دارند، همه‌اش دستپخت همین جمهوری اسلامیه (این‌ها همون‌ دبستانی‌ها هستند که بهشون امید داشتند)، انقدر تو این مدرسه‌ها، صدا و سیما و ... آشغال به خورد این‌ها دادند که این بنده‌ خداها رو از همه چی زده کردند. ایشالا شر جمهوری اسلامی که کنده شه، جوون‌هامون هم بهتر میشن.
                            پ.ن: من هم با بعضی از حرکت‌هایی که تو این اعتراضات اخیر میشه مخالفم ولی وقتی هر چی آدم روشنفکر و درست بود، زدند و کشتند. دیگه بهتر از این رو نمیشه انتظار داشت.

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8471

در مجموع

من برای ایران اینده ای را متصور نیستم.

قشر مرفه و تحصیلکرده داخلی و حتی خارجی ما هیچ درک درستی از یک جامعه پیشرفته و متعالی ندارند.

نادر شاه
                              رضا شاه
                              خود امام زمان هم بیاد این ملت را نمیتواند راهنمایی و همسو کند.

به جرات میتوان گفت ما از قوم جهود هم بدتر و اصلاح ناپذیرتر هستیم.

حالا داورخان و چگوارا و دیگر عزیزان بفرمایند مبارزه

آب در هاون میکوبید.

5000 ساله از این کشور چیزی درنیامده و در نخواهد هم آمد.
                              تحصیلکرده های تازه به دوران رسیده ما همه خلاص خلاص هستند.
                              نه حرمت موی سفید را دارند و نه ادب و شعور و نزاکت.

انوقت ما از پلیس زد شورش توقع ها داریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بی شعوری و بی تفاوتی و بی نزاکتی فرهنگ شده. بالاخص در طبقه شیک و مرفه و روشنفکر مدعی

یک سوزن به دیگران بزن.
                              یک جوالدوز به خودت
                              آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/11/14, 10:45.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4093

سری به این تاپیک زدم دیشب و حسش نبود چیزی بگم
                                الان هم باید بگم نمیشه طاقت اورد و نگفت
                                صاحب تاپیک به هر قیمتی میخواد این خرابه را بیاره بالا و بحث را بی دلیل شروع کرده

نشستی تو خونت و جای گرم و نرم و سهمت را از ترس اعتراضات در کف فروختی حالا به هفتاد جات زور میاد و میای برای بالا اوردن این خرابه میتوپی به بچه های طفل معصوم که چی ؟؟؟ لعنتی های بی وجود اینها خون دادند

دختران این کشور به تو چه ربطی داره که تز میدی براشون ؟ بچسب به خانواده و فامیل خودت و تز بیخود نده
                                نشستید شما سن و سال دارها در سوراخ موش اوکی ... دیگه در فشانی هاتون چیه ؟ یعنی نمونه شما ها را که می بینم روز به روز عشقم به احترام به نوجوان و جوان بیشتر میشه و تنفر پیدا میکنم از این موضوع که از قدیم گفتند احترام بزرگ تر واجب تره
                                بزرگی به عقل و منش و انسانیت است نه به سن

این از صاحبش ...
                                ولی اون پیر مرد 5 کلاسه بازاری که نونش تو خون مردم بوده و کلاهبرداری و ... حالا داره با دمش گردو میشکنه . توهین به جوان و نوجوان این کشور اونم از جنس زن ؟
                                اگر سن بالا رفتن عاقبتش اینه ، تف به این زندگی و ای کاش همون نوجوان غیور می موندیم
                                قبلا از خجالت این فرد در اومده بودم و دیگر دوستان هم به خوبی چنین کردند

یه جو شرف و غیرت در وجود کسی باشه با این شرایط بازم میاد وراجی کنه و زر بزنه ؟ یا اگر یه نمه شخصیت داشته باشه میره برای مدتی و افتابی نمیشه ؟
                                پفیوز تو به چه دلیلی به دختران جوان کشور اهانت میکنی و چنین نظری میدی ؟ کی مجوز به تو داده که در مورد جنسیتی که نیستی نظر بدی و اهانت کنی ؟
                                دختران نوجوان چند تاشون در خانواده من و فامیلم هستند که یک تار موشون می ارزه به صدها موجود زنده ای مثل تو عوضی که فقط روی دو تا پا راه میری . یه بار دیگه اهانت جنسی به دختران کشور من و خانواده و فامیل من تا هالیت کنم

یه زمانی شما پست فطرت ها میگفتید هر کی ناراضی است جمع کنه و بره از کشور ، حالا نوبت ماست . ناراحتی جمع کن و هری شر را کم کن

دختر 16 ساله یکیش سارینا است که جان تقدیم کرد و یک تار موش با کلامش می ارزه به کل وجود نفرت انگیز تو

یه مشت موجود زنده سرتا پا جنسی که زندگیشون در کلیتش از بچگی تا کنون به سکس و زیر شکم گذشته ، مسلما دختر و زن را فقط با زیر شکم میسنجند . شرم و ننگ و تف به شرفتون با تفکرتون . شما سکسیست ها باید اول خودتون را درست کنید که درست شدنی هم نیستید
                                اوقاتمون تلخخخخخخخخ شددددددددددد

نظر

در حال کار...
                                X