کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من خودم سهام بیمه آسیا چند پله خریدم و با سود اندک همرو فروختم.چون بازار خیلی کشش به سهام بیمه ای نداره.صنعت بیمه بعد از تحریم های قبلی هم تا جایی که یادمه سقوط داشت. من به این نتیجه رسیدم که صنعت بیمه برای نوسان گیری شاید خوب باشه ولی برای سرمایه گذاری اصلا!
چیزی که تو گزارش 6 ماه بیمه آسیا عجیبه بحث ذخایر خسارته. این پارامتر به راحتی قابل بررسی نیست و هر بیمه ای میتونه کم و زیادش کنه.
چیزی که تو گزارش بیمه آسیا قابل توجهه، ذخایر خسارت 3800 میلیارد ریال بیشتر شده این در حالیع که از تسعیر ارزی 2500 میلیارد ریال سود ساخته!جالبه این هزینه خسارت تو گزارش شش ماهه نمود پیدا کرده و تو گزارش سه ماه رقم قابل قبولی بوده. تو گزارش های 6 ماهه سال های قبل هم ببینید این عدد معمولا کاهش پیدا میکرده .
واقعا از روی قصد این رقم و افزایش دادند؟
آسیا 250 درصد ذخایر خسارتش رو بالا برده. بیمه دی، پارسیان و چند مورد دیگه رو هم چک کردن همینطور بوده.
کسی تحلیلی داره روی این مورد؟ امیدی هست در گزارش 9 ماهه اصلاح بشه؟
نگار راهپیماییه?
الان داره شعار میده
جینگیلی آمریکا، فینگیلی اسرائیل
جناب رحمتی اتفاقا همان زمانی که این پست را نوشتید داشتم میخواندم ! و با یکی از دوستان کمی هم خندیدیم ! به اینکه دیگران چقدر متفاوت نسبت به آدمها فکر میکنند !!!
امروز با تعدادی از دوستان در یک دوره آموزشی شرکت کرده بودم !
بنده که تابحال از این راهپیمایی ها نرفتم !
البته این راهپیمایی به خاطر شاهکار بزرگ افرادی هست ! که اتفاقا شما و دوستانتان طرفدار اونها هستید !
قاعدتا شما که حامی اونهایی هستید که از دیوار سفارت بالا رفتند ! باید در این راهپیمایی ها شرکت کنید !
والا امروز که کل بازار با یه پخ به منفی و صف فروش رفت !
این فروشنده های وسینا و آسیا و حفاری آخرش یه چیزیشون میشه !
جناب رحمتی اتفاقا همان زمانی که این پست را نوشتید داشتم میخواندم ! و با یکی از دوستان کمی هم خندیدیم ! به اینکه دیگران چقدر متفاوت نسبت به آدمها فکر میکنند !!!
امروز با تعدادی از دوستان در یک دوره آموزشی شرکت کرده بودم !
بنده که تابحال از این راهپیمایی ها نرفتم !
البته این راهپیمایی به خاطر شاهکار بزرگ افرادی هست ! که اتفاقا شما و دوستانتان طرفدار اونها هستید !
قاعدتا شما که حامی اونهایی هستید که از دیوار سفارت بالا رفتند ! باید در این راهپیمایی ها شرکت کنید !
هدف از اون نوشته شوخی بود اتفاقا خودمم وقتی تصورش کردم کلی خندیدم
ولی یادم نمیاد تا الان از گروه یا حزب خاصی حمایت کرده باشم. احتمالا منو با کسی اشتباه گرفتید.
?????
نظر