بيمه آسيا (آسيا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35705

پاسخ : بيمه آسيا (آسيا)

اطلاعات و صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده)

12 ماهه 94 نسبت به 93 :

1- درآمد حق بیمه : 14 درصد افزایش
    2- سود ناخالص فعالیت بیمه ای : 8 درصد کاهش

3- سود عملیاتی : 55 درصد کاهش
    4- سود خالص : 56 درصد کاهش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 12 ماهه : 113 ریال

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35705

اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی نشده)

6 ماهه 95 نسبت به 94 :

1- درآمد حق بیمه : 13 درصد افزایش
      2- سود ناخالص فعالیت بیمه ای :11 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 13 درصد کاهش
      4- سود خالص : 27 درصد افزایش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 88 ریال

نظر

• فراتحلیل
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 815

بیمه آسیا در تاریخ ترازنامه 29 میلیون دلار و 27 میلیون یورو ارز دارد که با نرخ مرجع تسعیر شده در حالی که با محاسبه نرخ روز مابه التفاوت 50 میلیارد تومانی دارد.
        ارزش داراییهای ارزی بیمه آسیا با محاسبه نرخ روز به بیش از 255 میلیارد تومان بالغ میشود.
        در تاریخ ترازنامه آسیا 150 میلیارد تومان سرمایه گذاری بورسی و فرابورسی دارد.
        43 میلیارد تومان اوراق اجاره دارد
        37 میلیارد تومان اوراق مشارکت ریالی دارد
        72 میلیارد تومان سپرده کوتاه مدت ریالی دارد
        577 میلیارد تومان سپرده بلند مدت دارد
        به استثنای سرمایه گذاری بورسی بیمه آسیا در تاریخ ترازنامه حدود 1000 میلیارد تومان فقط سپرده ریالی و ارزی دارد.

نظر

• فراتحلیل
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 815

بیمه آسیا هم از محل افزایش سود سپرده گذاری به دلایلی که در بالا عرض شد و هم از محل تسعیر ارز امسال حداقل میتونه 30 تومان افزایش سود داشته باشه.

نظر

• فراتحلیل
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 815

البته غیر از 1000 میلیارد تومان سپرده حدود 44 میلیارد تومان هم وجه نقد دارد.

نظر

• احمدخان
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2032

از فرزاد سایت بورسی:
              سپرده های ارزی سه بیمه آسیا البرز و دانا را بررسی کردم و اگر با نرخ ثانویه تسعیرشان کنیم به نتایج ذیل میرسیم: (نرخ ثانویه ۸۰۰۰ تومان در نظر گرفته شده

آسیا: حدود ۶۷ میلیون دلار به ازای هر سهم ۲۳۳ تومان - قیمت امروز سهم ۱۶۳ تومان
              البرز: حدود ۳۰ میلیون دلار به ازای هر سهم ۴۸ تومان - قیمت امروز سهم ۹۸ تومان
              دانا: حدود ۲۳ میلیون دلار به ازای هر سهم ۱۲۲ تومان - قیمت امروز سهم ۲۹۷ تومان

کلا سهام بیمه ای هایی که سپرده ارزی دارند ارزنده است اما به شکل عجیبی بیمه آسیا قابلیت رشد دارد. دوستان اگر اطلاعات سپرده ارزی ما بقی بیمه ای ها رو بگذارند ممنون میشم که بتوانیم مقایسه جامعتری داشته باشیم....(سلام و خسته نباشید آقا سجاد...بنقل از amapro تالار بورس)
              خیلی ممنون دوست عزیز.
              67میلیون دلار هم خیلیه.233تومن سود به ازای هر سهم بابت نرخ تسعییر ارز !!!.اینکه عالیه.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

این سهم ( بیمه آسیا ) را دست کم نگیرید

بورس واقعا تا به اینجا رشد خوبی داشته و همه بزرگان به نوعی اصلاح شاخص را عنوان می نمایند

ولی این بازدهی این سهم از همین قیمت فعلی، تعجب همگان را در پی خواهد داشت

بنده تکنیکال بلد نیستم ولی همه می دانند که سهمهای خوبی معرفی کرده ام ( شکربن ، وپترو، فباهنر، و ... ) و دلیلیش هم توان قیمت خوانی سهام و دلیلش برنده شدن در مسابقات از اوائل بهمن ماه سال 1396 و گرفتن ستاره های متعدد( 10 ستاره) در ماههای بسیار کم می باشد

البته بنده کل سهامم را فروختم و دلار رو روی 8000 خریدم و روی 14500 فروختم و بازدهی بسیار عالی 81 درصدی در کمتر از 45 روز داشتم

اکیدا توصیه خرید سهم بیمه آسیا ( آسیا ) را دارم

سهمی که بازدهی باور نکردنی خواهد داشت

قیمت فعلی سهم 2,469 ریال در تاریخ چهارشنبه 27 شهریور ماه 1397

ببینیم قیمت این سهم میتونه به زودی و از همین قیمت 2,469 ریال ، چهار (4) برابر بشه !!!!!!!!!!
                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2018/09/20, 06:48.
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  این سهم ( بیمه آسیا ) را دست کم نگیرید

بورس واقعا تا به اینجا رشد خوبی داشته و همه بزرگان به نوعی اصلاح شاخص را عنوان می نمایند

ولی این بازدهی این سهم از همین قیمت فعلی، تعجب همگان را در پی خواهد داشت

بنده تکنیکال بلد نیستم ولی همه می دانند که سهمهای خوبی معرفی کرده ام ( شکربن ، وپترو، فباهنر، و ... ) و دلیلیش هم توان قیمت خوانی سهام و دلیلش برنده شدن در مسابقات از اوائل بهمن ماه سال 1396 و گرفتن ستاره های متعدد( 10 ستاره) در ماههای بسیار کم می باشد

البته بنده کل سهامم را فروختم و دلار رو روی 8000 خریدم و روی 14500 فروختم و بازدهی بسیار عالی 81 درصدی در کمتر از 45 روز داشتم

اکیدا توصیه خرید سهم بیمه آسیا ( آسیا ) را دارم

سهمی که بازدهی باور نکردنی خواهد داشت

قیمت فعلی سهم 2,469 ریال در تاریخ چهارشنبه 27 شهریور ماه 1397

ببینیم قیمت این سهم میتونه به زودی و از همین قیمت 2,469 ریال ، چهار (4) برابر بشه !!!!!!!!!!
                  بابک جان سلام
                  یک تحلیل هم میزدی بد نبود...من خودم از 180 سهامدارم
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14628

به نظر من گروه بیمه خیلی از قافله عقب افتادن باید گروه بیمه یه رشد 50تا 100 درصد داشته باشن
                    من فعلا ورازی را زیر نظر گرفتم اگر شنبه فرصتی داد هم آسیا و هم ورازی اضافه میکنم
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

جناب بابک عزیز محاسباتی که من انجام دادم به این صورت هستش:
                      67 میلیون دلار که اگه اختلاف دلار 4000 تومن با 8000 تومن را در نظر بگیریم به ازای هر دلار 4000 تومن. حالا اگر 67 میلیون دلار را در 4000 تومن ضرب و بر تعداد سهام که 2.3 میلیارد سهم هستش تقسیم کنیم به سود 116 تومن واسه هر سهم میرسیم.
                      اگر دلار 10 هزار تومن در نظر بگیریم اختلافش با دلار 4000 تومن به میزان 6000 تومن خواهد بود که در این حالت سود هر سهم حدود 175 خواهد شد.
                      اگر پی بر ای 5 به سهم بدیم بابت همین سودها قیمت سهم باید بین 550 تا 870 تومن باشد.
                      نمیدونم محاسبات من درست بوده ؟
                      Honesty is the best policy

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

و همچنین اگر فرض دلار 12 هزار تومن را در نظر بگیریم اونوقت سود هر سهم 233 تومن میشود یعنی سود تقریبا به قیمت خود سهم.اینجور که پیش میریم دلار بازار ثانویه 12 تومن خواهد بود چون الان دلار آزاد حدود 14500 هستش پس منطقی اینه که دلار ثانویه حدود 12 باشه.
                        واقعا تردید کردم. یا این سهم واقعا طلای ناب بورس هستش و یا اینکه من شخصا از بورس هیچی بلد نیستم. چون اگر محاسبات من درست باشه قاعدتا الان حتی یک دانه سهم در بازار فروخته نمیشد نه اینکه تقریبا 3.5 میلیون سهم فروخته بشه.
                        Honesty is the best policy

نظر

• احمدخان
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2032

بفرض کاری نداشته باشید . کی مانع صف میلیونی است ؟

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

صدهزار تا دیگه از صف فروش خرید شد!....نگران نوسانات نیستم....و توصیه ای به خرید هم ندارم
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

Ama Proamapro@
                              در کنار سپرده ارزی ارزشمند آسیا دارایی دیگر این سهم که زمین هست را مثال میزنم، به قیمت تمام شده این شرکت به ازای هر سهم 125 تومان زمین دارد. توجه کنید که این مبلغ به قیمت تمام شده است و تا آنجایی که بنده بررسی کردم تجدید ارزیابی هم سالهاست که صورت نگرفته یعنی به نرخ امروز مطمینا بیشتر از سه تا چهار برابر این زمینها ارزش دارند. قیمت این سهم با 125 تومان زمین به قیمت تمام شده و سپرده ارزی‌که قبلا بررسی شد 170 تومان است . آسیا پرتفوی سرمایه گذاری بورسیش بسیار عالیه فملی 190 تومنی فولاد 200 تومنی و کلی سهم ارزشمند تو پرتفوش داره و 61 میلیون دلار هم تراز ارزی مثبت داره .
                              تقریبا 140 میلیارد تومن اضافه ارزش بورسیش میشه 240 میلیارد تومن تسعیر ارز یعنی 170 ای پی اس هر سهم یعنی پی به ای 1.5 تازه کلی ملک و املاک و دارایی خوب داره این یعنی سهم پشتوانه داره .

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

مقداری خرید شد

نظر

در حال کار...
                                X