کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شما درست میگید.
من الان دارم برنامه فاکس نیوز رو میبینم، هنوز نگفتن ویسکانسین تمام شده.
منابع داخلی نوشته بودن تمام شده منبع شون کجا بوده معلوم نیست
ترامپ در ویسکانسین حدود ۳۰ هزار عقبه
کلا ۱۰۰ هزار رای هنوز باقی مانده تقریبا
ترامپ برای برنده شدن باید از ۱۰۰ هزار باقی مانده حدود ۶۵ هزار طرفدار داشته باشه و ۳۵ هزار هم واسه بایدن
به نظر شما این امکان داره؟
پس فکر کنم ویسکانسین مال دموکراتها خواهد بود
ترامپ برای برنده شدن باید از ۱۰۰ هزار باقی مانده حدود ۶۵ هزار طرفدار داشته باشه و ۳۵ هزار هم واسه بایدن
#انتخابات۲۰۲۰: ریس کمیته برگزاری انتخابات ایالت حساس ویسکانسین دقایقی پیش به شبکه خبری «ان بی سی»: «تمام آرا در [ایالت ما] شمارش شد. #جوبایدن با ۲۰۶۹۷ رای بیشتر در ویسکانسین پیروز شد.»
به نظر حداقل روی کاغذ هنوز شانس داره چون در
ویسکانسین ۱۷۱هزار رای (۵درصد آرا) هنوز شمارش نشدن و بایدن هم 21 هزار رای جلو هستش.
و یه موضوع دیگه اینه که همین الان که ما ایالات مختلف رو در سبد کاندیداهای مختلف گذاشتیم هنوز خیلی ها اصلا شمارش شون تکمیل نشده و حتی برخی ایالات مثلا هنوز 10 درصدش شمارش شده بود و همون صبح آسوشیتدپرس اعلام کرد که من این ایالات رو Call میکنم و فلانی رو برنده اعلام میکنم! (میگن اینها بر اساس اطلاعات غیرعمومی و موثق اعلام میشه). دیگه از همون لحظه رو نقشه اون ایالت رنگش آبی یا قرمز میشه و الکترالش برای برنده محسوب میشه در حالی که ممکن هنوز فقط 20 در صد کل آرا شمرده شده باشه. و همیشه هم سیستم همینطور بوده.
من میگم اگر ترامپ شانس نداشت ایالت رو Call میکردن(Cnn یا آسوشیتدپرس و..)
نظر