کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با میشیگان و ویسکانسین و نوادا بایدن میشه ۲۷۰. ترامپ نتیجه میشیگان و ویسکانسین و شاید ایالتهای دیگه رو هر جور بتونه به چالش میکشه. پنسیلوینیا و جرجا در هر حال بایدن هنوز شانس داره و اگر برگردونه کار براش ساده تر میشه. با ۲۷۰ احتمالا پروسه طولانی شه۷ بازشماری و دادگاه و ....
... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد
شما که میگفتی "بزرگ شید، مثل آدم بزرگا فکر کنید!! همه چیز از قبل مشخصه و صد در صد ترامپ رای میاره." حالا شد انتخابات نزدیک؟!
به هر حال وقایع همیشه بر اساس نیازها و تحلیل ها و توهمات ما رقم نمیخورن، اگه من در تحلیلم اشتباه کردم مسئولیت پذیرش تبعات و هزینه هاش رو هم باید بپذیرم.
ولی به هر حال هنوز این بازی به پایان نرسیده هنوزم من ترکیب دادگاه عالی و چینش سیاسی قدرت در ایالات متحده رو به نفع ترامپ میدونم.
به هر حال وقایع همیشه بر اساس نیازها و تحلیل ها و توهمات ما رقم نمیخورن، اگه من در تحلیلم اشتباه کردم مسئولیت پذیرش تبعات و هزینه هاش رو هم باید بپذیرم.
ولی به هر حال هنوز این بازی به پایان نرسیده هنوزم من ترکیب دادگاه عالی و چینش سیاسی قدرت در ایالات متحده رو به نفع ترامپ میدونم.
برادرمن ساکن جورجیاست باهاش صحبت میکردم میگفت ماهمه ایرانی ها یکهفته پیش رفتیم پستی به بایدن رای دادیم
پیروزی ترامپ به معجزه نیازدارد درواقع پیروزی ترامپ در میشیگان بسیار سخت شده است...
در صورت پیروزی بایدن کدام گروه بورسی بهتر خواهد شد؟
برادرمن ساکن جورجیاست باهاش صحبت میکردم میگفت ماهمه ایرانی ها یکهفته پیش رفتیم پستی به بایدن رای دادیم
دقیقا برعکس لاتین تبارها..
ونزوئلا و کوبایی ها و...به ترامپ رای دادن بخاطر اینکه ترامپ دیکتاتورهای کشورشان را تحریم کرده است... اما ایرانی ها خوشگذران وضعیت مردم داخل ایران برایشان مهم نیست فقط می خواهند رفت و آمد تجاری و تفریحی بین ایران و آمریکا کمتر نشود و سرمایه گذاری شان لطمه نخورد.. تفکر شان این است وضعیت مردم داخل کشور بمن چه!؟...
دقیقا برعکس لاتین تبارها..
ونزوئلا و کوبایی ها و...به ترامپ رای دادن بخاطر اینکه ترامپ دیکتاتورهای کشورشان را تحریم کرده است... اما ایرانی ها خوشگذران وضعیت مردم داخل ایران برایشان مهم نیست فقط می خواهند رفت و آمد تجاری و تفریحی بین ایران و آمریکا کمتر نشود و سرمایه گذاری شان لطمه نخورد.. تفکر شان این است وضعیت مردم داخل کشور بمن چه!؟...
عجبا اخه ایران چه جذابیته تجاری وتفریحی برای ساکنین امریکا داره؟
نظر