انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Deutschland
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 838

پاسخ : انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

· 5 Std.

58,000 showed up for President Trump in Butler, PA. Those are rock star numbers. Biden literally can’t fill a minivan

نظر

• Bourse-Plan
      عضو فعال
      • Jun 2020
      • 491

در اصل توسط zess پست شده است View Post
      ‌احتمال شروع آتش بازی
      طرفداران ترامپ به خودرو کمپین طرفداران جو بایدن در تگزاس حمله کردند. در پی این حمله کمپین بایدن در این شهر به دلیل مسائل امنیتی لغو شد.
      و بعد عده ای از این دلقک حرومزاده طرفداری میکنن! جالب ترش اینه که بعد از این حمله، ترامپ تو سخنرانی اش از کلیت ماجرا دفاع کرد و گفت باید فیلم این حمله trend همه شبکه های اجتماعی بشه! یک چنین احمقی 4 سال دیگه اگر در کاخ سفید بمونه معنی اش نابودی ایران نیست، معنی اش پایان دنیاست. خدا رو شکر که پیروزی بایدن قطعی شده. (و حالا نمیخوام بگم بگم راه بندازم ولی فکر کنم تنها کسی که از 2 ماه پیش تو سایت قاطعانه پیشبینی کرده بود خودم بودم :d)

نمونه دیگه اش گردهمایی شیک و باکلاس امروز بایدن بود در کنار اوباما. مقایسه کنید با وحوش بی سر و پایی که اومده بودن مراسم ترامپ. قشنگ منو یاد احمدی نژاد میندازه با این بازی های پوپولیستی. بایدن حداقل دوزار شعور داره تو این وضع کرونا نذاره میتینگ با اون جمعیت و فاصلۀ اندک برگزار کنن.

فایننشال تایمز مجدد آپدیت داد و برخی الکترال ووت های قبلی ترامپ که solid (قطعی) بودن رو هم ازش پس گرفت و گذاشت تو leaning (متمایل) /:.yead.:/
      خوشبختانه کار تموم شده است. البته اگر به کانال «نرخ لحظه ای اصغر دلال» و شرکا بر نخوره.

آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2020/11/01, 13:44.

نظر

• Shahin.khm
        عضو فعال
        • May 2020
        • 308

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
        و بعد عده ای از این دلقک حرومزاده طرفداری میکنن! جالب ترش اینه که بعد از این حمله، ترامپ تو سخنرانی اش از کلیت ماجرا دفاع کرد و گفت باید فیلم این حمله trend همه شبکه های اجتماعی بشه! یک چنین احمقی 4 سال دیگه اگر در کاخ سفید بمونه معنی اش نابودی ایران نیست، معنی اش پایان دنیاست. خدا رو شکر که پیروزی بایدن قطعی شده. (و حالا نمیخوام بگم بگم راه بندازم ولی فکر کنم تنها کسی که از 2 ماه پیش تو سایت قاطعانه پیشبینی کرده بود خودم بودم :d)

نمونه دیگه اش گردهمایی شیک و باکلاس امروز بایدن بود در کنار اوباما. مقایسه کنید با وحوش بی سر و پایی که اومده بودن مراسم ترامپ. قشنگ منو یاد احمدی نژاد میندازه با این بازی های پوپولیستی. بایدن حداقل دوزار شعور داره تو این وضع کرونا نذاره میتینگ با اون جمعیت و فاصلۀ اندک برگزار کنن.

فایننشال تایمز مجدد آپدیت داد و برخی الکترال ووت های قبلی ترامپ که solid (قطعی) بودن رو هم ازش پس گرفت و گذاشت تو leaning (متمایل) /:.yead.:/
        خوشبختانه کار تموم شده است. البته اگر به کانال «نرخ لحظه ای اصغر دلال» و شرکا بر نخوره.

جوجه رو سوم نوامبر میشمرند ، خیلی عجله نکنید .
        ضمنا پشت اغلب اغتشاشات ، مافیای چپ رادیکال به وضوح مشاهده میشه. ( نمونش انتیفا و اراذل و اوباش sjw )

شما اگر مو رو میبینی ، مردم آمریکا پیچش مو رو خواهند دید و رقابت از اینی که پیش بینی اش رو قرار دادید بسیار نزدیکتره.
        وقتی کامالا شخصا و سراسیمه پا میشه میره تگزاس یعنی انتخابات تا روز و لحظه آخر به مویی بنده .
        خود باراک زنگ زده رندوم به خونه ملت که آب دستته بذار زمین برو به بایدن رای بده چون رقابت تنگاتنگه /:.yead.:/

ضمنا فایننشال تایمز 2016 هم پیروزی هیلاری رو پیش بینی کرده بود /:.yead.:/ ، بنابراین اصلا دل به این نظرسنجی ها نبندید که شوک عمیقی به شما وارد خواهد شد /:.smilingsmiley.:/
        آخرین ویرایش توسط Shahin.khm؛ 2020/11/01, 14:41.

نظر

• Deutschland
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 838

نظر

• Deutschland
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 838

به شدت ترمپ جلو زد......

نظر

• Bourse-Plan
              عضو فعال
              • Jun 2020
              • 491

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
              جوجه رو سوم نوامبر میشمرند ، خیلی عجله نکنید .
              ضمنا پشت اغلب اغتشاشات ، مافیای چپ رادیکال به وضوح مشاهده میشه. ( نمونش انتیفا و اراذل و اوباش sjw )

شما اگر مو رو میبینی ، مردم آمریکا پیچش مو رو خواهند دید و رقابت از اینی که پیش بینی اش رو قرار دادید بسیار نزدیکتره.
              وقتی کامالا شخصا و سراسیمه پا میشه میره تگزاس یعنی انتخابات تا روز و لحظه آخر به مویی بنده .
              خود باراک زنگ زده رندوم به خونه ملت که آب دستته بذار زمین برو به بایدن رای بده چون رقابت تنگاتنگه /:.yead.:/

ضمنا فایننشال تایمز 2016 هم پیروزی هیلاری رو پیش بینی کرده بود /:.yead.:/ ، بنابراین اصلا دل به این نظرسنجی ها نبندید که شوک عمیقی به شما وارد خواهد شد /:.smilingsmiley.:/
              نه پس تگزاس رو هم از قبلش بدن به دموکرات ها، اونطوری که باید از یک هفته قبل اعلام پیروزی میکردن /:.yead.:/ جهت اطلاع تگزاس آخرین بار 1976 (کارتر) به دموکرات ها رسید. حساب کن کار تا چه حد بیخ پیدا کرده که تگزاس هم شده محل بحث، یعنی ایالتی که قبلا به قول خودشون solid بود /:.yead.:/

در ضمن عزیز جان اون فیلمی که دیدی اوباما تلفن میزنه به دختره و میگه به بایدن رای بده یه «promotional teaser» ساده هست و مرسومه و از نمونه های متعددش از 1960 (کندی) به بعد تولید میشده. معنی اش این نیست در واقعیت اوباما نشسته دونه دونه زنگ زده خونه ملت. من اتفاقا ترسم اینه با این استدلال های آبکی و خنده دار (اوباما و تلفن؟ تگزاس و دموکرات ها؟) نصف مردم ایران سکته کنن روز اعلام نتایج :D

نسبت 171-147 فایننشال تایمز در سال 2016 الان شده 203-77 /:.yead.:/

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3139

شما در یکی از پستهاتون، خریداران دلار، به نیت براندازی رو، از سگ کثیفتر(اگر اشتباه نکنم) خطاب کرده بودید!

حالا نظرتون در مورد طرفداری از ترامپ، به نیت براندازی، چی هستش؟

اونها هم از سگ کثیفتر هستند یا نه؟؟

درود.

البته این رو در نظر بگیرید که بایدن یعنی اوباما و اوباما همون کسی بود که در دروان جنبش سبز در حال مذاکره و بده بستان با حکومت بود

.
                .

نظر

• Deutschland
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 838

314080 (5.35%) 15940
                  363990 (5.35%) 18480
                  407050 (5.35%) 20660
                  85510 (5.35%) 4340
                  235830 (5.35%) 11970
                  342620 (5.35%) 17390

نظر

• Bourse-Plan
                    عضو فعال
                    • Jun 2020
                    • 491

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                    شما در یکی از پستهاتون، خریداران دلار، به نیت براندازی رو، از سگ کثیفتر(اگر اشتباه نکنم) خطاب کرده بودید!

حالا نظرتون در مورد طرفداری از ترامپ، به نیت براندازی، چی هستش؟

اونها هم از سگ کثیفتر هستند یا نه؟؟

درود.

البته این رو در نظر بگیرید که بایدن یعنی اوباما و اوباما همون کسی بود که در دروان جنبش سبز در حال مذاکره و بده بستان با حکومت بود

.
                    .
                    لطفا پست من رو دقیق بخونید. من نگفتم کسی که دلار میخره از سگ کثیف تره. گفتم اگر کسی دلار بخره و ادعا کنه به نیت براندازی خریده (و نه کسب سود) از سگ که هیچ، از کفتار هم کثیف تره. وگرنه اگر کسی بگه من زندگی ام رو بستم رو دلار و دارم عشق میکنم، من میگم دمت گرم، نوش جونت، این حکومت کاری کرده که باید به هر روشی میتونی کسب درآمد کنی و از شیر مادر حلال تر باشه بهت (مادامی که ادعای پوچ اپوزیسیونی نشه).

در مورد ترامپ و براندازی: نظر شخصی من اینه که کوچکترین تاثیری در تغییر رفتار رژیم نداره. اگر داشت، نشانه هاش رو در این 4 سال میدیدیم نه اینکه حاکمیت روز به روز لجبازتر بشه. ترامپ اگر کاری از دستش بر میومد انجام داده بود. 4 سال دومی هم اگر در کار باشه (که خدا رو شکر نیست) صرفا معنی اش بدبختی، فقر، خداحافظی مطلق با امنیت اجتماعی، قحطی غیر قابل تصور و فروپاشی کامل دست کم دو طبقه اجتماعی خواهد بود، نه چیزی بیشتر. در بهترین سناریو، تبدیل میشیم به یمن، نه موناکو /:.smilingsmiley.:/

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                      این فقط یک نظر سنجی هست
                      معمولا مجموع تمام نظر سنجی ها مهم تر است
                      ضمن اینکه این نظر سنجی لطف کرده پنسیلوانیا میشیگان ویرجینیا مریلند الینوی اوهایو فلوریدا کارولینای شمالی همه رو داده به ترامپ
                      حتی طبق همین نظر سنجی بایدن فقط با دو سه تا ایالت پنسیلوانیا و میشیگان و اوهایو میتونه برنده باشه حتی اگه فلوریدا رو ببازه و تگزاس هم برای ترامپ باشه

/.:biggrinsmiley.:/
                      آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2020/11/01, 15:45.

نظر

• Deutschland
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 838

ترامپ اگر ببرد همه کشورها عربی اسرائیل را به رسمیت میشناسن
                        ایران هم تو خاورمیانه نوفوزش کمرنگتر میشود
                        لبنان هم مهره حزبللا از دست میرود
                        مردم در انتخابات شرکت نمیکنن و دلار ۱۰۰.۰۰۰ تا نوروز میبینیم

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3139

لطفا پست من رو دقیق بخونید. من نگفتم کسی که دلار میخره از سگ کثیف تره. گفتم اگر کسی دلار بخره و ادعا کنه به نیت براندازی خریده (و نه کسب سود) از سگ که هیچ، از کفتار هم کثیف تره. وگرنه اگر کسی بگه من زندگی ام رو بستم رو دلار و دارم عشق میکنم، من میگم دمت گرم، نوش جونت، این حکومت کاری کرده که باید به هر روشی میتونی کسب درآمد کنی و از شیر مادر حلال تر باشه بهت (مادامی که ادعای پوچ اپوزیسیونی نشه).

در مورد ترامپ و براندازی: نظر شخصی من اینه که کوچکترین تاثیری در تغییر رفتار رژیم نداره. اگر داشت، نشانه هاش رو در این 4 سال میدیدیم نه اینکه حاکمیت روز به روز لجبازتر بشه. ترامپ اگر کاری از دستش بر میومد انجام داده بود. 4 سال دومی هم اگر در کار باشه (که خدا رو شکر نیست) صرفا معنی اش بدبختی، فقر، خداحافظی مطلق با امنیت اجتماعی، قحطی غیر قابل تصور و فروپاشی کامل دست کم دو طبقه اجتماعی خواهد بود، نه چیزی بیشتر. در بهترین سناریو، تبدیل میشیم به یمن، نه موناکو /:.smilingsmiley.:/
                          پوزش به خاطر درست نخواندن پستتون /:.smilingsmiley.:/ /:.smilingsmiley.:/ /:.smilingsmiley.:/
                          این سوال رو عمدا پرسیدم ببینم نظرتون در مورد براندازی چی هست!!!
                          بزرگوار، به نظر من اشتباه میکنید
                          الان چند وقتی هست که توی کشورهای لبنان عراق سوریه یمن و ....

آرامش برقرار هست

چرا؟؟

غیر از اینه که دیگه پولی نیست

جنگ افزار مفتی نیست

پشتوانه ای نیست

همچنین این رو در نظر داشته باشید که سر هر حیوانی رو بخواهید ببرید!

انقدر دست و پا میزنه تا خودش رو خلاص کنه

این لجبازی های نظام و قوه قهریه و اعدامهایی که جهان رو حیرت زده میکنه

واسه اینه که، نظام مقدس داره دست و پاهای آخرش رو میزنه

کی باعث این وضعیت شده؟؟؟

مسبب اصلی آرامش کشورهای بالا، کی هستش؟؟؟

چه خوب چه بد
                          چه درست یا نادرست
                          چه خشمون بیاد یا نیاد!!
                          حضرت ترامپ(ع) تبدیل شده به منجی و نجات دهنده ملت ایران.
                          .

"
                          بدبختی، فقر، خداحافظی مطلق با امنیت اجتماعی، قحطی غیر قابل تصور و فروپاشی کامل دست کم دو طبقه اجتماعی خواهد بود
                          "
                          این ها که فرمودید در صورت ادامه این حکومت، قطعا محقق خواهد شد.

الان یا ده سال دیگه؟

نظر

• Shahin.khm
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 308

نه پس تگزاس رو هم از قبلش بدن به دموکرات ها، اونطوری که باید از یک هفته قبل اعلام پیروزی میکردن /:.yead.:/ جهت اطلاع تگزاس آخرین بار 1976 (کارتر) به دموکرات ها رسید. حساب کن کار تا چه حد بیخ پیدا کرده که تگزاس هم شده محل بحث، یعنی ایالتی که قبلا به قول خودشون solid بود /:.yead.:/

در ضمن عزیز جان اون فیلمی که دیدی اوباما تلفن میزنه به دختره و میگه به بایدن رای بده یه «promotional teaser» ساده هست و مرسومه و از نمونه های متعددش از 1960 (کندی) به بعد تولید میشده. معنی اش این نیست در واقعیت اوباما نشسته دونه دونه زنگ زده خونه ملت. من اتفاقا ترسم اینه با این استدلال های آبکی و خنده دار (اوباما و تلفن؟ تگزاس و دموکرات ها؟) نصف مردم ایران سکته کنن روز اعلام نتایج :D

نسبت 171-147 فایننشال تایمز در سال 2016 الان شده 203-77 /:.yead.:/
                            من مقصودم از تلفن اوباما ، نفس و نیت کارش نبود ، بلکه حرفش رو نقل کردم که گفته بود رقابت بسیار تایته ( برخلاف بوقچی هایی که شما ازش کوت میکنی )
                            حتی خود کمپین کریپی جو هم مثل شما اینقدر سرخوش و خجسته دل نیست نسبت به آرا /:.yead.:/
                            ما داریم میگیم رقابت نزدیکه و شانس ترامپ مقداری بیشتر . شما میگی انتخابات تموش شدست و حرف از شوک هم میزنی !
                            طبیعتا پیش بینی ما برخلاف شما هیچ بار شوک آمیزی در پی نداره .
                            نسبت های فایننشال هم بدرد خودش و قوم عجوج چپول میخوره ، از یه سوراخ دو بار نباید گزیده شد /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Bourse-Plan
                              عضو فعال
                              • Jun 2020
                              • 491

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                              پوزش به خاطر درست نخواندن پستتون /:.smilingsmiley.:/ /:.smilingsmiley.:/ /:.smilingsmiley.:/
                              این سوال رو عمدا پرسیدم ببینم نظرتون در مورد براندازی چی هست!!!
                              بزرگوار، به نظر من اشتباه میکنید
                              الان چند وقتی هست که توی کشورهای لبنان عراق سوریه یمن و ....

آرامش برقرار هست

چرا؟؟

غیر از اینه که دیگه پولی نیست

جنگ افزار مفتی نیست

پشتوانه ای نیست

همچنین این رو در نظر داشته باشید که سر هر حیوانی رو بخواهید ببرید!

انقدر دست و پا میزنه تا خودش رو خلاص کنه

این لجبازی های نظام و قوه قهریه و اعدامهایی که جهان رو حیرت زده میکنه

واسه اینه که، نظام مقدس داره دست و پاهای آخرش رو میزنه

کی باعث این وضعیت شده؟؟؟

مسبب اصلی آرامش کشورهای بالا، کی هستش؟؟؟

چه خوب چه بد
                              چه درست یا نادرست
                              چه خشمون بیاد یا نیاد!!
                              حضرت ترامپ(ع) تبدیل شده به منجی و نجات دهنده ملت ایران.
                              .

"
                              بدبختی، فقر، خداحافظی مطلق با امنیت اجتماعی، قحطی غیر قابل تصور و فروپاشی کامل دست کم دو طبقه اجتماعی خواهد بود
                              "
                              این ها که فرمودید در صورت ادامه این حکومت، قطعا محقق خواهد شد.

الان یا ده سال دیگه؟
                              ببینید نه بنده، نه شما، نه هیچکس دیگه ای پیشگو نیست. در ضمن ظاهرا تعریف ما از واژۀ آرامش کمی متفاوته. شما میخواید قمارکنید بر سر «احتمال» نفع پیروزی ترامپ و ادامه فشار حداکثری و در نهایت تغییر رژیم. در حالی که به فرض (مثال عرض میکنم) همین ترامپ اگر به توافقی آشکار یا نهان با حاکمیت فعلی برسه همه پیش فرض های شما میره زیر سوال. از این بابت من نمیتونم مثل شما انقدر قاطعانه و راحت نظر بدم. قضیه سیاه و سفید، صفر و صد نیست. شما منطق شناوری رو زیر سوال میبرید و میگید اگر این شود، خروجی آن شود. من میگم خیر، اگر این شود، خروجی یک چهارراهی مرگبار خواهد بود که تنها یکی از راه ها ممکن است مسیر مد نظر شما باشد.

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
                              من مقصودم از تلفن اوباما ، نفس و نیت کارش نبود ، بلکه حرفش رو نقل کردم که گفته بود رقابت بسیار تایته ( برخلاف بوقچی هایی که شما ازش کوت میکنی )
                              حتی خود کمپین کریپی جو هم مثل شما اینقدر سرخوش و خجسته دل نیست نسبت به آرا /:.yead.:/
                              ما داریم میگیم رقابت نزدیکه و شانس ترامپ مقداری بیشتر . شما میگی انتخابات تموش شدست و حرف از شوک هم میزنی !
                              طبیعتا پیش بینی ما برخلاف شما هیچ بار شوک آمیزی در پی نداره .
                              نسبت های فایننشال هم بدرد خودش و قوم عجوج چپول میخوره ، از یه سوراخ دو بار نباید گزیده شد /.:biggrinsmiley.:/
                              حرفی نیست، چند روزی بیشتر نمونده. فقط امیدوارم سورس شما برای اثبات شانس بیشتر ترامپ فاکس نیوز نباشه /:.yead.:/

نظر

• BEHESHT
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 299

نتیجه انتخابات را در امریکا تقلب و رای دادگاه مشخص میکنه و ربطی به نظرسنجی ها نداره

نظر

در حال کار...
                                X