کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یطوری میگی رای مردم آمریکا مشخصه انگار بایدن با اختلاف فاحش 20-30 درصدی در نشنال وت پیشتازه . بقول خود جو C'mon man /:.yead.:/
اگر سابقه رقابت های پیشین رو چک کرده بودی و از میزان اختلاف رای بین نامزدها مطلع بودی، چنین حرفی نمیزدی. از ترامپیست ها بعید نیست اعداد و ریاضیات رو هم زیر سوال ببرن. بحثی پیچیده نیست. گفته شد «مردم» و این «مردم» رای واضح و مشخصی دادند: بایدن. این، ارتباطی به انتخاب ترامپ و الکترال و غیره نداره.
ویدئویی از برنی سندرز وایرال شده که مربوط میشه به قبل از انتخابات امروز و به شکلی حیرت آور، ترسناک، دقیق، دیوانه وار مو به مو با نام بردن ایالت ها وضعیت تقلب احتمالی در زمینه رای های پُستی رو توضیح و هشدار میده و حتی واکنش ترامپ رو هم با ساعت! پیشبینی میکنه. عین چیزی که در این دقایق داره رخ میده رو قبلا پیشبینی کرده. باورکردنی نیست. اگر ویدئو رو ببینید و با وضعیت این چند دقیقه مقایسه کنید بی تردید دیوانه خواهید شد.
ترامپیست های وطنی چه بانمک شدن یه دفعه. شفاف سازی چند نکته (با در نظر گرفتن باخت بایدن) خالی از لطف نیست:
1. مردم فهیم ایالات متحده مجدد ثابت کردند جمهوری خواهان از دید اونها نه پایگاهی دارند و نه جایگاهی در کاخ سفید. برای هفتمین بار طی هشت دوره اخیر رای مردمی کاندید دموکرات بیش از جمهوری خواه بود. کلاه از سر بر میداریم برای ادای احترام به این ملت فهیم و خوشحالیم از اینکه وحوش همچنان «اقلیت» رو تشکیل میدن.
2. این مورد رو باید فکت-چک کنم ولی گوریل نارنجی حرامزاده اولین رئیس جمهوریه که 2 دوره پیاپی بدون رای مردمی وارد کاخ سفید میشه. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
3. برخلاف مدیای فاسد دست راستی که قصد داره افتضاح رای گیری و انتخاب مجدد ترامپ نه به واسطه رای مردمی که به واسطه رای سیستم رو نادیده بگیره و تقلب احتمالی پیرامون شمارش رای های پستی رو هم پوشش نمیده، اتفاقا آمار و اطلاعات مدیای آزاد مانند همیشه به لحاظ رای مردمی کم نقص بود. احتمالا دوستان معنی margin of error رو نمیدونن.
4. به هر حال همه ما کاسب تحریم و منفعتبَرِ ترامپ هستیم. صبح ساعت 6:30 هم تو همین تاپیک گفتم تِتِر بخرید. خودم 2 ساعت بعدش دلاری 2 هزار تومان بالاتر فروختم به منظور خرید سکه. باید ببینیم 4 سال دیگه کسانی که دارن میگن با انتخاب مجدد ترامپ، بساط رژیم فعلی جمع میشه چه خواهند گفت. زمانی که رژیم همچنان مشغول خندیدن به ریش ماست و فقر و نکبت فراگیرتر شده. از این نظر این گروه ترامپیست ها شباهت بسیاری به جناحی مشابه در کشور کوبا دارند. کاسبان تحریمی که در خاک آمریکا در رفاه مطلق به سر میبرند و شعار «تحریم بیشتر برای کوبا!» سر میدهند و کوبایی های بی نوایی که 60 ساله در خاک خودشون در وضعیتی اسفناک زندگی میکنند.
اگر سابقه رقابت های پیشین رو چک کرده بودی و از میزان اختلاف رای بین نامزدها مطلع بودی، چنین حرفی نمیزدی. از ترامپیست ها بعید نیست اعداد و ریاضیات رو هم زیر سوال ببرن. بحثی پیچیده نیست. گفته شد «مردم» و این «مردم» رای واضح و مشخصی دادند: بایدن. این، ارتباطی به انتخاب ترامپ و الکترال و غیره نداره.
شما سیستم انتخاباتی امریکا رو زیر سوال می برید؟؟؟؟
اگر این سیستم هماهنگ با منویات مقام معظم نیست، شما ببخش!!
شما سیستم انتخاباتی امریکا رو زیر سوال می برید؟؟؟؟
اگر این سیستم هماهنگ با منویات مقام معظم نیست، شما ببخش!!
.
گور پدر اون هم فکران خطی که ازش نام بردی و کاسب تحریم اینوری هستن،
و گور پدر دلال های وطنی ترامپیست که به خاطر گرونی دلار سنگش رو به سینه میزنن و کاسب تحریم اونوری هستن /:.happysmiley:./
شما درک و تعقلی از آزاداندیشی نداری. تصور میکنی یا صفر یا صد، چیزی از حد وسط نشنیدی و تصور میکنی چیزی که بهت خورانده شده به عنوان خوراک فکری، مطلق است و برتر. قبلا هم گفتم از ترامپیست های دلال بعید نیست اعداد و ریاضی رو هم زیر سوال ببرن. حکایت ساده است؛ رای مردمی به بایدن داده شده. حالا شما زمین و زمان رو گاز بگیر. تاثیری نداره. فکر میکنی طرف یا باید طرفدار ترامپ باشه یا ذوب در ولایت. چون قدرت استدلال و تجزیه و تحلیل تعطیله، درکش هم سخته که یک نفر میتونه به دموکرات ها تمایل بیشتری داشته باشه و در عین حال همسو با نظام مستقر هم نباشه.
خب بافرض برنده شدن بایدن در اریزونا (تقریبا قطعی ) و نوادا و ویسکانسن آرای الکترال بایدن به 254 می رسد و باید یا در آرای پستی پنسیلوانیا بالای 75 درصد رای داشته باشد یا ایالت جورجیا با 16 رای الکترال را ببرد که 1.8 درصد عقب است با شمارش 92 درصد آرا. یعنی در 8 درصد باقیمانده باید 5 درصد ببرد.
گور پدر اون هم فکران خطی که ازش نام بردی،
و گور پدر دلال های وطنی ترامپیست که به خاطر گرونی دلار سنگش رو به سینه میزنن /:.happysmiley:./
شما درک و تعقلی از آزاداندیشی نداری. تصور میکنی یا صفر یا صد، چیزی از حد وسط نشنیدی و تصور میکنی چیزی که بهت خورانده شده به عنوان خوراک فکری، مطلق است و برتر. قبلا هم گفتم از ترامپیست های دلال بعید نیست اعداد و ریاضی رو هم زیر سوال ببرن. حکایت ساده است؛ رای مردمی به بایدن داده شده. حالا شما زمین و زمان رو گاز بگیر. تاثیری نداره.
بازم تکرار کردید قرمزش کردم که متوجه بشید
شما سیستم انتخاباتی امریکا رو زیر سوال می برید!!
گور پدر هر دویی که نام بردی و خوشحالم کردی
ولی شما چیکاره اید که سیستم انتخاباتی کشور دیگری رو زیر سوال می برید؟؟؟
مطمئن باش اگر این سیستم بد بود تا حالا چندین بار عوضش کرده بودند.
.
ولی شما چیکاره اید که سیستم انتخاباتی کشور دیگری رو زیر سوال می برید؟؟؟
مطمئن باش اگر این سیستم بد بود تا حالا چندین بار عوضش کرده بودند.
.
نمیدونم این حرف ها چه ربطی به پست من داره؟ مجدد از صفحه قبل بخونید. درکش چرا انقدر پیچیده است!؟!؟!؟!؟ اصلا بحث سیستم الکترال نیست. این سیستم عالی یا آشغال. کاری نداریم در این لحظه. صحبت از رای مردمیه و بس. خیلی ساده. دو دو تا چهارتا. رای مردمی به بایدن داده شده. هیچ نکته، ابهام، پیچش خاصی وجود نداره. بحث آمار و ارقامه.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
گور پدر اون هم فکران خطی که ازش نام بردی و کاسب تحریم اینوری هستن،
و گور پدر دلال های وطنی ترامپیست که به خاطر گرونی دلار سنگش رو به سینه میزنن و کاسب تحریم اونوری هستن /:.happysmiley:./
شما درک و تعقلی از آزاداندیشی نداری. تصور میکنی یا صفر یا صد، چیزی از حد وسط نشنیدی و تصور میکنی چیزی که بهت خورانده شده به عنوان خوراک فکری، مطلق است و برتر. قبلا هم گفتم از ترامپیست های دلال بعید نیست اعداد و ریاضی رو هم زیر سوال ببرن. حکایت ساده است؛ رای مردمی به بایدن داده شده. حالا شما زمین و زمان رو گاز بگیر. تاثیری نداره. فکر میکنی طرف یا باید طرفدار ترامپ باشه یا ذوب در ولایت. چون قدرت استدلال و تجزیه و تحلیل تعطیله، درکش هم سخته که یک نفر میتونه به دموکرات ها تمایل بیشتری داشته باشه و در عین حال همسو با نظام مستقر هم نباشه.
و گور پدر بایدنی های چپول وطنی که جز جاسوسی دو جانبه و غارت اموال مردم هیچ نفعی به حال این ملت نرسوندن و صرفا برای مفتخواری خودشون زمان بیشتر خریدند.
آدم میترسه تو روز روشن آمار و ارقام هم برن زیر سوال!
با فرض برنده شدن گوریل نارنجی حرامزاده، 2 اتفاق میفته:
1. اولین رئیس جمهور ایالات متحده میشه که در کمال بی لیاقتی 2 دوره متوالی بدون رای مردمی و صرفا به واسطه آرای الکترال وارد کاخ سفید شده.
2. در 8 دوره انتخابات اخیر (1992-2020) مجموعا در 7 دوره مردم فهیم آمریکا به نامزد دموکرات بیشتر رای دادند. فکر میکنم همه چیز ساده و واضح باشه.
در مجموع نمیتونم تصور کنم اگر آمریکایی بودم و دموکرات، و میدیدم کاندید مورد نظرم رای مردمی لازم رو داره ولی در نهایت کسی که صلاحیت لازم رو از دید «اکثریت» نداشته و در «اقلیت» قرار داشته وارد کاخ سفید شده چه حس و حالی بهم دست میداد...
نظر