انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : انتخابات ۲۰۲۰ امریکا؛ ترامپ یا بایدن؟

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
    درود

دانشمند بودن فقط کلمه اش یه خورده قلمبه سلمبه است. وگرنه شما تو هر کاری چند سال بمونید، استاد میشید بدون اینکه اصلا تحصیلات آکادمیک داشته باشید.

از طرفی تو چنین مواردی، ما اصطلاحا لایه های امنیتی داریم که بسیاریشون دیکوی یا بلاگردون هستند، پس حتی اسراییل هم ممکنه دنبال نخود سیاه بوده باشه.

به نظر شما، ساده ترین راه برای انحراف افکار عمومی یا دنبال نکردن یک هدف توسط یک منتقم حتی، این نیست که بگی سوژه مورد نظر سرش رفت زیر آب؟ حالا از اون راحت تر این نیست ک یک سوژه فیک درست کنی و به خورد ملت بدی تا همگی سر یک گوری که مرده نداره، سر کار باشند و زاری کنند؟

ترکیب این دوتا باشه اثرش بیشتر نیست؟ یعنی هم سوژه اصل نباشه و هم پتانسیل نداشته باشه، اما به قول معروف هم عوضی فروخته باشند کالا رو و هم گرون؟
    مثلا خرمهره به جای یاقوت به قیمت الماس!!! اینجوری فرد خریدار کلاه گشادتری سرش نرفته و سوژه خنده نمیشه؟

تا دلتون بخواد از این مهره های سوخته یا بلاگردون داریم (مخصوصا تو چنین سازمانهایی) که هر یک به وقت مقتضی، منقضی میشن و اسباب لازم برای رفتن به مرحله بعد توسط مهندسان سناریو.

الان هم با این ترور، یک پیام واضح داده شده و اون اینکه، با عاملان ترور باید مذاکره کنید وگرنه ره به جایی نخواهید برد و عاملان ترور کسانی هستند که این اشراف اطلاعاتی رو داشته اند. سری قبل رو موشک نوشتند که دیپلماسی ما چیه و برجام رفت به هوا و الان با مسلسل کنترل از راه دور دارند پیام میدن که جو بایدن یه جو هم ارزش نداره برای ما اگه دیگ برای ما نجوشه.

به زبان سیاسی، این ترور از ثمرات شکست ترامپه!!!

درود بر شما ...

یکی از قوی ترین و پر محتواترین تحلیل های این تاپیک ...

قلمی شیوا و زیبا هم دارید ...

برخلاف کپی کاران , ذهن شما در بازی خوانی های سیاسی و امور بین الملل , به مرحله ی استادی رسیده است ...

سپاسگزارم
    .

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4927

واکنش مقام جمهوری‌خواه به ادعای تقلب ترامپ: دست از این حماقت بردار
      نماینده جمهوری‌خواه میشیگان در مجلس نمایندگان آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر به ادعای ترامپ درباره تقلب در انتخابات واکنش نشان داد و هشتگی را در توئیتر با عنوان «دست از این حماقت بر‌دار» ایجاد کرد.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
        واکنش مقام جمهوری‌خواه به ادعای تقلب ترامپ: دست از این حماقت بردار
        نماینده جمهوری‌خواه میشیگان در مجلس نمایندگان آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر به ادعای ترامپ درباره تقلب در انتخابات واکنش نشان داد و هشتگی را در توئیتر با عنوان «دست از این حماقت بر‌دار» ایجاد کرد.

ترامپ هم کوتاه بیاید , برخی کاربران این تاپیک بی خیال شکست ترامپ نمی شوند و کاسه ی داغ تر از آش شده اند ! نمونه اش همین داور و چگوارا

توهم دارند در حد لالیگا
        .

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3142

جواد جان! نیاز نبود اینقدر بزرگ بنویسی

همون کوچیک هم بنویسی میبینم

ولی من فکر میکنم که حماقت رو کسانی میکنند که بازی رو تموم شده فرض میکنند

آقا صبر بکنیم ببینیم چی میشه!!

عرض کردم: هر موقع الکترال کالج یا دادگاه برگزار شد و نتیجه مشخص شد

دیگه در این مورد پست نمیزنیم

خلاص

تحمل کنید لطفا

.
          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2020/11/30, 18:11.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط che guevara پست شده است View Post
            پیروزی پرزیدنت ترامپ در ایالتهای فوق قطعی می باشد . . .

در تالار بسته شده هم دهها مطلب در مدح و ستایش وپیروزی قطعی ترامپ ( ملعون )) نوشته بودید و همین مدل تحلیل های غلط به خوانندگان ارائه می دادید ( بدون پوزش و عذرخواهی از خوانندگان تالار ))

یادتان باشد ماهها قبل , گفتیم کار ترامپ تمام است ...

و تمام شد ....

آمریکا دیگر هیچ وقت به تصرف جمهوری خواهان در نخواهد آمد ... هیچوقت
            آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/30, 18:16.
            .

نظر

• Bourse-Plan
              عضو فعال
              • Jun 2020
              • 491

اتفاق قابل توجه و در واقع تودهنی تاریخی به جمهوری خواهان این بود که تا الان هر ایالتی بازشماری شده، به جای اینکه نفعی برای ترامپ داشته باشه، به آرای بایدن افزوده شده! یعنی تیم ترامپ ناخواسته داره آرای بایدن رو افزایش میده. من که امیدوارم ترامپ دوباره کاسه گدایی دستش بگیره و برای بازشماری آرای سایر ایالت ها هم اقدام کنه :.thumbsupsmileyanim

میزان اختلاف رای بایدن و ترامپ: 6.185.406 /:.rolleyessmileyani

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3142

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                اتفاق قابل توجه و در واقع تودهنی تاریخی به جمهوری خواهان این بود که تا الان هر ایالتی بازشماری شده، به جای اینکه نفعی برای ترامپ داشته باشه، به آرای بایدن افزوده شده! یعنی تیم ترامپ ناخواسته داره آرای بایدن رو افزایش میده :.thumbsupsmileyanim

میزان اختلاف رای بایدن و ترامپ: 6.185.406 /:.rolleyessmileyani
                جواب این پستتون رو قبلا دادم.

دقیقا بنده هم اخبار رو از منابعی میگیرم که شما میگیرید

منتها بنده پستهای جناب ترامپ رو باز نشر میکنم شما اخبار مربوط به دمکراتها رو!

به قول شاعر:

فرق بین منو تو چیست بگو؟
                .
                ابریق می مرا شکستی ربی......

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3142

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                  ترامپ هم کوتاه بیاید , برخی کاربران این تاپیک بی خیال شکست ترامپ نمی شوند و کاسه ی داغ تر از آش شده اند ! نمونه اش همین داور و چگوارا

توهم دارند در حد لالیگا
                  دوستان از من خواستن که، سربه سر کمونیست بی معرفت نزارم

آدم دو دره باز، نان به نرخ روز خور!

وطن فروش عرب پرست!!!

بوق چیه همتی نادان!!

بوق چیه دژپسند ترسو!!!

الان آروم شدی؟؟؟

حتما باید فحش رکیک بدم مسدود بشم؟؟

نون و ماستت رو بخور کاری به کار دیگران نداشته باش.

حتما باید با کسی کل کل بکنی؟؟

یادم رفت بگم: واسه مخاطب خاص، اینقدر نمال!!

.
                  آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2020/11/30, 18:22.

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                    دوستان از من خواستن که، سربه سر کمونیست بی معرفت نزارم

آدم دو دره باز، نان به نرخ روز خور!

وطن فروش عرب پرست!!!

بوق چیه همتی نادان!!

بوق چیه دژپسند ترسو!!!

الان آروم شدی؟؟؟

حتما باید فحش رکیک بدم مسدود بشم؟؟

نون و ماستت رو بخور کاری به کار دیگران نداشته باش.

حتما باید با کسی کل کل بکنی؟؟

*******************************************888**** **************

یادم رفت بگم: واسه مخاطب خاص، اینقدر نمال!!

.
                    ربع پهلوی ها وقتی کم می آورند و تحلیل هایشان غلط از آب در می آید , باز می گردند به زبان و بیان همیشگی شان ( توهین و هتاکی ))

خدمت داورشاه و چگوارای ملون و دورو و منافق , عرض کنم که : آرزوهایتان را به گور خواهید برد ...
                    .

نظر

• Inspired
                      عضو فعال
                      • May 2016
                      • 494

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                      اگه سیستم اطلاعاتی ایران رو با هوش فرض کنیم، فرمایشات جنابعالی کاملا صحیح هست. اما چیزی که ازشون دیده میشه در حد همون سه تروریستی هستن که در تایلند می خواستن عملیات انجام بدن. یا موضوع ترور سفیر عربستان در امریکا.
                      اما همونطور که فرمودین به نظر میرسه این ماجرای اخیر از ثمرات شکست ترامپه!
                      اسمش روشه، اینتلیجنس و قطعا افراد باهوشی هستند.

اگه شما این افراد رو با سرویس های دیگه بخواهید قیاس کنید، بله ممکنه در حد و اندازه های اونها باهوش و با امکانات نباشند اما اگر بخواهید با مردم عادی قیاس کنید، کیلومترها از مردم عادی باهوش ترند

یه زمانی هم سنبه طرف خیلی پر زوره و چاره ای جز قربانی دادن نیست. هدف بزرگ، لقمه بزرگ، قربانی بزرگ می طلبه.
                      در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                      نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Bourse-Plan
                        عضو فعال
                        • Jun 2020
                        • 491

جواب این پستتون رو قبلا دادم.

دقیقا بنده هم اخبار رو از منابعی میگیرم که شما میگیرید

منتها بنده پستهای جناب ترامپ رو باز نشر میکنم شما اخبار مربوط به دمکراتها رو!

به قول شاعر:

فرق بین منو تو چیست بگو؟
                        .
                        ابریق می مرا شکستی ربی......
                        داداش عزیز، فرق من و تو اینه که من اخبار جهت دار و بی اساس رو دنبال نمیکنم و فقط آمار و ارقام و حقایق رو ملاک قرار میدم و برای همین هفته هاست نتیجه رو، مانند هرکس که انتخابات پیشین آمریکا رو دنبال میکرده و میدونه چه خبره، نهایی میدونم و به مقدساتم سوگند اگر ترامپ 0.5% شانس داشت میگفتم. اینکه آرای بایدن در بازشماری ها بیشتر از قبل شده مطلقا، هیچ ربطی به رسانه دموکرات یا جمهوری خواه نداره! نتیجۀ رسمی اعلام شده موجوده. راستش رو بخوای از این پستت تعجب کردم، چون بحث سر اختلاف نظر و سلیقه نیست، بحث سر اعداد تایید شده و نهایی شده است. نکته دقیقا همینجاست که شما «پست های جناب ترامپ» که بدون استثنا از سوی توئیتر هم به عنوان خزعبلاتی دروغین علامت گذاری میشه رو نقل میکنید، ولی بنده آمار نهایی شده رو منعکس کردم که ربطی به رسانۀ خاصی نداره و هر ایالت مجزا ثبت و نهایی کرده. اینکه پنسیلوانیا، نوادا و... رسما نتیجه رو نهایی قلمداد کردن، نکته ای ساده و بدیهیه. اعتراضی از سوی ترامپ صورت گرفت، آرا بازشماری شد، تودهنی [با افزوده شدن به آرای بایدن] به جمهوری خواهان زده شد، ایالت نتیجه رو فاینال کرد و پرونده بسته شد. چه به لحاظ قانونی، و چه حتی غیر قانونی راه دیگه ای باقی نمونده. این روند میتونه مجدد تکرار بشه و عرض کردم، شدیدا مشتاقم ترامپ در همه ایالت ها ادعای تقلب و درخواست بازشماری بده، چون در اون صورت همین سناریو مجدد رخ میده و به آرای بایدن افزوده میشه. مجدد تعجب خودم رو ابراز میکنم چون آمار و ارقام و واقعیت ربطی به سلیقه و جهت و منبع خبری نداره (و شاید فرق من و شما هم همین باشه).

نظر

• Inspired
                          عضو فعال
                          • May 2016
                          • 494

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                          درود بر شما ...

یکی از قوی ترین و پر محتواترین تحلیل های این تاپیک ...

قلمی شیوا و زیبا هم دارید ...

برخلاف کپی کاران , ذهن شما در بازی خوانی های سیاسی و امور بین الملل , به مرحله ی استادی رسیده است ...

سپاسگزارم
                          سلام بهرام خان

چوب کاری نکن

اینها رو در خلال سالهای کار تو بورس یاد گرفته ام و خیلی هم پختگی نمی خواد. من انگشت کوچیکه یک سیاستمدار کارکشته و دست اندر کار هم نمیشم. کسانی که تو بطن کار هستند نه اونهایی که ابزارشون فقط همین اخباره و اون هم پر از تناقض و مخدوش

آخه دیگه خیلی بچگانه است بعضی چیزها. مثلا جدیدا گفته اند ماشین ضد گلوله بوده (180 درجه مخالف ادعای اولیه که انتقاد برانگیز شده بود)، اما میشه فردی با درجه اهمیت فخری زاده، اونقدر بچه باشه که از ماشین ضد گلوله پیاده بشه ببینه سر و صدای چی بوده؟ اصلا گیریم با اسلحه خودکار مورد حمله قرار گرفته، یعنی میشه باور کرد که اسلحه خودکار اول تیر اندازی انحرافی کرده تا هدف رو از وسیله نقلیه پایین بکشه؟ پس ماشین ضد گلوله برای چیه؟ ازش پیاده بشی؟

یا کدوم سرکرده ای با همسرش تو یک کابین میشینه؟ که بعد بخواد خودشو سپر خانواده اش کنه؟ منطقا اگر سپر حفاظتی خودش 3 لایه باشه، مال خانواده باید دو برابر قوی تر باشه تا نقطه ضعفی از اون ناحیه دست کسی ندن!

ببینید، این ها همه سئوال برانگیزه، اما نکته این جاست که جواب دادن به این همه اما و اگر، وقتی درصد وقوعش رو نمیدونیم، فقط انحراف به وجود میاره و ناچاریم به گمانه زنی!!!

مثلا برقراری امنیت با سپاه بوده و قرار بوده هر سوژه ای زیر چتر حمایتی سپاه، از سوقصد در امان باشه و بعد دیدن عجب سوتی خفنی شده و اینجوری سپاه بی آبرو میشه و باز سناریوی جدید به خورد رسانه ها داده اند که با اولی زمین تا آسمون فرق داره و هر دوش هم با عقل باز جور در نمیاد. خلاصه عجولانه برخورد کردن با قضایا این عواقب رو هم داره و باز همه اینها میتونه برنامه ریزی شده باشه برای پنهان کردن اصل ماجرا که کسی شک نکنه هدف از این ترور چی بوده اصولا.

خلاصه نظرم فقط یک احتمال بود با نیتی قابل تامل که از دست رفتن شانس پیروزی در انتخابات 1400 باشه که میتونه هر طرف ذینفعی رو قادر و قابل به اجرای این چنین سناریوها بکنه یا حتی خفن تر و پرهزینه تر از اینها
                          در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                          نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3142

داداش عزیز، فرق من و تو اینه که من اخبار جهت دار و بی اساس رو دنبال نمیکنم و فقط آمار و ارقام و حقایق رو ملاک قرار میدم و برای همین هفته هاست نتیجه رو، مانند هرکس که انتخابات پیشین آمریکا رو دنبال میکرده و میدونه چه خبره، نهایی میدونم و به مقدساتم سوگند اگر ترامپ 0.5% شانس داشت میگفتم. اینکه آرای بایدن در بازشماری ها بیشتر از قبل شده مطلقا، هیچ ربطی به رسانه دموکرات یا جمهوری خواه نداره! نتیجۀ رسمی اعلام شده موجوده. راستش رو بخوای از این پستت تعجب کردم، چون بحث سر اختلاف نظر و سلیقه نیست، بحث سر اعداد تایید شده و نهایی شده است. نکته دقیقا همینجاست که شما «پست های جناب ترامپ» که بدون استثنا از سوی توئیتر هم به عنوان خزعبلاتی دروغین علامت گذاری میشه رو نقل میکنید، ولی بنده آمار نهایی شده رو منعکس کردم که ربطی به رسانۀ خاصی نداره و هر ایالت مجزا ثبت و نهایی کرده. اینکه پنسیلوانیا، نوادا و... رسما نتیجه رو نهایی قلمداد کردن، نکته ای ساده و بدیهیه. اعتراضی از سوی ترامپ صورت گرفت، آرا بازشماری شد، تودهنی [با افزوده شدن به آرای بایدن] به جمهوری خواهان زده شد، ایالت نتیجه رو فاینال کرد و پرونده بسته شد. چه به لحاظ قانونی، و چه حتی غیر قانونی راه دیگه ای باقی نمونده. این روند میتونه مجدد تکرار بشه و عرض کردم، شدیدا مشتاقم ترامپ در همه ایالت ها ادعای تقلب و درخواست بازشماری بده، چون در اون صورت همین سناریو مجدد رخ میده و به آرای بایدن افزوده میشه. مجدد تعجب خودم رو ابراز میکنم چون آمار و ارقام و واقعیت ربطی به سلیقه و جهت و منبع خبری نداره (و شاید فرق من و شما هم همین باشه).
                            عزیز برادر ملاحظه بفرما:

توییت پرزیدنت ترامپ در ارتباط با تقلب گسترده در ویسکانسین:

بازشماری آرای ویسکانسین

مربوط به یافتن اشتباه در شمارش نیست

بلکه یافتن افرادی است که غیرقانونی رأی داده اند

و این پرونده پس از پایان بازشماری، دوشنبه یا سه شنبه تشکیل خواهد شد.

ما آرا غیرقانونی زیادی پیدا کرده ایم.

گوش به زنگ باشید!

در جواب این پستی که در رسانه ها منتشر شده بود.

ترامپ هم این پاسخ بالایی رو داده بود

به هر حال

به کلام شما و دیگر دوستان احترام گذاشته و دیگر پستی در این خصوص ارسال نخواهم کرد.

ولی ترامپ هنوز نپذیرفته!

پیروز باشید.
                            .
                            آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2020/11/30, 18:50.

نظر

• Bourse-Plan
                              عضو فعال
                              • Jun 2020
                              • 491

ولی ترامپ هنوز نپذیرفته!
                              والا نمیدونم چطور باید این رو جا بندازم که پذیرش یا عدم پذیرش ترامپ سر سوزنی تفاوت در اصل واقعیت و روال انتخابات آمریکا ایجاد نمیکنه! خواهش میکنم خودتون این مورد رو تحقیق کنید. به حرف من و امثال من هم گوش ندید. اگر ترامپ تا 50 سال دیگه هم بگه من نتیجه رو قبول ندارم، مطلقا/به هیچ وجه مطابق قانون تفاوتی در اصل قضیه ایجاد نمیشه و در تاریخ مقرر بایدن میره کاخ سفید. همه نکته دقیقا همینجاست. مثل این میمونه که استقلال 3-0 پرسپولیس رو ببره. و بعد پرسپولیس بگه تیم حریف با تقلب و رشوه و... برنده شده و لطفا دادگاه رسیدگی کنه. بیان رسیدگی کنن بگن نه، همه چیز اوکی بوده و 3 امتیاز رو ثبت نهایی کنن. به همین سادگی. اصلا نمیفهمم ربطش به رسانه دموکرات یا جمهوری خواه چیه. خواهش میکنم انقدر این کانال های چرت و پرت ایرانی و البته پیج خود ترامپ رو دنبال نکنید! به همون اندازه که مطمئن هستیم الان ساعت یک ربع به هفت هست و هوا تاریک، به همون نسبت هم همگان (به غیر از شخص ترامپ و طرفدارانش) از نتیجه این انتخابات مطمئن هستند. مجدد میگم، قسم میخورم به مقدساتم اگر ترامپ 0.5% شانس داشت، میگفتم. من از این قضیه ترامپ و بایدن ناراحت نیستم، چون اینکه حل و فصل شده و تکلیف مشخصه، از این ناراحتم که میبینم هموطنانم از پیگیری ساده ترین اخبار عاجز هستند و وقتی مقوله ای چنین روشن و واضح، تبدیل به مساله ای بغرنج و معما میشه، وای به حال مسائلی که واقعا پیچیده هستند و لاینحل...

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3142

والا نمیدونم چطور باید این رو جا بندازم که پذیرش یا عدم پذیرش ترامپ سر سوزنی تفاوت در اصل واقعیت و روال انتخابات آمریکا ایجاد نمیکنه! خواهش میکنم خودتون این مورد رو تحقیق کنید. به حرف من و امثال من هم گوش ندید. اگر ترامپ تا 50 سال دیگه هم بگه من نتیجه رو قبول ندارم، مطلقا/به هیچ وجه مطابق قانون تفاوتی در اصل قضیه ایجاد نمیشه و در تاریخ مقرر بایدن میره کاخ سفید. همه نکته دقیقا همینجاست. مثل این میمونه که استقلال 3-0 پرسپولیس رو ببره. و بعد پرسپولیس بگه تیم حریف با تقلب و رشوه و... برنده شده و لطفا دادگاه رسیدگی کنه. بیان رسیدگی کنن بگن نه، همه چیز اوکی بوده و 3 امتیاز رو ثبت نهایی کنن. به همین سادگی. اصلا نمیفهمم ربطش به رسانه دموکرات یا جمهوری خواه چیه. خواهش میکنم انقدر این کانال های چرت و پرت ایرانی رو دنبال نکنید! به همون اندازه که مطمئن هستیم الان ساعت یک ربع به هفت هست و هوا تاریک، به همون نسبت هم همگان (به غیر از شخص ترامپ و طرفدارانش) از نتیجه این انتخابات مطمئن هستند. مجدد میگم، قسم میخورم به مقدساتم اگر ترامپ 0.5% شانس داشت، میگفتم. من از این قضیه ترامپ و بایدن ناراحت نیستم، چون اینکه حل و فصل شده و تکلیف مشخصه، از این ناراحتم که میبینم هموطنانم از پیگیری ساده ترین اخبار عاجز هستند و وقتی مقوله ای چنین روشن و واضح، تبدیل به مساله ای بغرنج و معما میشه، وای به حال مسائلی که واقعا پیچیده هستند و لاینحل...
                                دوست نازنین من

تعجب آور این هستش که شما انتخابات و ساز و کار قانونی اون رو با یه بازی فوتبال مقایسه میکیند

از انتخاب بوش پسر مدت زمان زیادی نگذشته !!!

در تاریخ بازی فوتبال کدوم بازی نتیجش در دادگاه مشخص شده؟؟

اینکه ترامپ نتیجه رو هنوز نپذیرفته به معنی عدم پایان بازی هست!

وقتی الکترال کالج برگزار شد و نتیجه مشخص شد، پذیرش یا عدم پذیرش ترامپ توفیری نداره، بازی رو باخته!

شما از همون کانالهای چرت و پرت خبر منتشر میکنید بعد از من ایراد میگیرید که چرا پاسخ این خبرها رو نقل میکنم؟؟

دقیقا اخباری که حضرت عالی منتشر میکنید اخباریست که اکثر رسانه های دنیا پخش میکنند

و به دور از اخلاق حرفه ای خود، اخباری که مورد رضایتشون نیست رو پخش نمی کنند

به هر حال عزیز برادر، بحث ما فایده ای نداره شما پستهای بنده رو بی ارزش و پوچ تلقی میکنید

در صورتی که منبع اخبار یکیست!

پس بنده سکوت میکنم و منتطر نتجیه نهایی می نشینم
                                .

نظر

در حال کار...
                                X