دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاه ماهی بورس
    عضو عادی
    • Aug 2014
    • 261

دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

سلام دوستان عزیز

ضمن تشکر از دوستان ،تصمیم گرفتیم اطلاعات و نوشته ای بی ارزش خودم رو در یک تاپیک جداگانه جمع کنم
    هم محلی باشه برای دوستان برای گفتگو و تحلیل ، هم جایی برای درج وقایع و اتفاقات پشت پرده بازار بورس و تحلیل روند اینده بازار

من هم جزیی از بازار هستم و همیشه در بازار خواهیم ماند چه در بازار نزولی و چه بازار صعودی ، تصمیم داشتم مطلبی نزنم بیشتر خواننده باشیم ولی واقعیت اینه، اینکه بتونم با نوشته هام حتی به یک نفر کمک کنم که ضرر نکنه حالا سود پیشکش از اعماق وجودم خوشحال و خدا هم به من روزی میده و این رو عینا حس کردم
    نکته :
    در کل ما هم مثل شما خطا داریم و اشتباه هم می کنیم پس نباید نوشته های من رو صدرصد ملاک قرار ندهید
    بهترین کار ممکن استفاده از مجموع نظرات همه عزیزان میباشد .

ارداتمند شما
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

خب بسیار عالی، میشه در همین ابتدا خودتون رو بیشتر برای ما معرفی کنید. تحصیلاتتون، شغلتون، رزومه کاری و تجربیاتی که در گذشته داشتین، صد البته در کنار اینها مناسب تر هست که اسم و مشخصات واقعی خودتون رو هم بیان کنید چون اینکار ضمن اینکه اعتبار شما نزد مخاطب رو بالا میبره نقطه شروع خوبی هم میشه برای شکل دهی یک روند برای فعالیت سایر کارشناسان و فعالین این سایت.

من فکر میکنم بزرگترین لطف و هدیه و سود و منفعتی که شما و هر شخص دیگه ای در این نقطه میتونید برای سایر کاربران داشته باشید همین شفافیت در عملکرد و گفتار هست.

بعدش دیگه منافعی که میرسونید رزومه ای هست برای خود شما و طبیعتا سود ارزشمندی برای مابقی کاربران.

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

درود جناب حسنی میشه لطفا ابتدا از خودتون شروع کنید خوشحال میشیم بیشتر خودتون معرفی بفرمایید

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8585

درود

شادی جان

ممنون میشویم شما هم اندکی از خود برای ما بنویسید.

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5633

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
          درود

شادی جان

ممنون میشویم شما هم اندکی از خود برای ما بنویسید.
          جناب گالیور ،شما هم از خودتون اندکی برای ما بنویسید.ممنون

اینو بهش میگن دور باطل:D
          حالا یکی میاد به من میگه از خودت بنویس.
          یعنی کلا از همین جا سنگ بنای انحراف تاپیک گذاشته شد.

من مصطفوی هستم ،اوایل شهریور پس از کل کلی که با کاربر گرامی morteza66 کردم و نهایتا به این نتیجه رسیدم که ایشان درست می فرمایند!!! 90% سبدم رو نقد کردم و الان هم در این روزهای خونین فقط شاهد کاهش روزانه ارزش سبد هستم/:.negaran.:/.از نوشته های ،کاربران گرامی ، تمام ،شاه ماهی بورس و میثم شاطری و شادی خانم و دیگر دوستان استفاده می کنم.متاسفانه از روی دست هر کی سهم خریدم ضرر کردم:D
          الان هم عمده سهام پردیس،غدیس، کاوه و لبوتان هست.در پیدا کردن و معرفی سهام هم هیچ هنری ندارم:D

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8585

خوب من سیدارتای تالار پارس پورتفولیو و گالیور تالار جناب ثقفی هستم.

از سال 77 در بورس ایران فعال هستم.

اندکی هم در بورس آلمان فعالیت داشتم.
            مدتی در آلمان بودم ولی بدلایلی برگشتم.

تا چند سال پیش همه چی خوب بود.

تا این که به مشکلات محیط زیستی و شلوغی تهران برخوردیم که زندگی را در این کلانشهر جداً مشکل کرده.

تحصیلاتم در آلمان بوده.

دیپلم و تصدیق رانندگی را در المان گرفتم.
            سپس کارآموزی بانک در آلمان گدراندم و مدرک Bank kaufmann را از اتاق بازرگانی هامبورگ کسب کردم.

دو سیمستر در هایدلبرگ بودم اقتصاد کلان
            سپس چنذ سمستر(معادل 6 ماه) در دانشگاه کایزرسلاترن رشته مهندسی صنایع را خواندم.

مهندسی صنایع آلمان اصلاً با مهندسی صنایع ایران قابل مقایسه نیست.

به دلایلی خاص برگشتم.

تشکیل خانواده دادم و نزد عزیزانم و ایرانم خوشبختم.

هیچ خوشبختی 100 درصد نیست.

هیچ کجای دنیا.

و از همه مهمتر امید به آینده ای بهتر دارم.

برای ایران و خودمان.

نظر

• farasat
              عضو عادی
              • May 2011
              • 57

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
              سلام دوستان عزیز

ضمن تشکر از دوستان ،تصمیم گرفتیم اطلاعات و نوشته ای بی ارزش خودم رو در یک تاپیک جداگانه جمع کنم
              هم محلی باشه برای دوستان برای گفتگو و تحلیل ، هم جایی برای درج وقایع و اتفاقات پشت پرده بازار بورس و تحلیل روند اینده بازار

من هم جزیی از بازار هستم و همیشه در بازار خواهیم ماند چه در بازار نزولی و چه بازار صعودی ، تصمیم داشتم مطلبی نزنم بیشتر خواننده باشیم ولی واقعیت اینه، اینکه بتونم با نوشته هام حتی به یک نفر کمک کنم که ضرر نکنه حالا سود پیشکش از اعماق وجودم خوشحال و خدا هم به من روزی میده و این رو عینا حس کردم
              نکته :
              در کل ما هم مثل شما خطا داریم و اشتباه هم می کنیم پس نباید نوشته های من رو صدرصد ملاک قرار ندهید
              بهترین کار ممکن استفاده از مجموع نظرات همه عزیزان میباشد .

ارداتمند شما
              سلام.سرکار خانم ،خوشحالیم که میتوانیم از تجربه شما هم استفاده کنیم.هیچ دلیلی ندارد که بخواهید بیشتر خودتان را معرفی کنید مگر خودتان بخواهید. شخصیت افراد حتی در پشت اسمهای مستعار با کلمات و مفاهیمی که بکار میبرند کاملا مشهود است. مثلا من جناب وحید 20 یا جناب mhjboursy یا جناب Abad یا سرکارخانم azad حتی خود شما را بیشتر میشناسم تا با عرض معذرت جناب حسنی را،البته شاید بیشتر به (زمان) بستگی داشته باشد ولی مطمئنا سبک و سیاق و یکپارچکی گفتار بی تاثیر نیست .هر کس برای استفاده از نامهای مستعار دلیلی دارد که میتواند،کلاهبرداری و ترسو بودن نباشد.با اشتیاق منتظر اندیشه های شما هستیم.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
                سلام.سرکار خانم ،خوشحالیم که میتوانیم از تجربه شما هم استفاده کنیم.هیچ دلیلی ندارد که بخواهید بیشتر خودتان را معرفی کنید مگر خودتان بخواهید. شخصیت افراد حتی در پشت اسمهای مستعار با کلمات و مفاهیمی که بکار میبرند کاملا مشهود است. مثلا من جناب وحید 20 یا جناب mhjboursy یا جناب Abad یا سرکارخانم azad حتی خود شما را بیشتر میشناسم تا با عرض معذرت جناب حسنی را،البته شاید بیشتر به (زمان) بستگی داشته باشد ولی مطمئنا سبک و سیاق و یکپارچکی گفتار بی تاثیر نیست .هر کس برای استفاده از نامهای مستعار دلیلی دارد که میتواند،کلاهبرداری و ترسو بودن نباشد.با اشتیاق منتظر اندیشه های شما هستیم.
                افرین. چقدر منتظر بودم یه نفر این رو بنویسه.
                ما اینجا نیومدیم خودمون رو معرفی کنیم.
                اومدیم از مطالب این سایت استفاده کنیم و اگه مطلب مفیدی داریم شیر کنیم.
                امروز هزاران پیج و سایت و کانال در زمینه های مختلف هست که همه ی ماها بسته به نیازمون ارشون استفاده می کنیم.
                بدون اینکه هویت واقعی صاحب پیج و کانال و سایت و نویسنده ی مطالب رو بدونیم.
                من خیلی وقت ها در مورد موضوعی اطلاعات میخواستم و توی گوگل سرچ کردم و وارد سایت هایی شدم که حتی اسم سایت رو هم نخوندم
                و اگه مطالبش برام مفید بوده از مطالب استفاده کردم و خارج شدم. همین. توی دنیای مجازی دنبال هویت صاحب سایت نبودم. دنبال محتوا بودم.
                بالاخره الان دو تا دنیا داریم. مجازی و واقعی
                و دلیلی نداره که زندگی مجازی و واقعی مون رو با هم قاطی کنیم.
                هدف از این سایت استفاده از علم بورسی هست
                و انتخاب سهام مناسب با توجه به آنچه که اینجا نوشته میشه و در نهایت انتخاب نهایی و تصمیم نهایی با خودمان هست
                با خواندن مطالب این سایت یا هر سایت دیگری در نهایت با تحلیل و بررسی خودمان اقدام به خرید یا فروش می کنیم.
                فکر نمی کنم شماره شناسنامه ی خانم شاه ماهی یا هر کاربر دیگه ای کمکی به انتخاب من در سهم داشته باشه.
                رزومه هر کاربر بورسی از مطالبی که گذاشته کاملا مشهوده.
                من خودم به شخصه از مطالب یه سری از کاربران استفاده می کنم. و بهشون اعتقاد و اعتماد دارم.
                نه به دلیل دونستن شماره شناسنامه اشون، به دلیل اینکه دیدم در گذشته سهامی رو معرفی کردن و مطالب مفیدی رو قرار دادن
                و بعدها دیدم که اون سهام معرفی شده توسط اونها نتیجه ی خوبی داشته.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                  درود جناب حسنی میشه لطفا ابتدا از خودتون شروع کنید خوشحال میشیم بیشتر خودتون معرفی بفرمایید
                  بله چرا که نه، من اکانت لینکدین رو میزارم خدمتتون که سوابق تحصیلی و شغلی من اونجا هست

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
                    چرا دوست عزیز بسیار دلایل موجهی میتونه داشته باشه که قابل ذکر هست اگه تمایل داشته باشید ذکر کنم. معمولا افراد خلافکار و کلاهبردار یا افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارن تمایلی به معرفی خودشون و اطلاعات واقعی خودشون ندارن و من تعجب میکنم همچین ادمی با چنین مشخصاتی چطور میتونه منفعتی برای دیگران داشته باشه.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      افرین. چقدر منتظر بودم یه نفر این رو بنویسه.
                      ما اینجا نیومدیم خودمون رو معرفی کنیم.
                      اومدیم از مطالب این سایت استفاده کنیم و اگه مطلب مفیدی داریم شیر کنیم.
                      امروز هزاران پیج و سایت و کانال در زمینه های مختلف هست که همه ی ماها بسته به نیازمون ارشون استفاده می کنیم.
                      بدون اینکه هویت واقعی صاحب پیج و کانال و سایت و نویسنده ی مطالب رو بدونیم.
                      من خیلی وقت ها در مورد موضوعی اطلاعات میخواستم و توی گوگل سرچ کردم و وارد سایت هایی شدم که حتی اسم سایت رو هم نخوندم
                      و اگه مطالبش برام مفید بوده از مطالب استفاده کردم و خارج شدم. همین. توی دنیای مجازی دنبال هویت صاحب سایت نبودم. دنبال محتوا بودم.
                      بالاخره الان دو تا دنیا داریم. مجازی و واقعی
                      و دلیلی نداره که زندگی مجازی و واقعی مون رو با هم قاطی کنیم.
                      هدف از این سایت استفاده از علم بورسی هست
                      و انتخاب سهام مناسب با توجه به آنچه که اینجا نوشته میشه و در نهایت انتخاب نهایی و تصمیم نهایی با خودمان هست
                      با خواندن مطالب این سایت یا هر سایت دیگری در نهایت با تحلیل و بررسی خودمان اقدام به خرید یا فروش می کنیم.
                      فکر نمی کنم شماره شناسنامه ی خانم شاه ماهی یا هر کاربر دیگه ای کمکی به انتخاب من در سهم داشته باشه.
                      رزومه هر کاربر بورسی از مطالبی که گذاشته کاملا مشهوده.
                      من خودم به شخصه از مطالب یه سری از کاربران استفاده می کنم. و بهشون اعتقاد و اعتماد دارم.
                      نه به دلیل دونستن شماره شناسنامه اشون، به دلیل اینکه دیدم در گذشته سهامی رو معرفی کردن و مطالب مفیدی رو قرار دادن
                      و بعدها دیدم که اون سهام معرفی شده توسط اونها نتیجه ی خوبی داشته.

شما اخه معرفی خودتون خیلی اهمیتی برای دیگران نداره، چون چیزی برای ارایه ندارید، اما ایشون با ادعای رسوندن سود و یا حداقل جلوگیری از ضرر مادی و معنوی برای سایر اعضا این تاپیک رو ایجاد کردن و ادعاشون اینه که ادعای بزرگی هم هست، به هر حال گویا قبلا هم فرموده بودن به اطلاعات خاصی از بازار دسترسی دارن که میتونه برای دیگران مفید باشه.

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8585

زیاد سخت نگیرید.

مشکل اینه که کاربرها از هر موضوعی کوه میسازند و بحث و جدل شکل میگیره.

حسنی عزیز

موضوعی را مطرح کرد.

حالا به دلایلی که شاید برای خودش مهم باشد شاید هم برای دیگران.

حتماً علتی داشته

هر کس خواست خودش را معرفی میکند
                        هر کس هم نخواست یک ای دی میماند.

چهره های قدیمی تقریباً شناخته شده هستند.

گالیور چهره ای کاملاً مجازی است.

ولی گالیور را خیلی ها میشناسند.

پس قاعدتاً معنایی ندارد در قالب مجازی فعالیت کردن.

ولیکن شاید کسانی هستند که دوست دارند ناشناس بمانند.

ما در یک فوروم عمومی و آزاد مطلب میزنیم.

رعایت حقوق یکدیگر واحترام متقابل و تبعیض شرط اصلی کرامت اینگونه تالارهاست.

هیچ امر ونهیی اینجا وجود ندارد.

من به نوبه خودم خوشبختم از حضور جناب حسنی ودیگر شخصیتهای گل و فعال بازار سرمایه.

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

سلام و عرض ادب
                          چقدر جناب farasat درست فرمودن که از پشت جملات میتونیم تا حدودی همدیگر رو بشناسیم و در ادامه بر طبق سخنان جناب گالیور سخت نگیریم..هر کسی خواست توضیحی هر چند مختصر در مورد خودش ارائه کنه ...اگر هم نخواست که هیییچ

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                            زیاد سخت نگیرید.

مشکل اینه که کاربرها از هر موضوعی کوه میسازند و بحث و جدل شکل میگیره.

حسنی عزیز

موضوعی را مطرح کرد.

حالا به دلایلی که شاید برای خودش مهم باشد شاید هم برای دیگران.

حتماً علتی داشته

هر کس خواست خودش را معرفی میکند
                            هر کس هم نخواست یک ای دی میماند.

چهره های قدیمی تقریباً شناخته شده هستند.

گالیور چهره ای کاملاً مجازی است.

ولی گالیور را خیلی ها میشناسند.

پس قاعدتاً معنایی ندارد در قالب مجازی فعالیت کردن.

ولیکن شاید کسانی هستند که دوست دارند ناشناس بمانند.

ما در یک فوروم عمومی و آزاد مطلب میزنیم.

رعایت حقوق یکدیگر واحترام متقابل و تبعیض شرط اصلی کرامت اینگونه تالارهاست.

هیچ امر ونهیی اینجا وجود ندارد.

من به نوبه خودم خوشبختم از حضور جناب حسنی ودیگر شخصیتهای گل و فعال بازار سرمایه.

من هیچ مشکلی با عدم اصلاح خودمون و عدم اصلاح امور ندارم گالیور جان، اصلا این واقعیت ایرانی ها رو پذیرفتم دارم توش زندگی میکنم.

مشکل من اینه که همچین جماعتی چرا هی میگن دولت ما فلان حکومت ما بسان. این دیگه چه شامورتی بازیه ای هستش که ما ملت راه انداختیم، من این بخش رو درک نمیکنم.

وگرنه به قول شما هر کی خواست شفاف باشه هر کی خواست شفاف نباشه ولی دیگه چه مسخره بازی ای هست راه بیفتیم دنبال فلان وزیر و فلان مدیر طلب شفافیت ازش بکنیم. دیگه چرا غر میزنیم؟

نظر

• CHESTER.2020
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 1255

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                              چرا دوست عزیز بسیار دلایل موجهی میتونه داشته باشه که قابل ذکر هست اگه تمایل داشته باشید ذکر کنم. معمولا افراد خلافکار و کلاهبردار یا افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارن تمایلی به معرفی خودشون و اطلاعات واقعی خودشون ندارن و من تعجب میکنم همچین ادمی با چنین مشخصاتی چطور میتونه منفعتی برای دیگران داشته باشه.
                              بر عکس هم وجود داره وقتی یک نفر مخصوصا در مورد اقتصاد و سیاست راحت همه ی نظرات و عقایدو میگه و عکس و معرفی و سوابق اینقدر راحت توی فضای وب انجام میده و اینقدر دنبال اطلاعات دیگران و دائم همه رو توو اینستا و جاهای دیگه بک گراند چک میکنه آدم شک میکنه نکنه طرف حکم کرم سر قلاب برای گرفتن ماهی داره. حالا هر چقدر کرم خوش خط و خالی باشه و ماهی های بیشتری بگیره سلطان هم مواجب بیشتری بهش میده...
                              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

در حال کار...
                              X