دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس باز قهار
    عضو فعال
    • May 2020
    • 1979

پاسخ : دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
    سلام دوباره و تشکر از دوستان فهیم این تالار

در مورد بازار صحبت کنیم بهتره

این هفته ، هفته خاصی برای جهان میباشد و انتخاب یک رییس جمهور میتونه شرایط چند کشور جهان دستخوش تغییرات بزرگی کند .

از جمله کشورهایی که اقتصاد و امنیتش بستگی به این انتخابات گره خورده است ایران میباشد ، تقریبا مدتی است بازارها و اقتصاد ایران زودتر به پیشواز این رویداد مهم رفته اند .
    بورس ایران هم زودتر از همه بازارها به سراغ انتخابات رفته است

سوالی که برای ما مهم میباشد ترامپ به نفع بورس میباشد یا بایدن ؟

البته بنده و خیلی از حرفه ی ها برخلاف خیلی ها بایدن رو بورس ایران بهتر میدانیم و با ترامپ ریسک سیاسی خاصی به کشور و بورس وارد خواهد شد که ترس از رویدادهای اینده واکنش خاصی خواهد داشت .

این هفته خریداران بزرگ صبر خود را تا مشخص شدن نتیجه انتخابات ادامه خواهد داد و پیش بینی ها حاکی از این است که نتیجه انتخابات فردای آن نیز نتیجه مشخص نشود پس تا چهارشنبه هم شرایط خاصی در بازار با احتیاط روبرو خواهد بود

دوستانی که نقد هستند و صبر پیشه کردند پیشنهاد ما هم فعلا صبر میباشد ماه پیش گفتم فقط با 10درصد سرمایه کار کنید ، اینکه 5 یا 10 درصد بالاتر بخری ولی در روند صعودی یک اصل میباشد که همه باید در ترید خود باید رعایت کنیم

در بورس در شدیدترین مثبت ها ، بازیگران وباره فرصت خرید خواهند داد .

احتمالا فردا و یک شنبه افرادی که در 2 روز کاری گذشته خرید کردند سیو سود خواهند کرد و صبر

نکته :
    اصلا فکر نکنید اگر قبل از انتخابات خرید نکنید از بازار جا خواهید ماند . اگر قراره بازار بعد انتخابات مثبت و قفل شود ، چون خودشون خرید نکردند و نقد هستند با کد به کدهایی در برخی سهام توسط حقوقی ها خواهند زد شما هم میتوانید استفاده کنید .
    بعدشم اینها تا خودشون فول سهم نشوند نمیزارن بازار بره بالا ، فرصت ایجاد میکنند شک نکنید

الان صندوق و حقوقی ها داریم برخی سهام مدنظرخریدن که به موقع بزنند به کدهای خودشون که در مورد اونها هم صحبت خواهم کرد و پشت پرده انها رو خواهم کرد

در اخر تاکید میکنم تصمیم گیرنده نهایی خود شما و استراتژی شما میباشد و نباید نوشته ها ما صدرصد ملاک عمل قرار گیرد .
    دقیقا مثل همیشه عالی ، فرصت در تمام سهام وجود داره از سهام دلاری گرفته تا ریالی ، راحت میشه خرید کرد

شاه ماهی در مورد اینکه پولهای هوشمند خرید کردند یا نه اطلاع رسانی کنید

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8639

از شیرماهی چه خبر؟؟

نظر

• سقراط حکیم
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 79

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
        از شیرماهی چه خبر؟؟

یکم نگران شدم!! ((اینها)) خیلی موجودات خطرناکی هستند؟؟!!/:.sadsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
        [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• شاه ماهی بورس
          عضو عادی
          • Aug 2014
          • 261

سلام دوستان عزیز

سوالی که این روزها ذهن همه شما رو مشغول کرده بازار بورس کی و کجا برمیگرده ؟

در نوشت های قبلی خودم اصرار بر نقد بودن و خرید اوراق یا بانک داشتم و عرض کردم که پولها خروج زده و هنوز وارد نشدند ، در بورس ایران اصلا تحلیل در بازار منفی جواب نمیده و همه دنبال رانت و پول هوشمند هستند

سهامی که در بهترین حالت خود و ارزش خود هستند به زبان ساده مفت هستند ولی چون حجم نقدینگی به سهم نداشتیم خریداران هم صبر پیشه کردند برخی بازیگران سهام با مشاهده چنین وضعیت با منفی کردن برخی سهام قصد بزخری رو دارند .

در چند روز گذشته هیچ پولی افراد خاص وارد بازار نشد .

چند روز پیش عرض کردم با برخی از افراد پرنفوذ صحبت داشتم فقط توصیه به نقد بودن داشتند که متاسفانه کاربر پدر معکوس مارو به تمسخر گرفت

من برخی صحبت هام رانت افراد خاص هست که سعی میکنم اینجا اطلاع رسانی کنم

نتیجه رو در تمام بازارها مشاهده میکنید به راحتی هم میشود سکه و دلار و سهام و خودرو با ریزش خاص خرید کرد
          اگر پولی وارد بشه صدرصد اطلاع رسانی میکنم

ما هم اشتباه میکنیم و نباید تمام نوشته های من مورد ملاک قرار بگیره ولی میشود بهترین برداشت رو کرد

این بازار مکاره با دولت مکاره پیش بینی سختی داره ولی سعی میکنم کمکی باشم حتی در حدجز

من هم اشتباه میکنم با این همه رانت و اطلاعات و رصد پول هوشمند

باز تاکید میکنم میان مدت بایدن برای بورس عالی خواهد بود و این نظر اکثر تحلیلگران میباشد اما فعلا مشکل بازار چیز دیگری هست ...

امروز اکثر صف فروش توسط حقوقی ها ایجاد شد !!!!! چرا ؟

یعنی بررسی که داشتم کدهایی که چهارشنبه خرید داشتند اکثر تو صف فروش فروشنده بودند

متاسفانه ناظر امروز شپنا ، فارس رو متوقف کرد و این هم در راستای مافیای بورس و همانند شستا و سایر نمادهای خاص میباشد که بازیگران متعلق به یک باند خاص میباشد

باندهایی که با مدیران بورس هماهنگ هستند

الان اکثر صندوق بورسی بازدهی منفی داشتند چرا ؟

اوضاع مناسبی هم ندارند متاسفانه

دقیقا در قیمت ها بسیار بالا سهام کدهای حقیقی خود رو زدند به کد همین صندوق ها

چرا صندوقی که به قول خودشن بهترین تحلیلگران و بازارگردان ها رو دارند ایا نمیداستند بازار ریزش داره ، برعکس از من و شما بهتر میداستند ولی مدیران سهام خود رو با سود عالی در صف فروش زدند به کد همین صندوق ها در اختیار خودشون

الان دوستان ما در اقتصاد بیدار از طریق صندوق و سبدگردان خود برخی سهام خود رو در قیمت های بالا خرید کردند اقای هلالات و سایر دوستان ما که در سهام پالایشی و سایر سهام .... صندوق ارزش و سپر و ....

متاسفانه فساد در بازار بورس بیداد میکنه

به صندوق دستور خرید برخی سهام خاص رو میدهند ، خودشان در صف فروش هشتد و در اولین ریزش ها خروج میزنند ، در بازار مثبت اگر دیدند جا ماندن هم کد به کد میکنند حتی با ضرر صندوق

ایا اون رنج های مثبت در فولاد 1900 و فملی در 3500 و فارس 3200 تاپیکو 2100 .... در اوج ریزش ها و مهندسی شاخص رو یادتان هست

با کد شخصی در صف فروش جمع میشد حقوقی که متعلق به همین مدیران و صندوق ها بود در همان روز تا مثبت 4 یا 5 خرید میزدند

اکثر مدیران در این صندوق های بزرگ و شرکت سرمایه گذاری عضو هستند خنده دار هست !!!!
          آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/11/07, 19:57.

نظر

• شاه ماهی بورس
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 261

سلام دوباره و شب بخیر به دوستان

خبری تازه که به دستم رسید مبنی بر حمایت از خودرویی ها و بانکی ها و برخی سهام ریالی

احتمالا این صنعت فردا و پس فردا جمع و جور و حمایت خواهند شد.

باید دید فردا جو بازار چگونه خواهد بود و اگر بشه صف هم میزنند مثل اینکه قصد حمایت شدید از این دو صنعت در دستور کار قرار گرفته است .

هیچ پیشنهای برای خرید و فروش ندارم فقط طبق قرارمون خبری باشه اطلاع رسانی میکنم ( خبر قطعی در حد شنیده است )

سوالی که خیلی پرسیده میشه بازار کی برگشت میزنه ؟ که ورود و میانگین گیری کنیم

باید اجازه بدهیم دلار کف بزند ، ارزش معاملات ۲ الی ۳ روز به بالای ۱۰ هزار میلیاردی بدون بلوک ها رسید بدونید برگشت بازار خواهد بود که همزمان با بازگشایی شستا خواهد بود

خبری هم امروز در جلسه ای که در سازمان بودم مبنی بر بازگشایی شستا در روز سه شنبه یا چهارشنبه که همزمان احتمال اصلاح بازار تا محدوده 1150 و برگشت بازار

باید دید چگونه خواهد شد ؟

عجله نکنید برای خرید ...

امروز صندوق های درامد ثایت ورود نقدینگی بالایی داشتند که خبری خوبی نیست که احتمالا فردا هم ادامه دار خواهد بود ، از این صندوق ها کمند و سپاس شرایط خوبی دارند برای دوستان نقد اخزا هم خویه که تمایل بازار حقیقی بیشتر صندوق ها میباشند و حقوقی ها اخزا
            آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/11/08, 00:04.

نظر

• amirmousavi
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 38

سلام. ارزش معاملات بدون بلوک ها رو چطور به دست بیاریم؟ ممنون می شم هر کی می تونه راهنمایی کنه.

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

در اصل توسط amirmousavi پست شده است View Post
                سلام. ارزش معاملات بدون بلوک ها رو چطور به دست بیاریم؟ ممنون می شم هر کی می تونه راهنمایی کنه.
                درود..
                کانال تلگرامی..شناسایی تحرکات....بعد پایان معاملات هر روزه....ارزش خالص معاملات و ورود و خروج پول را کامل شرح میدهد...
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mrouzbehi
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 219

قرار بود مثلا گروه خودرو و بانک حمایت بشن از همان دقایق ابتدایی صف فروش سنگین شدن در پایان بنظرم کاربر شاه ماهی بورس و بورس باز قهار یک نفر هستن هم از چینش ده درصدی سبد بورسی چه سهم شگویا حتی نام های صندوق ثابتشون یکی بود

نظر

• شاه ماهی بورس
                    عضو عادی
                    • Aug 2014
                    • 261

سلام دوستان این هفته با تمام فراز و نشیب خود به پایان رسید .

دقیقا ۳ روز اخر هفته حمایت از بازار و سهام لیدر مثل خودرو و خساپا عالی بوده و طبق خبری که اعلام کردم . اما افرادی با دستکاری بعضی نمادها قصد عدم رشد بازار رو داشتند که امروز حقیقی ها و سازمان عالی کار کرد.

دوستان بانمک و باهوش که از خودتون چیزی ندارید و جز ایراد گرفتن و طلبکار بودن حرف دیگه ای ندارید از سوزش ، اگر مطالب ما به درد شما نمیخوره ، خواهشا اینجا نیا اه اه اه اه
                    در مورد شستا و فارس و تاپیکو و تجارت هم دعوا شده ، اقای صحرایی به دلیل همین خوش خدمتی در سمت خود ماندگار شده وگرنه الان نبود .

شستا باید هفته بعد باز بشه وگرنه فشار به ریس سازمان هم افزایش پیدا خواهد کرد
                    حمایت و صف حکشتی هم در همین راستا بود

نکته ای رو یاداوری کنم اعتراضات هم بی تاثیر نبوده ... خیلی تاثیر داشته

در کل بازار سیگنال رسمی صادر نکرده و معتقدم تا این قضیه انتخابات امریکا و دلقک بازی ترامپ تمام نشده دست به عصا حرکت کنید و هر خریدی فقط به دید نوسان ...

بازار فعلا با ریسک ها غیر از مباحث بنیادی درگیر است که مثل تهدیدهای ۷۰ روزه ترامپ تا تحلیف ، کرونا و احتمال افزایش مرگ و میر، احتمال تعطیلی دوهفته ای تهران و برخی کلانشهرها ، افزایش زیرپوستی نرخ سود بانکی و .... که هر کدام شاید هیچوقت رخ ندهد ولی بعد روانی و احتیاط رو پیش رو پولهای هوشمند قرار داده است

حتی در بازار طلا و ارز اگر پیگیر باشید حجم معاملات بسیار کاهش محسوسی داشته و بزرگان آن بازارها در فاز احتیاط هستند .

سرمایه ها و پول کدهای خاص وارد نشدند و فعلا پارک هستند

توصیه ما فقط کار کردن با 10 تا 20 سرمایه و مابقی نقد ...منظورم از نقد سرمایه بورسی هست شامل سایر بازارها و نسبت ان نمیشود

هفته خوبی داشته باشید . نوشته ها من رو ملاک عمل قرار ندهید و فقط نظرات خودمم رو مینویسم که همش اشتباهه .
                    آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/11/11, 14:48.

نظر

• amirmousavi
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 38

سلام دوستان این هفته با تمام فراز و نشیب خود به پایان رسید .

دقیقا ۳ روز اخر هفته حمایت از بازار و سهام لیدر مثل خودرو و خساپا عالی بوده و طبق خبری که اعلام کردم . اما افرادی با دستکاری بعضی نمادها قصد عدم رشد بازار رو داشتند که امروز حقیقی ها و سازمان عالی کار کرد.

دوستان بانمک و باهوش که از خودتون چیزی ندارید و جز ایراد گرفتن و طلبکار بودن حرف دیگه ای ندارید از سوزش ، اگر مطالب ما به درد شما نمیخوره ، خواهشا اینجا نیا اه اه اه اه
                      در مورد شستا و فارس و تاپیکو و تجارت هم دعوا شده ، اقای صحرایی به دلیل همین خوش خدمتی در سمت خود ماندگار شده وگرنه الان نبود .

شستا باید هفته بعد باز بشه وگرنه فشار به ریس سازمان هم افزایش پیدا خواهد کرد
                      حمایت و صف حکشتی هم در همین راستا بود

نکته ای رو یاداوری کنم اعتراضات هم بی تاثیر نبوده ... خیلی تاثیر داشته

در کل بازار سیگنال رسمی صادر نکرده و معتقدم تا این قضیه انتخابات امریکا و دلقک بازی ترامپ تمام نشده دست به عصا حرکت کنید و هر خریدی فقط به دید نوسان ...

بازار فعلا با ریسک ها غیر از مباحث بنیادی درگیر است که مثل تهدیدهای ۷۰ روزه ترامپ تا تحلیف ، کرونا و احتمال افزایش مرگ و میر، احتمال تعطیلی دوهفته ای تهران و برخی کلانشهرها ، افزایش زیرپوستی نرخ سود بانکی و .... که هر کدام شاید هیچوقت رخ ندهد ولی بعد روانی و احتیاط رو پیش رو پولهای هوشمند قرار داده است

حتی در بازار طلا و ارز اگر پیگیر باشید حجم معاملات بسیار کاهش محسوسی داشته و بزرگان آن بازارها در فاز احتیاط هستند .

سرمایه ها و پول کدهای خاص وارد نشدند و فعلا پارک هستند

توصیه ما فقط کار کردن با 10 تا 20 سرمایه و مابقی نقد ...منظورم از نقد سرمایه بورسی هست شامل سایر بازارها و نسبت ان نمیشود

هفته خوبی داشته باشید . نوشته ها من رو ملاک عمل قرار ندهید و فقط نظرات خودمم رو مینویسم که همش اشتباهه .
                      سلام و تشکر. بابت راهنمایی های خوبتون. به نظرتون حمایتی که امروز- چهارشنبه- از بورس به خصوص خودرویی و بانکی صورت گرفت ادامه دار خواهد بود یا فقط یه روز بود؟

نظر

• شاه ماهی بورس
                        عضو عادی
                        • Aug 2014
                        • 261

در اصل توسط amirmousavi پست شده است View Post
                        سلام و تشکر. بابت راهنمایی های خوبتون. به نظرتون حمایتی که امروز- چهارشنبه- از بورس به خصوص خودرویی و بانکی صورت گرفت ادامه دار خواهد بود یا فقط یه روز بود؟
                        سلام و درود بر شما

پیش بینی من برای هفته بعد شرایط بهتر از بورس میباشد

خودرو در محدوده ۳۰۰ پرتقاضا و در محدوده ۳۶۰-۳۹۰ پرعرضه
                        خساپا در محدوده ۲۰۰ تا ۲۱۰ پرتقاضا و در محدوده ۲۵۰-۲۸۰ پرعرضه

قبلا هم لیدر گروه خودرویی خگستر میباشد و اگر بازیگران خودرویی روی این سهم مانور بدهند کل گروه قفل میشه به راحتی

در مورد نماد بانکی هم در محدوده حمایتی هستند و لیدر گروه بانک ملت هست امروز در وبصادر شیطنت عده ای خاص بود وبصادر در محدوده ۲۳۰-۲۵۰ حمایت خواهد شد و میتونه کف سهم باشه

وتجارت هم احتمالا در محدوده ۲۵۰ باز کنند تا فروشنده ها تخلیه بشه

یادش بخیر در وبصادر ۴۵۰ تومان ماه پیش هشدر دادم در و گفتم میخان خالی کنند و دقیقا خالی کردند به کدهای بازارگردان و گروه مالی ...
                        در مورد حکشتی و سپهر و وبرق و وملی وصبا و ذوب و پالایشی ها و خیلی از سهام صحبت کردم و هشدار لازم داده شد

در مورد سایر نمادهای بازار هفته بعد بهتر از این هفته خواهد بود ، هفته بعد قول دادند شستا رو باز کنند که میتونه شاخص با اصلاح و رسیدن به نقطه حمایتی کف بزنه و بازار برگشت بزنه

اما اون روند صعودی قبلی فعلا خبری نیست تا مولفه های اصلی مثل افزایش ارزش و حجم معاملات و ورود پولهای هوشمند و از بین رفتن ریسک های سیاسی .... (فعلا خروج پول داریم تا ورود پول)

قرار شده هفته بعد صف خیلی از نمادها ارزنده که در صف فروش گیر کردند جمع شود و یکم همت کنند سهامداران و با بازیگران هماهنگ نشوند سهام به تعادل خواهند رسید .

ما اینجا نه پیشنهاد خرید می دهیم نه فعلا تحلیل تکنیکال و بنیادی چون این مولفه ها کاربرد ندارند ، بیشتر سعی داریم پیش بینی روند بازار و اخبار پشت پرده و پولهای هوشمند رو با شما اشتراک بگذاریم

فقط اینو بگم هفته سعی دارن خیلی سهام رو متعادل کنند اگر خبر بدی نیاد ، البته برخی سهام اصلاح خاصی نداشته باشند باید اصلاح کنند برای مثال : دلقما از گروه دارویی باید اصلاح کنه چون جا داره و تو این مدت گروه بیش از ۵۰ تا ۷۰ درصد اصلاح کردند و این سهمدقفل بود ( البته بازارگردان انتخاب شده برای سهم که امیدوارم جمع وجور کنه سهم رو ، پول خیلی ها رو بلوکه کرده این سهم )

در کل هفته برنامه دارند اگر اجازه بدهند هفته خوبی در پیش رو داریم

پیش بینی ما به امید خدا شنبه بازار خوب خواهد بود و یک شنبه یا دوشنبه احتمالا پرعرضه که بازگشایی شستا و وتجارت و فارس رو داشته باشیم (البته شنیدم شنبه فارس و تایپکو باز میشه) در منفی ها بازار خریدار خواهد بود و طبیعی خواهد بود .

نطرات شخصی و صدرصد اشتباهه و ملاک عمل قرار نگیرد .سپاس
                        آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/11/12, 01:15.

نظر

• شاه ماهی بورس
                          عضو عادی
                          • Aug 2014
                          • 261

سلام دوستان

طبق پیش بینی بازار خوب و جمع اوری صف فروش بود . تمرکز سازمان بیشتر تزریق نقدینگی و جمع و جور شدن بازار است که مشاهده کردید صف فروش برخی نماد جمع و حتی مثبت هم معامله شدند ، سهامی که مدتها قفل صف فروش بودند امروز متعادل شدند . شاید بهترین نکته امروز همین بازشدن صف ها بوده که امیدواریم ادامه دار باشد.

سوالی که پیش میاد اینه که ایا بازار برگشت زده است ؟

گفتم تا ارزش معاملات و حجم بالا نره و تا بازگشایی شستا و نحوه آن و ورود پارامترهای تابلوخانی باید صبور باشید

امروز در بازگشایی برخی سهام کج سلیقه ای کرد ناظر ، متاسفانه ناظر روی سهام که مشکوک بود بازگشایی جالبی نداشت و همین فساد برخی از مدیران و هماهنگی با بازیگران سهام و دریافت غیرمستقیم باج های خاص چنین کارهایی رو انجام میدهند .

در کل امروز روز خوبی بوده و امیدواریم ادامه دار باشد

کمی هم با شما سهامداران : اگر همت کنید و در هر قیمتی فروشنده نباشید و به بازار به روال برگشت خواهد گشت .

فعلا اتفاق خاصی نیفته و مافیا اجازه بدهند این هفته
                          شستا بازگشایی خواهد داشت و امیدوارم به دنبال فرصت فروش خودشان نباشند فعلا چنین خبرهایی هست متاسفانه ...

شستا باید با اصلاح سنگین باز بشه و با برگشت خود کل بازار رو برگردونه
                          آخرین ویرایش توسط شاه ماهی بورس؛ 2020/11/14, 13:31.

نظر

• فرهنگ سازان
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 692

سلام دوستان

طبق پیش بینی بازار خوب و جمع اوری صف فروش بود . تمرکز سازمان بیشتر تزریق نقدینگی و جمع و جور شدن بازار است که مشاهده کردید صف فروش برخی نماد جمع و حتی مثبت هم معامله شدند ، سهامی که مدتها قفل صف فروش بودند امروز متعادل شدند . شاید بهترین نکته امروز همین بازشدن صف ها بوده که امیدواریم ادامه دار باشد.

سوالی که پیش میاد اینه که ایا بازار برگشت زده است ؟

گفتم تا ارزش معاملات و حجم بالا نره و تا بازگشایی شستا و نحوه آن و ورود پارامترهای تابلوخانی باید صبور باشید

امروز در بازگشایی برخی سهام کج سلیقه ای کرد ناظر ، متاسفانه ناظر روی سهام که مشکوک بود بازگشایی جالبی نداشت و همین فساد برخی از مدیران و هماهنگی با بازیگران سهام و دریافت غیرمستقیم باج های خاص چنین کارهایی رو انجام میدهند .

در کل امروز روز خوبی بوده و امیدواریم ادامه دار باشد

کمی هم با شما سهامداران : اگر همت کنید و در هر قیمتی فروشنده نباشید و به بازار به روال برگشت خواهد گشت .

فعلا اتفاق خاصی نیفته و مافیا اجازه بدهند این هفته
                            شستا بازگشایی خواهد داشت و امیدوارم به دنبال فرصت فروش خودشان نباشند فعلا چنین خبرهایی هست متاسفانه ...

شستا باید با اصلاح سنگین باز بشه و با برگشت خود کل بازار رو برگردونه
                            درود

لطفا به نوشتن ادامه بدین و توجهی به آیدی های جهت دار احتمالی ( البته خوشبختانه مدتی هست که پاکسازی خوبی انجام شده !) نداشته باشین.

سپاس فراوان از شما.

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8639

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                              درود

لطفا به نوشتن ادامه بدین و توجهی به آیدی های جهت دار احتمالی ( البته خوشبختانه مدتی هست که پاکسازی خوبی انجام شده !) نداشته باشین.

سپاس فراوان از شما.
                              یعنی به خاطر یک کاربر کل فروم را به رکود کشیدی فرهنگ سازان.

هنر این نیست که یک فوروم قدر قدرت عمومی رابه صورت یک کانال تلگرام و یا واتس آپ اداره کرد.

هنر این است که عقاید و ایده های مختلف را گرد هم آورد وهمه را در کنار یکدیگر نگه داشت.

میگم قد نمیده.

همینجاست جناب مقتدر پاکساز.

نمیدونم چرا
                              بی اختیار یاد خلخالی افتادم !!

الان توی این بازار هر چی بخری تا 22 بهمن مثبته.

الان دیگه هر بیشعوری میدونه
                              خگستر - فاراک - حکشتی - لپارس - برکت - غگل - شتران - خپارس - خکرمان - شگویا که بیش از 65 دردصد ریختند آس هستند.

هر چی بخری هم میره بالا مثل ثپردیس یا سهام با پ ب ای پایین.

پترول - بیمه نوین - ولصنم - سر خوارزمی

خاذین سود آور شد 1800 درصد تعدیل مثبت امروز هم حول حوش صفر درصد بسته شد.
                              سایپا شیشه 1895 درصد تعدیل داد.

پیدا کن پرتغالفروش را !؟ (سایپا)

به واسطه افزایش نرخ تایر و روغن موتور و قند احتمالاً این صنایع هم مورد اقبال واقع خواهند شد.

دیگه این ادا اطفارها دیگه نوبره جناب فرهنگسازان.

من دست کسانی که غدام و پکرمان و کساوه وشدوص و رانفور را در منفی بازار معرفی کردند میبوسم.

یا فروسیلیس که به ناحق بسته شد!

الان دیگه معرفی سهام معنا ومفهومی ندارد.

یا این که نقد باشیم یا سهم یا تک سهم.

اگر فرهنگ این فوروم دست شما باشد .

که انگار هست.

وای بر این فوروم.

اتفاقاً تنها موردی که باید پاکسازی شود امثال اینگونه ایده های خودپسندانه است که به خود اجازه میدهند دیگر کاربران را تحقیر و به آنها بی احترامی کنند .

کاربران این فوروم هنوز خیلی چیزهای ابتدایی را نمیدانند.

این در حالی است که خود را خیلی دانا و آگاه میپندارند.

زت زیاد

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2020/11/14, 14:51.

نظر

• فرهنگ سازان
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 692

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

یعنی به خاطر یک کاربر ....
                                عرض خوش آمد جناب گالیور.. قطعا منظور من شما نبودید شما از باتجربه ها و افراد آگاه هستید و احترام شما بالای سر هر چند متاسفانه

این مطلب شما مسیر خوبی رو نرفته ...

در این فروم تعداد تاپیک زیادی برای همه جور اظهار نظری وجود داره و "هنری که عقاید و ایده های مختلف گردآوری بشه " واضحه که وجود داره .

این که با حرفهای عجیب و غریب و توهین باعث بشیم اینجا فردی که اطلاعاتی داره و مقبول خیلی از کاربران هست دلسرد بشه ،

این که از نظر شما "هنر" حساب نمیشه احیانا ؟

یک اصل بی بازگشت شخصا دارم که در فضای مجازی حرف هیچ فرد و گروه و کانالی مهم نیست

و فقط و فقط و فقط تحلیل و بررسی خود فرد ملاک باید باشه.

ولی این به هیچ عنوان به معنی اینکه صداهایی که حرف حساب ممکنه بزنن رو خاموش کنیم نباید باشه.

ضمنا بنذه هم کاربر عادی هستم . مخلص شخص خودت هم هستم.

نظر

در حال کار...
                                X