من امروز تو 3020 خریدم .. منتظریم بره بالا
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postکالسیمین 16000000 از سهم فسرب را عرضه کردهاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
"فسرب" و تسعیر بدهی با نرخ مرجعشرکت ملی سرب و روی ایران با سرمایه ای معادل 32 میلیارد و 200 میلیون تومان برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 91 مبلع 211ریال عایدی خالص پیش بینی کرده و در دوره 6 ماهه نخست توانسته مبلغ 110 ریال از آن را محقق نماید که این مبلغ در مقایسه با دوره 6 ماهه سال مالی قبل با توجه به افزایش سرمایه 50 درصدی افزایش 92 درصدی داشته است.
عملکرد این شرکت در دوره 6 ماهه منتهی به شهریور 91 خبر از افزایش 104 درصدی فروش، 86 درصدی بهای تمام شده، 228 درصدی سود ناخالص، 38 درصدی سود عملیاتی و همچنین کاهش 95 درصدی زیان انباشته در پایان دوره مالی نسبت به دوره مشابه سال مالی گذشته خبر داده است.
"فسرب" در پیش بینی سال مالی 91 براساس عملکرد 6ماهه اعلام نموده مبلغ 540 هزار و 805 هزار یورو مانده تسهیلات دریافتی از محل صندوق ذخیره ارزی با نرخ ارز مرجع (15963 ریال به ازای هر یورو) تسعیر شده و نرخ جهانی فروش برای محصولات شمش سرب و روی به ترتیب 2000 و 1900 دلار و نرخ برابری دلار 1800 تومان در نظر گرفته شده است.
گفتنی است این شرکت که در نظر دارد مبلغ 70 ریال از عایدی خالص هر سهم در سال مالی مورد بررسی را بین سهامدارانش تقسیم نماید نرخ دلار را برای فروش 71 درصدی فروش صادراتی دوره 6 ماهه 19941 ریال در نظر گرفته است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
دوستان من تازه وارد بورس شدم و فسرب هم یکی از سهام های خریداری شده ام سهت
چند تا سوال دارم
1- شرکت در مجمع سالانه تصمیم گیری میکنه که افزایش سرمایه بده یا نه ؟
2- مجمع سالانه ها معمولا برج 3 هست ؟ یا اینکه هر شرکتی متفاوت هست ؟
نظر
-
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
این هم نظره بنده روی روند کلی سهم است
همانطور که قبلا هم گفته بودم 8 تا 22 فوریه 2013 زمان اصلاح موج E کاملا به اتمام خواهد رسید که از این تاریخ به بعد باید خبر های خوب از شرکت روانه بازار گردد.
اینم باید بدونیم که بنیادی یک سهم و چشم انداز سود اوری آن در میان مدت مهر تاییدی است بر تحلیل نموداری آن سهم ( از روزی که روی سهام های آزمایش ، تولی پرس ، پلوله ، فارسیت ، خصدرا و .... مشکلاتی از داخل شرکت ایجاد گردید که چارت ها را به کل بی اعتبار نمود باید بیشتر احتیاط نمود چون تکنیکال همیشه حرف اخر را خواهد زد )
لینک تصویر(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
سلام جناب محمدی
ممنون
از لحاظ بنیادی که وضعیتش خیلی خوبه
راجب دعوای حقوقی هم فکر نکنم درست باشه.
چون اکثریت این سهم دست کروی و زیرمجموعه هاش هست و دلیلی برا دعوای حقوقی وجود نداره.
ظرف دو روز آینده نقل و انتقال بلوکی بین کروی و فاسمین تموم میشه و به نظرم بعدش بازی اصلی کروی رو سهم شروع میشه
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postفردا اخرين انتقالي سهم فسرب کالسمين به کروي در نماد فسرب به پايان خواهد رسيد و سهم مديريتي فسرب مي افتد بطور مستقيم بدست کروي بيش از 50درصد.
قيمت جهاني روي هم که شد 2107دلار و سرب .....
احتمالا از فردا بازي جديد فسرب و گروه روي اغاز خواهد شد.
به خاطر خریدی که دیروز داشتم امروز خیلی ناراحت بودم
لعنت به اینترنت محل کار من که به سرور مفید وصل نمیشه
فقط یه سوال
از کجا اطمینان دارید که فردا خرید و فروش بلوکی سهم به اتمام میرسه؟
نظر
نظر