ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir2003
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1125

فکر کنم نمودار سرب جهانی در جای حساسی قرار گرفته بعد از شکست خط روند کوتاه مدت و صعود تا 2400 و برخورد به خط روند بلند مدت خود وارد فاز اصلاحی شد اگر بتونه 2400 دلار رو رد کنه باید امید به دیدن سقف کانال صعودی در 3400 دلار داشته باشیم .=;
    معاملات امروز فسرب هم نشون از ورود حقیقیهای قدرتمندی به سهم میداد حقیقیهایی که تا قبل از عرضه حقوقی گند بزن هیدن نشسته بودن به امید شکار سهام حقوقی و تونستن یه 335 تا ازش بگیرن. طرف هم غلاف کرد ببینیم فردا نوبت صف شدن سهم میشه.

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
    "دیوید ویسکات"

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

فردا محدوذده 255 تا 260 تومان حمایت سهم میباشد و اگر نتواند از سهم حمایت کند میرود برای ....

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
        جالبه امروز زنگ زدم امور سهام نفری که اونجاست نمیتونه جواب بده هنوز بازار شروع نشده میگه شاید تعدیل مثبت داشته باشیم شاید نداشته باشیم ممکنه سهم افت کنه بهش میگم هنوز بازار شروع نشده شما خبر دارید سهم افت میکنه مونده و جواب درست و حسابی که نداد .خودمو معرفی کردم میگه شما اصلا بدهی به شرکت دارین حرف حسابتون چیه . میگم من سهم از بورس خریدم به شما بدهی دارم بدهیم بابت چیه ؟=)) (مرتضی جان ببینید برای شما بدهی لحاظ نکردن):D.... اینم از عاقبت سهام بلند مدت ما .یک عده نشستن که نمیتونن جواب سهامدار رو بدن عاقبت هم بدهکارش میکنن..
        حالا یک نقل قول از یکی از دوستان:
        بخاطر فشاری که روی سازمان از طرف مجلس بوده و صالح ابادی رو کشیدنش اونجا به شرکتها اعلام شده گزارشهای نه ماهه تعدیل بالا اعلام نکنن و گزارشها برن برای 12 ماهه تا هم بشه ویترین دم انتخابات هم کمی فشار شاخص کم بشه.این دوستمون در شرکت فاسمینه حالا بازم منتظر میشیم ببینیم عاقبت ما با این ریسکهای بورسی چی میشه(صالح آبادی و دوستان) #:-S
        اینم از گزارش فاسمین یا بهتره بگیم گند فاسمین یادتونه گزارش ششماهه هم همین بازی کثیف رو با نرخ دلار انجام داد...:-$

جالبه این قیمتها اعلامی از طرف خود شرکت فسرب را میبینم و این معاملات و این گزارشها را به اینکه خودم در بورس سرمایه گذاری کردم تاسف واینکه دوستان و آشنایان رو به سرمایه گذاری سالم در این اقتصاد ناسالم ترغیب کردم احساس خجالت میکنم. کم کم به این فکر میکنم باید برای بقای سرمایه حداقل نصف اون رو در بازارهای موازی ولو ناسالم بکار برد.این هم یک نشانه شرم آور فرهنگ سازی بازار سرمایه در کشور توسط دولت مهر پروره.

امروز 5 درصد قیمتهای محصول رشد کرده و بعد میاد در قیمت سهم 3 درصد منفی معامله میشه.

دو تا خبر هم دیدم که میتونه بازهم امیدوار نگهمون داره یا بهتره بگم دلخوش کنک باشه
        1:ایمیدرو:
        ایران دارای دومین ذخیره معدنی ˈرویˈ در جهان است

تهران - سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) اعلام کرد: ایران دارای دومین ذخیره معدنی ˈرویˈ در جهان شناخته می شود و از سال آینده برای تحویل یک میلیون تن خاک اکسیده سرب و روی از معدن مهدی آباد (یزد) به صنایع آمادگی وجود دارد.

گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مذکور در روز دوشنبه حاکی است: ذخیره معدن سرب و روی یاد شده در استان یزد برای تولید حدود شش میلیون و 400 هزار تن شمش روی و یک میلیون و 600 هزار تن سرب و دو هزار و 313 تن نقره در نظر گرفته شده است.

بر پایه این گزارش، به ازای هر تن خاک استخراجی از معدن مهدی آباد 7.8 درصد روی، 2/2 درصد سرب و نقره و چندین ماده معدنی دیگر وجود دارد.

ایمیدرو در گزارش خود آورده است: مهمترین مواد معدنی این معدن 12 تا 14 درصد منگنز و 25 تا 30 درصد آهن است.

معدن مذکور دارای دو بخش سولفور و اکسیده است که بخش اصلی دارای 165 میلیون تن ذخیره قطعی و 400 میلیون تن ذخیره احتمالی است.

علاوه بر این، یک بخش کوچکی از این معدن هم دارای عیار 14 تا 25 درصد است که ذخیره ای معادل 1.5 تا دو میلیون تن دارد.

2:با توجه به عدم گزارش فسرب تا این لحظه و حالت امنیتی که در امور مالی فسرب برای جلوگیری از نشت اطلاعات صورت گرفته احتمال میدم بخوان با یک گزارش خوب جو گروه رو برگردونن و گرنه گزارش خراب میتونه کفهای تابستون سیاه امسال رو هم بشکنه.L-)
        اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1125

با این قیمت دلار و سرب جهانی قیمت محصول بزودی میره بالای 8000 تومان.
          این حداقل سوده شرکته دوستان مواظب باشن مثل فروشنده های 420 تومانی کرمانشا نشن.حساب 2*2=4 تا است
          ار آخر میریم به اول دقت کنید رشد سودآوری شرکت را:
          سه ماهه چهارم در صورتی که 55 تن روزی در نطر بگیریم که اینروزها تولید شرکت سرب 45 تن و روی 25 تن رسیده با فروش میانگین 6500 تومان برای هر کیلو و حاشیه سود 25 درصد حداقل سود میشه بیشتر از سود اعلامی کل امسال .
          55 تن محصول*90 روز * 6500000 قیمت هر تن * %25 درصد حاشیه سود / 322 میلیون سهم= 24.9
          این بیشتر از سود اعلامی تمام سال شرکته .
          سه ماهه سوم روزانه 40 تن *90* 6000000*25% درصد حاشیه سود = 16 تومان
          ششماهه اول 7400 تن *4200000*25% = 24 تومان
          مجموع سود = 24+24.9+16+ موجودی انبار پارسال حدود 3000 تن با قیمت تمام شده پایین + 960 کیلو نقره + حساب سپرده صندوق مهر = حداقل 64 تومان با این قیمتها

=;=;=;

آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2013/01/22, 21:40.
          "دیوید ویسکات"

نظر

• esi_mohammadi
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 1105

در مورد سرب جهانی تا محدوده 2570 صعود داریم که انتظار دارم تا 5 فوریه 2013 این اتفاق بیوفته اما بعدش احتمالا با اصلاح قیمتی مواجه خواهیم شد

لینک تصویر
            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

این سهم تو این مدتی که من زیر نظرش داشتم در بد ترین حالت زیر 240 نرفته فک کنم واگه رفته سریعا برگشته ......لذا فردا شاید من هم بخرم .......:D و در این مدت که همه چی دوبل شده این سهم انگار نه انگار !!! :D
              ///

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

فسرب صف خرید شد.

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

قیمت جهانی سرب 2357 و قیمت جهانی روی هم 2050 دلار شدهاست و روند صعودی خود را ادامه میدهند . حال اگر تا شنبه قیمتهای جهانی مثبت شوند ان وقت سهام گروه روی فوق العاده خواهند شد.

نظر

• naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

[QUOTE=amir2003;270441]با این قیمت دلار و سرب جهانی قیمت محصول بزودی میره بالای 8000 تومان.
                    این حداقل سوده شرکته دوستان مواظب باشن مثل فروشنده های 420 تومانی کرمانشا نشن.حساب 2*2=4 تا است
                    سه ماهه چهارم در صورتی که 55 تن روزی در نطر بگیریم که اینروزها تولید شرکت سرب 45 تن و روی 25 تن رسیده با فروش میانگین 6500 تومان برای هر کیلو و حاشیه سود 25 درصد حداقل سود میشه بیشتر از سود اعلامی کل امسال .
                    55 تن محصول*90 روز * 6500000 قیمت هر تن * %25 درصد حاشیه سود / 322 میلیون سهم= 24.9
                    مجموع سود = 24+24.9+16+ موجودی انبار پارسال حدود 3000 تن با قیمت تمام شده پایین + 960 کیلو نقره + حساب سپرده صندوق مهر = حداقل 64 تومان با این قیمتها

امیرجان تبریک<:-p
                    اینم از قیمت سرب بالای 8000 تومان
                    شمش روی هم عالی بالا رفت
                    @-)

آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/01/24, 10:24.

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

دوستان عزیز من یه سوال دارم از حضورتون
                      epsفسرب چرا انقدر پایینه؟نسبت به سایر هم گروهیاش؟

نظر

• مسعود 100
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 117

[QUOTE=naruto;271336]
                        در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                        با این قیمت دلار و سرب جهانی قیمت محصول بزودی میره بالای 8000 تومان.

با سلام و درود
                        ضمن خسته نباشید به همه دوستان عزیز

خرید من حدود 300 تومن است و این چند روزی که افت کرده ضرر شدیدی به من زد و توان خرید و پاینن آوردن میانگین هم ندارم

دوستان در صورت امکان راهنمایی کنند

هر چند میدونم این بازی و کثافت کاری را حقوقی کالسمین با هماهنگی عمده انجام داد

سهامدار عمده که خرید میلیونی در سهم انجام میداد فقط و فقط چند روز روزی کمتر از یک میلیون خرید میکرد و حتی کمتر از 500 هزار تا و نمی گذاشت منفی بشه این اتفاق نمی افتاد؟

به هر حال من و امثال من ها که ذره ایی هم نیستیم ولی ای انسانهایی که در پست های این چنینی نشستید ،آیا پول در آوردن از هر طریقی برایتان لذت بخش است و پس از آن هم نماز میخونید و با خدای خود راز و نیاز میکنید و رازی هستید از کلاهی که بر سر مردمان ضعیف گذاشتید،با جان و مال مردم بازی میکنید و اسم خودتان را میگذارید انسان و بد از همه مسلمان؟ در این تورم افسار گسیخته و نا هنجاری در بازار دلار و سکه و بی ارزش شدن پول و سرمایه ما در بورس ،شاهد سقوط پی در پی فسرب هم باشی؟ضرر از سه طرف؟

1 پایین آمدن قیمت سهام در عرض کمتر از 10 روز کاری

2 بالا رفتن اکثر سهام در بورس و افزایش بیشتر آن بواسطه گزارشات 9 ماهه

3 بی ارزش شدن سرمایه گذاری که در بورس کردیم و هر روز ارزش آن نسبت به دلار و ارز های دیگر و سکه و طلا کم و کمتر میشود

مدیران متدین نما لطفا بیش از این در حق مردم بی لیاقتی و نا حقی نکنید.

امیرجان تبریک<:-p
                        اینم از قیمت سرب بالای 8000 تومان
                        شمش روی هم عالی بالا رفت
                        @-)

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                          دوستان عزیز من یه سوال دارم از حضورتون
                          epsفسرب چرا انقدر پایینه؟نسبت به سایر هم گروهیاش؟
                          سوال خوبیه دوست عزیز
                          اتفاقا ماهم خیلی وقته دنبال جواب این سوالیم!
                          در حال که قیمت محصولاتش به نسبت سال قبل بیشتر از 100 درصد هم رشد کرده ولی همچنان شاهدیم که eps امسال شرکت از eps سال قبل هم کمتره!!!;)

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

سلام
                            گزارش فسرب هنوز نیومده نه؟پس کی میخواد بیاد؟

نظر

• مسعود 100
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 117

با سلام و درود خدمت جناب naruto
                              دوست عزیز شرمنده سوال من در داخل پست شما نوشته شده است. ضمن عذر خواهی از جنابعالی ،اگه راهنمایی نمایید ممنون میشوم.

نظر

• naruto
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 1879

در اصل توسط مسعود 100 پست شده است View Post
                                با سلام و درود خدمت جناب naruto
                                دوست عزیز شرمنده سوال من در داخل پست شما نوشته شده است. ضمن عذر خواهی از جنابعالی ،اگه راهنمایی نمایید ممنون میشوم.
                                سلام مسعود جان
                                به نظرم به زودی رشد سهم شروع میشه.همیشه رشد سهام گروه روی قبل از سال نو شروع میشه.
                                اگه دله دزدیهای کروی تو فسرب تموم بشه و بزاره سود واقعی سهم برا بازار رو بشه اونوقت این قیمتها برا فسرب تبدیل به خاطره میشه.
                                به نظرم اگه یه مدت دیگه صبر داشته باشین قطعا سود خوبی میتونین بکنین.(نظر شخصی)

نظر

در حال کار...
                                X