ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    با سلام و احترام

امروز با امور سهام فسرب صحبت کردم

گفت گزارش 9 ماهه را برای سازمان چند روز پیش ارسال کردیم و بالای 20 درصد تعدیل مثبت دارد

خب این یعنی سهم به زودی میبندد

من هم همه شکبیرهامو دادم و فسرب خریدم

فسرب 400 تومانی به همین زودیها.....
    با سلام
    بعید میدونم چند روز پیش گزارش 9ماه ارسال شده باشه
    چون تازه امروز 9 دی هست که معمولا بعد از پایان اذر گزارش تهیه و اماده بشه حداقل 1 هفته در حالت خوشبینانه طول میکشه

جدا از این بحث رشد امروز فسرب بخاطر عقب موندن اون از رشد بقیه بود که علتشم بلوکهای فسرب و کروی بود که اجازه رشدو نمیدادن بهش.

در تعدیل مثبت فسرب که کسی شک نداره ولی تعدیلی که بازار انتطارشو میکشه خیلی بیشتر از بحث 20درصد است !
    باید دید مخفی کاریهای شرکت کی تموم میشه!
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      با سلام
      بعید میدونم چند روز پیش گزارش 9ماه ارسال شده باشه
      چون تازه امروز 9 دی هست که معمولا بعد از پایان اذر گزارش تهیه و اماده بشه حداقل 1 هفته در حالت خوشبینانه طول میکشه

جدا از این بحث رشد امروز فسرب بخاطر عقب موندن اون از رشد بقیه بود که علتشم بلوکهای فسرب و کروی بود که اجازه رشدو نمیدادن بهش.

در تعدیل مثبت فسرب که کسی شک نداره ولی تعدیلی که بازار انتطارشو میکشه خیلی بیشتر از بحث 20درصد است !
      باید دید مخفی کاریهای شرکت کی تموم میشه!
      با سلام و احترام

اولا" بعید بدونم 20 درصد باشه و خیلی بیشتر از 20 درصد هست به نظر من .....

ثانيا" من خودم با ایشان صحبت کردم و گفت چهارشنبه هفته پیش گزارش رو برای سازمان فرستادن

ثالثا" برای اطمینان من فردا با سازمان بورس تماس میگیرم و نتیجشو خدمتتون میگم

به نظر من خرید در قیمتهای فوق حتی اگه 30 درصد هم تعدیل مثبت بده که به نظر من بیشتر هم خواهد بود ، بازدهی 15 درصدری را در همین چند روزه در پی خواهد داشت

به زودی نماد بسته خواهد شد ....
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        با سلام و احترام

اولا" بعید بدونم 20 درصد باشه و خیلی بیشتر از 20 درصد هست به نظر من .....

ثانيا" من خودم با ایشان صحبت کردم و گفت چهارشنبه هفته پیش گزارش رو برای سازمان فرستادن

ثالثا" برای اطمینان من فردا با سازمان بورس تماس میگیرم و نتیجشو خدمتتون میگم

به نظر من خرید در قیمتهای فوق حتی اگه 30 درصد هم تعدیل مثبت بده که به نظر من بیشتر هم خواهد بود ، بازدهی 15 درصدری را در همین چند روزه در پی خواهد داشت

به زودی نماد بسته خواهد شد ....
        سلام مجدد
        من هم عرض کردم تعدیل اون قطعیست و همه هم از تعدیلش اطلاع دارند و محاسبش هم حساب دودوتا چهارتاست یه نگاهی به نرخ بودجه و نرخ فروش گویای همه چیزه و اینکه شرکت بگه حتی تعدیل نداریم نباید اتکا کرد مگر شرکت بخواد پنهان کاری کنه بحث دیگست. طبیعی هم هست که تعدیل رو مرحله ای اعلام کنه.

اما در مورد زمان ارسال شایدم ارسال کردن و منم نمیگم حتما ارسال نشده و فقط منظورم اینه که با توجه به اینکه کمی این سرعت عمل با توجه به سابقه قبلی که معمولا در اواخر مهلت ارسال میکردن تامل برانگیزه!و انتطار خودم اینه که در بهترین حالت بعد از 15 این ماه ارسال بشه که اگر زودتر اینکارو کردن که چه بهتر و جای تشکر داره.
        آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/12/29, 19:00.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• امید 110
          عضو عادی
          • Jul 2012
          • 102

فنر سهم در رفت . تبریک به سهامداران صبور
          به نظرم سهم در قیمتهای 400 تا 420 میبایست ارام بگیرد . سهم خیلی خیلی به بازار بده کاره ... به اعلام سود خوب در گزارش 9 ماهه p/e سهم معقول تر میشود .

نظر

• amir2003
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1125

اسی خان دیدید داره بازی شروع میشه.روزی رو میبینم که حجم مبنا آرزوی سهامداران باشه=;=;
            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
            "دیوید ویسکات"

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
              اسی خان دیدید داره بازی شروع میشه.روزی رو میبینم که حجم مبنا آرزوی سهامداران باشه=;=;
              چاکریم امیر جوون

انشالله ، ما که خودت میدونی چون یه خورده زیاد خریده بودیم اوون پایین ماینا استرس رنج دادنش تو این بازارهای فول مثبت یه خورده اذیتمون میکرد وگرنه که در ارزنده بودن سهم فسرب شکی نیست
              :)
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• amir2003
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1125

فسرب و مقاومتها

اسی خان یه نگاهی به این نمودار بنداز خیلی وقته تو کارش نرفتم ایندفعه پرقدرت داره طاهر میشه .انشاالله اگر فردا بتونه بالای 312 که یک خط روند برای سهم تثبیت بشه میتونیم به شروع این موج صعودی بیشتر امیدوار باشیم مخصوصا که شکست این خط روند همزمان میشه با شکست خط روند ار اس ای و همچنین مقاومت 52 در استوکاستیک و همچنین عبور از ابر ایچیموکو در نمودار سهم .
                مقاومتهای اصلی رو بعد از 312 و 361 و 380 و 480 تومان میبینم. دوست دارم اگر میخواد تعدیل اعلام کنه بزاره سهم چندتا مثبت بخوره تا حوالی 360 تومان و ....=;

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1125

1:مقاومت در ار اس ای شکست=;
                  2:قیمت از ابر ایچیموکو عببور کرد=;
                  3:خط روند سفید رنگ نیز شکست=;
                  منتظر اتفاقهای جالب سهم باشید سه ساله سهامدار این سهمم این بازی تازه شروع شده.دیگه نوسانگیری تو سهم سود نداره.
                  =;=;=;

"دیوید ویسکات"

نظر

• محمد حقانی
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 447

دوستان سلام
                    فسرب را به این راحتی از دست ندهید.تا سه ماه آینده 500 تومان

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Hossein4000
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 109

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                        امیر خان سلام عرض کردم
                        اقا من هنوزم سهامدارم و حال میکنم از این سهم و ببینیم بازی کی شروع میشه
                        راستی تعداد سهاممون داره خیلی میشه ؟؟؟؟؟

نظر

• amir2003
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1125

در اصل توسط Hossein4000 پست شده است View Post
                          امیر خان سلام عرض کردم
                          اقا من هنوزم سهامدارم و حال میکنم از این سهم و ببینیم بازی کی شروع میشه
                          راستی تعداد سهاممون داره خیلی میشه ؟؟؟؟؟
                          سلام حسین جان کجایی چه خبر احوال ما رو نمیپرسی .گفتم شاید رفتی اونور آب.=;
                          من همون تعداد قبلی رو دارم. کرمانشاه هم داشتم تبدیل کردم به کروی .شدم کروی و فسرب ...=;
                          راستی بحث زمینها جدی شده و جابجایی هم احتمالا نهایی میشه. انشاالله همه بتونیم با سود خوبی خارج بشیم;;)
                          "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1125

اینم سرنخهایی از دلایل بلوکها ی فسرب و یا بهتره بگیم تصاحب فسرب B-)
                            کارخانه سرب و روي زنجان بايد منتقل شود
                            معاون امنيتي سياسي استانداري استان زنجان گفت: کارخانه سرب و روي زنجان بايد به محل جديد در منطقه چپ چپ منتقل شود زيرا اين انتقال و جابجايي مصوبه دو سال پيش بود. فيروز احمدي در گفتگو با مهر، افزود: در رابطه با بحث سرب و روي اقدامات خوبي انجام شده و بيش از اين بر موضوع انتقال سرب و روي برنامه و راهکارهاي مناسب انجام خواهد شد. وي اظهار داشت: موانع آلودگي کارخانه سرب و روي بررسي شده است و بزودي با انجام اقدامات انجام شده مشکل انتقال کارخانه سرب و روي حل خواهد شد. معاون امنيتي سياسي استانداري زنجان، انتقال کارخانه سرب و روي را هدف اصلي مسئولين استاني ياد کرد و گفت: سلامت مردم براي دولت مهم است و در اين راستا اقدامات خوبي را انجام خواهد داد. احمدي تاکيد کرد: با خريد تجهيزات جديد در حال حاضر مشکل جدي در حوزه آب وجود ندارد. وي در ادامه افزود: در گذشته يک سري پيش بيني هايي انجام شده ولي متاسفانه انجام نشده و کوتاهي در اين امر شده ولي امروز بايد به طور جدي به اين امر پرداخته شود. معاون امنيتي سياسي استانداري زنجان در ادامه يادآور شد: مرکز تحقيقات جهاد دانشگاهي در حال پيگيري آلودگي هاي اين کارخانه است و به زودي اين کارخانه تعيين تکليف خواهد شد. احمدي با تاکيد بر اينکه رسانه ها با بيان واقعيت ها نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند افزود: رسانه ها بايد نگراني مردم را رفع کنند.
                            منبع:
                            بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران
                            "دیوید ویسکات"

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

امیرجان خبر خوبی بود ممنون
                              گویا کارهای شرکت تو سایت جدید هم شروع شده
                              چند تا مناقصه هم برا تاسیساتش برگزار کرده
                              از جمله مناقصه انتقال آب و...
                              حدود 16 میلیارد تومن نقدینگی هم چند ماهی هست که تو صورتهای مالی شرکت دیده میشه!و چند هزار تن هم شمش سرب و روی و نقره رو هم حداقل 30 میلیارد قیمتشو حساب کنیم حدودا به مبلغ 50 میلیارد تومن میرسیم که برا انتقال تاسیسات فعلی شرکت به سایت جدید کافی باشه.
                              گویا کم کم داره صبرمون نتیجه میده
                              آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/12/31, 20:09.

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                                امیرجان خبر خوبی بود ممنون
                                گویا کارهای شرکت تو سایت جدید هم شروع شده
                                چند تا مناقصه هم برا تاسیساتش برگزار کرده
                                از جمله مناقصه انتقال آب و...
                                حدود 16 میلیارد تومن نقدینگی هم چند ماهی هست که تو صورتهای مالی شرکت دیده میشه!و چند هزار تن هم شمش سرب و روی و نقره رو هم حداقل 30 میلیارد قیمتشو حساب کنیم حدودا به مبلغ 50 میلیارد تومن میرسیم که برا انتقال تاسیسات فعلی شرکت به سایت جدید کافی باشه.
                                گویا کم کم داره صبرمون نتیجه میده
                                تازه سرمایه گداری بانکی هم میکنه اونقدر نقدینگیش خوب شده که داره سپرده 23 درصد میکنه تو موسسه مهر البته از (از بانک توسعه صادرات 10 میلیارد تومن 14 درصد وام گرفته و سپرده 23 درصد کرده تو موسسه مهر)
                                "دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X