امروز منم دیگه تعجب کردم از این نوع رنج زدن و زنگ زدم به چند نفر از دوستان تو شرکت ماحصل گفتگو تولید روزانه 50 تن سرب و روی .(40 تن سرب و 10 تن سرب)
وضعیت نقدینگی شرکت هم عالی اونقدر خوبه که امروز از مقدار سپرده کوتاه مدت شرکت تعجب کردم(در بانک مهر ) سهامدار عمده کروی که قبلا هم اعلام کرده بودم .هرکی آشنا داره تو بانک مهر بپرسه تا ثابت بشه.حالا با هرکی میخواد شرط میبندم کمترین سود امسال فسرب 50 تومانه.
15000 تن حداقل تولید امساله موجودی انبار پارسال هم بمونه برای خودشون .با قیمت میانگین 5000 تومان میشه 75 میلیارد تومن فروش و با این حداقلها 20 درصد حاشیه سود کمترین چیزیه که میتونیم بهش بدیم
میشه 47تومان که حدود 6 تومان هم سود سپرده هاشه و......
اگر یک لحظه بهش شک میکردم اونو تبدیلش میکردم .
احتمال میدم مدیرعامل عوض بشه .تغییرات مدیریتی بعد اومدن محمدی به کروی حتمیه
وضعیت نقدینگی شرکت هم عالی اونقدر خوبه که امروز از مقدار سپرده کوتاه مدت شرکت تعجب کردم(در بانک مهر ) سهامدار عمده کروی که قبلا هم اعلام کرده بودم .هرکی آشنا داره تو بانک مهر بپرسه تا ثابت بشه.حالا با هرکی میخواد شرط میبندم کمترین سود امسال فسرب 50 تومانه.
15000 تن حداقل تولید امساله موجودی انبار پارسال هم بمونه برای خودشون .با قیمت میانگین 5000 تومان میشه 75 میلیارد تومن فروش و با این حداقلها 20 درصد حاشیه سود کمترین چیزیه که میتونیم بهش بدیم
میشه 47تومان که حدود 6 تومان هم سود سپرده هاشه و......
اگر یک لحظه بهش شک میکردم اونو تبدیلش میکردم .
احتمال میدم مدیرعامل عوض بشه .تغییرات مدیریتی بعد اومدن محمدی به کروی حتمیه
نظر