ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahmir
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 368

ميثم جون

يه موقع رنج نزني بزار با هم بخريم =P~>:D<

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

[QUOTE=shahmir;284010]ميثم جون

يه موقع رنج نزني بزار با هم بخريم =P~>:D
      ///

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

مشکلی که در ساختن سود نداره ............(-:

12 میلیون دلار رو مفت با دلار 2000 تومنی تسعیر کرده ..............بقیش رو هم گفته 2450 تومن تسعیر میکنه .........اخه مدیرای گوسفند با خودشون چی فک کردن ......

پتروشیمی هایی هستن که یه میلیادر دلار صادرات دارن و دلار رو به نرخ ازاد تسعیر میکنن ....اون وقت اینا چند غاز صادرات (20 میلیون دلار) رو میخوان با نرخ مبادلاتی تسعیر کنن ......امسال که گذشت .........

فسرب اگه تولیدش یه زمانی خوب بشه ..............جهش قیمتی بالای 200 درصد خواهد داشت ...........اما اون روز کی باشه خدا میدونه ......قطعا فسرب در این قیمت ها یک زیر خاکیه ..ولی کی تولید این شرکت سوبل بشه خدا میدونه ........اخه این میزان تولید هم شد تولید !!! :D 13-14 تن فروش شرکت واقعا خنده داره ...............و مبلغ فروشش با این میزان عالی ..........

امسال میتونست بهترین سال برای این گروه باشه ....که هنوز به دلایل مشکلات خاک و کمی میزان تولید !!! این اتفاق نیوفتاده !!!!

توی گزارش هم از موجودی انتقالی به سال مالی بعد خبری نیست !!!!!!!! هزینه های مالی هم که خیلی کم شده !!! ولی خوب زیر نظرش داریم همچنان .........;)
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/17, 21:41.
        ///

نظر

• sadraei
          عضو جدید
          • Oct 2012
          • 9

سلام دوستان
          من حدودا 10000 تا سهم توی میانگین 3030 ریال دارم
          دیگه خسته کرده منو نظر شما چیه ؟ چکار کنم با این سهم؟ پوستمو کلفت کنم و چشممو ببندم امیدی به جبران ضرر هست؟؟

نظر

• behruz
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 44

[QUOTE=sadraei;284284]سلام دوستان
            دیگه خسته کرده منو نظر شما چیه ؟ چکار کنم با این سهم؟ پوستمو کلفت کنم و چشممو ببندم امیدی به جبران ضرر هست؟؟[/QUOTE
            دوست من شما دو راه داری
            1 قبول زیان و خروج از سهم
            2- صبر و انتظار بازگشت سهم که دور از دسترس نیست
            [B][COLOR="#0000FF"]افراد سست اراده همیشه بر گذشته تأسف می خورند، حال را فراموش كرده و درباره آینده نگرانند.[/COLOR][/B]

نظر

• sadraei
              عضو جدید
              • Oct 2012
              • 9

[QUOTE=behruz;284289]
              در اصل توسط sadraei پست شده است View Post
              سلام دوستان
              دیگه خسته کرده منو نظر شما چیه ؟ چکار کنم با این سهم؟ پوستمو کلفت کنم و چشممو ببندم امیدی به جبران ضرر هست؟؟[/QUOTE
              دوست من شما دو راه داری
              1 قبول زیان و خروج از سهم
              2- صبر و انتظار بازگشت سهم که دور از دسترس نیست
              بابت پاسخگویی شما ممنونم اگر ممکنه دلایل مورد دوم رو بفرمایید . با تشکر

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 663

پیرو شمارش قبلی سهم ، در اواخر 2 از (5) میدونمش

حد ضرر شمارش: 2247 ریال
                انتظار دارم طی 5 ماه آتی قیمت از سقف 385 تومنی فراتر بره

نظر

• behruz
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 44

دست جناب محسن مختاری درد نکنه که زحمت منو کم کرد ضمن اینکه باید بگم با احتساب این موج آخری شاهد یک واگرائی مثبت هم هستیم که نشانه خوبی از صعود می باشد
                  [B][COLOR="#0000FF"]افراد سست اراده همیشه بر گذشته تأسف می خورند، حال را فراموش كرده و درباره آینده نگرانند.[/COLOR][/B]

نظر

• shahmir
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 368

دوستانيكه هنوز تو اين سهم هستن و در حد توانشون دارن از سهم حمايت ميكنن. معاملات ايروزاي فسرب منو ياد غمارگ 325 - 340 توماني ميندازه كه حسابي خستهكننده شده بود اما خب حالا دارم حالشو ميبرم:D
                    با توجه به موجشماري جناب مختاري و تحليل اسي جان بنظر ميرسه به آخراي بازي نزديك ميشيم ، اميدوارم هرچه زودتر اين نيز بگذرد.;)

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

به خدا دلم برا سهمهای روی کبابه مشکل خاک رو بهونه کردن یه مشت دزد بی همه چیز خیمه زدن رو سرمایه های مملکت دلار رو با نرخ 1800 1900 و2000 تسعیر کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!کی بشه این گروه روی بترکه مطمئن باشید اینا جوابگو خواهند بود فقط منتظرم گزارش فراور و باما بیاد بعد ببینم دلار چند تسعیر میخوان بکنن حتما 1500!!!=))
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

صف خرید فسرب مبارک سهامداران صبورش . حجم خوبی معامله شده است و با توجه به بسته شدن کالسیمین و همچنین صف خرید کروی - رالی صعودی گروه اغاز شده است . با توجه به میانگین امروز عبور از قیمت 250 تومان برای فردا محیا شده است.

نظر

• hose
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 44

سود سال 92 --> 203 ریال

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

در اصل توسط hose پست شده است View Post
                            این پیشبینی سود کروی بر اساس پیشبینی فروش هر کیلو شمش روی با قیمت 4906 تومن و هر کیلو شمش سرب 5144 تومن هست!
                            قیمت فروش فعلی هر کیلو شمش روی حدود 8200 تومن و هر کیلو شمش سرب هم حدود 8800 تومن ;)

نکته جالب این گزارش،بدعت گذاری کروی تو بورسه!
                            طبق عرف رایج باید ابتدا شرکتهای زیرمجموعه پیشبینی سود خودشون رو به بازار اعلام بکنن و پس از اون شرکت مادر بر اساس سود و زیان اعلامی زیر مجموعه ها سود و زیان خودشو اعلام بکنه.
                            ولی اینگونه اعلام سود،شبهه دستوری بودن گزارش رو میرسونه!;)

البته در مورد سود اعلام شده از طرف کروی برای فسرب! فکر کنم به حال این سهم فلک زده و سهامدارای حقیقیش دیگه تاثیر انچنانی نداشته باشه:D

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                              این پیشبینی سود کروی بر اساس پیشبینی فروش هر کیلو شمش روی با قیمت 4906 تومن و هر کیلو شمش سرب 5144 تومن هست!
                              قیمت فروش فعلی هر کیلو شمش روی حدود 8200 تومن و هر کیلو شمش سرب هم حدود 8800 تومن ;)

نکته جالب این گزارش،بدعت گذاری کروی تو بورسه!
                              طبق عرف رایج باید ابتدا شرکتهای زیرمجموعه پیشبینی سود خودشون رو به بازار اعلام بکنن و پس از اون شرکت مادر بر اساس سود و زیان اعلامی زیر مجموعه ها سود و زیان خودشو اعلام بکنه.
                              ولی اینگونه اعلام سود،شبهه دستوری بودن گزارش رو میرسونه!;)

البته در مورد سود اعلام شده از طرف کروی برای فسرب! فکر کنم به حال این سهم فلک زده و سهامدارای حقیقیش دیگه تاثیر انچنانی نداشته باشه:D
                              حالا مرتضی جون ما اینو هی بیاییم بگیم والا ما سواد بنیادی نداریم ولی گزارشات رو میتونیم سر در بیاریم این پیش بینی کروی بسیار دست پایین میباشد و اصلا ملاک نیست و خنده دار تر نرخ تسعیر ارز میباشد که دیگه چیزی نگم بهتره!!!!!!!
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• naruto
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 1879

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                                حالا مرتضی جون ما اینو هی بیاییم بگیم والا ما سواد بنیادی نداریم ولی گزارشات رو میتونیم سر در بیاریم این پیش بینی کروی بسیار دست پایین میباشد و اصلا ملاک نیست و خنده دار تر نرخ تسعیر ارز میباشد که دیگه چیزی نگم بهتره!!!!!!!
                                اتفاقا بدم نشد این گزارش
                                تیر آخرشونو هم در کردن
                                دیگه پایین تر از سیاهی که رنگی نیستش
                                نرخ ارز پایینتر از نرخ مبادله ای!(اگه جا داشت زیر نرخ مرجع هم اعلام میکردن!)
                                نرخ فروش حدود 80-90 درصد پایینتر از نرخ روز بازار!
                                محاسبه قیمت مواد اولیه با ارز آزاد!!!
                                و.....
                                سهام گروه هم که اصلاح لازمو داشتن و افت بیشتر قیمت هم تو این مقطع که فقط 2 ماه تا مجامع این شرکتها مونده کمی دیگه بعیده.البته این امت همیشه در صحنه خیلی وقتا غیر قابل پیشبینی هستن:))

نظر

در حال کار...
                                X