کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
12 میلیون دلار رو مفت با دلار 2000 تومنی تسعیر کرده ..............بقیش رو هم گفته 2450 تومن تسعیر میکنه .........اخه مدیرای گوسفند با خودشون چی فک کردن ......
پتروشیمی هایی هستن که یه میلیادر دلار صادرات دارن و دلار رو به نرخ ازاد تسعیر میکنن ....اون وقت اینا چند غاز صادرات (20 میلیون دلار) رو میخوان با نرخ مبادلاتی تسعیر کنن ......امسال که گذشت .........
فسرب اگه تولیدش یه زمانی خوب بشه ..............جهش قیمتی بالای 200 درصد خواهد داشت ...........اما اون روز کی باشه خدا میدونه ......قطعا فسرب در این قیمت ها یک زیر خاکیه ..ولی کی تولید این شرکت سوبل بشه خدا میدونه ........اخه این میزان تولید هم شد تولید !!! :D 13-14 تن فروش شرکت واقعا خنده داره ...............و مبلغ فروشش با این میزان عالی ..........
امسال میتونست بهترین سال برای این گروه باشه ....که هنوز به دلایل مشکلات خاک و کمی میزان تولید !!! این اتفاق نیوفتاده !!!!
توی گزارش هم از موجودی انتقالی به سال مالی بعد خبری نیست !!!!!!!! هزینه های مالی هم که خیلی کم شده !!! ولی خوب زیر نظرش داریم همچنان .........;)
سلام دوستان
من حدودا 10000 تا سهم توی میانگین 3030 ریال دارم
دیگه خسته کرده منو نظر شما چیه ؟ چکار کنم با این سهم؟ پوستمو کلفت کنم و چشممو ببندم امیدی به جبران ضرر هست؟؟
[QUOTE=sadraei;284284]سلام دوستان
دیگه خسته کرده منو نظر شما چیه ؟ چکار کنم با این سهم؟ پوستمو کلفت کنم و چشممو ببندم امیدی به جبران ضرر هست؟؟[/QUOTE
دوست من شما دو راه داری
1 قبول زیان و خروج از سهم
2- صبر و انتظار بازگشت سهم که دور از دسترس نیست
[B][COLOR="#0000FF"]افراد سست اراده همیشه بر گذشته تأسف می خورند، حال را فراموش كرده و درباره آینده نگرانند.[/COLOR][/B]
سلام دوستان
دیگه خسته کرده منو نظر شما چیه ؟ چکار کنم با این سهم؟ پوستمو کلفت کنم و چشممو ببندم امیدی به جبران ضرر هست؟؟[/QUOTE
دوست من شما دو راه داری
1 قبول زیان و خروج از سهم
2- صبر و انتظار بازگشت سهم که دور از دسترس نیست
بابت پاسخگویی شما ممنونم اگر ممکنه دلایل مورد دوم رو بفرمایید . با تشکر
دوستانيكه هنوز تو اين سهم هستن و در حد توانشون دارن از سهم حمايت ميكنن. معاملات ايروزاي فسرب منو ياد غمارگ 325 - 340 توماني ميندازه كه حسابي خستهكننده شده بود اما خب حالا دارم حالشو ميبرم:D
با توجه به موجشماري جناب مختاري و تحليل اسي جان بنظر ميرسه به آخراي بازي نزديك ميشيم ، اميدوارم هرچه زودتر اين نيز بگذرد.;)
به خدا دلم برا سهمهای روی کبابه مشکل خاک رو بهونه کردن یه مشت دزد بی همه چیز خیمه زدن رو سرمایه های مملکت دلار رو با نرخ 1800 1900 و2000 تسعیر کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!کی بشه این گروه روی بترکه مطمئن باشید اینا جوابگو خواهند بود فقط منتظرم گزارش فراور و باما بیاد بعد ببینم دلار چند تسعیر میخوان بکنن حتما 1500!!!=))
صف خرید فسرب مبارک سهامداران صبورش . حجم خوبی معامله شده است و با توجه به بسته شدن کالسیمین و همچنین صف خرید کروی - رالی صعودی گروه اغاز شده است . با توجه به میانگین امروز عبور از قیمت 250 تومان برای فردا محیا شده است.
این پیشبینی سود کروی بر اساس پیشبینی فروش هر کیلو شمش روی با قیمت 4906 تومن و هر کیلو شمش سرب 5144 تومن هست!
قیمت فروش فعلی هر کیلو شمش روی حدود 8200 تومن و هر کیلو شمش سرب هم حدود 8800 تومن ;)
نکته جالب این گزارش،بدعت گذاری کروی تو بورسه!
طبق عرف رایج باید ابتدا شرکتهای زیرمجموعه پیشبینی سود خودشون رو به بازار اعلام بکنن و پس از اون شرکت مادر بر اساس سود و زیان اعلامی زیر مجموعه ها سود و زیان خودشو اعلام بکنه.
ولی اینگونه اعلام سود،شبهه دستوری بودن گزارش رو میرسونه!;)
البته در مورد سود اعلام شده از طرف کروی برای فسرب! فکر کنم به حال این سهم فلک زده و سهامدارای حقیقیش دیگه تاثیر انچنانی نداشته باشه:D
این پیشبینی سود کروی بر اساس پیشبینی فروش هر کیلو شمش روی با قیمت 4906 تومن و هر کیلو شمش سرب 5144 تومن هست!
قیمت فروش فعلی هر کیلو شمش روی حدود 8200 تومن و هر کیلو شمش سرب هم حدود 8800 تومن ;)
نکته جالب این گزارش،بدعت گذاری کروی تو بورسه!
طبق عرف رایج باید ابتدا شرکتهای زیرمجموعه پیشبینی سود خودشون رو به بازار اعلام بکنن و پس از اون شرکت مادر بر اساس سود و زیان اعلامی زیر مجموعه ها سود و زیان خودشو اعلام بکنه.
ولی اینگونه اعلام سود،شبهه دستوری بودن گزارش رو میرسونه!;)
البته در مورد سود اعلام شده از طرف کروی برای فسرب! فکر کنم به حال این سهم فلک زده و سهامدارای حقیقیش دیگه تاثیر انچنانی نداشته باشه:D
حالا مرتضی جون ما اینو هی بیاییم بگیم والا ما سواد بنیادی نداریم ولی گزارشات رو میتونیم سر در بیاریم این پیش بینی کروی بسیار دست پایین میباشد و اصلا ملاک نیست و خنده دار تر نرخ تسعیر ارز میباشد که دیگه چیزی نگم بهتره!!!!!!!
حالا مرتضی جون ما اینو هی بیاییم بگیم والا ما سواد بنیادی نداریم ولی گزارشات رو میتونیم سر در بیاریم این پیش بینی کروی بسیار دست پایین میباشد و اصلا ملاک نیست و خنده دار تر نرخ تسعیر ارز میباشد که دیگه چیزی نگم بهتره!!!!!!!
اتفاقا بدم نشد این گزارش
تیر آخرشونو هم در کردن
دیگه پایین تر از سیاهی که رنگی نیستش
نرخ ارز پایینتر از نرخ مبادله ای!(اگه جا داشت زیر نرخ مرجع هم اعلام میکردن!)
نرخ فروش حدود 80-90 درصد پایینتر از نرخ روز بازار!
محاسبه قیمت مواد اولیه با ارز آزاد!!!
و.....
سهام گروه هم که اصلاح لازمو داشتن و افت بیشتر قیمت هم تو این مقطع که فقط 2 ماه تا مجامع این شرکتها مونده کمی دیگه بعیده.البته این امت همیشه در صحنه خیلی وقتا غیر قابل پیشبینی هستن:))
نظر