ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sepahan_zard
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 266

خب تا سهم میره بالا .. افرادی مثل من فقط میتونند نگاه کنند !
    چون نه میدونیم تا کجا میره بالا نه میدونیم چه اتفاقی افتاده که میره بالاتر !
    اینجا و این موقع ها باید افرادی که تخصصی تر هستند به کمک ما بیاند و بگند مقاومت و ...که انگاری همیچکدومشون فسرب ندارند !
    و این نشونه خوبی نیست !

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

مگر میشه بدون فسرب باشیم نمینویسیم چون دلیل داره از اسی خان هم خواستم فعلا دور بر تکنیکال رو برای فسرب خط بگیرن. چون تو شرکت ضد تکنیکال راه انداختن .این تاپیک مستقیما تو سایت شرکت لینک داده میشه و هرروز خونده میشد ولی همینقدر که روند داره جاهای خوبش میرسه.=;
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• کاویانی
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 71

لینک تصویر بزرگتر نمودار
        [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• کاویانی
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 71

جناب Amir2003 با عرض پوزش زمانی متوجه نوشته ی شما شدم که قابلیت "ویرایش" از من سلب شده بود.
          [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
            از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز دوشنبه مورخ 1392/02/09 درمحل اتوبان تهران کرج -ضلع غربي استاديوم آزادي - بلوار دهکده - هتل المپيک - سالن پارسه برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
            استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
            تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1391/12/30
            انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
            انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
            تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
            تعیین پاداش هیئت مدیره
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

به نظرم داره یک الگوی دو قلوی کف تشکیل میده
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• مسعود 100
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 117

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                خب تا سهم میره بالا .. افرادی مثل من فقط میتونند نگاه کنند !
                چون نه میدونیم تا کجا میره بالا نه میدونیم چه اتفاقی افتاده که میره بالاتر !
                اینجا و این موقع ها باید افرادی که تخصصی تر هستند به کمک ما بیاند و بگند مقاومت و ...که انگاری همیچکدومشون فسرب ندارند !
                و این نشونه خوبی نیست !
                با سلام و درود

سهم امروز به خاطر تعدیل بسته شد

متاسفانه من دیروز به علت خسته شدن از روند نزولی و کنترلی شدید سهم و با ضرر هر سهم حدود 103 تومان فروختم .

مثل اینکه منتظر خروج من از سهم بود .

ولی کسانی که باعث کنترل سهم شدند و با پنهانکاری و عدم شفاف سازی مانع صعود شدند و باعث گردیدند سهم از 320 نزول کند را نخواهم بخشید ؟

اینشاالله که دوستان دیگر بمانند و مثل من بدون اطلاعات خارج نشوند و سود خوبی نیز ببرند.موفقیت تمام دوستان آرزوی قلبی من است.

نظر

• amir2003
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1125

اینم از گزارش 91
                  تولید کاهش داشته و قیمت افزایش .اما ...
                  حدود 5000 تن محصول منتقل شده به سال بعد:
                  3000 تن از انبار سال قبل
                  2000 تن هم تقریبا از امسال
                  حدود 25 میلیارد تومان ناقابل که با احتساب حاشیه 20 درصدی سود میشه 15 تومان سود ناقابل + 26 تومان = 41 تومان
                  اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                  "دیوید ویسکات"

نظر

• sepahan_zard
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 266

تعدیل مثبت یا منفی؟

نظر

• amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                      تعدیل مثبت یا منفی؟
                      20 درصد
                      ++
                      "دیوید ویسکات"

نظر

• alizali
                        کاربر فعال
                        • Jan 2013
                        • 457

باز میشه تا قبل از مجمع؟

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

سلام خدمت دوستان
                          باز جای شکرش هست که تعدیل مثبت داد!
                          معلوم نیست تو این شرکت چه خبره !
                          تا کی میخوان انبارداری بکنن خدا میدونه!
                          مدیریت شرکت افتاده دست یه عده آدم بی لیاقت که نمیتونن از این همه امکانات و ظرفیت تولیدی شرکت حتی اندازه نصف سود بانکی هم سود برا سهامدار شرکت کسب بکنن:-w

نظر

• amir2003
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1125

خبرت خرابتر کرد جراحت جدایی چو خیال آب روشن که به تشنگان نمایی
                            تو چه ارمغانی آری که به دوستان فرستی چه از این به ارمغانی که تو خویشتن بیابی
                            علی رغم اینکه با سهم فسرب حدود 2سال و اندی هست که سهامداری کردم این گزارش آخری واقعا دلسردم کرد فهمیدم این مدیریت فقط دنبال منافع باندی هستن و نه منافع سهامدار انشاالله من اشتباه کرده باشم .وقتی آمار واقعی تولید سه ماهه سوم را با آمار اعلامی از طرف شرکت مقایسه میکنم فقط یک نتیجه میگیرم این شرکت بعد از مدیریت خسروشاهی یک عقب گرد انجام داده.اگر یکروز محصولات چینی آفت این شرکت بودن امروز مدیریت نالایق این شرکت را به قهقرا بردن.وقتی مدیریت دنبال پایین بردن تولید بهرنحوی میگردد من به عنوان یک سهامدار جز چکار میتوانم بکنم .وقتی همین حالا انبار مواد اولیه از خاک پرعیار انباشته است ولی اجازه استفاده از اون داده نمیشه .و می خوان تولید سرب از 50 تن بیشتر نشه ما چکار میتونیم بکنیم.آمار تولید سه ماهه چهارم را نگاهی بیندازید فکر کنم سه ماهه تو آمار سرب حتی 500 تن هم تولید نکرده با اینکه من از داخل شرکت خبر دارم که تولید سرب حدود 3200 تن بوده.حالا دارم میفهم این مدیریت 8 ساله گدشته داره تو مدیریت صنعتی کشورمون هم رخنه میکنه.علی الحال با خرید میانگین 250 تومان از امروز شروع به خروج از سهم گرفتم با عرض معذرت از دوستانی که اگر بخاطر تحلیل یا آماری از طرف من متحمل ضرر شدن حلال کنن. اما کماکان این صنعت و مخصوصا این شرکت حرفهای زیادی برای گفتن داره و با توجه به زمان زیادی که روی اون گذاشتم نصف سرمایه را بطرف خواهر خوانده فسرب که یک شرکت با مدیریت خصوصی است و اونم تقریبا در کف قیمتی هست و البته یک تعدیل هم داره سوق میدم.(فزرین) از امروز شروع کردم به خروج از سهم و ورود به فزرین.انشاالله که دوستانی هنوز شکیبایی با سهم میکنن و یا تازه وارد شدن سود خوبی نصیبشون بشه.
                            =;=;=;
                            آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2013/04/21, 20:42.
                            "دیوید ویسکات"

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                              خبرت خرابتر کرد جراحت جدایی چو خیال آب روشن که به تشنگان نمایی
                              تو چه ارمغانی آری که به دوستان فرستی چه از این به ارمغانی که تو خویشتن بیابی
                              علی رغم اینکه با سهم فسرب حدود 2سال و اندی هست که سهامداری کردم این گزارش آخری واقعا دلسردم کرد فهمیدم این مدیریت فقط دنبال منافع باندی هستن و نه منافع سهامدار انشاالله من اشتباه کرده باشم .وقتی آمار واقعی تولید سه ماهه سوم را با آمار اعلامی از طرف شرکت مقایسه میکنم فقط یک نتیجه میگیرم این شرکت بعد از مدیریت خسروشاهی یک عقب گرد انجام داده.اگر یکروز محصولات چینی آفت این شرکت بودن امروز مدیریت نالایق این شرکت را به قهقرا بردن.وقتی مدیریت دنبال پایین بردن تولید بهرنحوی میگردد من به عنوان یک سهامدار جز چکار میتوانم بکنم .وقتی همین حالا انبار مواد اولیه از خاک پرعیار انباشته است ولی اجازه استفاده از اون داده نمیشه .و می خوان تولید سرب از 50 تن بیشتر نشه ما چکار میتونیم بکنیم.آمار تولید سه ماهه چهارم را نگاهی بیندازید فکر کنم سه ماهه تو آمار سرب حتی 500 تن هم تولید نکرده با اینکه من از داخل شرکت خبر دارم که تولید سرب حدود 3200 تن بوده.حالا دارم میفهم این مدیریت 8 ساله گدشته داره تو مدیریت صنعتی کشورمون هم رخنه میکنه.علی الحال با خرید میانگین 250 تومان از امروز شروع به خروج از سهم گرفتم با عرض معذرت از دوستانی که اگر بخاطر تحلیل یا آماری از طرف من متحمل ضرر شدن حلال کنن. اما کماکان این صنعت و مخصوصا این شرکت حرفهای زیادی برای گفتن داره و با توجه به زمان زیادی که روی اون گذاشتم نصف سرمایه را بطرف خواهر خوانده فسرب که یک شرکت با مدیریت خصوصی است و اونم تقریبا در کف قیمتی هست و البته یک تعدیل هم داره سوق میدم.(فزرین) از امروز شروع کردم به خروج از سهم و ورود به فزرین.انشاالله که دوستانی هنوز شکیبایی با سهم میکنن و یا تازه وارد شدن سود خوبی نصیبشون بشه.
                              =;=;=;
                              امیر جان سلام
                              فکر میکنم شرکت داره به هدفش میرسه
                              هدفشم همین بود که هر چه سهامدار خسته و نوسان گیر را کاملا بالا کنه ، این سهم منو یاده بکام می اندازه که روی 145 با یک روند فرسایشی واقعا اعصاب سهامدار را داغون کرده بود و حتی صف فروش هم میشد و خیلی ها را نا امید کرده بود اما بعدش تو یه ماه تلافی همه چیو در اورد

بورس ما کاملا مدیریت میشه ، وقتی قرار باشه بازار را پایین بیارن خیلی سهم های شاخص ساز دستوری در گزارشات ، پیش بینی های پایین اعلام میکنند و حق ندارند اووون واقیعت ها را به بازار اعلام کنند ولی اگر قرار باشه شاخص را بالا ببرند اوون موقع است که خبرای تعدیل های مثبت از هر سهمی یکی پس از دیگری روانه بازار میشه و نه کاری دارند که قیمت فلزات جهانی افت کرده نه اینکه مثلا شرکت x فلان مشکل را داره
                              من سیکل های چرخشی فسرب را در تایم ماهیانه محاسبه کردم .
                              یه اتفاق مهم در ماه می میلادی ( 15 اردیبهشت به بعد ) در این سهم خواهد افتاد که امیدوارم اتفاق خوبی باشه.

لینک تصویر

به هر حال امیر جان امیدوارم در سهم فزرین به سود خوبی برسی
                              من که فعلا باهاش میمونم
                              :)
                              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• نون و قلم
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 122

آقا این شمعهای آخرش یه جورائی شبیه الگوی مثلثه
                                امروز هم که امیدوار کننده بود
                                انشاالله از فردا دل سهامداراشو شاد میکنه و جبران مافات میشه

نظر

در حال کار...
                                X