کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاید باورش سخت باشه اما تکنیکال فسرب تا 150 میریزه با حمایت قوی در 226 تومان
باورش واهس خودم هم سخته
افزایش شناوری ناشی ازافزایش سرمایه
اوضاع بد وقمردرعقرب و نابسامان
عدم رشد قیمتهای جهانی وکاهش آنها
ودلیل اصلی هل دادن حقوقی به سمت پایین برای خرید با قیمتهای کمتر
چرااین سهم باید هرروز منفی کاملش رابخورد ؟
چرااین سهم باید جزء بیشترین کاهش قیمتها در یکماه اخیرباشد ؟
این همه خریدی که درسهم قبل وبعداز تبدیل حقهابه سهم با حجم های زیادانجام رو به پایین می شود توسط چه کسانی است ؟
چرامی خواهند تاهرچه زودتر این سهم را پایین بیاورند ؟؟
خوب وقتی آتشی درمی گیرد تروخشک باهم می سوزد . واین طور که از بازار به دست می آید این است که باید دوباره به دنبال نقطه ورودگشت اگر نقدینگی واعتمادی باقی مانده باشد .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
افزایش شناوری ناشی ازافزایش سرمایه
اوضاع بد وقمردرعقرب و نابسامان
عدم رشد قیمتهای جهانی وکاهش آنها
ودلیل اصلی هل دادن حقوقی به سمت پایین برای خرید با قیمتهای کمتر
چرااین سهم باید هرروز منفی کاملش رابخورد ؟
چرااین سهم باید جزء بیشترین کاهش قیمتها در یکماه اخیرباشد ؟
این همه خریدی که درسهم قبل وبعداز تبدیل حقهابه سهم با حجم های زیادانجام رو به پایین می شود توسط چه کسانی است ؟
چرامی خواهند تاهرچه زودتر این سهم را پایین بیاورند ؟؟
خوب وقتی آتشی درمی گیرد تروخشک باهم می سوزد . واین طور که از بازار به دست می آید این است که باید دوباره به دنبال نقطه ورودگشت اگر نقدینگی واعتمادی باقی مانده باشد .
حجم معاملات این سهم خیلی مشکوکه کروی امروز 30552 تا اضافه کرده mtz جان 150 بعیده بشه (-: مگه تکنیکال همیشه باید صاف بزنه تو هدف؟
جناب mtz تکنیکال غاذر رو یه نگاه میکنی به ما بگی هدفش چنده؟ممنون
به غیر از حق های خریداری شده من خریدی از کروی روی این سهم ندیده بودم (-:
از فسرب بگذریم تجلی سامانه هم بالای 3 میلیون تو این سه روز کروی خریده و داره حمایت میکنه حمایت تجلی نبود کرویی که من میشناختم الان رو 200 بود
از کروی بگذریم سرمایه گذاری ملی هم امروز بتزانس خرید (-:
بیشترین کاهش ماهانه 10 تا شرکت عنوان کرده
الان دارم نگاه می کنم
تقدم زامیاد خریدم ( نمی دونم چی شد اشتباه کردم با 4 درصد ضرر فروختمش :D)
ترانسفو هم که تو گلش گیر کردم
باما هم که دارم
فسرب رو امروز فروختم ( بعد n درصد ضرر)
بکام رو هم امروز فروختم
5 تا از 10 تا رو تو ماه گذشته من داشتم :((
برین خدا رو شکر کنین تو مسابقه شرکت نمی کنم که دیگه اسمی از شما ها اون پایین ها هم نمی اومد
راستی خبر نداری اون گاو داری که حامد میگفت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟/
منم برم پولامو بذارم پیش پولای حامد:D (ضررش خیلی کمتره)
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
بیشترین کاهش ماهانه 10 تا شرکت عنوان کرده
الان دارم نگاه می کنم
تقدم زامیاد خریدم ( نمی دونم چی شد اشتباه کردم با 4 درصد ضرر فروختمش :D)
ترانسفو هم که تو گلش گیر کردم
باما هم که دارم
فسرب رو امروز فروختم ( بعد n درصد ضرر)
بکام رو هم امروز فروختم
5 تا از 10 تا رو تو ماه گذشته من داشتم :((
برین خدا رو شکر کنین تو مسابقه شرکت نمی کنم که دیگه اسمی از شما ها اون پایین ها هم نمی اومد
راستی خبر نداری اون گاو داری که حامد میگفت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟/
منم برم پولامو بذارم پیش پولای حامد:D (ضررش خیلی کمتره)
سلام سپه عزیز
من در عجبم که خریدهای من و شما چقدر به هم شباهت داره ! امروز هم من فسرب هام رو فروختم و یک ضرر بزرگ رو تجربه کردم. راستی رو شراکت من هم حساب کنین ;)
سلام سپه عزیز
من در عجبم که خریدهای من و شما چقدر به هم شباهت داره ! امروز هم من فسرب هام رو فروختم و یک ضرر بزرگ رو تجربه کردم. راستی رو شراکت من هم حساب کنین ;)
سلام
من جای شما بودم ونقدینگی داشتم امروز اضافه میکردم نمیفروختم
با کارگزاری کار میکنم که اکثر معاملات این گروه توسط اینها انجام میشه درباره فسرب صحبت شد میگفت تعدیلهای سنگینی دارنداین گروه وفعلا اعلام نمیکنند چون تو بازار منفی سوخت میشه علتش هم تفاوت قیمت دلار است
321خریددارم پولم جای دیگه گیره ازاد بشه تو این قیمت همون تعداد برخواهم داشت میانگینم پایین بیاد سهم مگر جنگ بشه بره برای 150
سلام
من جای شما بودم ونقدینگی داشتم امروز اضافه میکردم نمیفروختم
با کارگزاری کار میکنم که اکثر معاملات این گروه توسط اینها انجام میشه درباره فسرب صحبت شد میگفت تعدیلهای سنگینی دارنداین گروه وفعلا اعلام نمیکنند چون تو بازار منفی سوخت میشه علتش هم تفاوت قیمت دلار است
321خریددارم پولم جای دیگه گیره ازاد بشه تو این قیمت همون تعداد برخواهم داشت میانگینم پایین بیاد سهم مگر جنگ بشه بره برای 150
جناب محمدی کف سهم رو چند پیش بینی میکنی؟ من خودم 220-230 فک نمیکنم پایین تر بیاد دیگه ته تهش 200 (-: دلیلش هم اینه که افزایش سرمایه به زودی باید ثبت بشه دیگه و فروشنده های عجول مثل من ممکنه سهم رو خراب کنن
البته قول میدم رو این سهم دیگه عجله نکنم زیر خاکیه واقعا هنوز فسرب برا همین گفتم اقا مرتضی گل دوباره یه تحلیل بنیادی بزنه
نظر