دست همه ومخصوصا امیر خان درد نکنه با این تحلیلاشون و ممنون که به بچه ها انرزی میدین .
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
خوب دوستان الان از سر کار رسیدم خونه میبینم گزارش اومده و احتمالا فردا نماد باز بشه.
فکر کنم با توجه به حمایتی که خریدارها از سهم کردن فردا بیان حدود 420 بازش کنن که مقاومت پیش رو را رد کرده باشن و میمونه 2 روز کاری دیگه که مونده.
و احتمالا سهم صف خرید یا باحجم بالای معامله میره برای مجمع با قیمت حدود 450 تومان که احتمالا خبرهای خاصی تو مجمع هست که یکعده تا لحظه آخر سهمو بهر قیمتی جمع میکنن .
خبرهای احتمالی سهم در مجمع:
1:تعدیل 1391 در حدود 40 تومان که قیمت توجیهی سهم میشه حدود 700 تومان;)
2:خبرهایی از تغییر کاربری:D
3:افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی=;
راستی 71 درصد خریدهای روز چهارشنبه معادل 1947371 سهم را چهار شرکت حقوقی خریدن .احتمالا فردا هم من همگام با اونا خرید کنم .البته اگر در محدوده 400 عرضه بشه=;
اینم نمودار سهم که برای صعود عالی باید از پس سقف کانال بربیاد که فکر کنم بتونه روی اونو کم کنه و در ار اس ای هم وارد منطقه هیجان خرید بشه که تا بحال چند بار از ورود به اون ناکام بود ;)
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در خصوص بازگشایی نماد چون گزارش 12 ماهه را مجزا در کدال نیاورده و فقط گزارش فعالیت هیئت مدیره را زده و با این گزارش باز نمیشه.
در ضمن من فسرب ندارم
این تاپیک فعال شدم ;)
در خصوص پی بر ای سهم در حال حاضر در گروه خود فکر کنم از همه بالاتره که علتشم اینده خوب و بحث زمین هاشه که باعث شده بازار پی بر ای بالاتری رو بهش بده.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدر خصوص بازگشایی نماد چون گزارش 12 ماهه را مجزا در کدال نیاورده و فقط گزارش فعالیت هیئت مدیره را زده و با این گزارش باز نمیشه.
در ضمن من فسرب ندارم
این تاپیک فعال شدم ;)
راستی دوستان فکر کنم تا چند روزی که فسرب بسته بمونه بشه یه 3 روزی از بکام چند درصدی گرفت. البته اگر فردا زیر 172 نره=;آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/04/22, 00:26.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط mahshid20 پست شده است View Postپيشخور كرده منفي باز نشه شانس اوردين
منفی باز نشه شانس اوردیم؟x-(
لازم شد دوباره برم گزارشو بخونم نکنه 78 درصد تعدیل منفی داده=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postامیر خان فکر کنم پیش بینیت اشتباه شده نه؟ :-/اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postنه مهندس منظورم تعدیله!!!:-?در اصل توسط naruto پست شده است View Post!
اگه این بدهی(مربوط به مدیریت نالایق قبلی!) شرکت(بدهی به باطریسازی نیرو) نبود، الان سود هر سهم حداقل 35 تومن بود!این 2293تن شمش سرب رو شرکت از منابع خودش تولید و به عنوان بدهی تقدیم شرکت فوق کرده! در ازای اون هم فقط کارمزد تولید گرفته!اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
بازار هنوز به ارزش ویژه این سهم پی نبرده!(البته بجز مسکن جهان و زیر مجموعه هاش!)
یه شرکت که از زیاندهی خارج شده و از امسال سوددهیش شروع میشه
قیمت محصولاتش و میزان تولیدش بسرعت در حال رشده
بدهی های سنگینش تسویه شده
ارزش جایگزینی کارخانه اش حداقل 100 میلیارده
و همینطور صاحب یک دارایی با ارزش فعلی!حداقل 700 میلیارد تومانی
حالا ارزش روز سهام شرکت تو بازار چنده؟!
دلیل از این بهتر برا حقوقیها که بخوان سهمو از بازار جارو بکنن؟!
و......
دوستان اگه مطلب فوق تکراری بود شرمنده، ولی گاهی وقتا یادآوری برخی چیزا لازمه
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postبازار هنوز به ارزش ویژه این سهم پی نبرده!(البته بجز مسکن جهان و زیر مجموعه هاش!)
یه شرکت که از زیاندهی خارج شده و از امسال سوددهیش شروع میشه
قیمت محصولاتش و میزان تولیدش بسرعت در حال رشده
بدهی های سنگینش تسویه شده
ارزش جایگزینی کارخانه اش حداقل 100 میلیارده
و همینطور صاحب یک دارایی با ارزش فعلی!حداقل 700 میلیارد تومانی
حالا ارزش روز سهام شرکت تو بازار چنده؟!
دلیل از این بهتر برا حقوقیها که بخوان سهمو از بازار جارو بکنن؟!
و......
دوستان اگه مطلب فوق تکراری بود شرمنده، ولی گاهی وقتا یادآوری برخی چیزا لازمه
///
نظر
-
خب اینم از صورتهای مالی 12 ماهه سال 90 شرکت
مهمترین قسمت این گزارش انتقال 2373 تن شمش سرب-1002 تن شمش روی-1150 کیلو شمش نقره تولیدی سال 90 به سال مالی 91 هست
البته این مورد در گزارش قبلی هم بود ولی صورت مالی 12 ماهه حسابرسی شده یه چیز دیگس!
یه نکته هم هست که خیلی جالبه!
همه شرکتهای تولید کننده شمش روی،نرخ فروششون تو صورتهای مالی زیر 2/700/000 تومن برا هر تن هست
ولی نرخ خرید شرکتهای خریدار یه چیز دیگه نشون میده!
مثلا نرخ خرید شمش روی تو صورت های مالی فولاد کاشان(فجر) 3/900/000 تومن ذکر شده!
:-?
حالا به نظرتون کدومشون دارن پنهون کاری میکنن؟!
این وسط ،مابه التفاوت این دو مبلغ کجا میره؟!
/:)
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postخب اینم از صورتهای مالی 12 ماهه سال 90 شرکت
مهمترین قسمت این گزارش انتقال 2373 تن شمش سرب-1002 تن شمش روی-1150 کیلو شمش نقره تولیدی سال 90 به سال مالی 91 هست
البته این مورد در گزارش قبلی هم بود ولی صورت مالی 12 ماهه حسابرسی شده یه چیز دیگس!
یه نکته هم هست که خیلی جالبه!
همه شرکتهای تولید کننده شمش روی،نرخ فروششون تو صورتهای مالی زیر 2/700/000 تومن برا هر تن هست
ولی نرخ خرید شرکتهای خریدار یه چیز دیگه نشون میده!
مثلا نرخ خرید شمش روی تو صورت های مالی فولاد کاشان(فجر) 3/900/000 تومن ذکر شده!
:-?
حالا به نظرتون کدومشون دارن پنهون کاری میکنن؟!
این وسط ،مابه التفاوت این دو مبلغ کجا میره؟!
/:)
واییییییییییییی من هنوز ندیدم گزارششو
فقط 3300 تن شمش سرب و روی رو در قیمت 3.9 میلیون تومن ضرب و تقسیم بر تعداد سهامش کردم . شمش نقره هم بعدا حساب میکنیم :d///
نظر
-
هر تن شمش سرب رو 2840000 تومان و هر تن شمش روی رو 2400000 تومن فروخته . سود 90 با این قیمت ها محاسبه شده که 22 تومن ساخته .
توی گزارش مقدار تولید امسال سرب و روی هم نسبت به 89 دیدنی بود ;)
حالا با قیمت های 3900000 تومن سال بعد دیدن داره :d
یه نکته دیگه اگه اون تولید دستمزدی هم شرکت کنار بزاره دیگه عالی میشه ;)
مرتضی جان فسربت فک کنم داره به بار میشینه .
یه کم دیگه باید صبر کنی فک کنم . البته گفته بودی با هدف 5 ساله خریدی . چند سالش گذشت؟ :Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/26, 14:20.///
نظر
نظر