ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رافعی
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 39

دست همه ومخصوصا امیر خان درد نکنه با این تحلیلاشون و ممنون که به بچه ها انرزی میدین .
    بدون مبارزه تسلیم نشو.[COLOR="#800080"][SIZE=4][/SIZE][/COLOR]

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
      زیان انباشته مگه داره؟
      بله
      البته با سود محقق شده سال 90 بخش اصلیش مستهلک میشه
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• amir2003
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1125

خوب دوستان الان از سر کار رسیدم خونه میبینم گزارش اومده و احتمالا فردا نماد باز بشه.
        فکر کنم با توجه به حمایتی که خریدارها از سهم کردن فردا بیان حدود 420 بازش کنن که مقاومت پیش رو را رد کرده باشن و میمونه 2 روز کاری دیگه که مونده.
        و احتمالا سهم صف خرید یا باحجم بالای معامله میره برای مجمع با قیمت حدود 450 تومان که احتمالا خبرهای خاصی تو مجمع هست که یکعده تا لحظه آخر سهمو بهر قیمتی جمع میکنن .

خبرهای احتمالی سهم در مجمع:
        1:تعدیل 1391 در حدود 40 تومان که قیمت توجیهی سهم میشه حدود 700 تومان;)
        2:خبرهایی از تغییر کاربری:D
        3:افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی=;

راستی 71 درصد خریدهای روز چهارشنبه معادل 1947371 سهم را چهار شرکت حقوقی خریدن .احتمالا فردا هم من همگام با اونا خرید کنم .البته اگر در محدوده 400 عرضه بشه=;

اینم نمودار سهم که برای صعود عالی باید از پس سقف کانال بربیاد که فکر کنم بتونه روی اونو کم کنه و در ار اس ای هم وارد منطقه هیجان خرید بشه که تا بحال چند بار از ورود به اون ناکام بود ;)

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
        "دیوید ویسکات"

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

در خصوص بازگشایی نماد چون گزارش 12 ماهه را مجزا در کدال نیاورده و فقط گزارش فعالیت هیئت مدیره را زده و با این گزارش باز نمیشه.
          در ضمن من فسرب ندارم
          این تاپیک فعال شدم ;)
          در خصوص پی بر ای سهم در حال حاضر در گروه خود فکر کنم از همه بالاتره که علتشم اینده خوب و بحث زمین هاشه که باعث شده بازار پی بر ای بالاتری رو بهش بده.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• amir2003
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1125

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            در خصوص بازگشایی نماد چون گزارش 12 ماهه را مجزا در کدال نیاورده و فقط گزارش فعالیت هیئت مدیره را زده و با این گزارش باز نمیشه.
            در ضمن من فسرب ندارم
            این تاپیک فعال شدم ;)
            از شما وحید خان که زحمت میکشید و در اطلاع رسانی کمکمون میکنی بی نهایت سپاسگذارم. =;
            راستی دوستان فکر کنم تا چند روزی که فسرب بسته بمونه بشه یه 3 روزی از بکام چند درصدی گرفت. البته اگر فردا زیر 172 نره=;
            آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/04/22, 00:26.
            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
            "دیوید ویسکات"

نظر

• amir2003
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1125

در اصل توسط mahshid20 پست شده است View Post
              پيشخور كرده منفي باز نشه شانس اوردين
              پیشخور کرده؟:-/
              منفی باز نشه شانس اوردیم؟ x-(

لازم شد دوباره برم گزارشو بخونم نکنه 78 درصد تعدیل منفی داده=;
              "دیوید ویسکات"

نظر

• rezael
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 385

امیر خان فکر کنم پیش بینیت اشتباه شده نه؟ :-/
                پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• amir2003
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1125

در اصل توسط rezael پست شده است View Post
                  امیر خان فکر کنم پیش بینیت اشتباه شده نه؟ :-/
                  اگر منظور باز شدن سهمه که با توجه به عدم گزارش به بورس فعلا تا سه شنبه وقت هست باید ببینیم چند بازش میکنن.
                  "دیوید ویسکات"

نظر

• rezael
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 385

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
                    اگر منظور باز شدن سهمه که با توجه به عدم گزارش به بورس فعلا تا سه شنبه وقت هست باید ببینیم چند بازش میکنن.
                    نه مهندس منظورم تعدیله!!!:-?
                    پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• amir2003
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1125

در اصل توسط rezael پست شده است View Post
                      نه مهندس منظورم تعدیله!!!:-?
                      در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                      !
                      اگه این بدهی(مربوط به مدیریت نالایق قبلی!) شرکت(بدهی به باطریسازی نیرو) نبود، الان سود هر سهم حداقل 35 تومن بود!این 2293تن شمش سرب رو شرکت از منابع خودش تولید و به عنوان بدهی تقدیم شرکت فوق کرده! در ازای اون هم فقط کارمزد تولید گرفته!
                      این بدهی و تسویه اون باعث شد سود 30 تومان به 22 تقلیل پیدا کنه ولی در کل باعث شده کار کارمزدی تموم بشه. و بنفع شرکته
                      "دیوید ویسکات"

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

بازار هنوز به ارزش ویژه این سهم پی نبرده!(البته بجز مسکن جهان و زیر مجموعه هاش!)
                        یه شرکت که از زیاندهی خارج شده و از امسال سوددهیش شروع میشه
                        قیمت محصولاتش و میزان تولیدش بسرعت در حال رشده
                        بدهی های سنگینش تسویه شده
                        ارزش جایگزینی کارخانه اش حداقل 100 میلیارده
                        و همینطور صاحب یک دارایی با ارزش فعلی!حداقل 700 میلیارد تومانی
                        حالا ارزش روز سهام شرکت تو بازار چنده؟!
                        دلیل از این بهتر برا حقوقیها که بخوان سهمو از بازار جارو بکنن؟!
                        و......

دوستان اگه مطلب فوق تکراری بود شرمنده، ولی گاهی وقتا یادآوری برخی چیزا لازمه

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

بازار هنوز به ارزش ویژه این سهم پی نبرده!(البته بجز مسکن جهان و زیر مجموعه هاش!)
                          یه شرکت که از زیاندهی خارج شده و از امسال سوددهیش شروع میشه
                          قیمت محصولاتش و میزان تولیدش بسرعت در حال رشده
                          بدهی های سنگینش تسویه شده
                          ارزش جایگزینی کارخانه اش حداقل 100 میلیارده
                          و همینطور صاحب یک دارایی با ارزش فعلی!حداقل 700 میلیارد تومانی
                          حالا ارزش روز سهام شرکت تو بازار چنده؟!
                          دلیل از این بهتر برا حقوقیها که بخوان سهمو از بازار جارو بکنن؟!
                          و......

دوستان اگه مطلب فوق تکراری بود شرمنده، ولی گاهی وقتا یادآوری برخی چیزا لازمه
                          اخ گفتی مخصوصا اون 700 میلیارد :d وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
                          ///

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

خب اینم از صورتهای مالی 12 ماهه سال 90 شرکت
                            مهمترین قسمت این گزارش انتقال 2373 تن شمش سرب-1002 تن شمش روی-1150 کیلو شمش نقره تولیدی سال 90 به سال مالی 91 هست
                            البته این مورد در گزارش قبلی هم بود ولی صورت مالی 12 ماهه حسابرسی شده یه چیز دیگس!
                            یه نکته هم هست که خیلی جالبه!
                            همه شرکتهای تولید کننده شمش روی،نرخ فروششون تو صورتهای مالی زیر 2/700/000 تومن برا هر تن هست
                            ولی نرخ خرید شرکتهای خریدار یه چیز دیگه نشون میده!
                            مثلا نرخ خرید شمش روی تو صورت های مالی فولاد کاشان(فجر) 3/900/000 تومن ذکر شده!
                            :-?
                            حالا به نظرتون کدومشون دارن پنهون کاری میکنن؟!
                            این وسط ،مابه التفاوت این دو مبلغ کجا میره؟!

/:)

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

خب اینم از صورتهای مالی 12 ماهه سال 90 شرکت
                              مهمترین قسمت این گزارش انتقال 2373 تن شمش سرب-1002 تن شمش روی-1150 کیلو شمش نقره تولیدی سال 90 به سال مالی 91 هست
                              البته این مورد در گزارش قبلی هم بود ولی صورت مالی 12 ماهه حسابرسی شده یه چیز دیگس!
                              یه نکته هم هست که خیلی جالبه!
                              همه شرکتهای تولید کننده شمش روی،نرخ فروششون تو صورتهای مالی زیر 2/700/000 تومن برا هر تن هست
                              ولی نرخ خرید شرکتهای خریدار یه چیز دیگه نشون میده!
                              مثلا نرخ خرید شمش روی تو صورت های مالی فولاد کاشان(فجر) 3/900/000 تومن ذکر شده!
                              :-?
                              حالا به نظرتون کدومشون دارن پنهون کاری میکنن؟!
                              این وسط ،مابه التفاوت این دو مبلغ کجا میره؟!

/:)
                              یعنی سهمی 36 تومن بدون محاسبه شمش نقره برای سال بعدش پیشاپیش سود فرستاده؟؟؟

واییییییییییییی من هنوز ندیدم گزارششو

فقط 3300 تن شمش سرب و روی رو در قیمت 3.9 میلیون تومن ضرب و تقسیم بر تعداد سهامش کردم . شمش نقره هم بعدا حساب میکنیم :d
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

هر تن شمش سرب رو 2840000 تومان و هر تن شمش روی رو 2400000 تومن فروخته . سود 90 با این قیمت ها محاسبه شده که 22 تومن ساخته .
                                توی گزارش مقدار تولید امسال سرب و روی هم نسبت به 89 دیدنی بود ;)

حالا با قیمت های 3900000 تومن سال بعد دیدن داره :d

یه نکته دیگه اگه اون تولید دستمزدی هم شرکت کنار بزاره دیگه عالی میشه ;)

مرتضی جان فسربت فک کنم داره به بار میشینه .
                                یه کم دیگه باید صبر کنی فک کنم . البته گفته بودی با هدف 5 ساله خریدی . چند سالش گذشت؟ :D
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/26, 14:20.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X