در اصل توسط yusef_sbm12 پست شده است
View Post
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/10, 12:35.///
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postاستاد چرا خرسه صبر نکرد 1 میلیونشو بالاتر بده؟؟؟؟؟؟اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
همانطور كه قبلا ذكر شده بود:
در پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به1390/12/29 بر اساس عملکرد واقعی 6 ماهه (حسابرسی نشده)
در قسمت آمار توليد در دوره منتهي به 1390/06/31 ورق روي به ميزان5256 تن توليد شده كه نه در آمار فروش آمده و نه در آمار كالاي آماده براي فروش!!!!!!(5256 تن ورق روي يعني حدود 15,000,000,000 تومان (دلار 1500 تومان))
كه اين مورد در ترازنامه در قسمت داراييها (موجودي مواد كالا 372332 ميليون ريال) خودش رو نشون ميده . كه اين رديف در ترازنامه 178 درصد نسبت به پايان دوره قبل افزايش داشته
نكته ديگر اينكه در سمت چپ ترازنامه يعني بدهيها (وجوه دریافتی بابت افزایش سرمایه) اين عدد رو تراز كرده
بايد در نظر داشت كه شركت سود 11 توماني رو براي سرمايه 322000 ميليون ريالي لحاظ كرده اما فقط فقط چيزي كه يادشون رفته =)) در نظر بگيرن سود ناشي از توليد 5256 تن ورقه رويه !!!!!
يعني سود هر سهم با افرايش سرمايه كم شده ولي وجوه در يافتي براي اين افزايش سرمايه رو احتملا ورق روي خيرات كردن!!!!!![COLOR="#008000"][SIZE=3]در آسمانهاست روزي شما و آنچه كه به شما وعده داده شده است.[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
فسرب سهمی برای همه فصول (نوسانگیری " میانمدت " بلند مدت)
سهم با عبور پرقدرت از مقاومتهای 310 :324 "و شکست خط روند نزولی 330 نشان داد عزم خود را برای فتح قله های بالاتر جزم کرده.بنظر من 330 مهمترین مقاومت برای سهم تا هدف نهایی 470 می باشد که امروز با تعداد تقریبا 8 برابر حجم مبنا توانست از آن عبور کند. با دقت در حجم معاملات سه روز گذشته که بالغ بر 20 برابر حجم مبنای سهم بوده می شود می توان به مقاومتهای قرار گرفته در این منطقه و اهمیت عبور از آن پی برد.این سهم به سه علت برای تمام سهامداران با که با دید (نوسانگیری " میانمدت " بلند مدت) وارد آن می شوند مطلوب بنظر می رسد.
1:نوسانگیری:با توجه به افزایش قیمت دلار و 15 میلیون دلار صادراتی که شرکت داره میتوان به آن با دید نوسانگیری وارد شد و از تغییرات دلار بروی سهم سود کرد.افزایش هر 100 تومان قیمت دلار 5 تومان معادل 50 درصد سود شرکت را افزایش می دهد.قیمت دلار در بودجه شرکت 1086 تومان لحاظ شده و الان قیمت دلار حداقل 1600می باشد.
2: سهامداری میامدت: با توجه به محصولات تولیدی که خاص بوده و مشتری آن را پیشخرید میکنه و بعد از حل شدن مساله زیان انباشته شرکت با توجه به افزایش سرمایه شاهد رشد و شکوفایی محصولات تولیدی و سودآوری گشته و افق روشنی را برای بدست آوردن سود معقول از آن انتظار میرود
3:سهامداری بلند مدت: با توجه به دارایی های که شرکت دارد و تصمیماتی که در خصوص فروش آنها اعلام کرده نگهداری با توجه به سود غیر عملیاتی که با توجه به مجمع قبل برای هر سهم 1500 تومان نقل قول شده نگهداری آن کم ریسک بنظر می رسد.
و اما تکنیکال سهم:
در صورت پولبک سهم به خط روند شکسته شده از لحاظ من 325 ماکزیمم اصلاح خواهد بود و بعد از آن رشد سهم را شاهد خواهیم بود.(البته با توجه به قیمت 1710 تومانی دلار در بازار امروز و همچنین افزایش قیمتها جهانی سرب و روی احتمال پولبک را به 324تومان ضعیف می دانم)
از مقاومتهای مهم سهم تا هدف 460 تومان که قله قبلی سهم می باشد 390 برابر 61.8 فیبوناچی و سقف چنگال آبی رنگ می باشد .
موفق و پرسود باشید=;
آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/01/10, 14:42.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
دیروز حقوقیها 1140000 سهم فروختند که صبا دیگه تموم کرده ودو تا حقوقی هم 350000 تا سهم خریدند که امروز هم سهمو حمایت کردن>:d<اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postشرکت سرمایه گذاری دستاورد دی اومد تو لیست حقوقی های سهم :-?
این یکی حقوقی هم اگه بخواد مثل صبا یه 10 درصدی نوسان بگیره قیمت سهم میره رو 370 تومن:)) البته بعید میدونم این یکی به قصد نوسان وارد شده باشه///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنمیدونم چرا یه مدتیه حقوقی ها گیر دادن به این سهم (-: خبریه :d ای بابا حیف شد رو 250 سنگین نخریدیم و چه زود برگشت :d
این یکی حقوقی هم اگه بخواد مثل صبا یه 10 درصدی نوسان بگیره قیمت سهم میره رو 370 تومن:))
من هم مثل تو ناراحتیم از همینه که موقعی اومد تو بغلم که نتونستم سنگین ازش پذیرایی کنم! <):)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من گفتم یه مدتی حداقل یه ماه زیر 300 معامله میشه برا همین زیاد نخریدم :d زیاد یعنی 60 درصد سبد باید میخریدم سرم به قندی ها گرم بود. قندی ها هم که فعلا سازمان نمادشون رو بسته و خبری از اونایی که تعدیل داشتن نیست . احتمالا قصد کنترل قیمت رو داره///
نظر
-
-
استاد با تشکر از زحمات شما............الان یک عکس ماهواره ای از جسد خرس بدستم رسید.
آدرس:
http://www.fun98.ir/wp-content/uploa...wn_bear_07.jpgدر اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
نظر
-
استاد باربد:
انصافا هیچیک از سهمها به اندازه فسرب و کبافغق بر گردن من حق ندارند
این دو سهم سودهای جالبی به بنده داده اند
نظر
-
-
چون به سقفه کاناله صعودیه کوتاه مدتش خورده احتمالا حوالیه 316 حداکثر 300 برمگردههميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
نظر