بالاخره اومد اونم اینجوری ....!!!
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
این فسرب هم مشکوک میزنه .
من نمیدونم کی دیروز دست به صف فروش زد ............
ببینیم امروز صف فروش جمع میشه . اگه جمع شد یعنی دارن بز خری میکنن ...
اگه به خاظر قیمت های جهانیه که کروی و فراور و فاسمین هم باید منفی باشن ........///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین فسرب هم مشکوک میزنه .
من نمیدونم کی دیروز دست به صف فروش زد ............
ببینیم امروز صف فروش جمع میشه . اگه جمع شد یعنی دارن بز خری میکنن ...
اگه به خاظر قیمت های جهانیه که کروی و فراور و فاسمین هم باید منفی باشن ........
حدس منهم بزخری است ولی دیگه این بازیهاشون داره حالمو بهم میزنه! اصلا نمی گذارند سهم روال طبیعیشو بره خیلی دارن باهاش ور میرن!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
این سهم دیگه شناور خاصی نداره
چند وقتی هم هست که صفهای فروش این سهم حتی 2 روز هم دووم نمیاره!!!!!!
برخی از حقوقیهاش مثل دیروز میان با کدهای زیر مجموعه خودشون که زیر 1 درصد هستن و دیده نمیشن صف فروش میلیونی درست میکنن!بعد بین خودشون کد به کد میکنن و این وسط سهام یه عده حقیقی رو هم که تو صف فروشن رو جمع میکنن.
ببینیم این بازی رو تا کی ادامه میدن:-&آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/05/15, 09:24.
نظر
-
-
در اصل توسط اشراق پست شده است View Postبا عرض معذرت از دوستان
عجب سهم ....(بوقی ) هستش ..
چند ماه سهامداری کردم و حالا ...
نظر دوستان ؟؟
من هنوز حق تقدم های با میانگین 240 تومنیم رو دارم که پارسال خریدم (البته دیگه حق نیست و به سهم تبدیل شده) .........
در هر حال چه با پایین اومدن چه با بالا رفتن سهم خوشحال میشم . بالا بره میفروشم پایین بیاد اضافه میکنم البته فعلا 300 مد نظرمه اگه برسه که امیدوارم نرسه که دوستان هم ضرری نکنن///
نظر
-
بهتره با این بازار فعلا یک دو هفته ای دور بورس را خط بکشم عجب شیر تو شیریه. اگر باشم در مقابل فسرب 310 تومانی نمیتونم مقاومت کنم و ممکنه کار دسته خودم بدم.پس مقدمات یه سفر را به نصف جهان مهیا میکنم انشاالله تا برگردم اوضاع روبراه شده.=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postبهتره با این بازار فعلا یک دو هفته ای دور بورس را خط بکشم عجب شیر تو شیریه. اگر باشم در مقابل فسرب 310 تومانی نمیتونم مقاومت کنم و ممکنه کار دسته خودم بدم.پس مقدمات یه سفر را به نصف جهان مهیا میکنم انشاالله تا برگردم اوضاع روبراه شده.=;
امیرجان اومدید اصفهان خوشحال میشیم ببینیمتونتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postقابل توجه متعصبین فسرب ... :-?
حالا از شوخی گذشته توریل امروز فرصت خوبی بود برای خرید امیدوارم توسهامت rezael عزیز پرسود باشی این نوسانات هم برای دوستانی که وارد بازار میشن جزء لاینفک بازاره و لاغیر و ما هم در همین بازار با توجه به استراتژی که انتخاب میکنیم مشغول حرکتیم.امید بخدا .شاید فردا مال فسربدارها بود.=;=;=;آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/05/15, 23:45.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
نظر