فسرب يكي از شركتهايي ميباشد كه زير مجموعه كروي هست و كروي سهامدار عمده فسرب ميباشد و واگذاري انگوران دقيقا روي كروي و فاسمين و فراور و فسرب تاثير زيادي داره پس نگيد تاثيري نداره حتي براي باما هم خيلي خوبه چون عيار خاك انگوران خيلي بيشتر از خاك خود باما هست منم اگر اينجا مطلبي ميزنم فقط براي اينه كه ي عده گرفتار اين حقوقي ها نشند حقوقي كه ميدونه چه خبره و فقط ميفروشه فرقه فسربه فردا با دو روز پيش 10 درصده كه براي سرمايه 100 ميليوني ميشه 10 ميليون به همين راحتي
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاز این به بعد قسمتی از سود هایی بورسیم رو فقط فسرب اضافه میکنم .
پس تا 5 سال فقط فسرب اضافه میکنم تا اون زمین ها رو بفروشن حالا که معدن رو نمیدن ببینیم این وسط کی کم میاره :d
راستی قیمت زمین هم هر روز بالاتر میره ;)
حسابشو بکن شرکت بخواد تو 540 هکتار زمین فوق العاده با ارزشش تو بهترین منطقه زنجان آپارتمان سازی بکنه! چی میشه:))
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postاز دوستان کسی تونسته حق های تبدیل شده به سهمو بفروشه؟
با امور سهام شرکت که حرف زدم گفتن به سهام قبلیتون اضافه شده و میتونین بفروشین!
البته کارگزارم میگه نمیشه!!!
:-?
راستی naruto عزیز چی شده هوس فروش کردی;)اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postnaruto عزیز تقدمها قابل خرید فروشه فقط برای بعضی از کسانی که حتی پول تقدم رو واریز کردن سهم تخصیص داده نشده باید برن شکایت و شکایت کشی یا کدخدا منشی حلش کنند. .البته به کارگزار بگو یک فرم کارگزار ناظر پر کنه ببینه مشکل حل نشده.
راستی naruto عزیز چی شده هوس فروش کردی;)
هرگز:d
تازه دارم برا خرید یه پله دیگه خودمو تجهیزم میکنم:->
برا یکی دیگه از سبدها که حق تبدیل شده داره میخواستم بدونم
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postممکنه بعد چند سال(تموم شدن ذخیره خاک انگوران) نماد شرکت بشه ثسرب=))
حسابشو بکن شرکت بخواد تو 540 هکتار زمین فوق العاده با ارزشش تو بهترین منطقه زنجان آپارتمان سازی بکنه! چی میشه:))
وی با بیان این که احداث دو کارخانه مدرن و با تکنولوژی روز دنیا در دستور کار مدیریت شرکت ملی سرب و روی قرار دارد، عنوان کرد: بخش کوچکی از محل فروش اراضی دشت سلطانیه میتواند صرف ساخت این دو کارخانه شود. وی تصریح کرد: اجرای پروژه 30 هزار تنی سرب و 15 هزار تنی روی با آخرین تکنولوژی روز دنیا در دستور كار هيات مديره قرار دارد. این در حالی است که عمده تجهیزات جهت استحصال سرب و روی هماکنون در اختیار شرکت ملی سرب و روی قرار دارد. قابل توجه است که تجهیزات استحصال روی این مجموعه به روز و مدرن میباشد و تجهیزات استحصال سرب نیز از کیفیت مطلوبی برخوردار است. وی تاکید کرد: راهاندازی پروژههای تغییر کاربری اراضی مذکور جزو افتخارات ملی محسوب میشوند و برای اهالی زنجان از اهمیت بالایی برخوردار است.
با توجه به تشویق دولت به جمعیتزدایی کلانشهر تهران و نقل مکان به دیگر شهرستانها با پتانسیلهای بالقوه، باغ شهر دشت بهشت میتواند با توجه به مجاورت اتوبان تهران- زنجان و دسترسی دو ساعته اهالی کلانشهر تهران به این مکان با امکانات تفریحی- ورزشی و آب و هوای بسیار عالی و امکانات دیگر همچون دانشگاهها و بیمارستانها جهت رشد زنجان و سلطانیه، نقش مهمی ایفا کند. دکتر مقدم افزود: مشاور ساختمانی جهت اجرای این پروژه انتخاب شده و طرح واگذاری اراضی دشت بهشت ظرف امسال و سال آینده باید اجرا شود و طی سه سال به ظرفیت کامل برسد.
وی با اشاره به تبدیل دارایی غیرعملیاتی شرکت ملی سرب و روی و انتقال کارخانه به مکانی دیگر با مجوز محیطزیست عنوان کرد: نقل مکان کارخانه و تبدیل داراییهای غیرعملیاتی با اساسنامه شرکت مغایرتی ندارد و در راستای حفظ منافع سهامداران و بهرهوری بهینه مجموعه صنعتی ملی سرب و روی قرار داد. خبرنگار ما از نام این شهرک پرسید و وی پاسخ داد: نام شهرک دشت بهشت است، که مابین دو پایتخت (تهران و سلطانیه) قرار گرفته است.
امسال قطعا خبرهای بهتری در مجمع خواهیم داشت ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/05, 13:52.///
نظر
-
-
حالا که تو جو فسربم پس بزارید یه مقایسه هم داشته باشیم :
فاسمین : 943,800,000 سهم با قیمت هر سهم 650 تومن بگیریم میشه ارزشش چیزی حدود 613 میلیارد تومن
فسرب: 322,000,000 سهم با قیمت هر سهم 320 تومن بگیریم میشه ارزشش چیزی حدود 103 میلیارد تومن
البته الان حسش نیست این دو تارو با هم مقایسه کنم هر وقت سنگین شد سبد فسربم این دو تا رو با هم مقایسه میکنم فعلا اینو داشته باشید ;)
فسرب یه دو تا افزایش سرمایه 100 درصدی دیگه بده فاسمین رو میگیره . ;) شاید در یک بازه 3 ساله این اتفاق بیوفته یعنی سرمایمون رو 6 برابر کنه ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/05, 14:15.///
نظر
-
835000 سهم عرضه شده دیروز توسط حقوقیها خریده شده . فکر کنم فردا از صف خبری نباشه و تایید خبر واگذاری دوباره از سوی گروه روی اعلام بشه و بعد .... (روز از نو و روزی از نو)اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
بد نیست مطلب زیر که نقل قول جناب درخشانی است رو یه نگاهی بندازیم
امروز بسیاری نگران گروه روی هستند . نگرانی که از یک خبر اغاز شد .
بنده از حدود 20 روز قبلتر در حال سرمایه گذاری در گروه روی بودم و این امر را 9 اسفند ماه در http://forums.boursy.com/showthread....6%DB%8C/page70
اعلام کردم .
ان موقع که سهام شرکتهایی مثل کروی و حق تقدمش یا باما و حق فاسمین را میخریدیم نه خبری از انگوران بود و نه شوری برای خرید سام این شرکتها در بین اکثریت بازار .
البته برای یک تحلیلگر تکنیکال مهم نیست دلیل رشد یک شرکت در اینده چه میتواند باشد چون دلایل اکثرا بعدا مشخص میشوند .اما میتوانستیم به رشد خود فلز روی امید وار باشیم که با شکست سطح 2160 دلار میتواند عینیت بیابد و قیمت را با افزایش مناسب همراه سازد . اما بایستی ان را بشکند . این نزول چند روزه هم میتوانست در راستای تشکیل احتمالی الگوی برگشتی باشد که پیش بینی شده بود .
اما گروه روی در ایران رشد را نشان میداد و نشان میدهد . از دیروز عاملی جدید به معادله اضافه شد که اصلا در نظر نگرفته بودم . انهم معدن انگوران .معدنی که بودنش میتواند عامل تشدید رشد قیمتی سهام شرکتهای گروه روی باشد و ما را به یک سطح بالاتر برای تارگتهایی که مد نظر داریم نیز امید وار نماید اما اگر نباشد هم تحلیل تکنیکال گروه خدشه نخواهد پذیرفت .
گروه روی با فروش بالای 3200 تومن فکر نمیکنم نیازی به عامل دیگری داشته باشد تا صعود کند .
به نظر بنده این عامل تنها میتواند تاثیر روانی بر قضایا داشته باشد و بنده اعتقاد دارم کسانی که کروی و یا فاسمن و یا باما و یا کبافق و یا فسرب و .. را در این قیمتها میخرند مدتی بعد خوشحال و راضی از خریدشان خواهند بود . مگر انکه کشور خدایی نکرده بترکد که در این صورت کسانی که چنین احتمالاتی را میدهند اصولا نباید در بازار بمانند و کسی که میماند ریسک های موجود را نیز میپذیرد .
شاد باشید ...اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
یه 50 تایی روی 330 خریدم تا ببینیم آخر و عاقبتمون چی میشه;)اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
انگار خبرهایی در راهه.یکی از دوستان خبر داد کروی نامه شفاف سازی فرستاده برای بورس .کسی تو سازمان آشنا نداره صحت و سقم خبر تایید بشه.هرچند که این خرید پرحجم در گروه روی خبر از روزهای خوشی برای خریداران اینروزها دارهاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط saleh.r پست شده است View Postاميرجان نميتوني صفو جمع كني :d
یادمه بچه بودیم برای خرید اول غروب میرفتیم میدون عرضه مستقیم تو شهرمون تو میدون آخر وقت غرفه دارها هر چی ته کیسه داشتن چوب حراج میزدن و یادمه یه عده سبزی و تره بار رو حتی صلواتی عرضه میکردن برای اینکه ممکن بود تا فردا خراب بشه و لی این خاطره کودکی داره برام دوباره زنده میشه البته ایندفعه تو 36 سالگی و دربازار بورس کشورم.واقعا چقدر حال و هوای امروز بورسمون شده شبیه اونروزهای میدون تره بار.=;=;آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2012/03/06, 12:10.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postفعلا صف جمع کردن دردی رو دوا نمیکنه باید جو گروه عوض بشه و تقاضا بر عرضه پیشی بگیره . برای کسی که خریداره هر چی پایینتر بهتر. امزوز روزهای جالبی است غیر از گروه روی چشمم به کطبس میفته با سود 156 تومانی و فولاد 280 تومانی فملی 460 تومانی با سود 100 تومانی خنده ام میگیره .میترسم نکنه واقعا مملکت می خواد ....:-ss:((
یادمه بچه بودیم برای خرید اول غروب میرفتیم میدون عرضه مستقیم تو شهرمون تو میدون آخر وقت غرفه دارها هر چی ته کیسه داشتن چوب حراج میزدن و یادمه یه عده سبزی و تره بار رو حتی صلواتی عرضه میکردن برای اینکه ممکن بود تا فردا خراب بشه و لی این خاطره کودکی داره برام دوباره زنده میشه البته ایندفعه تو 36 سالگی و دربازار بورس کشورم.واقعا چقدر حال و هوای امروز بورسمون شده شبیه اونروزهای میدون تره بار.=;=;
نظر
-
نظر