ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط موزرد پست شده است View Postمسكن جهان كروي فروخت و پولشو مياد ميزاره زير فسرباگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
خرداد امسال یک اتفاق برای سهم میفته و اون انتخاب هیات مدیره جدیده که کرسیهای اصلی دست گروه کرویه ولی میمونه دو صندلی که قبلا دست صنعت و معدن بود و احیائ قشم که الان تو سهم نقشی ندارن و انوقته که رقابت جهان و استان قدس و کشاورزی و همچنین گروه دی که با دو تا کد شروع به خرید کرده آغاز میشه.قیمت اونوقت دیدنیه;)اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postخرداد امسال یک اتفاق برای سهم میفته و اون انتخاب هیات مدیره جدیده که کرسیهای اصلی دست گروه کرویه ولی میمونه دو صندلی که قبلا دست صنعت و معدن بود و احیائ قشم که الان تو سهم نقشی ندارن و انوقته که رقابت جهان و استان قدس و کشاورزی و همچنین گروه دی که با دو تا کد شروع به خرید کرده آغاز میشه.قیمت اونوقت دیدنیه;)
يك عضو هم بقيه
بعيده از اين بابت دعوايي بشه
شايد سر اون يه عضو بشه كه خيلي دعوا اساسي نيست
نظر
-
به نظرم چيزي كه ميتونه فسرب رو به عرش اعلي ببره اينه كه
1- شركت حداقل بالاي 80درصد ظرفيت توليد كنه (يعني بالاي 50هزار تن)
2-تكليف بخشي از زميناي شركت مشخص بشه
اين 2 اتفاق انقدر بزرگه كه هر كدوم به تنهايي هم اتفاق بيفته شركت رو از اين رو به اون رو ميكنه
توي بورس ما شركتي كه هم در بخش عملياتي و هم در بخش غير عملياتي مثل فسرب اينقدر پتانسيل داشته باشه نداريم
تازه اين بحثها بدون در نظر گرفتن افزايش قيمت دلار و قيمتهاي جهاني و واگذاري معدن انگوران لحاظ شده
نظر
-
اولین تعدیل طوفانی گروه روی شروع شد فرآور با 72 درصد تعدیل مثبت.منتظر تعدیلهای سایر همگروهها باشید.ببینیم واقعا 8 فروردین این گروه یکی بعد دیگری برای تعدیل مثبت بسته میشن=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postاولین تعدیل طوفانی گروه روی شروع شد فرآور با 72 درصد تعدیل مثبت.منتظر تعدیلهای سایر همگروهها باشید.ببینیم واقعا 8 فروردین این گروه یکی بعد دیگری برای تعدیل مثبت بسته میشن=;
من که یادم نمیاد :d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postهمچی تعدیلی سابقه نداشته تو این گروه داشته امیر جان تو این چند سال؟؟
من که یادم نمیاد :dاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postهمچی تعدیلی سابقه نداشته تو این گروه داشته امیر جان تو این چند سال؟؟
من که یادم نمیاد :d
الان پیش بینیش شد تقریبا سود سال قبل که البته در 12 ماهه هم احتمالا بتونه افزایش بده و پی بر ای 15 سهم قبل از بستن به خاطر همین انتطار بازار برای تعدیل خوب سهم بود.
یه زمانی در گروه خودش بهترین بود و پتانسیل بالایی داره
من خودم یه مدت تک سهم این شرکت بودم ولی یه مدت از فاسمین عقب افتاد و بازار بیشتر به فاسمین متمایل شد
قیمت فراوری از فاسمین بیشتر بود ولی در این سالها با وجود افزایش سرمایه بیشتر فاسمین ولی فراور ازش عقب افتاده که پتانسیل زیادی در این سهم است
یاد فراوری 7هزار تومانی بخیر;)
وقتی صد تومان بود یادمه 50 درصد فراور بودم زود فروختم بالاتر خریدم بعدش برای اینکه جبران مافات کنم تک سهم شدم:d
فاسمین امسال در طول گزارشات 3 6 و 9ماهه تعدیلاتشو اعلام کرد ولی فراور اعلام نکرد و نگه داشت یکجا اعلام کرد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر