در اصل توسط Mahshid20 پست شده است
View Post
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
-
گزارش حسابرسي شده شركت ميگه كه فسرب براي سال مالي 91 درامد ارزي نداره پس حساب كردنه نرخ دلار به قيمت ازاد معني نداره در مورد سال مالي 90 هم درامد ارزيش بوده 12 ميليون دلار كه به نرخ 1138 تومان تسعير شده اينها نرخ ارزو به قيمت ازاد نميفروشن من در مورد اين موضوع با امور سهام معادن بافق هم صحبت كردم از طرفي نرخ دلار فعلا ريزشي هست و اگر مذاكرات به هم نخوره به نظرم نرخ دلار تا 1450 ميادش پايين در مورد حجم معاملات هم همين امروز تا يك ميليون و ششصد هزارتا معامله شده در مورد نرخ جهاني هم كه در حال حاضر ريزشي هستش شايد برگرده ولي اگر روي بريزه مطمئن باشيد اينها اوضاعشون خراب ميشه چون با روي 1600 دلاري براي اينها نميصرفه اگر نرخ دلار باشه 1226 تومنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postشمش روی 99.97 کالسیمین نقدی 36,500 1391/02/18 1391/02/23 انبار کارخانه شرکت بازرگانی توسعه صنعت روی
الان دارن سرب رو تحویل انبار کارخانه 3850000 میفروشن و روی هم3400000
تفاوت قیمت میشه تعدیل 91
=;=;=; =;
با همه این احوال ریزش قیمت روی ممکنه ولی اومدن دلار رو به زیر 1500 هم بعید میدونم=;
اما تکنیکال فسرب
بعد از بازگشایی سهم و نفوذ کندل تشکیلی به زیر قیمت 354 تومان (قله محکمی که بتازگی سهم تونسته بود اونو رد کنه )انتظار اصلاح بیشتر از 61.8 فیبو نمیرفت که با توجه به صف فروش آخر امروز باید منتظر شنبه و روند اون بمونیم.
3 احتمال برای سهم متصوره:
1: شنبه از همین حوالی 320 برگرده که میتونه تا 400 تومان حرکت صعودی خوبی رو ادامه بده
2: تا کف کانال صعودی حوالی 3088 تومان اصلاح بشه و بعد وارد فاز صعودی بشه با هدف سقف کانال در 450 تومان
3: اصلاح 100 درصدی در 2920 تومان که قیمت تمام شده سهم برای سهامدار عمده اونه که با حمایت قوی اون همیشه روبرو میشه.
پس تا شنبه منتظر میمونیم.
=;=;=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
راجب فسرب بحثی درش ندارم و هر احتمال قیمتی درش ممکنه.حتی ممکنه بشه 150 تومن!
ولی این دوستمون علیرضا یا مهشید
آیا افت قیمتهای جهانی فقط مربوط به روی هستش یا آلومینیوم هم شاملش میشه؟؟!
یعنی فقط فسرب ممکنه افت بکنه و فایراتون که اونم مربوط به قیمت جهانی میشه بره بالا؟!
اصلا به نظرتون این افت قیمتهای جهانی دلیلش چیه؟
به قول امیر جان
سال قبل قیمت جهانی سرب از 2800 تا 1900 دلار و قیمت روی هم از حوالی 2500 تا 1800 پایین اومد شرکت 120 درصد تعدیل مثبت داد اونم با فقط 15 هزار تن فروش. امسال که دیگه قراره 28 هزار تن تولید بکنه و 28 هزار تن بفروشه(+3375 تن سال قبل)
حساب کنید سود امسال رو
در ضمن بنده به هیچ عنوان به هیچ دوستی پیشنهاد خرید این سهمو ندادم و نمیدم.هر کی هم میخواد بخره خواهشن با تحلیل خودش بخره تا چند وقت بعد بدهکار نشیم>:d<
آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/05/16, 17:41.
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postrezael خان من مغرضانه در مورد کدوم سهم شما و یا سهم دیگر دوستان مطلبی نوشتم.
من فسرب را امسال از حق 140 تومانی که تموم شده اون میشه 240 در مرداد 90 معرفی کرده و با سایر دوستان در موردش مطلب زدم ولی یادم نیست سهمی از دوستان رو بیخودی و یا خودشون رو متعصبین بسهم معرفی کرده باشم . من بنظر خودم این سهم ارزشمندتر از پلوله و یا وملت که شما تو سبدت جای دادی میرزه و اصلا با اونا قابل قیاس نیست ولی هیچ وقت نظر شخصی و البته منفی خودمو روی سهم شما با حالتی که برگرفته از نوشته خود جنابعالی هست یعنی همون مغرضانه اعلام نمیکنم اگر چند پست قبلتر رو خونده باشید نظر دوست خوبم مرتضی عزیز بر اینه که سهم بابت انبارداری 40 تومان به سال بعد منتقل کرده ولی با تحقیقی که از دوستان بنیادی کار کردم این نظر از لحاظ من رد شده است و بیشتر از 8 تومان موجودی انبار نمی ارزه و این را عمومی هم اعلام کردم پس تعصب کور کورانه و طرفداری بی دلیل نداریم ممکنه جایی اشتباه کنیم که در صورت اشراف به اون مساله همدیگر را آگاه میکنیم منفی بافی و حرفهای مغرضانه بی دلیل و پایه با تحلیل و گفتگو منطقی فرق داره .توریل 228 تومانی عرضه اولیه (اونم نهایتش 3000 تا داده باشن در حد 400 هزار تومان سود گرفتن که شق القمر نیست اگر با تحلیل و استراتژی تونستیم سهمی رو پیدا کنی و سود صد درصدی گرفتیم کار کردیم .شما هنوز دلیل خرید فسرب خودتون رو ننوشتی ولی برای فروش به چند دصد بالاتر عجله داری .حداقل انتظار اینه حتی اگر نکته منفی در سهمی دیدید و خواستید دوستان را راهنمایی کنید بر پایه تحلیل و دلایل منطقی اونو بازگو کنید تا خدای ناکرده سوء برداشت نشه.
یک نوصیه به شما دارم از دیماه 1389 که سهم 60 تومان زیان انباشته داشته تا امروز که زیان اون به 12 تومان رسیده ببین این سهم بیخودی چند درصد به سهامدارش سود رسونده فقط در مقطع 16 ماهه گذشته و روند سودسازی شرکت و تولید و فروشش رو نگاهی بینداز بعد بگو کدوم سهم رو (البته غیر از قندیها ):)بهتر از اون دیدی و لااقل در زمان خرید سهم کاش تمام تاپیک را و نظر سایر دوستان که بدون چشمداشتی اطلاعات شرکت را تحلیل کردن بررسی میکردید تا اکنون اینچنین افسرده در مورد تک سهم زیانده خود نمیشدید . من هم برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت دارم و در صورتی که اگر در مورد سهم نظری دارید در خدمتیم و خوشحال میشیم اونو بیان کنید(البته با دلیل) و در غیر اینصورت این بحث رو همینجا تمومش میکنیم تا محیط تاپیک بیشتر درگیر این موضوع نشه.(اگر باز هم موردی بود در پیام خصوصی در خدمتیم)=;=;=;
شما کارت درستهآخرین ویرایش توسط rezael؛ 2012/05/16, 18:46.پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
لطفا دلخوریها رو بزارید کنار و سعی کنید که به حاشیه نرید. اما از نظر قیمتهای جهانی ( کشور پر هرج و مرجی مثل ایران وقتی انس جهانی طلا داره میره بالا ولی قیمت طلا در ایران مییاد پایین پس نمیشه روی قیمتهای جهانی زیاد حساب باز کرد.)بدون مبارزه تسلیم نشو.[COLOR="#800080"][SIZE=4][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط رافعی پست شده است View Postلطفا دلخوریها رو بزارید کنار و سعی کنید که به حاشیه نرید. اما از نظر قیمتهای جهانی ( کشور پر هرج و مرجی مثل ایران وقتی انس جهانی طلا داره میره بالا ولی قیمت طلا در ایران مییاد پایین پس نمیشه روی قیمتهای جهانی زیاد حساب باز کرد.)آخرین ویرایش توسط مات؛ 2012/05/17, 11:42.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
جناب مهشید منتظر تحلیلتون درباره فروش محصولات تولید وطن در رینگ کالا با حساب قیمتهای جهانی هستم که فرموده بودین این شرکتها با دلاره 1220 تومان جنسشون رو حراج میکنن.البته یک راه حل دیگه هم هست میشه با واحد فروش فسرب تماس بگیرید و درخواست 10 تن شمش سرب با قیمت روز بکنید ببینید با چه دلاری محصولشون رو میفروشن. (و البته جوابشون اینه محصولات رو پیش فروش کریم و فعلا انبار موجودی نداره.)
(امروز با یکی از دوستان صورت فروش گروه سرب و روی رو در سال 91 حساب کردیم با دلار 1500 و روی 1650 دلاری و همین تولید اگر محصول خودش رو در ایران بفروشه بودجه صد درصد محقق میشه.)
راستی مهشید عزیز باید اینو در نظر بگیریم دلار داره تقویت میشه در جهان و آیا نظرتون اینه دلار اینجا برعکس عمل میکنه یا باید در کشور ما هم قیمتش بالا بره هرچند قیمت الان دلار در بازار نسبت به دیروز 21 تومان بیشتر شده و نسبت به اول هفته 70 تومان بیشتر. واقعا جایی برای شک نمیزاره و آیا این برای شرکتهایی که دارن خطوط توسعه خودشون را از اروپا وارد میکنن خوبه یا بده. آیا قیمت دلار با تورم لجام گسیخته کشور ما ارتباطی داره یا نه و یا ممکنه دلار دوباره 1200 تومان رو ببینه و برعکس تورم پایین بیاد.
منتظر تحلیل شما هستیم.=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postجناب مهشید منتظر تحلیلتون درباره فروش محصولات تولید وطن در رینگ کالا با حساب قیمتهای جهانی هستم که فرموده بودین این شرکتها با دلاره 1220 تومان جنسشون رو حراج میکنن.البته یک راه حل دیگه هم هست میشه با واحد فروش فسرب تماس بگیرید و درخواست 10 تن شمش سرب با قیمت روز بکنید ببینید با چه دلاری محصولشون رو میفروشن. (و البته جوابشون اینه محصولات رو پیش فروش کریم و فعلا انبار موجودی نداره.)
(امروز با یکی از دوستان صورت فروش گروه سرب و روی رو در سال 91 حساب کردیم با دلار 1500 و روی 1650 دلاری و همین تولید اگر محصول خودش رو در ایران بفروشه بودجه صد درصد محقق میشه.)
راستی مهشید عزیز باید اینو در نظر بگیریم دلار داره تقویت میشه در جهان و آیا نظرتون اینه دلار اینجا برعکس عمل میکنه یا باید در کشور ما هم قیمتش بالا بره هرچند قیمت الان دلار در بازار نسبت به دیروز 21 تومان بیشتر شده و نسبت به اول هفته 70 تومان بیشتر. واقعا جایی برای شک نمیزاره و آیا این برای شرکتهایی که دارن خطوط توسعه خودشون را از اروپا وارد میکنن خوبه یا بده. آیا قیمت دلار با تورم لجام گسیخته کشور ما ارتباطی داره یا نه و یا ممکنه دلار دوباره 1200 تومان رو ببینه و برعکس تورم پایین بیاد.
منتظر تحلیل شما هستیم.=;
اگه فروخته باشن که فعلا میتونه تعدیل حداقل بالای 50 درصد رو تا اینجای کار بده دیگه;)
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postامیرجان پس با این حساب موجودی انبار سال قبل رو فروختن؟
اگه فروخته باشن که فعلا میتونه تعدیل حداقل بالای 50 درصد رو تا اینجای کار بده دیگه;)
یک از دوستان حسابدار میگفت امسال با این موجودی انبار و وارد نکردن سود اون در صورتهای مالی باعث شد یه مقدار زیان بمونه برای معافیت مالیاتی سال 91.زرنگی مدیر عامل و گروهش و رشد و سوددهی شرکت کاملا مشهوده و گرنه حدسه چند ماهه پیشت درست از آب در میومد امسال باید تو مجمع سود تقسیم میکرد. تولید را فعلا پیش فروش کرده حتی تو بورس کالا هم عرضه نمیکنه شرکتهای داخلی فقط وزارت دفاع میتونه ازش جنس بگیره بقیه پیش فروش تحویل در انبار شرکت در زنجان.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
با درود بر شما به نظرم تو اين مرحله دلار بالاتر از 1600 تومان نخواهد رفت يعني نمي گذارند بالاتر بره چون ما وارد كننده هستيم و دلار اگر بخواهد بالاتر بره گروني پشته گروني خواهد بود و اقتصاد ما نميكشه و داد مردم در خواهد امد در مورد جهاني هم من نظرم رو گفتم شايد اصلا روي نريزه و اينها هم بالا بيانالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postیه مقدار نقره تو انبار داره دیروز گذاشته بود آگهی شو تو دنیای اقتصاد برا مزایده.
یک از دوستان حسابدار میگفت امسال با این موجودی انبار و وارد نکردن سود اون در صورتهای مالی باعث شد یه مقدار زیان بمونه برای معافیت مالیاتی سال 91.زرنگی مدیر عامل و گروهش و رشد و سوددهی شرکت کاملا مشهوده و گرنه حدسه چند ماهه پیشت درست از آب در میومد امسال باید تو مجمع سود تقسیم میکرد. تولید را فعلا پیش فروش کرده حتی تو بورس کالا هم عرضه نمیکنه شرکتهای داخلی فقط وزارت دفاع میتونه ازش جنس بگیره بقیه پیش فروش تحویل در انبار شرکت در زنجان.
نمی گی مامورای مالیاتی ممکنه اینجارو بخونن ؟
پرونده سرب و روی ایران دست ماست :p
یادم باشه یه گیر اساسی بهشون بدیم که چرا اطلاعات رو می دن بیرون :))
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postبا درود بر شما به نظرم تو اين مرحله دلار بالاتر از 1600 تومان نخواهد رفت يعني نمي گذارند بالاتر بره چون ما وارد كننده هستيم و دلار اگر بخواهد بالاتر بره گروني پشته گروني خواهد بود و اقتصاد ما نميكشه و داد مردم در خواهد امد در مورد جهاني هم من نظرم رو گفتم شايد اصلا روي نريزه و اينها هم بالا بيان
حرف من این نیست که روی بالا میره یا پایین. ما تارگت 1650 دلار رو برای روی در نظر میگیریم فروش خارجی هم هیچ مقداری نداریم.
بنظرتون بالای دلار رو 1600 در نظر گرفتید که فعلا 1665 تومانه ولی پایین اون رو چند حدس میزنید تا بتونیم بدبینانه ترین حالت رو درمورد فروش محصولات حساب کنیم.اما یک نکته دیگه که به اون اشاره نمیکنید اینه بورس کالا رو به عنوان مرجع قیمتی قبول داریم یا نه (البته من بواسطه شغلم قبول دارم منتظر جواب شما هستم) سه ماهه اول سال شرکتهای رویی در ایران محصولشون را چند فروختن ؟
اگر مذاکرات 3 خرداد موفق باشه که انشاالله اینطور بشه دلار رو من 1400 میبینم وگرنه باید 1900 تومان رو کف قیمت دلار دونست شما چه نظری در مورد دو حالت اون دارید.
منتظرم پاسخ شما هستم مهشید عزیز تا ببینیم این شرکتها در بحران مالی جدید چه رویکردی میتونن داشته باشن.=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
قيمت دلار بستگي به نشست داره مذاكرات اون طوري كه دوستان انتظار دارن نيست به نظرم باز ميافته عقب تا دو طرف هم ديگر رو محك بزنن يعني ايران ببينه ايا طرف غربي تحريمات رو كم ميكنه يانه و طرف غربي بينه كه ايا ايران ميذاره بازديد از مراكز مهم صورت بگيره يانه من پايينه نرخ دلار رو 1450 ميبينم و بالاي دلار رو تو رنج 1600 يني تو محدوده 1650 تا 1600 نوسان تا يك جا ثابت بشه در مورد شركتهايي مثل فسرب يا فولاد كه داخلي ميفروشن بورس كالا 100 در صد بايد تو محاسبات در نظر گرفته بشه اما اينجا دو تا مشكل هست مشكل اول گروهي از تكنيكاليستها تو اين برهه كف روي رو 1650 ميبينن و بايد ديد ايا به اونجا ميرسه يا نه و از طرف ديگه ايا اون 1650 رو ميشكنه رو به پايين يانه مشكل دوم شما به اين شركت پي به اي چند ميدي وقتي بازار به شركتي مياد پي به اي بالاي 8 ميده انتظار تعديل داره اگر قرار باشه تعديل نده خب چرا داره پي به اي 8 به بالا ميده ؟ با درود بر شما:xالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط mahshid20 پست شده است View Postقيمت دلار بستگي به نشست داره مذاكرات اون طوري كه دوستان انتظار دارن نيست به نظرم باز ميافته عقب تا دو طرف هم ديگر رو محك بزنن يعني ايران ببينه ايا طرف غربي تحريمات رو كم ميكنه يانه و طرف غربي بينه كه ايا ايران ميذاره بازديد از مراكز مهم صورت بگيره يانه من پايينه نرخ دلار رو 1450 ميبينم و بالاي دلار رو تو رنج 1600 يني تو محدوده 1650 تا 1600 نوسان تا يك جا ثابت بشه در مورد شركتهايي مثل فسرب يا فولاد كه داخلي ميفروشن بورس كالا 100 در صد بايد تو محاسبات در نظر گرفته بشه اما اينجا دو تا مشكل هست مشكل اول گروهي از تكنيكاليستها تو اين برهه كف روي رو 1650 ميبينن و بايد ديد ايا به اونجا ميرسه يا نه و از طرف ديگه ايا اون 1650 رو ميشكنه رو به پايين يانه مشكل دوم شما به اين شركت پي به اي چند ميدي وقتي بازار به شركتي مياد پي به اي بالاي 8 ميده انتظار تعديل داره اگر قرار باشه تعديل نده خب چرا داره پي به اي 8 به بالا ميده ؟ با درود بر شما:x
شرکت فسرب برای سال 91 تولید 30 هزار تن رو در نظر گرفته ما پایینترین قیمت محصول یعنی روی معادل 1650 دلار رو باحاشیه سود 20 درصد را براش حساب میکنیم(محصول اصلی سربه که با قیمت بالاتر از روی معامله میشه)
30000 تن محصول * 1650 دلار قیمت محصول *1500 تومان نرخ دلار =74250000000 تومان
با حاشیه سود 20 درصد
میمونه
14850000000
تقسیم بر 322 میلیون سهام
= 46 تومان
تازه حداقل 8 تا 10 تومان هم تو انبارش آمار ارائه کرده.حالا سهم برای 1391 فقط 14 تومان در نظر گرفته که میشه پی به ای اون 22
ولی با پی به ای 50 میشه حدود 6 اونم برای سهمی که چهار سال گذشته با پی به ای بالای 20 معامله میشده
حالا شما بگو ما چیکار کنیم با این سهم طلا ممکنه بشه تو کوتاه مدت ازش نوسان گرفت ولی برای یکساله نگاه کن اصلا جای حرف و حدیث براش میمونه.
اما در همینجا هرگونه وابستگی خود رو به دربار گروه معدنی مخصوصا فسرب اعلام میدارم و از هرگونه خبر رانتی و غیر رانتی برائت میجویم فقط این موارد زاییده ذهن خودم است که احتمال هر گونه خطا در محاسبه و تحلیلم وجود داره من با سهم تا رسیدن به هدفم هستم سایر دوستان خسروانند که مصلحت مملکت خود را بهتر میدانن .
(( اینو نوشتم تا من هم مثل مرتضی عزیز که خیلی بهش ارادت دارم فردا بدهکار دوستان نشم))
اگر اشتباهی تو محاسباتم کردم دوستان اعلام کنن روشن بشم.=;=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
نظر