ملي سرب و روي ايران ( فسرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • يگانه
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 616

مبارك دوستاني كه سهامداري كردن و يا نوسان گير ماهري بودن

ديگه از اينجا به بعد نبايد 1 دونه سهم هم فروخت

مقاومت با قدرت شكسته شد

دوستان من تو آر اس اي يه رشد خيلي عالي ميبينم دوستان چطور (( سرو شانه ))

نظر

• حامد77
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 21

سلام خدمت تمامي دوستان
      2 مسئله مهم:
      1- بي توجهي نماد به حركت ليدر ويا همان سرگروه ( كروي و فاسمين) مشكلي كه مدتها بود گريبانگير سهم بود كه به عقيده بنده اين مهمترين اتفاق بود چرا كه سهم براي جذب بيشتر سرمايه گذار ديگر مستقل عمل خواهد كرد. من بعد از اين ديگر لازم نيست سرمايه گذار براي خريد اين نماد به كروي و فاسمين نگاه كنه. شايد براي خريد كروي بايد اول به فسرب نگاه كردد. :))
      2- براي عبور پر قدرت از مقاومت 350 ساعت 8:30 تا 9:00 فردا را بسيار جدي بگيريد . تجربه ثابت كرده متولي پنهان نماد در اين فاصله زماني هر بار موفق به فريب بازار شده و صف رو خراب مي كنه .
      لطفا 8:30 تا 9:00 رو جدي بگيريد . هر كي مي تونه تا قبل 9 بجنگه بسم الله.
      [COLOR="#008000"][SIZE=3]در آسمانهاست روزي شما و آنچه كه به شما وعده داده شده است.[/SIZE][/COLOR]

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

فروشندگان امروز - فردا- پس فردا همگی پشیمون میشن ;)
        وقتی خریدار عظمشو جذب کنه که سهمو بالا ببره این کارو میکنه .

مگه اینکه خبر غیر بورسی دیگه ای کل بازار رو خراب کنه .;)

روز خوش ;)
        ///

نظر

• amir2003
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1125

داستان فسرب فاسمین و فرآور و بازی بزرگان

شاید ااگر به الگوی تشکیلی بالا نگاهی بیندازیم هدف 500 کروی کمی اغراق آمیز بنظر میاد اونم با ای پی اس 30 تومانی و رشد 130 درصد تا هدف 500 تومان . ولی وقتی بازی اونو از اول نگاه کنیم می فهمیم کلی پول و فکر پشت سر سهمه که می خواد تمام این سرمایه را با سود حداقل 100 درصدی به صاحبانش برگردونه .برمیگردیم به چند ماه پیش که افزایش سرمایه فاسمین صورت گرفت حجم قابل توجه از سرمایه باعث میشه قیمت فاسمین 50 درصد رشد کنه و درصدی از اونو بعد با اصلاح 20 درصد خالی میکنه و میره سراغه کروی رشد تقریبا 100 درصدی سهم هدف اولیه سهمهامدار پولداره.برای این منظور جمع کردن این حجم سهم با شناور بالا کار ساده ای نیست بهترین کار استفاده از یک محرک برای گروهه اونم با فرآور و تعدیل 70 درصدی و شایعه نیم بند از انگوران .تا این لحظه کروی 30 درصد رشد را تجربه کرده یا باید سهم برای صعود دوباره وارد فاز اصلاحی بشه که زمانبره و تعویض سهامداران خرد قدیمی با جدید زمان رو بضرر این سرمایه دار کروی دوست تلف میکنه یا کاتالیزور تبلیغاتی با صف میلیونی فرآور و تقاضای بالا روی یک شرکت کوچیک دوباره اقبال به گروه روی برمیگرده و با رشد 50 درصدی فرآور کروی یه 20 درصد دیگه رشد میکنه تا اینچا 50 درصد و قابل توجه دوستان که ناو کروی هم که یک سرمایه گذاری هم هست همینطور رشد پیدا میکنه .و جالبه در این مدت فسرب و فاسمین بازار رنجی پیدا میکنند کورسهای رفت و برگشت شاخصه این دو سهمه. کروی به ایستگاه 350 رسیده و کمی خریداران در خرید سهم با این قیمت تردید میکنند.بناگاه سهامدار از کاتالیزور فسرب استفاده میکنه و احتمالا یک رشد 50 درصدی .حجم خرید چند میلیونی میتونه به آسونی این شرکت کوچیک رو مورد توجه بازار کنه وقت اون شده تا خریدارهای صف دوست که تا دیروز سهمو به هر قیمتی میدادن برن تو صف برای خرید بشینن. اعلام یک تعدیل مثبت از فسرب البته از نوع 70 درصد به بالا میتونه خبر خوبی برای سهامدار کروی باشه تا این شرکت از زیان خارج شده در سال 91 به سهامدار عمده خود یعنی کروی سود خوبی برسونه و در بالابردن ای پی اس و ناو اون نقش ایفا کنه این خبر باعث میشه سهم کروی در رسیدن به هدف تعلل نکنه و دوباره روند صعودی بگیره.میمونه برگ آخر یعنی فاسمین با سود 100 تومانی و ارزندگی اون اینجاست که سهامدار کروی دوست باید برگ آخر رو بازی کنه .اگر دقت کرده باشین متوجه بازی تک برگ این گروه میشین و بازیگر در هر مرحله فقط با یک برگ بازی کرده و تموم اونا رو با هم خرج نکرده و اینجا احتمالا کروی 500 تومانی در تابلو چشمک میزنه .خبر انگوران اعلام میشه و صفهایی که باید برای خروج این سهامدار و نقد کردن سرمایه اون تشکیل بشه.و ....;)
          شاید شبیه یک داستان باشه ولی باید ببینیم به واقعیت تبدیل میشه یا نه
          موفق و پرسود باشید
          =;=;=;
          اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
          "دیوید ویسکات"

نظر

• hamid-reza
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 367

تشکر از جناب امیر2003 بابت تحلیل های دقیق
            فرآور بعد از اعلام تعدیل تا کنون حدودا رشد 60-70 درصدی داشته است و فعلا هم که مثبت داره معامله میشه.( آیا فرآور 750ارزش داره؟؟)..در این بازی که شما برای ما رو کردید بنظرتون و با توجه به شواهد و سوابق و توانایی فسرب ....برای فسرب میتوانیم چه قیمتی را متصور باشیم؟
            البته دوستان بی تجربه مثل من مدنظر داشته باشند اقتصاد ما متاثر از عوامل بسیاری هست و این پیش بینیها منوط به شرایط خاص میباشد و عدم رسیدن به آنها همیشه وجود دارد
            تشکر<):)

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

معلوم نشد صف امروز کار کی بود؟
              ///

نظر

• کوثر
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 251

[QUOTE=meysam_sh_2020;115091]معلوم نشد صف امروز کار کی بود؟[/QUOTE
                کارخدا

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

ما که فردا برای سبد دوستان میخریم . حیف که خودم نقدینگی ندارم ;)
                  البته اگه بشه بخری ;) فک کنم تا 400 ببرن این دفعه . هر چوری فک میکنم میبنیم این خریدارش مثل قبلیا نبود و قدر بود تو چند دقیقه سهم رو شخم زد ;)
                  ///

نظر

• کوثر
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 251

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    ما که فردا برای سبد دوستان میخریم . حیف که خودم نقدینگی ندارم ;)
                    البته اگه بشه بخری ;) فک کنم تا 400 ببرن این دفعه . هر چوری فک میکنم میبنیم این خریدارش مثل قبلیا نبود و قدر بود تو چند دقیقه سهم رو شخم زد ;)
                    چی میخای برا دوستان بخری برا ما هم بخر امروز فولاژفروختم موندم چی بخرم

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                      چی میخای برا دوستان بخری برا ما هم بخر امروز فولاژفروختم موندم چی بخرم

فسرب دیگه:d فک میکنم تا 400 بره . برا همین خریدش فردا هم بد نیست :D

البته ثتران هم خوب اومده پایین ما 240خرید داشتیم برا دوستان. ثتران هم نوسان رو میده تو این قیمت (225-226)بخرید ;)
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/14, 21:06.
                      ///

نظر

• کوثر
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 251

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        فسرب دیگه:d

البته ثتران هم خوب اومده پایین ما 240خرید داشتیم برا دوستان. ثتران هم نوسان رو میده تو این قیمت (225-226)بخرید ;)
                        فسربو با فولاژ تو330 خریدم بسمه دیگه میخوام یه پله فاسمین بخرم نظر شما چیه

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                          فسربو با فولاژ تو330 خریدم بسمه دیگه میخوام یه پله فاسمین بخرم نظر شما چیه
                          نظری ندارم روش در مورد قیمتش .
                          قیمت فراور نمیزاره نظر بدم روش. فراور هم دیگه باید ترمز دستی رشد قیمت رو بکشه:d

فاسمین تو این گروه بهترینه
                          ///

نظر

• رافعی
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 39

به نظر من صفو فردا جمع میکنن فردا ساعت 9 حواستون باشه جای یه نوسان دیگه رو داره
                            بدون مبارزه تسلیم نشو.[COLOR="#800080"][SIZE=4][/SIZE][/COLOR]

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

در اصل توسط رافعی پست شده است View Post
                              بعید میدونم ;) نوسان گیرا دو بار خالی شدن .

اگه فرصت داد یعنی نوسان داد هم چه بهتر روند سهم صعودیه فعلا
                              ///

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط رافعی پست شده است View Post
                                الان در نقطه حساسی قرار داره که جای نوسان و نوسان بازی نیست. سطح مقاومتی مهمی در پیش رو داره .باید صفش محکمتر بشه تا بتونه دیوار محکمو بشکونه. اگر بازیگرا هوس نوسانگیری سرشون زد روند سهمو میریزه بهم. رویدادهای این چند روزه نشون داد اونها عاقلتز از اینها رفتار میکنند!
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X