با توجه به اینکه اگهی تمدید حق تقدم فسرب دیروز منتشر شد و مشخص بود امروز باز میشود من سفارش خرید فسرب ح رو دادم و امروز قبل از بازگشایی در سیستم بودم به حالت انتطار که با بازگشایی نفر اول شدم و موفق شدم تعداد خوبی خرید کنم البته به صورت اعتباری و کوتاه مدت.
ملي سرب و روي ايران ( فسرب )
Collapse
X
-
مرتضی جان من هم اگر نقدینگی داشتم همون کار شمارو میکردم
الان هم نداشتم ولی اعتباری خریدم ضرر بقیه سهم هامونو هم این جبران کنه!
بیشترین صف خرید امروز فسرب ح
با توجه به فاصله زیاد با خود سهم واقعا مفته
در ضمن برادر مدیر عامل فسرب با کارگزاری ما معامله میکنه گویا به کارگزارم گفته امسال میترکونهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمرتضی جان من هم اگر نقدینگی داشتم همون کار شمارو میکردم
در ضمن برادر مدیر عامل فسرب با کارگزاری ما معامله میکنه گویا به کارگزارم گفته امسال میترکونه
اخه یک تعدیل خوشگل از اون بابت داره
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمرتضی جان من هم اگر نقدینگی داشتم همون کار شمارو میکردم
در ضمن برادر مدیر عامل فسرب با کارگزاری ما معامله میکنه گویا به کارگزارم گفته امسال میترکونه
وگرنه خودم هم با اکراه سهمام رو با تقدماش عوض کردم
امسال رو این سهم دوباره تک سهم شدم (فعلا) و قید بقیه سهما رو تقریبا زدم (بجز عرضه های اولیه)
فسرب تا حالا به حق خودش نرسیده و اگه بزارن میتونه بورسو بترکونه
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاین اقا نگفته برنامه فروش زمینهامون رو داریم
اخه یک تعدیل خوشگل از اون بابت داره
اطلاعی ندارم
ولی در مجمع که فروش مطرح شده بود و احتمال زیاد امسال بفروشندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط fiona پست شده است View Postحق فسرب تا جه تاريخي تمديد شده
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
ح
در ضمن برادر مدیر عامل فسرب با کارگزاری ما معامله میکنه گویا به کارگزارم گفته امسال میترکونه[/quote]
دوست عزیز مدیر عامل شرکت نگه می ترکونه پس کی باید بگه می ترکونه.
کدوم مدیرعاملی رادیدی که بگه شرکت من به درد نخوره . مهم اینه که ببینی خودش داره خالی می کنه یا می خرههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
خریدهای شرکت مسکن و ساختمان جهان در فسرب همچنان ادامه داره.و میزان سهامش از 10 درصد کل سهام شرکت فراتر رفت.(بدون حق تقدمهایی که از بازار جمع کرده)
امروز از کل 460849سهم معامله شده در فسرب، 357476 سهم رو این حقوقی گرامی!خریدن!
به نظرتون این حقوقی که رو این قیمتها داره سهمو از بازار جمع میکنه،رو چه قیمتی سهمایی رو که میخره رو خواهد فروخت؟؟!!:-?:-?:-?8->آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2011/06/20, 17:00.
نظر
-
آقا باربد خيلي كارت درسته
دمت گرم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postامروزهم به نظر میرسه مسکن جهان فسرب خریده و برخلاف گروه سرب و روی که منفی بودن این صف خرید بود!
امروز هم تقریبا نصف سهام معامله شده مربوط به همین شرکت بود.
کل سهام معامله شده امروز755625
و سهام خریداری شده توسط این شرکت 418187 سهم
باید دید این حقوقی تا چه زمانی به این خریدهاش رو سهم ادامه میده.میزان سهام شناور سهم،هر روز در حال کاهشه و هیچ حقوقی هم سهمی عرضه نمیکنه(از جمله وصنعت). طی 2 هفته آتی هم احتمالا گزارش عملکرد 3 ماهه شرکت منتشر میشه که به احتمال زیاد حاوی تعدیل هم خواهد بود که باعث رشد مضاعف سهم خواهد شد.
نظر
نظر