پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
و اما نظر بنده
اینکه بایدن رییس جمهور بود ، از مدتها قبل مشخص بود
در نهایت چهارشنبه این موضوع نهایی شد
اما دلار اصلا چقدر ریخت؟ آیا 300 تومان عدد زیادی هست؟
اگر قرار بود دلار بریزد همین امروز یعنی پنجشنبه سنگین و بالای 1000 تا 2000 تومان می ریخت
دولت نمی خواهد دلار رو بیاره پایین
چون این موضوع به ضررش هست
و نرخ دلار را دقیقا دولت تعیین میکند
پس به نظر من سهام ریالی را آنچنان نخواهند خرید
فعلاً شاخص سازها روندشان نزولی هست ( حتی خودرویی ها و بانکی ها هم در این گروه هستند )
به نظر من کل بازار و به خصوص شاخص سازها منفی خواهند بود و تفاوتی میان سهام دلاری و ریالی وجود نخواهد داشت
شاخص به احتمال زیاد تا محدوده 1،200،000 واحد خواهد ریخت
فعلا قدرت ورود نقدینگی سنگینی به بازار رویت نشده
ضمن آنکه 22 بهمن قرار هست 30 درصد دیگر سهام عدالت آزاد شوند و صندوقها که مجبور هستند 50 درصد از سرمایه شان را به خرید این سهام عدالت اختصاص دهند ، تمامی تلاش خود را خواهند کرد که قیمت این سهام را هر چه تا 22 بهمن پایینتر بیاورند
پس به نظر بنده ، حتی اگر بازار مثبت شود ، در نهایت مثبت یکروزه خواهد بود و روند نزولی کماکان ادامه خواهد داشت .
زمان بهترین قاضی هست . با هم روند هفته بعد را خواهیم دید
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است
View Post
اینکه بایدن رییس جمهور بود ، از مدتها قبل مشخص بود
در نهایت چهارشنبه این موضوع نهایی شد
اما دلار اصلا چقدر ریخت؟ آیا 300 تومان عدد زیادی هست؟
اگر قرار بود دلار بریزد همین امروز یعنی پنجشنبه سنگین و بالای 1000 تا 2000 تومان می ریخت
دولت نمی خواهد دلار رو بیاره پایین
چون این موضوع به ضررش هست
و نرخ دلار را دقیقا دولت تعیین میکند
پس به نظر من سهام ریالی را آنچنان نخواهند خرید
فعلاً شاخص سازها روندشان نزولی هست ( حتی خودرویی ها و بانکی ها هم در این گروه هستند )
به نظر من کل بازار و به خصوص شاخص سازها منفی خواهند بود و تفاوتی میان سهام دلاری و ریالی وجود نخواهد داشت
شاخص به احتمال زیاد تا محدوده 1،200،000 واحد خواهد ریخت
فعلا قدرت ورود نقدینگی سنگینی به بازار رویت نشده
ضمن آنکه 22 بهمن قرار هست 30 درصد دیگر سهام عدالت آزاد شوند و صندوقها که مجبور هستند 50 درصد از سرمایه شان را به خرید این سهام عدالت اختصاص دهند ، تمامی تلاش خود را خواهند کرد که قیمت این سهام را هر چه تا 22 بهمن پایینتر بیاورند
پس به نظر بنده ، حتی اگر بازار مثبت شود ، در نهایت مثبت یکروزه خواهد بود و روند نزولی کماکان ادامه خواهد داشت .
زمان بهترین قاضی هست . با هم روند هفته بعد را خواهیم دید
نظر