تکنیکال ( بهرام و رفقا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • مهر ۱۳۹۹
    • ۹۵۲۵

پاسخ : هدف شاخص : ۲,۱۰۰,۰۰۰ واحد

بزرگترین ستاره و‌ سیاهچالۀ شناخته شده

خورشید، به تنهایی ۹۹.۸۶ درصد از جرم کل منظومه شمسی را به خود اختصاص داده است. البته نیازی به گفتنش نیست، حقیقتاً غول آساست.
    اما در ادامه متوجه خواهید شد که در مقابل برخی اجرام دیگر آنچنان بزرگ محسوب نمی‌شود ...

................
    ‌‌‌

....

قطر خورشید در حدود ۱.۴ میلیون کیلومتر است (محیطش در حدود ۴.۴ میلیون کیلومتر است). می توانید ۱۰۹ زمین را چسبیده به هم در کنار یکدیگر قرار دهید تا قطر خورشید پر شود. مساحت خورشید به حدی بزرگ است که می توانید در حدود ۱.۳ میلیون زمین را درون آن جای دهید! بله … خورشید واقعا بزرگ و با ابهت است که زمین در مقایسه با آن یک شی کوتوله و بسیار ریز محسوب می‌شود.

...

.
    .

....

اما بزرگترین ستاره‌ی شناخته شده که UY scuti نام دارد، شعاعی در حدود ۱.۲ میلیارد کیلومتر و محیطی‌ برابر ۷.۵ میلیارد کیلومتر دارد. برای درک بهتر بزرگی‌ این ستاره، این طور می‌توان گفت که دور زدن کل این ستاره با هواپیما‌های معمولی‌ موجود، ۹۵۰ سال زمان می برد. حتی نور با وجود سرعت بالایی‌ که دارد برای طی‌ کردن این مسیر به ۶ ساعت و ۵۵ دقیقه زمان احتیاج خواهد داشت. این ستاره ۹۵۰۰ سال نوری از زمین فاصله دارد...

...

......
    ...

...

‌‌‌بزرگترین سیاهچاله‌ی شناخته شده نیز، TON ۶۱۸ نام دارد که در فاصله ۱۰.۳۷ میلیارد سال نوری از زمین واقع شده است. دانشمندان تخمین می‌زنند این سیاهچاله جرمی ۶۶ میلیارد برابر خورشید دارد. سیاهچاله‌های کلان جرم جرمی بیش از ۱۰ میلیارد بار یا بیشتر از خورشید را دارند و معمولا در مرکز کهکشان‌ها قرار دارند...
    ...

نظر

• ابشار
      عضو فعال
      • فروردین ۱۳۹۲
      • ۱۴۲۶

بهرام خان لسرما راچطور میبینین با لپارس

نظر

• محمد.
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۹
        • ۸۱۰

لسرما فعلا خیلی تابلو دارند با رنج منفی و کد به کد مانع روند صعودیش میشن

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۹
          • ۹۵۲۵

در اصل توسط ابشار پست شده است مشاهده پست
          بهرام خان لسرما راچطور میبینین با لپارس

سلام ...
          معاملات جالبی نداشت ، این مدت ...
          احساس میکنم بازیگر سهم پول کافی نداره ...
          معاملات فردا و پس فردا مهم است ، منفی بخوره حمایت از دست میده ...
          ۳۰۰،۰۰۰ تا لسرما داشتم ، ۲۰۰،۰۰۰ تا به کلوند چنج زدم( با شناسایی زیان )
          و ۱۰۰،۰۰۰ تا لسرما را فعلا نگهداری می کنم تا بهار ۱۴۰۰
          طبیعتا استراتژی بنده در خرید یا فروش یا چنج زدن هر سهمی ، کاملا شخصی است و عاری از اشتباه نمی باشد ...

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • مهر ۱۳۹۹
            • ۹۵۲۵

شاخص اگر مصنوعی حمایت نمی کردند ، سریع تر به حمایت ۱،۲۱۵،۰۰۰ واحدی می رسید و بازار بر می گشت ...

البته حمایت ۱،۰۵۰،۰۰۰ واحدی ، کف تکنیکالی کانال صعودی شاخص است ، که احتمال میدهم تا اردیبهشت ۱۴۰۰ این عدد لمس شود ...

مجددا یادآوری کنم ، روند کلی شاخص صعودی است ...

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۹۹
              • ۹۵۲۵

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است مشاهده پست
              سلام ...
              طبیعتا استراتژی بنده در خرید یا فروش یا چنج زدن هر سهمی ، کاملا شخصی است و عاری از اشتباه نمی باشد ...

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (۱)
                • تیر ۱۳۹۰
                • ۱۶۲۳

بچه ها بچه ها!
                بهرام خان ۱۰۰هزار تا لسرما داره که میشه ۳۰۰میلیون تومن که ۲۰درصد سبدش هست. ۸۰درصدش هم که کلوند هست.
                پس نتیجه میگیریم ۳۰۰میلیون تقسیم بر ۲۰درصد میشه حدود یک میلیارد و چهارصد میلیون تومن وجه رایج کشور! دارایی سهام بهرام خان!

اطلاعات خصوصیه دیگه ازش میخواین بگین من دربیارم حالش گرفته بشه حالا که لسرما رو فروخته!!!
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ابشار
                  عضو فعال
                  • فروردین ۱۳۹۲
                  • ۱۴۲۶

یعنی شماتا اردیبیهشت رشدی برشاهص متصورنیستین یااگه هستین رشدی اگه مثلا ازاوایل بهمن باشه نهایت رشدش راتاکجامیبینین ودراخر لپارس وپلوله نظرتون چیه چتدبار بهرام خان پرسیدم

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (۱)
                    • تیر ۱۳۹۰
                    • ۱۶۲۳

سلام ...
                    لسرما به شدت دست بازیگران هست. قبلا هم مشخص بود ، خیلی هم گفته شد. نکته اصلی و مهم اش این هست که بازیگر داره ولی تعداد بازیگرانش زیاد هستند! از لیست بالا بلند سهامداران عمده اش هم کاملا این قضیه مشهود است! و در نتیجه تضاد منافع بین شون زیاده! تصور میکنم البته! رفتار سهم این رو نشون میده.
                    واقعا نمیشه با قطعیت این حرف را زد که بازیگر پول نداره! اصولا به این راحتی نمیشه نیت خوانی کرد. من به طور کلی خیلی با ایده نیت خوانی میانه ای ندارم! کار بیهوده و نشدنی هست معمولا. بازیگران سهم عموما در هر شرایط زمانی ، شرایط مختلف دارند اهداف مختلف دارند و مبتنی بر اون بیشترین تلاش جهت سود خودشون رو میکنند و لزوما هم نمیتونیم بگیم همیشه موفق میشوند.
                    تنها ابزاری که ما دستمان هست همان ابزار نسبتا ناقص تکنیکال هست و توجه به اوضاع عمومی بنیادی سهم و البته کلیت بازار و روانشناسی کلیت بازار . پس ما با کمک همین ابزار و البته توجه به مهم ترین نکته که همانا مدیریت سرمایه(که خیلی خیلی مهم و ازهمه چیز مهم تره و مختص هر شخص و معامله گر هست و برای هر فرد ممکنه متفاوت باشه) میتونیم عمل کنیم. بقیه اش میشه یا شانس و یا اقبال!

لسرما مشخصا یک روند خسته کننده را پیموده( حالا به هر دلیل! ) تصور میکنم با این نقل و انتقالاتی که در سهام درصدی ها صورت گرفت بی ارتباط با این داستان نیست ولی همچنان که عرض شد از این اخبار رانتی ما دستمان کوتاه است!
                    میمونه تکنیکال و نمودار سهم. مشخصا لسرما در محدوده ۳۰۰۰تومن مقاومت داره. و محدوده ۲۷۰۰ حمایت قابل توجه داره. منتهی به خاطر همان بازیگران در کوتاه مدت این روزهایش اعداددیگر هم نقش حمایتی و مقاومتی پیدا میکنند.مثلا اگر ریزتر بشیم، میبینیم که گاها بین ۲۸۰۰و ۲۹۰۰ که پایین اش خریدار داره بالا فروشنده و در این بازه نوسان میزنه.
                    این رفتار به نظرم شاهدی است از همان فنر! یعنی محبوس شدن قیمت در بازه های اینچنینی معمولا انگار یک انرژی برای حرکات شارپ بعدی در سهم ایجاد میکنه.
                    تصور میکنم اگر با حد ضرر معقول لسرما را در سبد داشته باشیم به ثواب نزدیکتر هست و امیدوار به اینکه کافیه یکی دو روز بالای ۳۰۰۰تومن معامله بشه!
                    من اینطوری میبینم لسرما را!
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Bruce
                      عضو عادی
                      • مهر ۱۳۹۹
                      • ۲۸۸

در اصل توسط ابشار پست شده است مشاهده پست
                      یعنی شماتا اردیبیهشت رشدی برشاهص متصورنیستین یااگه هستین رشدی اگه مثلا ازاوایل بهمن باشه نهایت رشدش راتاکجامیبینین ودراخر لپارس وپلوله نظرتون چیه چتدبار بهرام خان پرسیدم
                      منم این سوالو در مورد شاخص و لپارس دارم.
                      ممنون
                      خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • مهر ۱۳۹۹
                        • ۹۵۲۵

در اصل توسط manmehdiam پست شده است مشاهده پست
                        بچه ها بچه ها!
                        بهرام خان ۱۰۰هزار تا لسرما داره که میشه ۳۰۰میلیون تومن که ۲۰درصد سبدش هست. ۸۰درصدش هم که کلوند هست.
                        پس نتیجه میگیریم ۳۰۰میلیون تقسیم بر ۲۰درصد میشه حدود یک میلیارد و چهارصد میلیون تومن وجه رایج کشور! دارایی سهام بهرام خان!

اطلاعات خصوصیه دیگه ازش میخواین بگین من دربیارم حالش گرفته بشه حالا که لسرما رو فروخته!!!

سلام ...

کاش آن ۱۰۰,۰۰۰ تا را هم چنج میزدم و تک سهم کلوند می شدم ...

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • مهر ۱۳۹۹
                          • ۹۵۲۵

سلام ...
                          کاش آن ۱۰۰,۰۰۰ تا را هم چنج میزدم و تک سهم کلوند می شدم ...

خروج کامل از لسرما ...

ناچار شدم , خروج کامل از لسرما ( شناسایی زیان ۱۲ درصدی ) داشته باشم و رفتن به صف خرید کلوند ...

لسرما بازیگر قدری مثل بازیگر کلوند متاسفانه نداشت ...

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۹
                            • ۹۵۲۵

سهمی خوبه که باید بازیگر پولدار داشته باشه , حتی اگر سهم آشغال باشه ...

کلوند که بنیادی است ...

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • مهر ۱۳۹۹
                              • ۹۵۲۵

شاخص اگر مصنوعی حمایت نمی کردند ، سریع تر به حمایت ۱،۲۱۵،۰۰۰ واحدی می رسید و بازار بر می گشت ...

البته حمایت ۱،۰۵۰،۰۰۰ واحدی ، کف تکنیکالی کانال صعودی شاخص است ، که احتمال میدهم تا اردیبهشت ۱۴۰۰ این عدد لمس شود ...

مجددا یادآوری کنم ، روند کلی شاخص صعودی است ...

حمایت از شاخص سازان تا امروز هدر رفت پول صندوق ها بود ( و شاید ایجاد فرصت فروش برای نورچشمی ها ! ))

می بایست فقط حجم مبنا را جمع می کردند و عمده پول را نگه می داشتند برای حمایت های معتبر ...

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (۱)
                                • تیر ۱۳۹۰
                                • ۱۶۲۳

فعلا کلیت بازار امروز خیلی خرابه و در چنین روزهایی معمولا هیجان فروش بسیار بالاست و به دلیل این هیجان بالا براورد سمت و سوی قیمت سهام میتونه خیلی گول زننده باشه.
                                منظورم این هست که معمولا در فضایی که هیجان بیش از حد معمولش هست ، قیمت سهام کمتر از روند معمول خودش تبعیت میکنه. یا در چنین فضایی کمتر خطوط و محدوده های حمایتی حتی محفوظ میمونه.
                                اکثرا در چنین روزهایی اگر قیمت به کمتر از خطوط حمایتی مهم بره احتمال زیاد داره که فقط نفوذ باشه. برعکسش در هیجانهای خرید هم این قاعده حاکم هست.
                                منظورم این هست که در فضای هیجانی کمتر میشه به قیمتها اعتماد کرد!

نظر

در حال کار...