کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه 10 تومن از لسرما را که در کف 24630 خریده بودم را به 5+ امروز فروختم و غبشهر در 5- خریدم. ببینم می تونم نوسان 15 درصدی بگیرم ! خخخخ
لسرما اگر بگیم 65درصد شناوری داره (که به نظرم اینقدر نیست) تا این ساعت با 9میلیون معامله ای که انجام شده یعنی 6.5درصد کل شناوری و نزدیک 4درصد کل شرکت فقط امروز و تا اینجا معامله شده!!!
جالبش این هست که اصلا هم صف خریدش سنگین نمیشه!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
لسرما اگر بگیم 65درصد شناوری داره (که به نظرم اینقدر نیست) تا این ساعت با 9میلیون معامله ای که انجام شده یعنی 6.5درصد کل شناوری و نزدیک 4درصد کل شرکت فقط امروز و تا اینجا معامله شده!!!
جالبش این هست که اصلا هم صف خریدش سنگین نمیشه!
به نظرم همین چند تا حقیقی که حقوقیشن دارن کنترلش می کنن! فعلن تو این آشفته بازار بهمون حال داده خدا خیرشون هم بده. امیدوارم خیرشون یه 50% بشه دیگه چی میشه. /.:biggrinsmiley.:/
چند روز هست که در جلوی مجلس و سازمان بورس اعتراض برقرار است.
دیروز نائب رئیس مجلس، لیست تخلفات حقوقی ها و افراد دخیل را به رئیس قوه قضاییه ارسال کرد.
امروز رئیس سازمان بورس و وزیر اقتصاد به مجلس احضار شدن.
رسانه ها و خبرگزاری های داخلی و لندن نشین، اعتراضات و ریزش بورس را پوشش خبری دادن. و در نهایت امروز بازار مثبت شد. در هر صورت.....
بازار سبز دستوری
بازار سرخ دستوری
ما همه سرباز صفر هستیم
نظر