تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد.
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 810

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
    احمدی نژاد که آخوند نبود یعنی از سخنرانیش در سازمان ملل راضی بودین؟؟؟؟؟داستان های هاله نور و ازیاد جمعیت و ما میتوانیم و پسر افریقایی که جناب محمود خان رو می شناخت و پروانه گرفتن در برنامه زنده و اختلاس های سنگین و دشمن شدن بیشتر کشورها با ما و هزاران شیرین کاری دیگر چه بود...
    سلام
    تایید صلاحیت بشه بی برو برگرد رییس جمهوره
    یعنی بدنه اجتماعی که پشتیبانشند این ها رو نگاه نمیکنند و مسکن مهر و سطح رفاه اون زمان و رونقی که به روستاها و مناطق محروم داد بیشتر میبینند
    برای طبقه ضعیف بهترین بود

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2195

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      اول از همه خودتون رو از بقیه جدا کنید تو خونه از ماسک استفاده کنید و یک پنجره همیشه باز باشه حتی اگه نیمه هم باز باشه اشکالی نداره
      استامینوفن ۵۰۰
      آزیترومایسین ۵۰۰
      شربت دیفن هیدرامین ساده
      ویتامین سی جوشان
      ناپروکسن هم اگه پیدا بشه عالی میشه
      آزیترومایسین روزی یک عدد وبقیه هر ۸ ساعت یک بار
      اگه تب لرز دارین تنها چیزی که به کمکتون میاد اینه که از تشک برقی استفاده کنید
      اگه این ۳ علائم رو باهم مشاهده کردید حتما زنگ بزنید ۱۱۵
      ۱ تب بالا
      ۲ سرفه های قطاری
      ۳ تنگی نفس
      سلام دوست عزیز
      جسارتاً ...
      شخص اگه پزشک باشه نمیتونه حداقل بدون معاینه مستقیم، دارو تجویز کنه، مخصوصاً آنتی بیوتیک
      و اگه پزشک نباشه که دیگه هیچی.

البته یکی از صدها تخصص ما ایرانی ها ، پزشکیه
      ولی من حتی نمیدونم بهرام چند ساله است.
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• ali1398
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 25

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

سخنی با دوستان همراه!
        بشخصه در سایت مرحوم تالار، جز معدود کسانی بودم که مبتنی بر تحلیل هایی که داشتم بخصوص اواخر موج صعودی (حدود 2 میلیون) قائل به ریزش بازار بودم. دلیل آن را هم محاسبات خودم مبنی بر کاهش انتظارات تورمی و سایر عوامل بنیادی است که عنوان میشد. و البته مورد بی مهری قرار گرفتم.
        در آنجا حتی اواخر آنچنان فشاری! در اثر فحاشی و بد دهنی از سوی کاربران احساس کردم که با یک پست آنجا را ترک کردم (که فحش بک! به عموم این عزیزان بود) که از اخلاق خونسرد من هم بدور بود ولی بالاخره ظرفیت آدم محدود است!
        از فضای مجازی بدور بودم و جایی نمینوشتم تا دو ماه قبل که گفتم بروم ببینم در آن تالار بورس این عزیزان بد دهن مفت گو! در چه حالند!!! که ملاحظه کردم سایت مذکور مرحوم شده است. که یادم آمد سالها قبل در این سایت وزین بورسی عضو بودم!(مدتها بود که فعالیتی در این سایت بورسی نداشتم) اینجا آمدیم و بخشی از آن دوستان را اینجا زیارت کردم!
        مخلص هیچ قضاوتی راجع به کسی ندارم. از تحلیل هایی که میبینم صرفا برای اصلاح تحلیلی که خودم دارم استفاده میکنم. لزوما هم نظرات دیگران در اصلاح نظر خودم مفید نبوده! ولی هیچگاه مسئولیت تحلیل خودم را به گردن دیگران نمی اندازم (سعی میکنم اقلا!) . این تازه در مورد تحلیل هایم بود اما در مورد معاملات و تصمیمات در مورد خرید و فروش که به هیچ وجه! کسی مسئول نیست. واقعا اگر کسی بجز خودش کس دیگری را مسئول بداند بسیار ول معطل است! بشخصه حتی چند سبدی که مدیریت میکنم هم چنین تضمینی به طرف نداده ام! وای به حال اینکه دوستان انتظار دارند مفتی و رایگان کسی سیگنال یا پیشنهاد خرید و فروش بدهد!
        جناب بهرام خان را از همان سایت قبلی میشناختم. همه دعواهای من هم در تالارشان که هدف شاخص 2400بود با آن جماعت روی داد. خود بهرام خان هم نسبتا با شدت مخالف نظر من بود ولی بیاد ندارم از دایره انصاف خارج شده باشد.
        در این مدت کوتاه هم که در این تاپیکشان در خدمت دوستان و ایشان بودم، حقیقتا از تحلیل های ایشان استفاده میکنم. ولی به هیچ وجه! تاکید میکنم به هیچ وجه به طور کامل مطابق نظرات ایشان عمل نمی کنم
        هرچند هیچ وقت و در هیچ فضای مجازی خرید و فروشهایم را اعلام نمیکنم ولی احیانا دوستان میدانند که بخش قابل توجهی از سبد سهام من و بخشی از سبدهایی که دارم لسرماست. که البته تازه خریده ام. این سهم را بی تعارف چون در این تاپیک دیدم خریده ام! ولی به هیچ وجه به خاطر اینکه بهرام خان معرفی کرده بود نخریده ام! خودم ساعتها تحلیل کرده ام....آمارش را دیده ام...حساب کتاب کرده ام و با تصمیم شخصی خودم خریدم!
        لطفی که ایشان کرده اند صرفا معرفی بوده! همین! که بابت آن هم تشکر میکنم. ضمن آنکه بسیاری از تحلیلهای ایشان بر شاخص کل یا هم وزن یا سهام خاص دیگر را اساسا درست نمیدانم ولی همچنان خواندن آن را مفید میدانم و ملاحظه میکنید که عموما تشکر خشک وخالی زیر اکثر پستهایشان میزنم!
        دقت کنید کاملا محتمل است که همین سهم حد زیان من را در سبدهایم لمس کند و با زیان از آن خارج شوم، کما اینکه تا نزدیکی های آن هم رفت! امکان هم دارد سود قابل توجهی از آن کسب کنم. ولی قطعا تمامی سود و زیان آن هنر شخص خودم بوده و هست! و حتی اگر زیان هم متوجهم باشد همچنان از ایشان صرفا به خاطر معرفی این سهم ممنون خواهم بود. (به قول خودشان این هم بماند برای درج در حافظه تاپیک!)

متاسفانه بسیاری از دوستان همچنان تفکرات تئوری توطئه دارند! یا انتظارات بیجا دارند...یا ... بخشی از این دوستان که از بهرام خان دلخور هستند از دوستان خوشفکر و عزیز خود من در این سایت هم هستند ولی نظرشان اینگونه است...چه عرض کنم.
        توضیح واضحات را هر روز تکرار نکنیم. هر کس مسئول تصمیمات خودش در معاملات است. اگر کسانی چنین توانایی ندارند بهتر است که با صرف هزینه ای با فردی که فکر میکنند این توانایی را دارد وظیفه سبدگردانی را واگذار کنند. وگرنه کسی قرار نیست مسئول سود کردن مفتی شما باشد...حتی شما دوست عزیز!!!!

مانا باشید.
        سلام
        در گیلان مثلی است که"حکیم را اماله کنیدی مگه"
        حکیم‌باشی را دراز کنید
        گویند کریمخان عظیم‌‏الجثه بوده است و قوی هیکل، شادخوار و بزم‌آرا. القصه به سبب افراط در می‌گساری و مجلس‏‌آرایی، اعتدال مزاج را از دست می‏‌دهد و ضعف بر وی مستولی می‏‌شود. پس از آن حکیم‏‌باشی را بر بالینش می‏‌خوانند. حکیم امر به تنقیه و اماله می‏‌کند چرا که علت بیماری را خشکی مزاج تشخیص می‏‌دهد. کریمخان که این خبر را شنید آشفته شد و به تندی از حکیم خواست که بار دیگر نسخه را بازگوید. حکیم از ترس گفت: «مرا اماله کنید تا خوب شوید.»

آخرالامر، حکیم را دراز و اماله کردند. از قضا کریمخان شفا یافت. پس از آن هر وقت کریمخان بیمار می‏‌شد حکیم‏‏‌باشی را فرا می‌خواندند و اماله‌‏اش می‏‌کردند و به اصطلاح معروف حکیم‏‌باشی را دراز می‏‌کردند.

بدون شک از نظرات تمامی دوستان استفاده می کنم و هریک از اساتید با ارائه تحلیل ها و نظرات خود گوشه ای از زوایای تاریک موضوعات مختلف را نور افشانی می کنند.امیدوارم فارغ از دشمنی ها و در کنار یکدیگر به بحث و ارائه نظر بپردازییم.از گذشته مبنایی برای طی طریق استفاده کنیم.و از آن درس در کنار هم بودن را بگیریم.
        این فروم هم به آقای حسنی و هم بهرام خان و تحلیل های سایر دوستان محتاج است.

نظر آقا بهرام را بعنوان یک نظر در بین سایر اقوال ببینید.به تحلیل خود تصمیم بگیرید.

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          سلام دوست عزیز
          جسارتاً ...
          شخص اگه پزشک باشه نمیتونه حداقل بدون معاینه مستقیم، دارو تجویز کنه، مخصوصاً آنتی بیوتیک
          و اگه پزشک نباشه که دیگه هیچی.

البته یکی از صدها تخصص ما ایرانی ها ، پزشکیه
          ولی من حتی نمیدونم بهرام چند ساله است.
          عرض کنم خدمت شما
          شما اگه خیلی ناراحتی میتونی جوشونده استفاده کنی و یکم اطلاعاتت رو ببری بالا مجبور نیستی برا هرچیز حتما صحبت کنی کرونا باعث عفونت میشه بدن درد داره و سرفه میاره و تنها درمان بیماری استراحت کامل هستش و این دارو ها درمان بیماری نیست بلکه به بدن کمک میکنه شرایط براش قابل تحمل تر باشه
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• amirparss
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 48

سلام و صبح همگی بخیر

به نظرم ورود ورود به نماد شسپا امروز در محدوده صفر تابلو با حد ضرر ۲۲۰۰ ارزندست.

این نماد سیگنال امروز گروه تلگرام بنده نیز بود. صرفا اینجام به اشتراک گذاشتم تا اگه دوستی مایل بود بیشتر بررسی کنه قبل از ورود.

پر سود باشید
            باران باش و ببار
            نپرس پیاله های خالی از ان کیست

نظر

• hasan666
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1104

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
              عالی . موجشماری شما حرف نداره. کاملا با تحلیل های بنیادی کلیت بازار منطبق هست! دست کم با تحلیل های مخلص کاملا نمودارهای شما منطبق میشه! سری قبل هم عرض کردم.
              بشخصه سناریو دوم را بیشتر محتمل میدونم. موج صعودی اخیر که از امروز وارد بازار شد، بسیار ضعیف خواهد بود. ولی همانگونه که به درستی اشاره کردید موج F رفتار آتی را بهتر نشان خواهد داد.

این نمودار استراتژی کلان را خوب نشان میدهد. لذا کسانی که دیدگاه بلندمدت تری دارند نباید تفاوت چندانی بینG و E برایشان ایجاد شود. و بهتر است ریسک نکنند عملا هم اختلاف چندانی بین این دو نخواهد بود . حتی تصور میکنم محتملا کف دوقلو هم شکل گیرد.
              پر ریسک ها میتوانند از فرصت فروش موج F بهره جویند که کار سختی است!
              ضمنا دوستان گفتند تاپیک مخصوصی دارید. کجاست؟ بفرمایید استفاده کنیم.
              سلام
              ممنون از لطفتون

در مورد قطعیت بازار نمیشه صحبت کرد فعلا...چون از نظر سودسازی در شرایط بهتری قرار داریم

در مورد موجها باید بعد از شکل گیری و تایید با پسا الگوها نظر داد....اگر این موجی که الان قرار داریم از شتاب و قدرت بهتری برخوردار باشد امیدواری به اتمام کارکشن در همین محدودها هست

سناریوها رو دنبال میکنیم برای تصمیم گیری بهتر انشاله
              موفق باشید

نظر

• hasan666
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1104

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب

استاد گرانقدر جناب آقای hasan666

خواهشاً تحلیلها رو توی تاپیک خودتان هم بگذارین .

اینجا خیلی خیلی سریع تاپیک ورق می خوره از بس مشارکت زیاده ، شاید یه عده نتونن این تحلیلها رو ببینند و متاسفانه به ضررشون تموم بشه

خیلی خیلی ممنون از لطف شما @};-

بی خیال دادا...فعلا همینجا مینویسم موردی باشه

ارادتمند@};-

نظر

• مرشد
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 684

عرض کنم خدمت شما
                  شما اگه خیلی ناراحتی میتونی جوشونده استفاده کنی و یکم اطلاعاتت رو ببری بالا مجبور نیستی برا هرچیز حتما صحبت کنی کرونا باعث عفونت میشه بدن درد داره و سرفه میاره و تنها درمان بیماری استراحت کامل هستش و این دارو ها درمان بیماری نیست بلکه به بدن کمک میکنه شرایط براش قابل تحمل تر باشه
                  مهمترین علامت کرونا اختلال در حس بویایی است ابتدا بوی بد مثل ویکس یا لجن وبعد از دست رفتن کامل بویایی است.
                  علامت خطرناک وجدی تنگی نفس است که مهمترین اقدام سی تی اسکن ریه و مراجعه فوری به متخصص ریه می باشد.

نظر

• علیرضا حسنی
                    Banned
                    • Mar 2019
                    • 1647

بابا یه چیزی گفت بپیچونه بره حالا شمام هی گیر دادید، کرونا کجا بود.

خودش همون دیشب فهمید چه گندی زده.

نظر

• morteza220
                      عضو عادی
                      • Nov 2020
                      • 226

داره از قله 8 ملیونی بالا میره...انشالله وقتی فتحش کرد و پرچمش رو کنار پرچم مهناز نصب کرد میاد آدرس قله رو میده که ملت همیشه در صحنه زیر نظر فرمانده بزرگ همتی برن و قله رو فتح کنن...حالا خبر ندارن که قله های که احمدی نژاد فتح نکرد و روحانی فتح کرد و بوی گندش داره هشتاد ملیون ایرانی رو خفه می کنه

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                      بابا یه چیزی گفت بپیچونه بره حالا شمام هی گیر دادید، کرونا کجا بود.

خودش همون دیشب فهمید چه گندی زده.

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                        خدمت دوستان گلم عرض کنم ...

دو سه روزی است تب و لرز و
                        سردرد و و بدن درد و کوفتگی و خستگی و سرفه و سرگیجه و علائم دیگری که درست نیست بنویسم را دارا هستم ....

حتی تحلیل بالاس هم برایم سخت شده بود ...

مدتی صرفا خواننده مطالب دوستان خواهم بود ...

شاد و تندرست باشید ...

هر وقت بازار میریزه/ به بهانه ای برای غیب شدن داری

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                          مهمترین علامت کرونا اختلال در حس بویایی است ابتدا بوی بد مثل ویکس یا لجن وبعد از دست رفتن کامل بویایی است.
                          علامت خطرناک وجدی تنگی نفس است که مهمترین اقدام سی تی اسکن ریه و مراجعه فوری به متخصص ریه می باشد.
                          از بین رفتن حس بویایی درسته و برگشتش تا ماه ها طول میکشه ولی علامت قطعی نیست ممکنه شخصی کرونا گرفته باشه و حس بویایی مشکلی نداشته باشه ولی تلخی دهن و خستگی از علائم قطعی هستن و اینکه جهت جلوگیری از مراجعه بیهوده به بیمارستان ها زمانی باید رفت سمت سی تی اسکن همونطور که گفتم ۳ تا علائم رو مریض باهم احساس کنه وگرنه میتونه استراحت کنه تا دوره بیماری تموم شه
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• 2FAN
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 1051

از بین رفتن حس بویایی درسته و برگشتش تا ماه ها طول میکشه ولی علامت قطعی نیست ممکنه شخصی کرونا گرفته باشه و حس بویایی مشکلی نداشته باشه ولی تلخی دهن و خستگی از علائم قطعی هستن و اینکه جهت جلوگیری از مراجعه بیهوده به بیمارستان ها زمانی باید رفت سمت سی تی اسکن همونطور که گفتم ۳ تا علائم رو مریض باهم احساس کنه وگرنه میتونه استراحت کنه تا دوره بیماری تموم شه
                            آقا میلاد شما هم پزشک هستید؟؟؟
                            واسه اینکه کرونا نگیریم چیکار کنیم؟؟
                            واکسنش که حالاها به ما نمیزنن خخخخخخخخخخخخ
                            https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                              آقا میلاد شما هم پزشک هستید؟؟؟
                              واسه اینکه کرونا نگیریم چیکار کنیم؟؟
                              واکسنش که حالاها به ما نمیزنن خخخخخخخخخخخخ
                              بله
                              سادست زیاد بیرون نرید از ماسک استفاده کنید و اگه یک جایی دور هم مجبوری بیشتر از ۲۰ دقیقه بمونی فضای باز رو انتخاب کن یا اگه خونه هستید حتما یکی از پنجره ها باز باشه

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط arsenal2009 پست شده است View Post
                                منظورشون نماد " کالا " هست
                                بله نماد کالا منظورم است. ۳۶۰۰ برای ورود مناسب میبینید؟

نظر

در حال کار...
                                X