تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید خزایی
    عضو فعال
    • ۱۳۹۹ تیر
    • 1260

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

بهرام بازار رو چطور میبینی این هفته...؟

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • ۱۳۹۱ بهمن
      • 11261

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post

در آن زمان ( شاخص زیر 300,000 واحد ) کار درست همان بود ...

اگر نقدینگی وارد بورس نمی شد , با دلار 100,000 تومانی و بیشتر و قحطی عمومی مواجه می شدیم ..

در ضمن اوضاع درست خواهد شد فقط 2 ماه صبر کنید ...

گزینه ی بهره ی بانکی تک رقمی روی میز است که نتیجه اش می شود p/e بهره ی بانکی بالای 10 ( احتمالا 2 ماه دیگر اجرایی خواهد شد ))

درود
      نرخ بازدهی 11ماهه اخزا حدود17.5درصد است لذا پی ای تحلیلی بازار در شرایط عادی حدود6-7خواهد بود ...

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • ۱۳۹۹ مهر
        • 9392

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
        بهرام بازار رو چطور میبینی این هفته...؟
        درود بر وحید خزایی عزیز ...

شاخص در نقطه ی حساسی
        ( خط میانی کانال نزولی شاخص )) قرار گرفته است و پیش بینی را قدری مشکل کرده است در این نقطه ی خاص ...

3 احتمال وجود دارد به ترتیب اولویت :

1 . اصلاح زمانی تا 25 اذر و نوسان شاخص اطراف عدد 1,200,000 واحد ( نوعی مهندسی شاخص ))

2. صعود تا سقف کانال صعودی حدود 1,350,000 واحد

3. اصلاح فرسایشی تا حمایت قدرتمند و معتبر 1,050,000 واحدی

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/15, 22:02.
        .

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • ۱۳۹۹ آبان
          • 4195

سلام ...

عده ای از ملت دلال پیشه , 1100 کیلوگرم فلز و پلاستیک را ( خودروی دنا ) به قیمت 650 میلیون تومان فروختند ! به نظر شما به چه کسانی فروختند؟

منتقدان هیچ وقت یقه این افراد را نمی گیرند ...

بنده دهها پست و کامنت گذاشتم و به اصلاح بازار اشاره کردم ... دهها کامنت

از جبیب 110 و b4 city می خواهیم عضو این تالار شوند و در مورد سیکنال خروج شهادت دهند ... ( البته اگر این تالار را پیدا کنند ))
          درود دوست قدیمی ، با همه تنش های مختلفی که در زمینه های گوناگون داشتیم . چون سعه صدر شما از من کمی بالاتر است اینو به فال نیک میگیرم و سپاس از یاداوری ایدی بنده
          مرا فراخواندی و توسط دوستی با خبر شدم که شما چنین شهادتی طلبیدی و با این انجمن اشنا شدم
          بله من شهادت میدم
          یادمه شاخص رو 1975 بود که ظهر هنگامی بود شما چنین هشداری دادید و اگر اشتباه نکنم و حافظه یاری دهد چهارشنبه 22 مرداد بود
          ولی موضوع اینه که همین یک بار بود و بدون زمینه قبلی و در ضمن هشدار زرد بود نه قرمز . یه جورایی در لفافه بود و نه علنی و قاطع
          و اتفاقا یکی از دوستان هم اومد گفت بهرام سیگنال خروج داده ولی اونم با شوخی و جدی همراه بود و شاید اون ایدی هم هشدار زرد گونه شما را زیاد جدی نگرفته بود
          هشدار شما زمینه قبلی هم نداشت . در واقع شما تا چند روز قبلش داشتید بر طبل روزها و ماه های قبلش مبنی بر توپ بودن بازار میکوبیدید و یک باره اون روز گفتید ممکنه شاخص تا 1500 بریزه ( شما گفتید اصلاح )
          به هر حال هر چه بود گذشت
          3 ماه سیاه و سخت و تاریک و دردناک و فراموش نشدنی

البته دوستان قدیمی و جدید از تالار اگر اینجا باشند نیک میدانند که بنده خودم همواره خاکستری بودم و دست به عصا
          تا یک ماه قبل یعنی 2 مهر هم با اینکه بطور کامل در بازار حضور داشتم ولی 5% بالاتر از پیک قبلی ارزش پرتفوی خودم بودم
          از شاخص 1597 و تاریخ 20 مهر که شل کرد تا امروز که یه کله منفی بود ( بجز این دو روز اخیر و 14 ابان به هوای ترامپ مجدد ) دم به تله دادم و 20% زیان هستم

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • ۱۳۹۹ آبان
            • 4195

بنده در همان روزهای تیر و مرداد در کامنت های متعدد هشدار دادم . به دلیل همین هشدارها بود که بارها مورد هتاکی ایدی های معلوم الحال که عمدتا مرتبط با چند نفر خاص بود قرار گرفتم

از مهناز صادقی به عنوان استاد نامبر وان خود خوانده بورس ایران بارها یاد کردم و همزمان با اوج شهرت و محبوبیتش و طرفداری هایش به شدت به این خانم انتقاد داشتم و هشدار می دادم . چی شد .... مهناز .... کجاست
            زود تر از اینچه فکرش را میکردم وارد سوراخ موش شد . در واقع این موضوع پیش بینی میشد ولی نه به این زودی و این سرعت . گفتیم شاید یه 6 ماهی بمونه ولی بعد از یکی دو ماه ریزش در هوای غبار الود گم شد و رفت که رفت . زیان های وارده را کی جواب میده ؟ خاله سوسکه

گفتم سهام ارزشمند و ناموس نیست به حرف این خانم گوش نکنید و از سهامی که فکر میکنید ارزشمند نیست نگهداری نکنید . سهام ارزشمند دیگه چه صیغه ای است ؟ این روزها زندگی های زناشوئی و احترام های فیمابین خانوادگی و حرمت ها هم ارزش خودشو از دست داده و به قهقرا رفته ، اون وقت سهام ارزشمند است ؟؟؟ بر خلاف اینکه مهناز همواره دعوت به نگهداری سهام ارزشمند داشت . نگهداری ها نتیجه اش شد 40 تا 50 و حتی 60-70% و بالاتر زیان یا کاهش سود
            خپارس اگر اگهی تجدیدش نیامده بود داشت میرفت بالای 80% کاهش قیمت . رو 79% ریزش و به عنوان تک سهم سلطان ریزش در 79% ریزش متوقف شد و اگهی به دادش رسید ، اگهی را دادند بیرون تا کمی حالش بهتر شود . 75% ریزش ها هم کم نیستند
            حکشتی ثفارس ولیز ختوقا خمحرکه خگستر مرقام و و و ... هر روز که میگذره بر تعدادشون افزوده میشه
            کسی چمیدونه شاید سهم شما هم که اصلا فکرشو نمیکنید روزی رسید به این رکورد و حتی بالاتر

این موارد را در این تاپیک عنوان میکنم و بطور کلی میگم . خطابم به ایدی بهرام یا ایدی خاص دیگری نیست . فعلا بجز ایدی بهرام و دوست محترم دیگر کسی را نمیشناسم
            چقدر بخاطر این خانم بیسواد و بوق چی فحش خوردم

تابلو بود این زن کارش حرف داره و مشکل داره
            یابندگان منجی و کسانی که سرنوشت ارزش سهامشون را گره زده بودن به او ، از نامبرده بت ساختند . بت سازی از ادمها را تمام کنید
            شاید یکی از معدود افرادی بودم که در اون تالار به شدت به عملکرد این خانم انتقاد دااشتم . همه گفته هام در موردش درست در اومد
            قصد شماتت ندارم ولی یاد بگیریم و بیاموزیم زین پس از خرد و بهره هوشی خود بیشتر استفاده ببریم و بیشتر بکارش بگیریم تا رفتار دیگران را زودتر و بهتر کالبد شکافی کنیم
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/11/15, 23:56.

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • ۱۳۹۱ خرداد
              • 5636

در آن زمان ( شاخص زیر 300,000 واحد ) کار درست همان بود ...

اگر نقدینگی وارد بورس نمی شد , با دلار 100,000 تومانی و بیشتر و قحطی عمومی مواجه می شدیم ..

در ضمن اوضاع درست خواهد شد فقط 2 ماه صبر کنید ...

گزینه ی بهره ی بانکی تک رقمی روی میز است که نتیجه اش می شود p/e بهره ی بانکی بالای 10 ( احتمالا 2 ماه دیگر اجرایی خواهد شد ))

نرخ سود قطعا 10% نمیشه.نرخ سود بین بانکی الان بالای20% شده، چطور تا دو ماه آینده سود سپرده ها10% میشه؟.چند وقت پیش سود بانکی رو کردن 15% وضع دلار و مسکن و ملک و خودرو شد اینی که می بینی.تازه اون موقع خیلی از این پول ها اومد توی بورس.الان که دیگه هیچ کس به بورس اطمینان نداره.سری به سیستم بانکی بزن همین الان نرخ سودها تا 22% رشد کرده.قطعا این کار با چراغ سبز بانک مرکزی اتفاق افتاده.به نظر میاد دولت دنبال اینه که مجددا پول ها رو تا انتخابات ریاست جمهوری بعدی برگردونه به بانک و نقشه بعدی پولسوزی رو بسپاره به دولت بعدی:D

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • ۱۳۹۹ تیر
                • 1992

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                بنده در همان روزهای تیر و مرداد در کامنت های متعدد هشدار دادم . به دلیل همین هشدارها بود که بارها مورد هتاکی ایدی های معلوم الحال که عمدتا مرتبط با چند نفر خاص بود قرار گرفتم

از مهناز صادقی به عنوان استاد نامبر وان خود خوانده بورس ایران بارها یاد کردم و همزمان با اوج شهرت و محبوبیتش و طرفداری هایش به شدت به این خانم انتقاد داشتم و هشدار می دادم . چی شد .... مهناز .... کجاست
                زود تر از اینچه فکرش را میکردم وارد سوراخ موش شد . در واقع این موضوع پیش بینی میشد ولی نه به این زودی و این سرعت . گفتیم شاید یه 6 ماهی بمونه ولی بعد از یکی دو ماه ریزش در هوای غبار الود گم شد و رفت که رفت . زیان های وارده را کی جواب میده ؟ خاله سوسکه

گفتم سهام ارزشمند و ناموس نیست به حرف این خانم گوش نکنید و از سهامی که فکر میکنید ارزشمند نیست نگهداری نکنید . سهام ارزشمند دیگه چه صیغه ای است ؟ این روزها زندگی های زناشوئی و احترام های فیمابین خانوادگی و حرمت ها هم ارزش خودشو از دست داده و به قهقرا رفته ، اون وقت سهام ارزشمند است ؟؟؟ بر خلاف اینکه مهناز همواره دعوت به نگهداری سهام ارزشمند داشت . نگهداری ها نتیجه اش شد 40 تا 50 و حتی 60-70% و بالاتر زیان یا کاهش سود
                خپارس اگر اگهی تجدیدش نیامده بود داشت میرفت بالای 80% کاهش قیمت . رو 79% ریزش و به عنوان تک سهم سلطان ریزش در 79% ریزش متوقف شد و اگهی به دادش رسید ، اگهی را دادند بیرون تا کمی حالش بهتر شود . 75% ریزش ها هم کم نیستند
                حکشتی ثفارس ولیز ختوقا خمحرکه خگستر مرقام و و و ... هر روز که میگذره بر تعدادشون افزوده میشه
                کسی چمیدونه شاید سهم شما هم که اصلا فکرشو نمیکنید روزی رسید به این رکورد و حتی بالاتر

این موارد را در این تاپیک عنوان میکنم و بطور کلی میگم . خطابم به ایدی بهرام یا ایدی خاص دیگری نیست . فعلا بجز ایدی بهرام و دوست محترم دیگر کسی را نمیشناسم
                چقدر بخاطر این خانم بیسواد و بوق چی فحش خوردم

تابلو بود این زن کارش حرف داره و مشکل داره
                یابندگان منجی و کسانی که سرنوشت ارزش سهامشون را گره زده بودن به او ، از نامبرده بت ساختند . بت سازی از ادمها را تمام کنید
                شاید یکی از معدود افرادی بودم که در اون تالار به شدت به عملکرد این خانم انتقاد دااشتم . همه گفته هام در موردش درست در اومد
                قصد شماتت ندارم ولی یاد بگیریم و بیاموزیم زین پس از خرد و بهره هوشی خود بیشتر استفاده ببریم و بیشتر بکارش بگیریم تا رفتار دیگران را زودتر و بهتر کالبد شکافی کنیم

متاسفانه از همون مهنازها اینجا هم داریم

از همون پرچم نگه دارها اینجا هم داریم

حتی بدتر

یه عکس مجهول و خوش بر رو چه ها که نمیکنه

یک چیز رو تو این مدت به عینه تجربه کردم

تاریخ همیشه در حال تکراره

لازم هم نیست چند ده سال بگذره یک سال یک سال در حال تکراره

مهنازها همیشه هستن و خواهند بود

بلانصبت مردم نادان هم همین طور

به قولی دو چیز انتها ندارد

کهکشان و جهل مردم

که در مورد اولی نمیشه با اطمینان گفت

ولی در مورد دومی ...

بگذریم
                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• imahdi
                  عضو عادی
                  • ۱۳۹۹ آبان
                  • 35

سلام و درود بر رفقای سهامدار ...

اصولا بازار بورس پرریسک ترین بازار در ایران و حتی جهان است ...

هرکسی می خواهد زیان نبیند , صرفا می تواند وارد بازارهای کم ریسک شود ...

همان بازارهای به ظاهر کم ریسک هم , خطرات بزرگی درون خود دارند ,

یادمان نرفته موسسات و بانکهای ورشکسته مثل آرمان و .... چگونه بیش از 50 هزار میلیارد تومان پول مردم را نابود کردند ...

دولت برای جمع کردن انبوه سپرده گذاران از مقابل شعب بانکی و کف خیابان مجبور به چاپ پول بدون پشتوانه شد و هزینه اش را کل کشور با تورم لجام گسیخته داد ...

در بورس دولت حداقل می تواند بگوید , ریسک را پذیرفته اید اما در موسسات و بانکهایی که عملا ورشکست شدند چنین امکانی وجود نداشت ..

در مورد رفقای خودمان : بنده در تاپیک فیلتر شده حوالی 2,000,000 واحد به صراحت سیکنال خروج را اعلام عمومی کردم .( اسناد آن موجود است و با رفع فیلتر تالار بورس می توانیم مرور کنیم ))
                  من در جایگاهی نیستم که بخوام کسی رو قضاوت کنم
                  ولی برای کسی که برای تشویق ورود به بورس صدها پست و مطلب حماسی! گذاشته بود سیگنال خروج نصف خطی مبهم و کلی به نظرم بیشتر شبیه شوخی بود
                  یا اینکه همون یه خط رو نوشتی که بتونی حالا روش مانور بدی
                  اما کسایی که سیگنال واقعی و علنی خروج دادند اونهم نه یکبار بلکه چند بار امثال bourse20 و 120 و ... بودند که شخصا به شجاعتشون احترام میزارم

نظر

• amirparss
                    عضو عادی
                    • ۱۳۹۹ آبان
                    • 48

سلام به همه دوستان قدیمی و جدید،
                    خوشحالم که معدودی از کاربرای عزیزی که در تالار بورس از نقطه نظراتشون استفاده میکردم اینجا میبینم
                    باران باش و ببار
                    نپرس پیاله های خالی از ان کیست

نظر

• amirparss
                      عضو عادی
                      • ۱۳۹۹ آبان
                      • 48

حجم معاملات روزهای اخیر یه مقدار امیدواری رو به CPR و احیای بازار بر میگردونه
                      طبق امار ۴ الی ۷ درصد از پولی که این مدت از بازار خارج شده بود تو این ۳ روز به بازار برگشت ولی اگه این حقوقیهای بی شرف اجازه بدن یه مقدار اطمینان از دست رفته به بازار برگرده،
                      جالبه در اوج اصرار مسولین به حمایت از بازار و این حرفا کسی نیست به این حقوقی ها که کاملا واضح از حقیقیهای تازه وارد نوسان چند صد درصدی گرفتن و حالا هم هر شانس برگشتی رو تو نطفه خفه میکنن و با عرضه های ابشاری نفس بازارو میبرن کسی حتی ”تو” نمیتونه بگه
                      باران باش و ببار
                      نپرس پیاله های خالی از ان کیست

نظر

• SARDAR_S
                        عضو فعال
                        • ۱۳۹۹ مهر
                        • 507

در اولین محدودیت کرونایی که در فروردین ماه در کشور برقرار شد شاهد ورود پولهای جدید به بازار سرمایه و رشد این بازار بودیم باید ببینیم دوباره این روند تکرار میشه

خودم فول سهم هستم

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • ۱۳۹۹ مهر
                          • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          درود دوست قدیمی ، با همه تنش های مختلفی که در زمینه های گوناگون داشتیم . چون سعه صدر شما از من کمی بالاتر است اینو به فال نیک میگیرم و سپاس از یاداوری ایدی بنده
                          مرا فراخواندی و توسط دوستی با خبر شدم که شما چنین شهادتی طلبیدی و با این انجمن اشنا شدم
                          بله من شهادت میدم
                          یادمه شاخص رو 1975 بود که ظهر هنگامی بود شما چنین هشداری دادید و اگر اشتباه نکنم و حافظه یاری دهد چهارشنبه 22 مرداد بود
                          ولی موضوع اینه که همین یک بار بود و بدون زمینه قبلی و در ضمن هشدار زرد بود نه قرمز . یه جورایی در لفافه بود و نه علنی و قاطع
                          و اتفاقا یکی از دوستان هم اومد گفت بهرام سیگنال خروج داده ...
                          ولی اونم با شوخی و جدی همراه بود و شاید اون ایدی هم هشدار زرد گونه شما را زیاد جدی نگرفته بود
                          هشدار شما زمینه قبلی هم نداشت . در واقع شما تا چند روز قبلش داشتید بر طبل روزها و ماه های قبلش مبنی بر توپ بودن بازار میکوبیدید و یک باره اون روز گفتید ممکنه شاخص تا 1500 بریزه ( شما گفتید اصلاح )
                          به هر حال هر چه بود گذشت
                          3 ماه سیاه و سخت و تاریک و دردناک و فراموش نشدنی

البته دوستان قدیمی و جدید از تالار اگر اینجا باشند نیک میدانند که بنده خودم همواره خاکستری بودم و دست به عصا
                          تا یک ماه قبل یعنی 2 مهر هم با اینکه بطور کامل در بازار حضور داشتم ولی 5% بالاتر از پیک قبلی ارزش پرتفوی خودم بودم
                          از شاخص 1597 و تاریخ 20 مهر که شل کرد تا امروز که یه کله منفی بود ( بجز این دو روز اخیر و 14 ابان به هوای ترامپ مجدد ) دم به تله دادم و 20% زیان هستم

درود بر یار قدیمی و تحلیلگر خبره ی تالار بورس , b4city عزیز ...

سپاسگزارم و خوش آمدید ...

بنده در تالار بورس مطالب شما را با دقت مطالعه می کردم و استفاده بسیار برده ام
                          آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/11/16, 12:11.
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • ۱۳۹۹ مهر
                            • 9392

در اصل توسط amirparss پست شده است View Post
                            سلام به همه دوستان قدیمی و جدید،
                            خوشحالم که معدودی از کاربرای عزیزی که در تالار بورس از نقطه نظراتشون استفاده میکردم اینجا میبینم
                            امیرجان , خوش آمدی ...
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • ۱۳۹۹ مهر
                              • 9392

قیمت امروز سهم 6800 تومان ( به تاریخ 25 آبان 1399 ))

هدف اول : 9500 تومان

هدف دوم : 14000 تومان

این نوشته صرفا جهت درج در حافظه ی تاریخی تاپیک می باشد و به هیچ وجه سیکنال خرید یا فروش نیست ...

ظاهرا طبق تحلیل فوق عمل کرد ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • ۱۳۹۹ مهر
                                • 9392

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                                نرخ سود قطعا 10% نمیشه.نرخ سود بین بانکی الان بالای20% شده، چطور تا دو ماه آینده سود سپرده ها10% میشه؟.چند وقت پیش سود بانکی رو کردن 15% وضع دلار و مسکن و ملک و خودرو شد اینی که می بینی.تازه اون موقع خیلی از این پول ها اومد توی بورس.الان که دیگه هیچ کس به بورس اطمینان نداره.سری به سیستم بانکی بزن همین الان نرخ سودها تا 22% رشد کرده.قطعا این کار با چراغ سبز بانک مرکزی اتفاق افتاده.به نظر میاد دولت دنبال اینه که مجددا پول ها رو تا انتخابات ریاست جمهوری بعدی برگردونه به بانک و نقشه بعدی پولسوزی رو بسپاره به دولت بعدی:D
                                سلام ...
                                نرخ بهره ی بانکی کاهش خواهد یافت ... ( تاریخ درج پیش بینی : 1399/8/26 بماند در حافظه ی تاریخی تاپیک ))
                                .

نظر

در حال کار...