تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14639

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
    شستا و تعدادی از سهام بزرگ دیگر در این قیمت ها ارزنده نیستند ... رنج منفی شستا از طرف فروشنده ها طبیعی است
    باز بچه های بازار دارن فراموش میکنن که همه تو یه کشتی سواریم
    اگر شستا ریزش داشته باشه تمام بازار سقوط میکنه
    شستا با پی به ای 11
    پی به ای کلی بازار 25
    من کاری به اززندگی سهام ندارم
    ولی دولت و بازار ساز خوب میدونه بازار بدون شستا جایی نمیره
    فعلا سکاندار شستا است باید باهاش مهربان باشن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• خسی در میقات
      عضو جدید
      • Oct 2020
      • 19

تحلیل تکنیکال وغدیر :

هدف اول : 1500

هدف دوم : 2000

با سلام
      بهرام خان به نظرتون خرید وغدیر تو این قیمت ها ارزشمند هست یا خیر؟؟؟؟
      احتمال افت بیشترش هست به نظرتون؟؟

نظر

• liveparsi
        عضو عادی
        • Dec 2014
        • 223

امروز بخوبی دیدی که بازار بدون خودرو جایی نمیره. شستا اگر لیدر بود با منفی شدن خودرو زوارش در نمیرفت.
        در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        باز بچه های بازار دارن فراموش میکنن که همه تو یه کشتی سواریم
        اگر شستا ریزش داشته باشه تمام بازار سقوط میکنه
        شستا با پی به ای 11
        پی به ای کلی بازار 25
        من کاری به اززندگی سهام ندارم
        ولی دولت و بازار ساز خوب میدونه بازار بدون شستا جایی نمیره
        فعلا سکاندار شستا است باید باهاش مهربان باشن

نظر

• MNB1984
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 376

ببخشید که ربطی به موضوع نداره ولی دوستان چجوری تصویر کامل رو قرار میدن؟
          برای ما همش بند انگشتیه!!!

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

حجم معاملات امروز بیانگر شروع یک روند صعودی خوب هست،
            پس گرفتن قله قبلی و حتی ثبت رکوردهای جدید تا پایان این دولت اصلا دور از ذهن نیست،

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
              حجم معاملات امروز بیانگر شروع یک روند صعودی خوب هست،
              پس گرفتن قله قبلی و حتی ثبت رکوردهای جدید تا پایان این دولت اصلا دور از ذهن نیست،

دولت فریبکار و دلال سعی خواهد کرد حداقل 50 درصد از ضررها در بورس جبران بشه که حداقل مردم بتواند به اصل پول خود برسند البته تا آخر سال و تا اردیبهشت سال آینده زمان میبره صعود بورس ملایم خواهد بود
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Davar
                Banned
                • May 2017
                • 3105

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
                ببخشید که ربطی به موضوع نداره ولی دوستان چجوری تصویر کامل رو قرار میدن؟
                برای ما همش بند انگشتیه!!!
                شما وقتی عکستون رو توی سایت مربوطه آپلود میکنید

قسمت "آدرس انجمن" رو کپی پیست کنید

احتمالا شما قسمت تصویر بند انگشتی رو کپی پیست میکنید

به تصویر زیر دقت کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14639

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                  امروز بخوبی دیدی که بازار بدون خودرو جایی نمیره. شستا اگر لیدر بود با منفی شدن خودرو زوارش در نمیرفت.
                  خودرو 60 درصد از 250 تومان رشد کرده بازار داره سیو سود موقت میکنه چند روزی دست به دست بشه مجدد حرکت میکنه
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کیان67
                    ستاره دار(1)
                    • Oct 2014
                    • 95

با سپاس از تذکر و نقد شما به مطالب نوشته شده ...

شاید حق با شما باشد ، اما .‌‌

معدود سهامی که در این تاپیک بررسی تکنیکالی شد ، در کف و در روزهای منفی تحلیل شدند ...

همین امروز یک رفیق پیام خصوصی داد و اجازه خواست تا تحلیل های این تاپیک ، با ذکر نام ، در کانال تلگرامی اش درج شوند ...

بنده متاسفانه یا خوشبختانه اهل تلگرام و کانال و اینستا نیستم و یه جورایی ، امروزی نیستم ...

از همین جا به آن کاربر عزیز اعلام میکنم ، کپی مطالب و تحلیل ها آزاد است( چون با سیستم پاسخ دهی پیام خصوصی این سایت هنوز آشنا نشده ام ))

B4city عزیز ، چه اشکالی دارد اگر مثلا شما در گوشه ای دنج از بازار متوجه فرصت خریدی شوید و آن را اعلام عمومی کنید؟

بنده می خواهم در آینده در این اتاق باشم ، اگر خدای نکرده سهمی را در اوج بررسی کردم و کسی خرید و زیان نصیب او شد ، دیگر هیچ وقت در این اتاق ظاهر نخواهم شد ...

اتاق تخصصی بورس و سهام است ، اگر بررسی سهم پرپتانسیل نداشته باشیم ، به قول معروف ، در اینجا نمی خواهیم سبزی بفروشیم ...

بنده یک هفته سکوت میکنم به احترام نظر شما ، و جهت تعدیل رفتارهای خودم که به مذاق شما و دوستان زیاده روی یا بوق زدن یا هرچه می خواهیم روی آن اسم بگذاریم ...

این تصمیم به هیچ وجه برای نقد نظر شما نیست ، برای تست نظرات شماست ، شاید خیری در آن نهفته باشد ...
                    املا نوشته نشده غلط نداره
                    دوست عزیز اگر کسی اینجا مطلبی نوشته است و یا بهرام خان عزیز وقت میگذارد و لطف میکند بی هیچ منت علم و تجربه در اختیار بقیه میگذارد مثل همه جای ایران و فرهنگ زشت ایرانی خود نباید به دنبال تخریب باشیم.
                    اینجا مطالبی گذاشته میشود،خواه پند گیر خواه ملال
                    سابقه تاریخی نیز باعث میشود بتوانیم قضاوت کنیم در مورد دیگران.ولی چه خوب است به هم کمک کنیم تا تهمت زدن به هم یا....
                    به هر حال انشاالله تاپیک پر بار بماند و روز به روز بهتر شود

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4101

با سپاس از تذکر و نقد شما به مطالب نوشته شده ...

شاید حق با شما باشد ، اما .‌‌

معدود سهامی که در این تاپیک بررسی تکنیکالی شد ، در کف و در روزهای منفی تحلیل شدند ...

B4city عزیز ، چه اشکالی دارد اگر مثلا شما در گوشه ای دنج از بازار متوجه فرصت خریدی شوید و آن را اعلام عمومی کنید؟

این تصمیم به هیچ وجه برای نقد نظر شما نیست ، برای تست نظرات شماست ، شاید خیری در آن نهفته باشد ...
                      هیچ اشکالی ندارد اسم سهم ببرید خیلی هم خوب است . عالی است . خودم هم هر از گاهی چنین میکنم ولی بحث بر سر تکرار و پست بالا اوردن است که این رفتار شما را دوستانی که از قبل روتون شناخت دارند کاملا باهاش اشنا هستند
                      در این بازار نمیشه سهمی را که معرفی میکنیم و 3 تا مثبت میخوره بازم بوق بزنیم . چرا شما اینکارو میکنید نمیدونم . در مثبت های دوم و سوم به بالا خریدش ریسک داره . دارید میبینید که . کلوندی که بعد از 3 مثبت مدام اوردید بالا ، متعاقبش منفی هاش شروع شده

در ضمن این بازار فرصت در تک سهم ها زیاد دارد
                      بازار فقط همین تک و توک ها نیست که شما بخری و مدام کامنت بیاری بالا
                      خیلی بهتر از اینها درش نهفته است
                      از گروه زراعت و 10% هاش بگیر تا مواردی خیلی بهتر از کلوند و شکربن که در 10 روز گذشته هیچ شق القمری نکردند . 10 روز گذشته متوسط بازار در پیشروها 25% و بالاتر بازدهی بوده پس کلوند و شکربن به چه دلیل باید بارها و بارها بوق زده شود ؟ چون شما خریدی ؟؟؟!!!!
                      در این دو سهم شما خوبیش این بوده که هر کی خریده، همچون خیلی از گروه های کوچک دیگر ، ضرر نداده ولی در مقایسه با سود 10 روز گذشته در پیشروهای بازار عقب هم مونده

جان کلام اینه ، موارد پیشنهادی شما اونقدرا اش دهان سوزی هم نیست که اینقدر روش تاکید دارید
                      اسم سهمی را میبریم خیلی هم خوب ، ولی تکرارش بیش از حد ... !! مشکل اینجاست
                      هدف از این تکرار چیست . من رو این مورد مشکل دارم که هدف از تکرار چیست

این محفل برای گفتگوهای دوستانه و خودمانی است و با هدف خیر رسانی به یکدیگر بطور متقابل . هدف شخصی خودم همینه
                      نباید خدای ناکرده تبدیل شود به محلی برای منافع شخصی که من سهمی بخرم و بخوام در قیمت های بالاتر انگیزه خرید ایجاد کنم و سود بیشتری از خرید خودم ببرم ... دیگه نقطه چینش مشخصه
                      اگر هدف ما در این انجمن بخواد بره سمت و سوی منافع شخصی و مسائل حاشیه ای و بی اخلاقی های مربوطه ، بحثی دیگر است و خلاف اخلاق حرفه ای و منش انسانی است و من یکی تو کتفم نمیره و ببینم کسی این رویه را داره میره جلو واکنش نشون میدم

در مورد تحلیل بازار و شاخص و تکنیکال تک سهم ها شما را قابل میدونم و کامنت هاتون مفید است و جای قدردانی دارد و علاقمندم بیش از پیش فعال باشید و تسکر هم میکنم ولی در مورد بیش از حد تکرار کردن موارد معرفی شده ... ؟!
                      عملکرد شما در تالار هم مزید بر همه دلائل است . منافع شخصی را ارجح بر همه مسائل میدونید و این برای من و خیلی های دیگر اشکار شده
                      سواری گرفتن از جیب دیگران در منش شماست و از شخصیت بورسیتون جدا ناشدنی است

کسانی هم که نشناخته میان در کامنت ها دفاع میکنند که بذاریم طرف حرفشو بزنه و ... هنوز شب دراز است و قلندر بیدار
                      در ضمن کسی نگفته حرفشو نزنه . موضوع چیز دیگری است که در همین کامنت شکافته شد و پیچش مو که گویا برخی هنوز دوزاریشون نیفتاده
                      وقتی شناخت از کسی ندارید زود در مقام دفاع شمشیر نکشید
                      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/11/22, 14:14.

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4101

در اصل توسط کیان67 پست شده است View Post
                        دوست عزیز اگر کسی اینجا مطلبی نوشته است و یا بهرام خان عزیز وقت میگذارد و لطف میکند بی هیچ منت علم و تجربه در اختیار بقیه میگذارد مثل همه جای ایران و فرهنگ زشت ایرانی خود نباید به دنبال تخریب باشیم.
                        سابقه تاریخی نیز باعث میشود بتوانیم قضاوت کنیم در مورد دیگران.ولی چه خوب است به هم کمک کنیم تا تهمت زدن به هم یا....
                        قسمت بولد شده در گفته های شما را فعلا نادیده میگیرم
                        در صورت ادامه این طریق صحبت کردن و نعل وارونه زدن واکنش دیگری خواهم داشت . این یک هشدار است . اینجا خان و نوچه بازی و کدخدا رعیتی نداریم که کسی در دفاع از کسی دیگر روی به اتهام و زشت گوئی بیاره . وکیل وصی بازی هم نداریم . ادم زنده خودش زبان دارد ، امیدوارم مفهوم باشه

فعلا امثال من با تمام توان دنبال پاک کردن بخشی از فرهنگ زشت ایرانی هستند نه اینکه خود شاملش باشند ( یکی از بارزترینش همین سواری گرفتن از دیگران و شارلاتان بازی های بورسی از مهناز گرفته تا کانال و سفته بازی و بوق زدن برای خالی کردن و بقیه موارد ... )
                        مدعی نیستم ولی عملکرد من برای اشناهای مجازی و حقیقی عیان است
                        فرهنگ زشت ایرانی در همه ارکان زندگی این ملت رسوخ کرده ولی شرف و اخلاق خوب ایرانی است که شاید بتونه کمی جلوی زشتی های را بگیره
                        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2020/11/22, 14:29.

نظر

• کیان67
                          ستاره دار(1)
                          • Oct 2014
                          • 95

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          قسمت بولد شده در گفته های شما را فعلا نادیده میگیرم
                          در صورت ادامه این طریق صحبت کردن و نعل وارونه زدن واکنش دیگری خواهم داشت . این یک هشدار است . اینجا خان و نوچه بازی و کدخدا رعیتی نداریم که کسی در دفاع از کسی دیگر روی به اتهام و زشت گوئی بیاره . وکیل وصی بازی هم نداریم . ادم زنده خودش زبان دارد ، امیدوارم مفهوم باشه

فعلا امثال من با تمام توان دنبال پاک کردن بخشی از فرهنگ زشت ایرانی هستند نه اینکه خود شاملش باشند ( یکی از بارزترینش همین سواری گرفتن از دیگران و شارلاتان بازی های بورسی از مهناز گرفته تا کانال و سفته بازی و بوق زدن برای خالی کردن و بقیه موارد ... )
                          مدعی نیستم ولی عملکرد من برای اشناهای مجازی و حقیقی عیان است
                          فرهنگ زشت ایرانی در همه ارکان زندگی این ملت رسوخ کرده ولی شرف و اخلاق خوب ایرانی است که شاید بتونه کمی جلوی زشتی های را بگیره
                          اتفاقا بخاطر همین فرهنگ غلط بودکه عرض کردم خوبه اصلاح بشه.به واکنش شما کاری ندارم ولی این بنده خدا کلی حرف خوب و درست میزنه و زده و شما با یک صحبت نامربوط همه اون کارها رو بی اعتبار میکنی.
                          توی این سایت کم نبودن دوستانی که بدون چشم داشتی تجربیات خود را در اختیار بقیه قرار دادند اما کم لطفی و فرهنگ غنی بعضی ها این دوستان را فراری داده.
                          در هر صورت خوب است قدر دان بودن.

نظر

• siamand
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 99

در اصل توسط siamand پست شده است View Post
                            شاخص در حال خلق یک روند قدرتمندی است که شبیه روندی است که از 27/5/2020 در 912 شروع شد و به 2100 رسید . این نظر در صورتی به درست بودن نزدیک است که هفته آینده بازار دو سه روزی مانند روز قبل باشد و همچنین اتفاق فورس ماژوری در صحنه های مربوط به بورس سیاسی یعنی بورسی که به بعضی اتفاقات سیاسی حساس است رخ ندهد .

این نظر یک آماتور است و قابل نقد و نقض است و قطعیتی ندارد . کسی نباید مبنای معاملات خود را بر یک یا چند نظر تکنیکالی قرار دهد بلکه آنچه که مهم است آنی است که با عمل صدها هزار معامله گر در میدان بورس رخ میدهد و خارج از نظر یکی دو نفر نظردهنده آماتور و یا حتی حرفه ای است . بنابرین مسئولیت عملکرد هر معامله گری به عهده مغز آن معامله گر است و لاغیر .
                            میشود امیدوار بود که شاخص امروز صعود خوبی کند و دو روز آینده وارد فاز صعودی شود .
                            بنظر شما داریم از فاز نزولی شاخص عبور میکنیم و وارد صعود میشویم یا خیر ؟
                            آخرین ویرایش توسط siamand؛ 2020/11/23, 09:33.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

انگار که با این حجم معاملات روزهای خوب بازار دوباره دارن از راه میرسن، امیدواریم
                              فروش در کف قیمت ها ممنوع!

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط کیان67 پست شده است View Post

درود بر رفقای تاپیک و سلام بر کیان عزیز ...

با این که بنده هیچ اشنایی قبلی با شما نداشته ام , و نیازی هم به اثبات آن نمی بینم , بابت لطف شما سپاسگزارم ...

پاسخ تمام تهمت های وارد شده به بنده را می توانم همین جا با سند و مدرک و چارت و نمودار و حتی فاند و صورت های مالی , بدهم ...

اما بنده کینه ای نیستم و آرزو می کنم تمام ایرانیان عاقبت به خیر شوند , اینجا که رفقا هستند و تاج سر ...
                                .

نظر

در حال کار...
                                X