تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• بهرام خان حانان
    replied
    پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

نوشته اصلی توسط بهرام نامدار
    افتخار می‌کنم که نگذاشتم اقتصاد کشور ونزوئلایی شود ..

آمده‌ام رییس‌جمهور شوم که اقتصاد کشور مثل
    کره‌شمالی نشود ...

چرا احمدی نژاد، همتی را برکنار کرد؟

عبدالناصر همتی،رئیس کل بانک مرکزی، درباره حضورش در بیمه مرکزی و گرفتن لقب پدر بیمه خصوصی ایران،گفت: آنجا هم 13 سال، دقیقا به اندازه حضورم در صدا و سیما طول کشید.3 رئیس جمهور را دیدم و 5 وزیر اقتصاد آمدند و رفتند و من رئیس بیمه مرکزی بودم.

وی افزود: آخر دوره با آقای احمدی نژاد اختلاف نظر پیدا کردیم وگرنه من مشکلی برای ادامه کار نداشتم.اختلافمان هم سر پرداخت مبلغی به نیروی انتظامی برای کمک به کاهش خسارت ها بود.من به او گفتم که از بیمه مرکزی نمی توانم پولی کمک کنم مگر این که قانون باشد.او گفت که 100 میلیارد تومان کمک کنیم که من گفتم ما اصلا 100 میلیارد نداریم.

نهایتا می توانیم 20 میلیارد کمک کنیم که آن هم نیازمند قانون است.او گفت که ما قانون می گیریم.
    او ادامه داد: دو روز بعد دیدم یک مصوبه دولت آمد که 20 میلیارد به نیروی انتظامی دهید.من گفتم مصوبه دولت قانون نیست و من را نمی تواند مجبور کند که پول بدهم.

همتی گفت: یک شب ساعت 11 دیدم آقای دانش جعفری از دولت با من تماس گرفت و گفت: آقای احمدی نژاد اصرار دارند که شما این مبلغ را پرداخت کنید.گفتم شما رئیس مجمع بیمه مرکزی هستید.صورت جلسه مجمع الزام آور است،شما صورت جلسه مجمع بکنید،من پرداخت کنم.گفت که نه با همان مصوبه پرداخت کنید که من مخالفت کردم.

رئیس سابق بیمه مرکزی گفت: روز بعد معاون اجرایی رئیس جمهور با من تماس گرفت و گفت که آقای
    احمدی نژاد گفته که همتی باهوش است،بگویید خودش یک راهی پیدا کند ...

گفتم سلام من را به ایشان برسانید و بگویید همتی چون باهوش است از این کارها نمی کند.

او در پایان گفت: فردای آن روز آقای دانش جعفری با من تماس گرفت و گفت شرمنده ایم و باید کسی را جایگزین شما کنیم ...

همتی به نظرم سخنان ناگفته ی بسیاری داشت ....

البته 2 مورد مهم را افشا کرد ...

1 . ورودی دلار به بانک مرکزی ( کشور ) : 9 میلیارد دلار

2. دلار مورد نیاز برای غذا و دارو و نهاده های دامی : 14 میلیارد دلار

شاید مجبور شود بخش دیگری از اسرار را افشا کند ...

منتقدین همتی 9 میلیارد دلار تحویل بگیرند با جمعیت 85 میلیونی ....

دکتر عبدالناصر همتی در دومین مناظره تلویزیونی :

آقای جلیلی چرا کشور را معطل FATF کردید؟/ آقای رئیسی شما مرا مجبور به برداشت از صندوق توسعه ارزی کردید ...

آقای جلیلی گفتند نباید خیلی کارها را طولانی کرد، شما FATF را دو سال در مجمع تشخیص مصلحت نظام زندانی کردید. چرا سریع تصمیم نمی گرفتید تا ما به لیست سیاه نرویم.

آقای رییسی فرمودند ارز ۴۲۰۰ و تسهیلات بانکی عامل فاصله طبقاتی است، شما دو سال است عضو شورای هماهنگی اقتصادی هستید دیدید که
    من با ارز ۴۲۰۰ مخالف بودم چرا جلوی آن را نگرفتید؟

آقای رئیسی، مگر
    حضرتعالی و دیگر اعضای شورای عالی هماهنگی نبودید که مرا مجبور کردند ۵٫۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ارز مسدود شده را تبدیل به ریال کنم و نقدینگی ایجاد شود و همراه شما آقای زاکانی آن را به سر من بزند...

بانک مرکزی چه تقصیری دارد؟ دوستان یک نامه به ترامپ بزنند که خیلی خوشحال باش که بلاهایی که شما سر مردم آوردید ما الان سر همتی و بانک مرکزی می آوریم.

دوستانی که از کاسبان تحریم حمایت می کنند الان در ستادهای عزیزان برای تبلیغ و تخریب بنده پول هنگفت هزینه می کنند؛ گویا ترکیب عوض شده؛ بجای یار کمکی و پوششی تبدیل شده به پلیس خوب و بد. اینطور که نمی‌شود مناظره کرد.

همتی :

سال قبل
    5 میلیارد دلار نفت فروختیم ...

همتی: من در مقابل جریانی قرار دارم که میخواهند کاخ سفید را حسینیه کنند ...

کیا به سفارت عربستان حمله میکنند و ارزش پول ملت را پایین می آورند؟

اسیب های اجتماعی ناشی از ساختار غلط است و گروه هایی در کشور چمبره زدند

اینها ارتباطات وسیعی دارند در صادرات و واردات و کاسبان تحریم و پولشویی

همتی:

این ۵ نفر یک تفکر دارند

همه می دانند چرا جوان ها از ایران می خواهند بروند ...

همتی :
    دوستان یک نامه به ترامپ بزنند که خیلی خوشحال باش که بلاهایی که شما سر مردم آوردید ما الان سر همتی و بانک مرکزی می آوریم ...

دکتر همتی باهوش

فعلا درامد یک سال نفت رو از بچه دلال ها و بچه زرگرها گرفت

ارسال نظر:

• shahin
    replied

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    گلادیاتور نه،بگو ترمیناتور
    نه اینکه ترمیناتور آدم آهنی باشد،بلکه پایان دهنده پولهای پس انداز یک عمر مردم بدبخت
    تا سرمایه ما سهامداران بخت برگشته را کامل به گاوصندوق بانک مرکزی انتقال ندهد،از پا نمی ایستد.
    عرض ادب
    فعلا که برعکس این قضیه داره اتفاق می افته .

بد نیست یک نگاهی هم به این نوشته که یکی از مردمان غارت زده در سایت بغلی گذاشته است بیاندازید :

#حفاری
    ?شوک بزرگ به تمام شرکت های بورسی

مراقب ارزش مارکت شرکت های خود باشید.

آنقدر قیمت سهام آوردن پایین که کروز مفت خری کرد و مالک ایران‌خودرو شد !

قطعه ساز کوچک جاده قدیم کرج بخاطر مفت بودن سهام، مالک شرکت بزرگ و اصلی ایران‌خودرو شد !

این اتفاق در انتظار همه شرکت ها خواهد بود. خب مشخص بخش خصوصی که میلیاردها دلار طلا داره وبا دلار ۹۰ هزاری سکه ۷۲ ملیونی نقد می‌کنه و سهام همین شرکت ها رو مفت مجانی به یک دهم قیمت تصاحب می‌کنه

مردمی که چهار سال هست در دام حکومت های اجنبی مهتاب و سایه در ایران افتاده اند هیچ راهی ندارند جز ماندن در سر جایشان در همین باتلاق ،
    تکون بخورید ، در این لجن زاری که یک عده سارق درصد بگیر بیگانه در ایران درست کرده اند از هستی ساقط خواهید شد.

یک عده تروریست در سازمان بورس و به ویژه در فرابورس با انواع روشهای آشکار و پنهان تروریستی چهار سال هست سرمایه های 100 هزار دلاری مردم را در موارد زیادی به کمتر از 2000 و یا 3000 دلار تنزل داده اند ، .... امروز دقیقا همین حرفها را از زبان مردم به زیر خط فقر رانده شده بشنوند.
    سرمایه های غارت شده را هم بی دلیل نبرده اند در طلا و کریپتو چند صد برابر بکنند. برای تصاحب سرمایه های مردم از قبل برنامه دارند.
    اون هم بخشی از برنامه به زیر خط فقر راندن حداکثری مردم است.
    اجازه بدهید اون طلا و دلارهای کثیف در دست خودشان بماند و مالکیت شرکتها در دستان شما

الان بهترین کار ممکن تلاش برای زنده ماندن در این این لجن زاری است که خوشبختانه جریان ورودیش در فاز خشک شدن و نیستی قرار گرفته

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^

پیشنهاد می شود، در مجامع حضور حداکثری داشته باشید. فوق العاده موثر هست ، رو شدن دست دزدان و خرابکاران
    اون دیوثهای رذل نفوذی حکومت که با انواع روشهای سرقت و ارزان فروشی دستوری و به ویژه با فروشهای اعتباری مدت دار به یک عده خواص ، اقتصاد و تولید و سرمایه گذاری در ایران را با سازماندهی و توطعه به خاک سیاه نشانده اند باید سخت تاوان بدهند.
    بالاخره در هر شرکتی چندتا آبدارچی و یا کارگر و سرمایه گذار زخم خورده پیدا خواهد شد.

ارسال نظر:

• pahlevan
    replied

عبدالسارق همتی اخرته نوسان گیرا تله گذارها
    با خفه خون گرفتن و اجازه به تندروها برای فریاد مرگ بر آمریکا ...
    مترسک یا خائنی بیش نیست...

ارسال نظر:

• عباس انصاری
    replied

دلار ۹۰هرارتومانی کار بانک مرکزی هست به نظرم
    با افزایش قیمت دلار آنهم زمان نزدیکی به پایان سال و افزایش نقدینگی چند دلیل مهم می تواند داشته باشد :
    جذب نقدینگی جامعه
    جلوگیری از خروج دلار از کشور
    کاهش قاچاق کالا ، ارز و سکه
    جذب گردشگر و توریست خارجی
    تشویق به صادرات
    کاهش واردات
    اطلاعات و آمار خریداران سکه و دلار برای حذف از یارانه بگیران و اخذ مالیات و..
    به احتمال قوی بعد از کاهش معنادار نقدینگی جامعه و به رکود کشاندن سکه و...اهداف زیر را دنبال می کنند :
    کاهش بهره بانکی
    کاهش قیمت دلار سکه و...
    کاهش تورم
    رونق بخشی به بازار سرمایه
    اخذ مالیات بر عایدی سرمایه و ابلاغ این مصوبه مجلس

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    نه اینکه ترمیناتور آدم آهنی باشد،بلکه پایان دهنده پولهای پس انداز یک عمر مردم بدبخت
    تا سرمایه ما سهامداران بخت برگشته را کامل به گاوصندوق بانک مرکزی انتقال ندهد،از پا نمی ایستد.
    دکتر کارش درست است

چهارتا بچه دلال دهه 60 و70 و80 و.... تو چهار روز تعطیل دلارو بردن 94 وسکه رو ...

دکتر چنان گوشمالی ای بهشون بده که.......

هنوز نشناختید با کی طرفیید ...

ارسال نظر:

• shimaalovelygirl
    replied

در اصل توسط بهرام خان حانان پست شده است View Post
    همتی: تاکید می کنم که بازار بورس باید سمبل اعتماد سرمایه گذاران باشد.
    منتظر اقدامات عملی در این جهت خواهیم بود ...

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
    یعنی اینها الان دلار بردند بالا ؟
    درود

درپاسخ به شما و پیمان و...

بله مقصر اینها هستند..
    در زمان خدا بیامرز هاشمی و بعد خاتمی مردم در رفاه بودند
    گوشت مرغ کوپنی به همه از میلیاردر تا فقرا داده میشد
    خدا لعنت کن محمود احمدی نژاد بود که یارانه 45000 را باب کرد
    دولت پاک دست بر سر زبانها انداخت و عملا دکل نفت را دزدید
    او بود اولین بار دلار 500 تومانی را 3 میلیون کرد
    بعد از او نیک میدانید روسا بعدی همین روند را طی کردند و شد که الان دلار 100.000 تومان است...
    خشت اول گرنهد معمار کج
    تا ثریا میرود دیوار کج
    معمار نادان و نابلد محمود خودشیفته و دیوانه بود....

ارسال نظر:

• saft
    replied

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
    دلار رو که کسی اینجا نمیتونه ببره بالا عمو جون. اینایی که نامبردی ازشون فقط خشتک ریال رو کشیدن رو سرش اونم با سیاستهای پیامبر گونه اشون

ارسال نظر:

• پیمان
    replied

درود بهرام خان
    بهتره زیپ را بکشی
    دلار 50% از زمان این پوفیوز بالا اومده..... فاصله با دلار توافقی که باز برگشت سر جای اول.......حالا قیمت ارز توافقی باید بیاد بالا
    اثرات دلار 91 هزار تومنی هنوز خودش را نشون نداده
    فقر گسترده و برنامه ریزی شده است
    پستهای شما بیشتر به فحش و توهین به شعور مخاطب شباهت داره

لطفا یه مدت زیپ را بکش

ارسال نظر:

• اسد-ص
    replied

در اصل توسط بهرام خان حانان پست شده است View Post
    هرچی می کشند از دست ناپاک

محمودچی ها

پایدارچی ها

جلیلی چی ها

باقرچی ها وابراهیم چی هاست .... نابلدانی که دلار را به اینجا رساندند.... افسوس

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

همتی: تاکید می کنم که بازار بورس باید سمبل اعتماد سرمایه گذاران باشد.
    منتظر اقدامات عملی در این جهت خواهیم بود ...

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

هرچی می کشند از دست ناپاک

محمودچی ها

پایدارچی ها

جلیلی چی ها

باقرچی ها وابراهیم چی هاست .... نابلدانی که دلار را به اینجا رساندند.... افسوس

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

-«چه می‌کنی؟ چه می‌کنی؟
    در این پلید دخمه‌ها،
    سیاه‌ها، کبودها،
    بخارها و دودها؟

ببین چه تیشه می‌زنی
    به ریشه‌ی جوانیت،
    به عمر و زندگانیت؛
    به هستیت، نشانیت.

تبه شدی و مردنی؛
    به گورکَن سپردنی؛
    چه می‌کنی؟ چه می‌کنی؟»

-«چه می‌کنم؟ بیا ببین
    که چون یَلانِ تَهْمْتَن،
    چه‌سان نبرد می‌کنم.
    اُجاق این شراره را
    که سوزد و گُدازَدَم،
    چو آتش وجود خود،
    خموش و سرد می‌کنم.

که بود و کیست دشمنم؟
    یگانه دشمن جهان.
    هم آشکار، هم نهان.
    همان روانِ بی‌امان،
    زمان، زمان، زمان، زمان.
    سپاهِ بی‌کَرانِ او:
    دقیقه‌ها و لحظه‌ها.
    غروب و بامدادها.
    گذشته‌ها و یادها.

رفیق‌ها و خویش‌ها.
    خراش‌ها و ریش‌ها.
    سرابِ نوش و نیش‌ها،
    فریبِ شاید و اگر،
    چو کاش‌های کیش‌ها.
    بَسا خَسا به‌جای گل،
    بَسا پَسا چو پیش‌ها.
    دروغ‌های دست‌ها،
    چو لاف‌های مست‌ها؛
    به چشم‌ها، غبارها،
    به کارها، شکست‌ها.
    نویدها، درودها.
    نبودها و بودها.

سپاه پهلوان من،
    به دخمه‌ها و دام‌ها:
    پیاله‌ها و جام‌ها،
    نگاه‌ها، سکوت‌ها،
    جویدَن بُروت‌ها.
    شراب‌ها و دودها،
    سیاه‌ها، کبودها.

بیا ببین، بیا ببین،
    چه‌سان نبرد می‌کنم؛
    شکفته‌های سبز را
    چگونه زرد می‌کنم!»

ارسال نظر:

• طيب
    replied

درد آدمی را فقط بی رحم میکند

ارسال نظر:

• طيب
    replied

اعدام تدریجی یک نسل !!!

فروتنانه خواهش می کنم با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید

«رقمِ خاموشِ جنایت: ۴۰٪ ایرانیان زیر خط فقرِ مرگ، سالمندان در گورستان‌های زنده»
    نویسنده: #حمیدآصفی

مقدمه: اعدام تدریجی یک نسل
    بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران (۱۴۰۲)، ۴۰٪ جمعیت کشور زیر «خط فقر مطلق» زندگی می‌کنند؛ خطی که نه با فرمول‌های تئوریک، بلکه با کالریِ روزانه‌ای تعریف می‌شود که مرگ را به تأخیر می‌اندازد. همزمان، گزارش سازمان بهزیستی فاش می‌کند: ۷۰٪ سالمندان سرراهی در آسایشگاه‌ها، نه به دلیل ناتوانی خانوادگی، بلکه به دلیل فقرِ چندنسلی به این نقطه رسیده‌اند. این اعداد، نه «بحران»، که جنایت ساختاری علیه بشریت است.
    ۱. فقر سیستماتیک: مهندسیِ مرگِ آرام
    آمارِ مرگِ خاموش: بر اساس پژوهش دانشگاه تهران (۱۴۰۱)، ۳۰٪ کودکان ایرانی دچار «کوتاهی قد تغذیه‌ای» هستند؛ پدیده‌ای که تنها در جنگ‌زده‌ترین کشورهای آفریقایی دیده می‌شود. این، نتیجه مستقیم سیاست‌های اقتصادی است که سهم بودجه تغذیه مدارس را در یک دهه گذشته ۸۰٪ کاهش داده است.
    سالمند، کالای تاریخ‌گذشته: گزارش شفافیت بین‌الملل (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ایران رتبه ۱۴۴ از ۱۴۶ کشور در شاخص حمایت از سالمندان است. ۶۸٪ سالمندانِ ساکن آسایشگاه‌ها، دارای فرزندانی هستند که حقوق ماهانه‌شان کمتر از خط گرسنگی (۱۸ میلیون تومان) است. اینجا، فقر یک «تصمیم سیاسی» است، نه یک اتفاق.
    ۲. شکاف طبقاتی: آپارتاید اقتصادی در آستانه انفجار
    ارقامِ نفرت: داده‌های صندوق بین‌المللی پول (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۱٪ جمعیت ایران، ۴۵٪ ثروت ملی را در اختیار دارند. این بالاترین سطح نابرابری در خاورمیانه است؛ حتی بالاتر از عربستان سعودی.
    پوچیِ توسعه: در حالی که بودجه نهادهای امنیتی در ۵ سال گذشته ۳۰۰٪ افزایش یافته، بودجه درمان بیماران سرطانی ۴۰٪ کاهش پیدا کرده است (منبع: مجلس شورای اسلامی، ۱۴۰۲). این یعنی سیستم، انسان را نه شهروند، که تهدید امنیتی می‌داند.
    ۳. سالمندان: جنازه‌های متحرک در سیستم مرده
    آمارِ شرم: بر اساس تحقیقات سازمان پزشکی قانونی، ۵۵٪ سالمندان ایرانی در ۵ سال آخر عمرشان هیچگونه معاینه پزشکی منظم دریافت نمی‌کنند. این رقم در مناطق محروم به ۸۰٪ می‌رسد.
    تجارتِ مرگ: گزارش کمیته حقوق بشر سازمان ملل (۲۰۲۳) فاش می‌کند هزینه نگهداری از یک سالمند در آسایشگاه‌های خصوصی ایران، معادل ۳ برابر حقوق یک کارگر ساده است. این، سیستم را به یک مافیا تبدیل کرده که از رنج مردم سود می‌برد.
    ۴. تحلیلِ ساختاری: چرا این یک «اشتباه» نیست؟
    مهندسی فقر: بر اساس اسناد بانک مرکزی، تنها در سال ۱۴۰۱، ۴۰٪ یارانه‌های دولتی به شرکت‌های وابسته به نهادهای امنیتی-اقتصادی تخصیص یافت. این یعنی فقر، نتیجه مستقیم توزیع برنامه‌ریزی‌شده منابع است.
    خشونتِ قانونی: قانون «مالیات بر عایدی سرمایه» که می‌تواند سالانه ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از ثروت انباشته‌شده توسط الیگارشی‌ها را وارد چرخه اقتصاد کند، از سال ۱۳۹۰ تاکنون ۱۵ بار توسط مجلس رد شده است. این، نه ناتوانی، که دستورکار طبقاتی است.
    نتیجه‌گیری: جنایت بدون جنازه
    آنچه در ایران می‌گذرد، نه یک «بحران اجتماعی»، که نسل‌کُشی آرام تحت لوای قانون است. وقتی دولتی بودجه سینما را ۱۰۰٪ قطع می‌کند، اما برای ساخت زندان‌های مدرن ۲۰۰۰ میلیارد تومان اختصاص می‌دهد (منبع: بودجه ۱۴۰۲)، پیامش واضح است: حذف انسانیت، بقای سیستم.
    این سیستم، با ریاضیاتی شیطانی، هر روز خط فقر را بالا می‌برد، حقوق بشر را پایین می‌آورد، و جسدِ جامعه را در گورستان آمارهای دروغین دفن می‌کند. اینجا، مرگ یک کودک گرسنه، نه یک تراژدی، که سند جنایت است.

ارسال نظر:

در حال کار...
X