تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• shimaalovelygirl
    replied
    پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

آقای بهرام خان نامدار حق با تو بود‌‌.کجایی ببینی که ما هم بالاخره مثل خودت به تارگت بازدهی۳۶۰۰درصدی تو بورس رسیدیم.البته فقط با یک منفی کوچیک کنارش.بازدهی ۳۶۰۰٪ -
    یعنی با احتساب تورم تو این ۵سال اخیر،رشد دلار و طلا و بی ارزش شدن پولمان،دقیقا اصل سرمایه ما به یک سی و ششم(۱ تقسیم بر ۳۶) تبدیل شده و هر روز داریم می رویم پایینتر...

اون اقتصاددانان کجان پس،چرا نمیان نامه بزنند جلوی بازدهی ما را بگیرند؟داریم می رسیم به نفت...

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

خرابی بازار ناشی از خودیهاست

استیضاح دکتر همتی وخنده دکتر و عصبانیت وی گویاست

کاسبان تحریم از توافق ضربه خواهند خورد

دکانشان بسته خواهد شد

بازاریان دلاها زرگرها ماشین بازا بساز رفروشا ربا خواران و... احساس خطر میکنند

اگر بگذارند توافق شود دلار و طلا وسکه ماشین داخلی وخا رجی سقوط ازادشان حتمی است

این است که کفن پوشان به دولت پاک پزشکیان حمله میکنند

تمام این مشکلات ناشی از روسایی چون محمود افغان هاله نور و ریسی است

داغون کردند و خراب شده تحویل دکتر ما دادند

حالا انتظار دارند...

دکتر خوب جوابشان داد

....پس بیایید من را هم بگیرند....مرحبا / دفاع جانانه....

ارسال نظر:

• طيب
    replied

‍??? شما جنگ را انتخاب کردید

چنگیزخان مغول پس از یکپارچه کردن اقوام مغول خودو تارومار کردن تاتارها، قلمرو خود را تا مرزهای خوارزمشاهیان «ایران» گسترش داد.

با اینکه ایران هدف جذابی برای تصرف و کسب غنائم فراوان بود، اما چنگیزخان پیش‌تر نمی‌رود و دست از جنگ می‌کِشد! چرا که او کار جدیدی آموخته است!

چنگیزخان کشف کرده بود که سرزمینش در مسیر جاده ابریشم قرار گرفته و او می‌تواند زندگی مردمش را بدون خونریزی و با تجارت، دگرگون کند!

چنگیز تصمیم می‌گیرد تعدادی سفیر نزد همسایه خود سلطان محمد خوارزمشاه بفرستد. هزار و پانصد شتر بهمراه بیش از چهارصد بازرگان و سه نفر فرستاده مخصوص با هدایای ویژه، در قالب یک کاروان بزرگ به سمت ایران حرکت می‌کنند.

ابن اثیر می‌نویسد «کاروان در نظر غایرخان، حاکم محلی و طماع شهر اُترار (یکی از شهرهای مرزی خوارزمشاهیان در شمال شرقی ایران) چنان باشکوه و پُرزرق و برق بود که او نتوانست از آن چشم‌پوشی کند و اقدام به توقیف کاروان کرد.»

غایرخان به سلطان محمد می‌نویسد «کاروانی از بازرگانان مغول، قصد ورود به قلمرو شاهنشاهی دارند، با آنها چه کنم؟»

سلطان با کم‌خردی پاسخ می‌دهد «فرض کن این فرستادگان مغول، جاسوس هستند! جز قتل عام کردن می‌توان حکمی در مورد جاسوسان صادر کرد؟!»

غایرخان که منتظر چنین پاسخی بود تا اموال کاروان را تصاحب کند، بلافاصله تمامی بازرگانان و سفرای مغول را قتل عام و اموال آنان را با حکومت مرکزی تقسیم می‌کند.

خبر به چنگیزخان می‌رسد. او خود را کنترل می‌کند و این قتل عام را یک حادثه به سبب عدم شناخت دو همسایه از یکدیگر می‌خواند. چنگیز کاروان دوم را همراه با پیام دوستی نزد دولت خوارزمشاهیان می‌فرستد.

بازرگانان، از ترسِ خود برای رفتن به ایران به چنگیزخان می‌گویند. چنگیز به آنان اطمینان داده و از آنان می‌خواهد باکی به دل راه ندهند.

اما کاروان دوم نیز توقیف شد و بازرگانان مغول کشته و هدایا و اموال بازرگانان غارت می‌شود. علاوه بر اینها غایرخان به جهت تحقیر سفرای چنگیز، فرمان می‌دهد، سبیل سفیران را تراشیده و آنان را بر.هنه از شهر بیرون کنند!

چنگیز خشمگین شده و آخرین پیام را توسط پیکی به سلطان محمد می‌فرستد که بسیار ساده ولی ترسناک بود. او می‌نویسد:
    «شما جنگ را انتخاب کردید»

?بی‌تدبیری سلطان محمد خوارزمشاه در برخورد با همسایه‌ای که قصد فعالیت آزاد تجاری داشت، فاجعه مغول را به بار آورد. فاجعه‌ای که بگفته مورخ روسی ولادیمیر بارتولد
    «چشمی باز نماند تا برای مُردگان گریه کند»
    ولی انچه تاریخ نویسان، نوشتند از وحشیگری مغولها بود وکمترکسی به بیخردی حاکمان ایران پرداخته است، افسوس، کسی عبرت نمیگیرد ومرتب درایران، تاریخ تکرار میشود.

ارسال نظر:

• مگنوس کارلسن
    replied

عجیبا قریبا...پهلوان مسعود!!!...تردید جدی وجود داره که مسعود ازمردم باشه..چه برسه به اینکه...نماینده مردم باشه...که تازه مردم بیان پشتشو بگیرن...حکومت بیگانگان برمردم...به واسطه بازی دادن مردم...هرروز به یک رنگ وترفند

ارسال نظر:

• طيب
    replied

از اصول اولیه عشق وشرف یکی این است که هیچ کس نباید دیگری را به اسارت خود درآورد. ستم یک ثروتمند به مستمند قرابتی با شرافت ندارد؛ وجوهر رابطه یک زن با مردی که او را چون مایملک خود در تملک گرفته است ؛ هرگز نمی تواند شرافتمندانه توصیف گردد . ؛ شرف ، عدالت ، وبرابری درحقوق انسانها است؛ وعشق شرافتمندانه....‌عشقی است.....که برمبنای چنین عدالت وبرابری استوار باشد...‌

خانم دکتر نوال السعداوی

ارسال نظر:

• shahin
    replied

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
    مخاطب خاص! اجازه میخام بهت بگم جیره خوار نظام

اینهمه دفاع از نظام همه جوره کثیف توجیه نداره.

شما که میدونستید عر زشی و فلان جماعت همچنان در قدرت هستند پس خیلی خیلی غلط کردید پزشکیان رو آوردید و براش رای جمع کردید و به نظام ظالم مشروعیت( هر چند رایتان در حداقل ممکن بود) خریدید.

برای ما رییسی و احمدی نژاد و خاتمی و روحانی هیچ تفاوتی ندارد.

کلاهتو بالاتر بگیر جیره خوار

راه توبه و استبرا!!! بسته است . تو شیطان مجسمی .

هر کس ب چرخش چرخ ظلم کمک کرده مورد نفرین ماست.

انقد از لوسترای خاتمی و روحانی و همتی پزشکیان آویزان شو که دم مرگ وقتی فرشته مرگ خرتو چسبید اونوقته که میبینی همه چیتو باختی حتی شرافتت رو!

جوجه کباب امشبتو با خون دانشجوی دانشگاه تهران مرینید کن

برا صبونه فردا هم کله پاچه پیر زن فقیر بخور

ناهارتم استخون کارمند به نیش بکش

چطوری اصلاحاتی خاین؟

تو داری با پنبه سر میبری

مثلا زرنگی داری از قناری برا خودت کباب درست میکنی و براش اشک تمساح میریزی؟
    این پست جای درستش اینجا، وسط این دعواست :

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
    قرار نبود مردم به این پهلوان مسعود ( حتی اگر فصل کوتاهی از یک جریان موقت نمایشی باشد ) رای بدهند و پشتش خالی کنند.
    مردم رای دادند ، الان هم وقت مطالبه گری و صیانت از رای هایشان هست.
    کل فضای مملکت را تعفن این مافیای چندین ساله پر کرده ، چطور 80 میلیون نفر توقع دارند چند نفر به تنهایی گند وکثافت اینها را جمع کنند ؟

این مردم اگر لیاقت انسان بودن داشته باشند کاری می کنند ، یک عده همه چیز فروش آرزوی برگشتن به میزهای تخریب و غارت را به گور ببرند ، هرچند هنوز اتفاق خاصی نیافتاده و 98 درصد پول و صندلی های قدرت همچنان در اختیار اشرار هست.
    آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2025/02/17, 08:00.

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

این تحلیل ملاک خرید و فروش نیست فقط و فقط تفکرات و احتمالات شخصی میباشد با دیدگاه خودتان خرید و فروش بکنید و اینکه همیشه برای سرمایه خودتان یه حد ضرری بگذارید تا اگه تحلیلتان اشتباه در اومد سرمایه تون بیشتر وارد ضرر نشوددر تحلیل قبلی شاخص سهام کوچک هم وزن انتظار اصلاح تا محدوده های 840 هزار واحد را داشتیم ولی این اصلاح یکمی بیشتر شد اما در همون تحلیل قبلی گفتیم که این اصلاح میتواند تا محدوده های 800 واحد نیز پایین بیاد ولی نباد بره زیر 800 هزار واحد که در این صورت این تحلیل صعودی میتونه اشتباه در بیاد خط نارنجی 790 هزارتایی که مشخص کردم را نباید تاچ بکنه و زیرش کلوز نباید بدهاما از دید بنده به نظرم تا اینجا شاخص یه اصلاح در قالب abc انجام داده که پایان موج c میتونه در محدوده های 831500 الی 822000 برگشت بکنه و به نظرم در این محدوده میشه با رعایت حد ضرر ورود کرد و یه نوسان مثبتی در قالب موج d از این اصلاح چندماهه را گرفت و بعد اگه شدت فروش در محدوده تارگتی موج d مشاهده شد یه خروج چند روزه و موقتی بکنیم و بعد دوباره ورود بکنیم که حالا این قسمت را بعدن دوباره چک خواهیم که آیا بازار میخواد اون موج e کوتاه را انجام بده یا نه و با چطوری انجام میده؟ بعدن آپدیت میکنیم اما اصل کاری پایان این موج سی c هست که در این ناحیه ما ورود میکنیم و بعدش با ادامه روند بازار کار رو ادامه میدهیم اگه این موج شماری که احتمالش را میدهم درست باشه اونوقت این اصلاح از نظر زمانی میتواند تا آخر اسفند و یا نیمه های دوم فروردین و یا حتی نیمه اول اردیبهشت ماه نیز طول بکشه ولی به نظرم اصلاح زمانی زیاد مهم نیست اما درکل شاید و شاید خیلی احتمالش بالاست بازار در نیمه دوم فروردین حرکتش شروع بشه و یه رالی خیلی قوی بزنه اما در کل گفتم این پایان موج سی خیلی مهمه که حداقل اینجا ورود بزنیم و یه نوسان مثبت 15 بیست درصدی بگیریم تا بعدش دوباره بازارو چک میکنیمدوستان ما به کسی اینجا نمیگیم حتمن ورود بکنید اینا همش احتمالاته و پیشنهاد هستند که میتواند اشتباه در بیاد و سرمایه شما رو خدای نکرده نابود بکنه و ما هیچ مسئولیتی نداریم و سود و زیان شما با تحلیل های بنده به خود شما بستگی داره موفق و پرسود باشید

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

اشو میگوید:بگذارید این فکر در قلبتان غوطه ور شود:

این هم خواهد گذشت
    پس جای نگرانی نیست
    هیچ چیز در زندگی ابدی نیست.
    هر چیزی تغییر میکند ...

هر نقطه ای از زندگیت
    به در بسته خوردی
    زمزمه کن:
    وعنده مفاتح الغیب! لایعلمها الاهو
    کلید غیب دست اوست ، غیر از او کسی هم نمیداند.
    پس در کمال آرامش، فقط از او بخواه تا اجابت شوی و لاغیر ...

ارسال نظر:

• )(شاخص کل جعل علی)
    replied

در اصل توسط بهرام خان حانان پست شده است View Post
    نوشته اصلی توسط بهرام نامدار

حاج اژدر یا همون اژدرخان تالار بورس!

فکر کنم تنها کاربری که هنوز عوض نشده خودت هستی

همچنان در حال فعالیت با انبوه اکانت های جعلی /.:biggrinsmiley.:/

یادمه در تالار ثقفی ( سایت منهدم شده ) هم نام یکی از اکانت هایت همین شیما بود ...

قسمت جالبش را برای خوانندگان سایت عرض کنم ؛

شیمایی تالار بورس دختری پولدار بود که مالک سانتافه بود

جالبش که میگم اونجایی بود که کارت خودروی سانتافه را جعل کرده بود با نام خودش و تصویر اون را برای بنده فرستاده بود !

اکانت جعلی ، کارت خودرو جعلی /.:biggrinsmiley.:/

همین صفحه ی قبل با اکانت جعلی ( بهرام خان خانان ) پاسخ سوال مهدی داده !!

توی مسابقات سایت تابلو هست که یه نفر با ۷ تا ۸ آیدی شرکت میکنه

حتی برگزار کننده مسابقات ( احسانی) هم متوجه شده بود و در کامنتی زیرکانه و طنز آلود اخطار داده بود ...

دقیقا همون رفتار تالار ثقفی همین جا پیاده میکنه ...

حاج اژدر

اژدرخان

چراغعلی خان خانان

شاخص کل جعل علی

شاخص کل ۳۰۰۰

طوفان

شیما

داور.

اشکان.

افشین..

بهرام نامدار.

بهرام ستاره بی ستاره و..

بهرام .

بهرام خان خانان

ملا حسن

و ملا ابرام و....

شیخ مسعود خان خانان

و ....

حدود ۱9 آیدی فعال که همشون یه نفر می گردونه ! وانتقاد از خاتمی بزرگ هاشمی سلحشور و همتی باهوش... ظریف با ذکاوت...

بارها عرض شد که تمام مشکلات امروز وحال از گور روسا قبلی خصوصا محمود خان

افغان هزاره سوم جهل ونادانی است و بعدیها...
    100 با با این بهرام چوپون دعوا کردم اسم من نیار من اینا نیستم من پیر مردی ام که زندگی ام تو دروغا تو و شاخص 99 گفتی 8 میلیون باختم میتونستم 6 تا اپارتمون بخرم گفتی شاخص ع8 میلیونه نفروختم همنه زندگیم باختم
    100 بار فحشش دادم باز میاد ذاسم من میبره
    دیونه است این لر چوپون بختیاری 30 تا اسم ردیف کرده اسمای خودش هم هست گیجه یارو
    خلاصه اگه اسم شاخص بیاری اینا فحش ات میدم اگر مسدود شدم هم به جهنم
    چه گیری افتادیم
    این بورس بی همه چیز
    اینم این بند خدا

ارسال نظر:

• مگنوس کارلسن
    replied

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
    داداش به نظر شما این یارو 1313 باهوش تر بود یا الکترون که مچ گیری کرد ؟؟؟
    ۱۳۱۳باهوش بود؟؟؟

ارسال نظر:

• بیت کوین
    replied

داداش به نظر شما این یارو 1313 باهوش تر بود یا الکترون که مچ گیری کرد ؟؟؟

ارسال نظر:

• Bardia.Sh
    replied

وقتی به اینهمه حجم فعالیت هات فکر هم میکنم خسته میشم!

یعنی اینهمه پشتکارو تو هر رشته ای بکار بسته بودی الان جزو فورچون 500 بودی یقینا .
    (حیف که این مورد در کشور شما پشتیبانی نمیشود !)

دارم فکر میکنم یعنی اون یارو که از فیلم هندی فلسفه میبافت و با اکانت دیگش 313 بود گمونم بحث میکرد تو بودی ؟؟
    همون که حسنی هم میگفت فقط سلامی از دور میکنم و الفرار /.:biggrinsmiley.:/

وایستا ببینم , نگو که مرتضی هم خودت بودی .. (ای بابا , ما چقدر ساده ایم هی )

البته این دوست مون انگار از ماهم ساده تره . هنوز هزارچهره رو نشناخته !

ارسال نظر:

• بهرام خان حانان
    replied

از یاد مبر که ما انسان را رعایت کرده ایم-شاملو

آه،تو می‌دانی
    می‌دانی که مرا
    سر باز گفتن بسیاری حرف‌هاست
    هنگامی که کودکان
    در پس دیوار باغ
    با سکه‌های فرسوده
    بازی کهنه زندگی را