تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Postکاربر دیگری داریم به نام b4city که رفیق همین dadash هست و هردو در اولین صفحه های تاپیک به بنده تاختند و اتهام های بی اساسی به بنده زدند ...
dadash را دیگر همه می شناسند , کسی که از شکست ترامپ عصبانی است و بنده ایشان را درک میکنم ...
حتی جمهوری خواهان هم به اندازه ی این فرد برای ترامپ و موفقیت انتخاباتی اش دعا نکردند و سینه ها چاک نزدند !
b4city حتی به شاخص 400,000 واحدی هم اعتقاد نداشت ( طبق سند زیر ))
خداییش خیلی ترسناکید!
کا گ ب و سی آی ای پیش شما لنگ میندازه
نکنه تالار بورس از فیلتر دراومده !؟
به حال ترس ورم داشت
ای بی صداقتها
من طاقت گونی و صب تا شب لگد خوردن ندارما از الان هر چی بگید تایید میکنم
شما مساوی ترید!
نظر
-
در اصل توسط Microlab پست شده است View Postلا مذهبها این همه مدرک و اسکریت شات از کجا میاد!/:.ohno-smiley.:/
خداییش خیلی ترسناکید!
کا گ ب و سی آی ای پیش شما لنگ میندازه
نکنه تالار بورس از فیلتر دراومده !؟
به حال ترس ورم داشت
ای بی صداقتها
من طاقت گونی و صب تا شب لگد خوردن ندارما از الان هر چی بگید تایید میکنم
شما مساوی ترید!
سلام و درود بر شما
صرفا خاطرات قدیم با دوستان مرور کردیم ...
صرفا خاطره ....
نظر
-
-
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Postخودت می دانی به تاریخ علاقه دارم ...
تالار هم رفت در دل تاریخ ...
گالی هم با ملکه خاتونش
هی داد و بی داد چه عمری گذشت! چنسال میشه!؟ انگار همین دیروز بود
اون دوره هم به تاریخ پیوست
نظر
-
لطفا به جای مچگیری از همدیگه و اینکه در گذشته ها کی چی گفته، به فکر آینده باشید و چراغی روشن کنید بر مسیر تاریک و پر فراز و نشیب پیش رو. یادآوری گذشته ها دردی رو دوا نمیکنه. گذشته ها گذشته، به فکر فردا باشید. بالاخره قراره سالیان سال در این بازار سود (و ضرر) کنیم. علی الحساب پیشبینی دوستان از وضعیت بازار در هفته آینده چیه؟ به خصوص با در نظر گرفتن تصمیمات اخیر در ارتباط با فولادی ها و همچنین کاهش بی سابقه دلار و از طرفی نزدیک شدن به بازگشایی صندوق پالایش. به نظر میاد این 3 قضیه هر کدوم از یک طرف میتونن بازار هفته آینده رو هدایت کنن.
نظر
-
در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Postلطفا به جای مچگیری از همدیگه و اینکه در گذشته ها کی چی گفته، به فکر آینده باشید و چراغی روشن کنید بر مسیر تاریک و پر فراز و نشیب پیش رو. یادآوری گذشته ها دردی رو دوا نمیکنه. گذشته ها گذشته، به فکر فردا باشید. بالاخره قراره سالیان سال در این بازار سود (و ضرر) کنیم. علی الحساب پیشبینی دوستان از وضعیت بازار در هفته آینده چیه؟ به خصوص با در نظر گرفتن تصمیمات اخیر در ارتباط با فولادی ها و همچنین کاهش بی سابقه دلار و از طرفی نزدیک شدن به بازگشایی صندوق پالایش. به نظر میاد این 3 قضیه هر کدوم از یک طرف میتونن بازار هفته آینده رو هدایت کنن.
درود بر شما ... موافقم
البته مرور خاطرات گذشته انگیزه ی مچ گیری نداشت ( لااقل از طرف بنده )) صرفا خاطره ها را در روزی تعطیل مرور کردیم ...
ok
.
نظر
-
سايپا ديزل (خكاوه)کسی هست بگه این چرا اینقدر کوچولو موچولو مونده؟؟؟
کلا ۲/۶ ملیارد سهم
شناور واقعیش خیلی کنه
با خرید ۲۶ میلیون سهم حدود ۱۰ میلیارد تومان میشه ۱ درصد شرکت رو خرید
بشدت خشکوندنش
یعنی شما با پول ۵ تا خونه کلنگی تو تهران البته یه کم جای خوبش، میتونید یه سیت سایپا دیزل رو صاحب شوید با کلی املاک و برند و شرکای برجامی مثل ولوو و ...
ول کنید این سهام گنده مثل نهنگ فولاد و کگل و شستا و شپنا رو .....
چهار نفره جمع شید سیت های سایپا رو بگیرید!!!
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
کمونیست که میگن شما ها هستید که ویلا را در دل روسیه انتخاب کرده اید ، نه من !
انصافا درست گفته اند که رفیق کهنه شرابیست که هرچی بیشتر بمونه مستیش بیشتر میشه. . .
درنا یادته تاپیکی منهدم کردی با اون عکس های زیبا؟!.
نظر
-
ای غره به اینکه دهر فرمانبر توست
وین ماه و ستاره و فلک چاکر توست
تـرسم که تـو را چاکر خویش پندارند
آن مورچگان که رزقشان پیکـر توست.
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postسايپا ديزل (خكاوه)
کسی هست بگه این چرا اینقدر کوچولو موچولو مونده؟؟؟
کلا ۲/۶ ملیارد سهم
شناور واقعیش خیلی کنه
با خرید ۲۶ میلیون سهم حدود ۱۰ میلیارد تومان میشه ۱ درصد شرکت رو خرید
بشدت خشکوندنش
یعنی شما با پول ۵ تا خونه کلنگی تو تهران البته یه کم جای خوبش، میتونید یه سیت سایپا دیزل رو صاحب شوید با کلی املاک و برند و شرکای برجامی مثل ولوو و ...
ول کنید این سهام گنده مثل نهنگ فولاد و کگل و شستا و شپنا رو .....
چهار نفره جمع شید سیت های سایپا رو بگیرید!!!
برادر حرفت تا حد زیاذی درسته.
ولی چرا تو پنجاه تا تاپیک کپی پیست شده؟ همون تاپیک خکاوه خوندیم و گرفتیم مطلب رو.
نظر
-
در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
برادر حرفت تا حد زیاذی درسته.
ولی چرا تو پنجاه تا تاپیک کپی پیست شده؟ همون تاپیک خکاوه خوندیم و گرفتیم مطلب رو.
اما دریغ از یک تحلیل
شنبه بعد از زدن کف کف کف تاریخی در صف خرید قفلش میکنیم ان شاا... بدلایل بالا
نظر
نظر