تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

1740 دلار , حمایت انس طلا ...

.

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4924

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      بسیار متشکرکه به فکر ما هم هستی میشود در مورد کمنگنز هم نظرتان را جویا بشوم
      کمنگنز را چگونه میبینی

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
        کمنگنز را چگونه میبینی
        آقا جواد در کمنگنز قیمت داره متراکم میشه..

تا از تراکم خارج نشه , روند خاصی نداره ...

عددهای مهم در نمودار مشخص کردم هر کدام شکسته بشه روند پیدا میکنه ... 10800 و 8670 مقاومت و حمایت مهم سهم

.

نظر

• cumpi
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 85

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post

بسیاری از کاربران در روی مقاومت ها , سیکنال خرید دادند و بوق و شیپور در دست گرفتند و هیچکس به آنها اعتراض نکرد ...!

تا ما سهمی را تحلیل کردیم ( آن هم در صف فروش )) , متهم شدیم به سواری گرفتن از جیب دیگران !! و صفاتی بسیار زشت که در کامنت فرد مورد نظر وجود دارد و شرم آور است ...

کدام سواری ؟ ...

البته این فرد در تالار بورس هم با آیدی اصلی و هروقت مسدود می شد با آیدی دوم , زهری می ریخت و آرامش پیدا می کرد ...

ما در تالار مطلب می زنیم یا می خوانیم , صرفا برای استفاده از تجربه های دیگران , به هیچ وجه تقابل و هتاکی و فحاشی در مرام بنده تیست ...

درود بر بهرام خان عزیز
          شما که تجربه و پختگی لازم رو دارید و میدونید که بعضی از افراد متاسفانه نیت و اهداف خاصی رو دنبال می کنند پس لطفا به دل نگرید ضمن اینکه زمان همه چیز رو مشخص میکنه
          لطفا اگر ممکن است ثامید و زملارد رو هم یه بررسی بکنید سپاسگزارم

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط cumpi پست شده است View Post
            درود بر بهرام خان عزیز
            شما که تجربه و پختگی لازم رو دارید و میدونید که بعضی از افراد متاسفانه نیت و اهداف خاصی رو دنبال می کنند پس لطفا به دل نگرید ضمن اینکه زمان همه چیز رو مشخص میکنه

سلام ...
            اولین فرصت که دسترسی به pc پیدا کردم ، ok
            .

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4107

درود بر بهرام خان عزیز
              همون ایدی سابق هستی دیگه ؟ حالت خوبه دوست عزیز ؟ قبلا بهتر بودی که . الان زدی کلا جاده خاکی
              نیت و اهداف را که داری دقیقا وارون جار میزنی . تو نیت و اهدافغ این بابا را ول کردی و به منتقداش شک داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              نیت و اهداف امثال من مشخصه هنوز نفهمیدی؟ مبارزه با هرزه گی و دزدی و شارلاتان بازی و نون به نرخ روز خوری

زمان همه چیز را ثابت میکنه ؟ زمان این بابا را بهت ثابت نکرده هنوز ؟ اون وقت زمان باید چی منتقداش را ثابت کنه ؟ دقیقا وارونه نعل میزنی
              اون وقت تو در تالار سابق نیت و اهداف این بابا که ازش دفاع میکنی را متوجه نشدی و دنبال نیت و اهداف منتقدان این بوق چی دزد هستی ؟ واقعا حیرت اور است

برید دوست عزیز سواد بروسی و تکنیکال و این چیزا را ببرید بالا و بیشتر بدونید و اموزش ببینید تا اویزون این افراد نباشید و نیازی به جان فشانی برای یه مشت راهزن جیب دیگران نباشید
              نیت و اهداف این بابا دقیقا با مثبت شدن بازار و پیداش شدن چیه ؟ خدای من .... نیت این بابا چیه دقیقا که 20 روز است اینجا بزم پیداش شده ؟ اومده به شما سود برسونه ؟
              چرا در 3 ماه بعد از ریزش بازار نبودش ؟ نیت و اهداف اونائی که بودند چی بود و این که نبود چی بود ؟
              نیت اون زنه صدا نازکه و مار خوش و خط و خال چی بود ؟
              و نیت من چی بود وقتی گفتم دام این زنه بد دامی است و گندش داره در میاد مشکل داره ؟

برید سواد بورسی تون را ببرید بالا .... و گرنه تا اخر عمر باید در هر عرصه ای از زندگی و بخصوص همین بورس ، در دام این تیپ افراد باشید و اجبارا هم ازشون دفاع کنید

نظر

• cumpi
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 85

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                همون ایدی سابق هستی دیگه ؟ حالت خوبه دوست عزیز ؟ قبلا بهتر بودی که . الان زدی کلا جاده خاکی
                نیت و اهداف را که داری دقیقا وارون جار میزنی . تو نیت و اهدافغ این بابا را ول کردی و به منتقداش شک داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                نیت و اهداف امثال من مشخصه هنوز نفهمیدی؟ مبارزه با هرزه گی و دزدی و شارلاتان بازی و نون به نرخ روز خوری

زمان همه چیز را ثابت میکنه ؟ زمان این بابا را بهت ثابت نکرده هنوز ؟ اون وقت زمان باید چی منتقداش را ثابت کنه ؟ دقیقا وارونه نعل میزنی
                اون وقت تو در تالار سابق نیت و اهداف این بابا که ازش دفاع میکنی را متوجه نشدی و دنبال نیت و اهداف منتقدان این بوق چی دزد هستی ؟ واقعا حیرت اور است

برید دوست عزیز سواد بروسی و تکنیکال و این چیزا را ببرید بالا و بیشتر بدونید و اموزش ببینید تا اویزون این افراد نباشید و نیازی به جان فشانی برای یه مشت راهزن جیب دیگران نباشید
                نیت و اهداف این بابا دقیقا با مثبت شدن بازار و پیداش شدن چیه ؟ خدای من .... نیت این بابا چیه دقیقا که 20 روز است اینجا بزم پیداش شده ؟ اومده به شما سود برسونه ؟
                چرا در 3 ماه بعد از ریزش بازار نبودش ؟ نیت و اهداف اونائی که بودند چی بود و این که نبود چی بود ؟
                نیت اون زنه صدا نازکه و مار خوش و خط و خال چی بود ؟
                و نیت من چی بود وقتی گفتم دام این زنه بد دامی است و گندش داره در میاد مشکل داره ؟

برید سواد بورسی تون را ببرید بالا .... و گرنه تا اخر عمر باید در هر عرصه ای از زندگی و بخصوص همین بورس ، در دام این تیپ افراد باشید و اجبارا هم ازشون دفاع کنید
                جناب b4city درود بر شما به همان اندازه ای که برای شما احترام قائلم برای بهرام خان هم به همین نسبت و شما و ایشان حتی حسن علی هم برای بنده محترم هستد و دوستتان دارم من نمیدونستم بهرام خان منظورشان چه کسی و چی بوده ضمن اینکه هیچگاه نخواستم بقیه رو قضاوت کنم و کلی گفتم
                و شما درست میگویید شاید بنده سواد بورسی و تحلیل تکنیکالم خوب نباشه و شاید به قول شما نیار به آموزش بیشتری داشته باشم ولی همیشه مشورت کردن رو بهترین راه میدونم و هیچ موردی نداره مضافا بر اینکه تو تالار قبلی هم بنده کاری به کار بقیه نداشتم و بهرام خان هم همونجا به باد انتقاد گرفته میشد و دیگران میخواستند تا به گفته شما تاوان اشتباهاتشون رو از ایشون بگیرن و چه بسا خیلی ها فکرش رو هم نمیکردند که شاخص ممکنه بریزه و خیلی خوشبینانه تا مهر ماه کسی احتمال نمیداد
                من نه از ایشون دفاع میکنم و نه خودم رو در جایگاه مدعی العموم میبینم فقط میخوام بگم نباید افکار دیگران را در مورد اطلاعات شاید به اشتباه خودمون در مورد شخصی منفی کنیم
                به هر حال ایشون تحلیل خودشون رو میگذارند و حتی مقاومت ها و حمایت های سهم رو در اون معرفی می کنند بطور شفاف بقیه اش با من و شماست که تصمیم بگیریم
                امیدوارم تونسته باشم شما رو از قضاوت کردن نادرست در مورد خودم و دیگران کمک کرده باشم
                و پیشنهاد میکنم شما هم بجای اینکه اینجوری از کوره در بری و ناراحت بشید در مقابل ، تحلیل های ایشون رو به چالش بکشید و اینطوری به دیگران کمک کنید با دلیل و منطق نه به این شکل
                امیدوارم بخاطر نیت خوبی که دارید حداقل به پیشنهاد من عمل کنید
                آخرین ویرایش توسط cumpi؛ 2020/11/30, 22:26.

نظر

• ذوالقرنین
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 273

مقاومت شاخص هست فردا و پسفردا خرید تعطیل ....

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

بیشتر سهم ها در حال بوسه خداحافظی با خط روند نزولی شکسته شده

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

بهرام فردا هم شاخص مثبت باشه مسابقه هفتگی شاخص را ممکنه ببری، ایول

نظر

• Sweety
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 131

درود. خدمت شما اساتید بزرگ، جناب b4 و جناب داور عرض سلام و ادب دارم. بااجازه شما چند خط می نویسم، پیشاپیش عذر میخوام اگه موجب ناراحتی شما میشم.جناب بهرام یه پیش بینی تو اوج شاخص داشتن و به کاربران سایت هم اعلام کردن. شاید ایشون هم مثل ما با پایین اومدن روزانه شاخص هر روز منتظر برگشت بودن. جسارتا از روی پست گذاشتن نمی تونیم جناب بهرام رو اینجوری قضاوت کنیم. شاخص امسال روند طبیعی نداشت و غیرقابل پیش بینی بود. حتما جناب بهرام هم یا نتونستن آنلاین بشن و یا مثل ما پیش بینی قطعی نداشتن که به کاربران ارائه بدن. عذرخواهی میکنم ک با شما اساتید وارد بحث میشم. جناب بهرام روزی که عنوان شاخص دوهزار و خورده ای رو زدن، ما هیچکدوم رسیدن به حوالی دو هزار رو باور نمی کردیم. شرایط بازار امسال عجیب و غریب و غیرقابل پیش بینی بود. تن تون سلامت باشه. من از جناب بهرام جز ادب و متانت ندیدم. بعید میدونم که ایشون رانت داشته باشن.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

درود بر رفقای عزیز و گران قدرمان ...
                          درود بر سهامداران جدید و قدیم ...
                          ما قطعا از سلامتی شما ( اولویت اول ) و سودگرفتن شما در بازار بورس ( اولویت دوم ) , شاد خواهیم شد ...

.................................................. .................................................. ..........................................

روزی ما دوباره کبوترهایمان را پیدا خواهیم کرد
                          و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت
                          روزی که کمترین سرود،
                          بوسه است...

"احمد شاملو"
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط che guevara پست شده است View Post
                            امارات رو میزنی و یا اسرائیل رو ؟؟؟؟

قبلا عرض کردم , قصد زدن امارات را دیگر نداریم , چون این بلاد ثروتمند را زنده و سالم می خواهیم ...

...............

یک منبع بلند پایه در امارات به ما گفت که:

ایران مستقیما با محمد بن زائد ولیعهد امارات در هفته ی گذشته تماس گرفته و تهدید به ضربه به این کشور در صورت هرگونه حمله ی امریکا به ایران، کرده است.

...............

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2020/12/02, 10:24.
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

جناب b4city درود بر شما به همان اندازه ای که برای شما احترام قائلم برای بهرام خان هم به همین نسبت و شما و ایشان حتی حسن علی هم برای بنده محترم هستد و دوستتان دارم من نمیدونستم بهرام خان منظورشان چه کسی و چی بوده ضمن اینکه هیچگاه نخواستم بقیه رو قضاوت کنم و کلی گفتم
                              و شما درست میگویید شاید بنده سواد بورسی و تحلیل تکنیکالم خوب نباشه و شاید به قول شما نیار به آموزش بیشتری داشته باشم ولی همیشه مشورت کردن رو بهترین راه میدونم و هیچ موردی نداره مضافا بر اینکه تو تالار قبلی هم بنده کاری به کار بقیه نداشتم و بهرام خان هم همونجا به باد انتقاد گرفته میشد و دیگران میخواستند تا به گفته شما تاوان اشتباهاتشون رو از ایشون بگیرن و چه بسا خیلی ها فکرش رو هم نمیکردند که شاخص ممکنه بریزه و خیلی خوشبینانه تا مهر ماه کسی احتمال نمیداد
                              من نه از ایشون دفاع میکنم و نه خودم رو در جایگاه مدعی العموم میبینم فقط میخوام بگم نباید افکار دیگران را در مورد اطلاعات شاید به اشتباه خودمون در مورد شخصی منفی کنیم
                              به هر حال ایشون تحلیل خودشون رو میگذارند و حتی مقاومت ها و حمایت های سهم رو در اون معرفی می کنند بطور شفاف بقیه اش با من و شماست که تصمیم بگیریم
                              امیدوارم تونسته باشم شما رو از قضاوت کردن نادرست در مورد خودم و دیگران کمک کرده باشم
                              و پیشنهاد میکنم شما هم بجای اینکه اینجوری از کوره در بری و ناراحت بشید در مقابل ، تحلیل های ایشون رو به چالش بکشید و اینطوری به دیگران کمک کنید با دلیل و منطق نه به این شکل
                              امیدوارم بخاطر نیت خوبی که دارید حداقل به پیشنهاد من عمل کنید

سلام بر آقا مهدی عزیز و دوست داشتنی و یار بااخلاق تالار ....

از این که واقعیت ها را بدون جانبداری از بنده یا فرد خاصی بیان نمودید , منش آزادگی شما را نشان می دهد ...

درود بر آزادگان عزیز ...
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

در اصل توسط Swetty پست شده است View Post
                                درود. خدمت شما اساتید بزرگ، جناب b4 و جناب داور عرض سلام و ادب دارم. بااجازه شما چند خط می نویسم، پیشاپیش عذر میخوام اگه موجب ناراحتی شما میشم.جناب بهرام یه پیش بینی تو اوج شاخص داشتن و به کاربران سایت هم اعلام کردن. شاید ایشون هم مثل ما با پایین اومدن روزانه شاخص هر روز منتظر برگشت بودن. جسارتا از روی پست گذاشتن نمی تونیم جناب بهرام رو اینجوری قضاوت کنیم. شاخص امسال روند طبیعی نداشت و غیرقابل پیش بینی بود. حتما جناب بهرام هم یا نتونستن آنلاین بشن و یا مثل ما پیش بینی قطعی نداشتن که به کاربران ارائه بدن. عذرخواهی میکنم ک با شما اساتید وارد بحث میشم. جناب بهرام روزی که عنوان شاخص دوهزار و خورده ای رو زدن، ما هیچکدوم رسیدن به حوالی دو هزار رو باور نمی کردیم. شرایط بازار امسال عجیب و غریب و غیرقابل پیش بینی بود. تن تون سلامت باشه. من از جناب بهرام جز ادب و متانت ندیدم. بعید میدونم که ایشون رانت داشته باشن.

سلام و عرض ارادت ...

تحلیل شما عین واقعیت است ... ( شخصیت پاچه گیران فضای مجازی را خوب شناخته اید که پیشاپیش عذرخواهی هم کرده اید ... !!))

قطعا شما هم فارغ از جنسیت , از آزادمردان و بزرگان تالار بورس هستید ...

سپاسگزارم ...

.

نظر

در حال کار...
                                X