کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حذف یارانه انرژی نیاز به فداکاری و برنامه ریزی دقیق دارد ...
ببینیم یک مسئول فداکار پیدا می شود ؟
درود مجدد،
بهرام خان، بنظر من بیشتر از همه "اراده" میخواد که متاسفانه دیده نمیشه... الان بانک اطلاعاتی و زیرساخت بهتری داریم یا سال 1385؟ قطعا الان... با کد ملی تمام دار و ندار هر شخص مشخص میشه و معلوم میشه کی چی و چقدر داره... فک کنم دو سال پیش بود، نمیدانم کدام سایت رفتم و کد ملی پدر یک خانوار رو زدم و کامل و مرتب زد که چند تحت پوشش داره؟ هر تحت پوشش آیا بیمه ای داره؟(در صورت همپوشانی حذف کنن) و ....
الان فروشگاه های زنجیره ای بهتر داریم یا سال 1385 ؟؟؟ از 4 هفته قبل از اجرای حذف یارانه انرژی به قشر متوسط به پائین جامعه کارت خرید بدن... کارت خرید در فروشگاه های جانبو و کوروش و ... باور کن حتی کارت فیزیکی هم لازم نیست... سیستم های فروشگاه های زنجیره ای رو به سامانه وصل کنن و با کد ملی مثلا سهمیه خرید هر نفر ماهانه 200 هزار تومانی بدهند(مقدار رو مثلا گفتم)
میشه و اتفاقا اگر رئیسی در 4 سال اولش این کار رو انجام بده، محبوبیت زیادی هم پیدا میکنه.. خیلی از دهک های پائین جامعه مصرف سوختی ندارن... مصرف آب و برقی ندارن... بر فرض 200-300 هزار تومن رو قبوض اینا اضافه میشه اما یک خانواده 4 نفره مثلا ماهی 1 میلیون تومن میتونه خرید از فروشگاه داشته باشه...
متاسفانه اقشار کم برخوردار بیشتر از وجود یارانه غیرهدفمند دفاع میکنند.. کم ترین سهم رو دارن ولی سال 1398 وقتی بنزین اقزایش قیمت داشت، همین افرادی که برخودار از یارانه انرژی نیستن آمدن در خیابان و بانک آتش زدن و شلوغ کردن.... اون پولدار و برخودار از یارانه انرژی آیا در خیابون امد؟ نه، اون زرنگ تر این حرفها هست و بیشترین سهم از یارانه رو می بلعه و اون بدبخت کم برخودار که یه موتور سیکلت داره رو تحریک میکنه که چرا میخواد یارانه ها حذف بشه...!
بی تعارف، این مسیر عاقبت خوشی نداره(منظور چاپ پول و دادن یارانه به این افتضاحی)، و قابل ادامه دادن هم نیست. پس تنها راه که داریم رو انتخاب کنیم.. شما فرض کن فردا تحریم نفتی ایران برداشته باشه، واقعا مملکت 85 میلیونی به این بزرگی با 2 میلیون بشکه میخواد چیکار کنه؟
الان افزایش قیمت بنزین که سال 1398 اتفاق افتاد با این قیمت دلار دوباره بی اثر شد... فک کنم آبان 98 دلار بودش 12-13 تومن... الان 28 تومن.. یعنی تقریبا قیمت بنزین همونی شد که اون موقع بوده.
آمریکا فقط آمریکای دموکرات نیست،آمریکای جمهوری خواه و ترامپ هم هست.ساده انگاری است تفاوت زیادی بین آمریکای دموکرات و آمریکای جمهوری خواه قائل شد.
اگر4 سال دیگه ترامپ و یا یکی مثل اون ظهور کرد نتیجه برجام مرده ظریف- کری چه خواهد شد؟
روزنامه والاستریت ژورنال در گزارشی گره اصلی عدم پیشرفت در مذاکرات هستهای را تشریح کرد. به نوشته این نشریه، واشنگتن حاضر به ارائه تضمین به ایران برای عدم خروج از برجام نیست؛ زیرا این موضوع را خارج از توافق هستهای سال ۲۰۱۵ میداند. استدلال آمریکاییها این است که هیچ رئیسجمهوری در این کشور اختیار ملزم کردن دولت بعدی آمریکا برای ماندن در برجام را ندارد. این ادعا در حالی مطرح میشود که آمریکا حتی حاضر به ارائه تضمین برای عدم خروج از برجام در دوره بایدن هم نیست.
درود
کف خرداد در این بازار معنی نمیده . همانطور که بخشی از بازار که دقیق نمیدونم چند درصدش باشه و درصد کمی هم نباید باشه ، کف خرداد را از دست داده . خودرو و سایپا هم بخواد از دست بده جای تعجبی نیست
فقط فرق در اینه که خودرو و سایپا از بزرگان و گنده ها و شاخص سازان هستند . از دست داده ها همگی غیر شاخص ساز و به قول معروف هم وزنی ها بودند
از دست داده ها همگی یا ضعف در بنیان داشتند که خودرو و سایپا هم شامل این موضوع است
یا اینکه با تجدید بازی و غیره ، زیادی باد کرده بودند و تخلیه شدند که خودرو و سایپا بازم شامل این داستان میشه
تنها فرق همون که گفتم اینا از بزرگان هستند و بخصوص اینکه تاثیر گذارند در نهایت منم دیروز از این گروه خرید داشتم . امیدوارم کف اینا همینجا باشه ولی من چشمم اب نمیخوره . خیلی هم برام فرقی نداره که برای خرید خودم بخوام دست به دامن احساساتم و تحلیلم بشم . کف هم نباشه با درصدی جزئی ضرر خارج میشم
البته اگر ریزش بیشتری باشد نه به این زودی است . بازم زمان نیاز است و بالا پائین شدن داره
حرفش درسته دلیلی نداره ملت تاوان بدند تا دولت با فروش اوراق حقوق کارمندانش را بده دو سوم این کارمندها زیادند اکثریتشون هم از طریق سهمیه شهدا ایثارگر و پارتی جذب شدند یک روز حقوق نگیرند حتی نمی تونن پول خرید یدونه نان را تو بازار دربیارند
اینم کف های جدید در خوردو و سایپا . تابلو بود از دست میره
بهرام خان چون خمهر داره اونم درصد بالا رو خودرو و سایپا حساب باز کرد که حق هم داشت
خمهر را گفتم زود خریدی . خمهر برای افزایش سرمایه بسته بود و از ریزش بازار چند روز جا موند و مشخص بود بازم میریزه
بهرام خان چون خمهر داره اونم درصد بالا رو خودرو و سایپا حساب باز کرد که حق هم داشت
خمهر را گفتم زود خریدی . خمهر برای افزایش سرمایه بسته بود و از ریزش بازار چند روز جا موند و مشخص بود بازم میریزه
کاملا مشخص بود سایپا اهداف پایینی داره در گام اول تا محدوده 120 تومن و سپس تا 90 تومن
درود
کف خرداد در این بازار معنی نمیده . همانطور که بخشی از بازار که دقیق نمیدونم چند درصدش باشه و درصد کمی هم نباید باشه ، کف خرداد را از دست داده . خودرو و سایپا هم بخواد از دست بده جای تعجبی نیست
فقط فرق در اینه که خودرو و سایپا از بزرگان و گنده ها و شاخص سازان هستند . از دست داده ها همگی غیر شاخص ساز و به قول معروف هم وزنی ها بودند
از دست داده ها همگی یا ضعف در بنیان داشتند که خودرو و سایپا هم شامل این موضوع است
یا اینکه با تجدید بازی و غیره ، زیادی باد کرده بودند و تخلیه شدند که خودرو و سایپا بازم شامل این داستان میشه
تنها فرق همون که گفتم اینا از بزرگان هستند و بخصوص اینکه تاثیر گذارند در نهایت منم دیروز از این گروه خرید داشتم . امیدوارم کف اینا همینجا باشه ولی من چشمم اب نمیخوره . خیلی هم برام فرقی نداره که برای خرید خودم بخوام دست به دامن احساساتم و تحلیلم بشم . کف هم نباشه با درصدی جزئی ضرر خارج میشم
البته اگر ریزش بیشتری باشد نه به این زودی است . بازم زمان نیاز است و بالا پائین شدن داره
درود
تریدهای ما هم تو یکسال گذشته عجیب.
خودمون به درستی تحلیل میکنیم بازار اوضاعش خوب نیست. بعد لگد میزنیم به استدلالمون باز میریم سهم میخریم!
مثلا در مورد ضرر آخر من پیش خودم نشستم گفتم به این دلایل فعلا بالا نداره بعد فرداش با یک جو مثبت کوچولوی بازار اون استدلالی که برای خودم داشتم ریختم دور! خرید کردم و متضرر شدم.
بعد دیدم این مورد فقط در مورد خودم نیست. دوستانی هم که اینجا هستند هم این مشکل دارند.
در این یکسال بارها و بارها گفتیم و شنیدیم خریدار امروز متضرر فردا ولی بازم به کارمون ادامه دادیم و ادامه میدهیم (حداقل در مورد خودم این رویه ادامه دارد)
ساده ترین دلیلش هم این که احتمالا اکثر دوستان خرید و فروش شغل اولشون
یک دلیل دیگه اش امید به آینده است که همین امید به آینده (دور نه همین امروز و فردا و هفته های پیش رو) بدجور بهمون ضربه زده
نظر