تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

محسن رضایی: ایالت‌های اقتصادی درست خواهم کرد.

صندوق جبران متضررین بورس را تشکیل خواهم داد.

محصولات کشاورزی را تضمینی پنج درصد بالاتر از قیمت واردات خواهم خرید.

ایران را به هاب تامین مواد غذایی منطقه با ظرفیت پانصد میلیون نفر تبدیل خواهم کرد ...
    .

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20674

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

ایران را به هاب تامین مواد غذایی منطقه با ظرفیت پانصد میلیون نفر تبدیل خواهم کرد ...

کو پس
      ///

نظر

• SARDAR_S
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 507

یکی نبوده بهش بگه ابله نادان با کدام منابع میخوای اینکار بکنی همین الان دشتهای ایران بخاطر برداشت بی رویه داره نابود میشه پدیده فرونشست به شهرها رسیده اینها تو85 میلیون جمعیت موندن 500میلیون پیش کش
        کشاورزی ایران باید محدود باشه

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

فعال سیاسی اصولگرا: شیوه رئیسی برای حکومت‌داری، سیره ائمه است ...

لاله افتخاری فعال سیاسی اصول‌گرا در دفاع از دولت ابراهیم رئیسی گفت: روش رییسی برای اداره کشور روشی است که در اسلام توصیه شده است و سیره ائمه معصومین است ...
          .

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

زاکانی: حاکمیت یکدست شد؛ پرونده تعارض مدیران نظام هم بسته شد!

شهردار تهران:

چند هزار معتاد متجاهر در شهر داریم که برای ما ننگ است. کودک کار ننگ جمهوری اسلامی است و تبعیض و فساد ننگ است ...!!
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

زاکانی: حاکمیت یکدست شد؛ پرونده تعارض مدیران نظام هم بسته شد!

شهردار تهران:

چند هزار معتاد متجاهر در شهر داریم که برای ما ننگ است. کودک کار ننگ جمهوری اسلامی است و تبعیض و فساد ننگ است ...!!

آقای زاکانی ، شما جدا از جمهوری اسلامی هستید ؟!

ننگ جمهوری اسلامی آری ، اما ننگ شما خیر ؟!
              .

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4212

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                درود

تریدهای ما هم تو یکسال گذشته عجیب.

خودمون به درستی تحلیل میکنیم بازار اوضاعش خوب نیست. بعد لگد میزنیم به استدلالمون باز میریم سهم میخریم!

مثلا در مورد ضرر آخر من پیش خودم نشستم گفتم به این دلایل فعلا بالا نداره بعد فرداش با یک جو مثبت کوچولوی بازار اون استدلالی که برای خودم داشتم ریختم دور! خرید کردم و متضرر شدم.

بعد دیدم این مورد فقط در مورد خودم نیست. دوستانی هم که اینجا هستند هم این مشکل دارند.

در این یکسال بارها و بارها گفتیم و شنیدیم خریدار امروز متضرر فردا ولی بازم به کارمون ادامه دادیم و ادامه میدهیم (حداقل در مورد خودم این رویه ادامه دارد)

ساده ترین دلیلش هم این که احتمالا اکثر دوستان خرید و فروش شغل اولشون

یک دلیل دیگه اش امید به آینده است که همین امید به آینده (دور نه همین امروز و فردا و هفته های پیش رو) بدجور بهمون ضربه زده

درود
                دلائل این مرض خرید فروش ( واقعیتی است به کسی برنخوره ) مختلف است که به درستی برخیشون را برشمردید
                یکیش هم اینه که قصد داری از دست رفته ها را یه جوری برگردونی

منم بارها در کامنت های مختلف این بازار را مکاره خوندم و اصلا خوش بین نبودم ولی به قول شما ... کوزه گری کردیم و از کوزه شکسته اب نوشیدیم
                یکیش هم اینه که شاید فکر نمیکردیم در این حد خرابی شامل این بازار شود

یکی دیگه اش فکر نمیکردیم دلار بیاد بالای 27 و ارام بگیره و نریزه ولی سهام اینطور بی ارتباط با دلار شود و کله کنه در حالی که نه چشم اندازی جنگی در پیش باشد و نه رفع تنش های سیاسی که این اخریش مربوط میشه به یکی دو ماه گذشته
                یکی دیگش ( یکی یکی کردیم انگاری خیلی شد ) این که با خودت میگی پولم بانک بود فلان قدر سود ماهانه میگرفتم ، بذار چندتا خررید فروش کنم دیگه این سود را در بیارم و برعکس میشه

خلاصه در این 1 سال گذشته پولمون را ریختیم تو کیسه و با اینکه حدس میزدیم اقا دزده میاد سراغش ، شب خوابیدیم و صبح دیدیم مقداریش نیست ولی با خودمون گفتیم نه اشتباه میکنم اقا دزده نبرده یا اگه برده شب میاد میذاره سر جاش و ... اقا دزده فردا شب اومد ولی نه تنها بر نگردوند ... مقداری دیگه هم برد و این قصه تکرار شد
                بعضی وقتها هم مقداری بر میگردوند ( مثت های موقتی و سود های ناشی از خرید ها ) و ما خوشحال که بنازم به این دزد با شرف .. دیگه مهم نیست از این دزد بترسم با خیال راحت کیسه را رها میکنم و میخوابم ، غافل از اینکه شب بعد اومد و 2-3 برابر برگشتی ها را برد ( زیان های چند برابری نسبت به سود های قبلی )

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  درود
                  کف خرداد در این بازار معنی نمیده . همانطور که بخشی از بازار که دقیق نمیدونم چند درصدش باشه و درصد کمی هم نباید باشه ، کف خرداد را از دست داده . خودرو و سایپا هم بخواد از دست بده جای تعجبی نیست
                  فقط فرق در اینه که خودرو و سایپا از بزرگان و گنده ها و شاخص سازان هستند . از دست داده ها همگی غیر شاخص ساز و به قول معروف هم وزنی ها بودند

از دست داده ها همگی یا ضعف در بنیان داشتند که خودرو و سایپا هم شامل این موضوع است
                  یا اینکه با تجدید بازی و غیره ، زیادی باد کرده بودند و تخلیه شدند که خودرو و سایپا بازم شامل این داستان میشه
                  تنها فرق همون که گفتم اینا از بزرگان هستند و بخصوص اینکه تاثیر گذارند
                  در نهایت منم دیروز از این گروه خرید داشتم . امیدوارم کف اینا همینجا باشه ولی من چشمم اب نمیخوره . خیلی هم برام فرقی نداره که برای خرید خودم بخوام دست به دامن احساساتم و تحلیلم بشم . کف هم نباشه با درصدی جزئی ضرر خارج میشم
                  البته اگر ریزش بیشتری باشد نه به این زودی است . بازم زمان نیاز است و بالا پائین شدن داره

درود ...

سایپا به تنهایی بازار را پایین کشید ( درست یا غلط , به هر حال بار روانی این 2 سهم بر بازار را نمی توان کتمان کرد ) و به نظرم تحرکات این سهم سیکنال های مهمی به بازار میده ...

تعدیل نشده ی سایپا را ببینیم 140 عدد مهمی بوده , در اکثر زمانها ...

.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4212

تو انتخابات که خوب اسکی می رفتین با سهامدارا و بورس، چی شد پس؟؟!!
                    وانت گرفته بودین هر جا ۴ تا بورسی یه جا میدیدین میتینگ می دادین چی شد پس؟
                    سفره می تکوندین، چی شد پس؟
                    کت چی شد؟ تو جیبش بود لیست؟
                    آقای عملیات فریب که برا همه مشکلات چاره داشتی چی شد پس؟

( خالقی)

همه اینا به کنار اینکه رفته بود سازمان بورس بازدید خیلی زور داره . تدبیری داریم که زیان های سهامداران در بورس جبران شود !!!!!! البته من یکی که همون روزی که اینو در مناظره اش گفت ریشخند زدم و گفتم خودتی
                    عجب جماعت دغل بازی هستند

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

تعدیل شده نگاهش کنیم در بازه ی زمانی ( درازمدت تری ) عدد 132 عدد مهم تری است ...

.

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

من الان نگاهم به بازار حتی با سهم کم مثل حقوقی های بزرگ بازار شده یه سهم آینده دار داشته باش و فقط به سود مجامعش تمرکز کن و اگه حتی سودش رو هم لازم نداشتی به مدت ۳ سال دوباره تزریق کن به خود سهم مگر اینکه خیلی بالای ارزش ذاتیش معامله شه و اونجا سیگنال خروج بگیرم بعنوان مثال اگه شستا تو ۲۰۰۰ تومن سیگنال خروج بده باهاش میمونم و اصلا مهم نیست برام ولی اگه تو ۴۰۰۰ تومن سیگنال خروج بده از سهم میام بیرون بشه ۵ هزار تومان هم ناراحت نمیشم چون می‌دونم به هر حال باید بیاد قیمت منطقی مثله یک باغبون با زمین خالی فکر میکنم مثله یک خرید زمین به دید این که ۵ سال دیگه بره تو رونق فکر میکنم مثل یک دکتری که بعد ۲ سال می‌خوان تازه کارانه سال ۹۸ رو بدن فکر میکنم به خودتون فشار نیارید بازی دست ما نیست اتفاقا اگه درآمد دیگه دارید و اضافی میمونه دوباره بخرید چرا فقط اونا بز خری کنن ماهم میخریم این بازار مال پول لازما نیست اصلا هیچ بازاری مال پول لازم ها نیست این بازار مال بزرگاس مال اونایی هستش که بزرگ فکر میکنن

ما اینجا دور هم جمع شدیم تا درصد آدم هایی که موفق میشن تو این بازار رو ببریم بالا و این اتفاق نخواهد افتاد مگر
                        آتش بگیر تا که بفهمی چه میکشم
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• davoo
                          ستاره‌دار(6)
                          • Mar 2017
                          • 299

با سلام دقیقا همینطوره اکثرسهام در بلند مدت سود خوبی میدن بخصوص اونهایی که DPS داشته باشن اگه افزایش سرمایه داشته باشن دربلند مدت بهتر میشن
                          در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                          من الان نگاهم به بازار حتی با سهم کم مثل حقوقی های بزرگ بازار شده یه سهم آینده دار داشته باش و فقط به سود مجامعش تمرکز کن و اگه حتی سودش رو هم لازم نداشتی به مدت ۳ سال دوباره تزریق کن به خود سهم مگر اینکه خیلی بالای ارزش ذاتیش معامله شه و اونجا سیگنال خروج بگیرم بعنوان مثال اگه شستا تو ۲۰۰۰ تومن سیگنال خروج بده باهاش میمونم و اصلا مهم نیست برام ولی اگه تو ۴۰۰۰ تومن سیگنال خروج بده از سهم میام بیرون بشه ۵ هزار تومان هم ناراحت نمیشم چون می‌دونم به هر حال باید بیاد قیمت منطقی مثله یک باغبون با زمین خالی فکر میکنم مثله یک خرید زمین به دید این که ۵ سال دیگه بره تو رونق فکر میکنم مثل یک دکتری که بعد ۲ سال می‌خوان تازه کارانه سال ۹۸ رو بدن فکر میکنم به خودتون فشار نیارید بازی دست ما نیست اتفاقا اگه درآمد دیگه دارید و اضافی میمونه دوباره بخرید چرا فقط اونا بز خری کنن ماهم میخریم این بازار مال پول لازما نیست اصلا هیچ بازاری مال پول لازم ها نیست این بازار مال بزرگاس مال اونایی هستش که بزرگ فکر میکنن

ما اینجا دور هم جمع شدیم تا درصد آدم هایی که موفق میشن تو این بازار رو ببریم بالا و این اتفاق نخواهد افتاد مگر
                          آتش بگیر تا که بفهمی چه میکشم

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

همین که معروف هست به , لگن فرغون ساز گزارش بدی نداد ....

کاهش زیان یعنی تعدیل مثبت ....

عرض کردم
                            خودرو از سایپا بهتر گزارش داد ...

سایپا زیان را افزایش داد ...

خودرو زیان را کاهش داد ...

با همین فرمان جلو بره , آخر سال خودرو از زیان سازی خارج میشه ...

.

نظر

• ققنوس14
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1545

بهرام خان
                              علت زيان خودرو فقط قطعه سازها هستند
                              كه ناشي از عدم رونق توليد در سالهاي گذشته است.
                              با روند توليد پارسال و امسال حتما قطعه سازها از ضرر خارج خواهند شد و
                              بنظر من براي گزارشات پاياني
                              خودرو حتما سودده خواهد بود حتي اگر كم.
                              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2244

احتراما

همه اینها شدنی است خیلی خیلی آسان

خصوصا اون جمله آخر ( تامین غذا برا 500 میلیون نفر ! )

تنها کافی است مقداری از این نفت و گازی که مجانی تقدیم به کشورهی بیگانه می کنیم صرف شیرین کردن آب دریا و انتقال به کویرهای استانهای جنوبی ( خصوصا فارس و کرمان و سیستان و بلوچستان ) که تا همین 150 سال گذشته و قبل از استخراج نفت عربستان و کشورهای خلیج فارس ؛ از آبادترین و حاصلخیزترین استانهای ایران و به قطب غله ایران معروف بوده اند بشود.

ضمنا اگر بهره وری بالا در نظر باشد بهتراست صرف تولید پسته و خشکبار بشوند . صرفه اقتصادی بالاتر تولید انگور شیرین در این استانهای گرم و خشک و تولید شراب مرغوب در استانهای سردتر ( در ماه های گرم که این انگورها برداشت می شوند. )

البته انجام این کارها مرد می خواهد که در دم ودستگاه این حکومت کمیاب است

نظر

در حال کار...
                                X