تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
«يا رادَّ ما قَدْ فاتَ»
یعنی میدونم خیلی چیزا از دست دادی ولی من برش میگردونم ....
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
تحلیل کپی شده :
زمان رشد ولساپا سر رسیده؟
در محدوده ی ۶۱.۸ فیبو با تقاضا رو به رو شده
انتظار میرود بعد از اتمام الگوی اصلاحی ، شاهد رشد خوبی از این سهم باشیم.
حد ضرر۲۲۰
.................................................. ......
.
نظر
-
نظر
-
برای داشتن یک زندگی خـوب , همین دو بیت رباعی خیام کافیست ...
تا کی غم آن خورم که دارم یا نه
وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه
پرکن قدح باده که معلومم نیست
کاین دم که فرو برم بر آرم یا نه ....
نظر
-
۵۰ ، ۶۰ سالِ دیگه همه ی مشکل ها حل میشن ...
دیگه نه دردی هست نه دلتنگی ای نه چشم انتظاری ای نه هیچ چیزِ دیگه ای
هممون باهم به آرامش میرسیم
پنجاه سال دیگه جا خوش میکنیم تو یک قابِ عکسِ چوبی کنجِ دیوار و برای همیشه با یه لبخند و چشمی که فقط به یه نقطه میتونه خیره باشه ، تو خونه ی بچه ها یا نوه هامونیم ...
اینکه بعدا که دستمون از دنیا کوتاهه کسی بیاد با یه دستمالِ تر شیشه ی قابمونو تمیز کنه که تار نبینیم یا اینکه عکسمون خاک بخوره و چشمامون بسوزن رو همین روزا و تو همین دنیا میشه تعیین کرد ...
بی چشم داشت محبت کنیم ...
و بدونِ هیچ توقعی آدما رو ببخشیم ...
زندگی خیلی شوخی تر از اون چیزیه که آدم بخواد بخاطرش جدی جدی غصه بخوره یا یکی دیگه رو غصه دار کنه ....
نظر
-
آقا میثم و آقا بهرام از قدیمی های بازار هستند ارادت خاصی هم به اینا دارم و همچنین جناب تمام خان عزیزم که استاد میدونمش بدون کوچکترین تزویری یعنی نظر های این دوستان وزنه ی سنگینی تو تصمیم های من دارن شاید این اختلاف بخاطر طرز فکر های متفاوت از این بازار به این بزرگی باشه اتفاقا بعضی وقت ها اختلاف ها هم طبیعیه چون دیدگاه ها متفاوته
چیزی که از بهرام خان فهمیدم بیشتر دنبال تشخیص سهام زیرخاکی هستش یعنی اقبال به سمت صنعتی که فعلا بازار بهش بها نمیده ولی تو آینده ممکنه همه رو شوکه کنه قطعا کار هر مردی نیست شناسایی همچین سهامی دمش گرم
میثم خان با شناختی که دارم و نگاهم بهش نزدیک هستش یک آدم کاملا منطقی و بینشش بر اساس رفتار های بنیادی یک صنعت و پتانسیل های پیش رو با توجه به قیمت های جهانی و طرح های آینده دار اون صنعت که تقریبا تضمین شده هستش و ترجیح میده یک سرمایه گذاری مطمئن با ریسک کم و قابل پیشبینی
تمام خان هم ترکیب این 2 دوست عزیزم هستش
من هم یه روز یکی از بزرگان بورس خواهم بود :.thumbsupsmileyanimبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
پول تو بازار کم شده و باید با جریان نقدینگی حرکت کرد. بهترین کار همینه.
جناب بهرام به خوبی رد پول و زدی که من نفهمیدم چجوری تونستی..ولی تحلیلت درست و عالی بود.احسنت.
منم عمده سبدم خشرق هست از دو هفته قبل و 6 درصد سودم..فکر کنم 20 درصد و بهم بده
نظر
-
ولی اون روز نه تنها سهام بایدنی ، بلکه ترامپی و اوبامایی و بوشی و کلینتونی و پدری و ریگانی و کارتری و... همه مثبت بودند.
حتی سهام جرج واشنگتنی هم مثبت بود.نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postدر اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postدر اصل توسط ali_nostro پست شده است View Postپول تو بازار کم شده و باید با جریان نقدینگی حرکت کرد. بهترین کار همینه.
جناب بهرام به خوبی رد پول و زدی که من نفهمیدم چجوری تونستی..ولی تحلیلت درست و عالی بود.احسنت.
منم عمده سبدم خشرق هست از دو هفته قبل و 6 درصد سودم..فکر کنم 20 درصد و بهم بده
درود بر ali-nostro
قبلا این روزها را در همین تاپیک دقیقا پیش بینی کرده بودم ( کامنت های بالا )
زمانی که اکثریت بازار ( حتی کارگزاری ها و حقوقی ها و صندوق ها ) مشغول جو دادن بخر بخر در گروههای ترامپی بودند ...
باور بفرمایید بسیاری از کارمندان و متصدیان کارگزاری ها و صندوق ها , یک بقالی کوچک را هم نمی توانند بچرخانند ....
حیف آن همه پول که در اختیارشان است ...
موفق و موید و سلامت باشید ...
.
نظر
-
در اصل توسط ali salehi پست شده است View Postبهرام پستامو بیار بالا رجز بخون ...
دیدی زمستون رفت و روسیاهی به زغال موند ...
میدونم هیچکی به هشدارهام توجه نکرد اما من وجدانم راحته که دونسته هامو با شما به اشتراک گذاشتمدر اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postدرود بر علی صالحی ...
پاقدم شما همیشه برای بازار خیر و برکت داشته است ...
هروقت آفتابی شدید بازار 30 درصدی بالا رفته ...
امیدوارم این دفعه 40 درصدی بالا برویم ...
و امیدوارم شما هم همراهی کنید تا با هم بالا برویم ...
آقای صالحی ...
لطفا ماهانه در همین صفحه یک حاضری بزنید و هرچه دوست داشتید بنویسید ...
جلسات بعد پذیرایی هم داریم با معرفی سبدهای پرپتانسیل ...
موفق و سلامت و شاد باشید ....
نظر
-
خدمت خوانندگان و دوستان و رفقا عرض کنم :
وقتی پتروشیمی یا پالایش یا فلزات و معادن بالا می رفتند هیچ اثر مثبتی بر بازار نداشتند ...
چون فرمان بازار در دست آن گروهها نبود ...
امروز بهتر میتوان درک کرد که وقتی می گفتیم فرمان بازار در دست گروه بایدنی ( خودرو ) است , چه مفهومی دارد ؟!
خودرو , یک تنه کل بازار را بالا کشید ...
آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/11/03, 11:49..
نظر
نظر