تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
گفتوگوی تلفنی روسای جمهور ایران و فرانسه ...
دو طرف در این گفت وگوی تلفنی که یکساعت ونیم به طول انجامید، درباره مسائل دو جانبه جمهوری اسلامی ایران و فرانسه و همچنین موضوع مذاکرات هستهای که میان ایران و طرفهای غربی در وین در حال انجام است را مورد بحث قرار دادند./ایرنا.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postملاحظه فرمودید بیش از ۹۵ درصد کاربران سایت ، به توافق بدبین بودند و هنوز هستند!
تنها کاربری که قطعیت ۱۰۰ درصدی توافق را اعلام کرد فکر کنم بنده بودم ...
در ذهن ندارم کاربری حتی احتمال توافق بالای ۴۰ درصد هم داده باشه ...
می گویند چون سفارتخانه آمریکا در طالقانی باز نشده توافق نداریم کلا ..
خیر ...
ایران نفت بفروشد و اسکناس های سبز را دریافت کند ، یعنی توافق ...
سلام وعرض ادب واحترام
بنده در تاپیک صدرا بارها عرض کرده بودم که نوافق قطعیست ولی زمان دقیقش را نمیشه پیشبینی کرد
واما با اکثر نظرات شما موافقم ولی با روند قیمتی ارز مخالفم چون هر عامل بنیادی تاثیراتشو میزاره و نوعی روند ایجاد میکنه
ارادت
نظر
-
تأکید مقام چین بر رفع تمامی تحریمهای ضد ایرانی پس از مذاکرات وین ...
یک دیپلمات ارشد چین حاضر در مذاکرات رفع تحریمها در وین گفت، ایالات متحده باید تمام تحریمهای غیرقانونی علیه ایران را رفع کند ....
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام وعرض ادب واحترام
بنده در تاپیک صدرا بارها عرض کرده بودم که نوافق قطعیست ولی زمان دقیقش را نمیشه پیشبینی کرد
واما با اکثر نظرات شما موافقم ولی با روند قیمتی ارز مخالفم چون هر عامل بنیادی تاثیراتشو میزاره و نوعی روند ایجاد میکنه
ارادت
درود بر طیب پیشکسوت ...
عرض کردم ۹۵ درصد کاربران ...
شما را با دو نظری که اخیرا مطرح نمودید کاملا شناختم و استفاده هم کردم و سپاسگزارم ....
نظر
-
در اصل توسط محمد. پست شده است View Postسلام
من که از عاقبتش ترسیدم و تا ریال آخر پول تو جیبی رو سکه خریدم
قیمت دلار که از توافق خبر نمیده
بالاخره شاخک های دلار بسیار تیز تر هست
درود ...
ایران هنوز دلاری دریافت نکرده که عرضه کنه ...
شاخک نفت تیزتر هست ....
از 75 رنج زدند تا 72
.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
ایران اگر حتی تا یکسال دیگر تحریم بماند ، قطعا اقتصادش فرو خواهد پاشید ...
آمریکا و اروپا و چین برای حفظ رشد اقتصادی شان ، محتاج انرژی و نفت ارزان تر ...
.........................................
بعد از توافق قطعی ایران با غرب چه می شود ؟
آقای رئیسی بلافاصله به عنوان قهرمان رفع تحریم در تلویزیون ظاهر می شود و می گوید : هم تحریم های ظالمانه را برداشتیم ، هم غرب را مجبور به پذیرش دوباره ی غنی سازی کردیم و مقاومت جواب داد و پیروز شدیم ....
.......................................
بایدن هم بلافاصله آن طرف ظاهر می شود و می گوید : ایران را از غنی سازی ۶۰ درصدی و ۲۰ درصدی عقب راندیم و ایران به مقدار محدود ۳ درصد غنی خواهد کرد تحت نظارت شدید آژانس و این پیروزی نتیجه ی دیپلماسی قوی ما بود ...
ایران نفت را راحت خواهد فروخت و دلارهای نفتی را دریافت خواهد کرد ( کور از خدا چه می خواهد ؟! یک جفت چشم بینا )
آمریکا هم انرژی اش را صرف چین و شرق آسیا خواهد کرد و قیمت نفت و بنزین برای مصرف کننده ی آمریکایی کاهش خواهد یافت ( افزایش محبوبیت بایدن )
.
نظر
-
قیمت اوره توسط کارگروه که ریاستش به عهده پردیس هست انجام میشه ولی نرخ فروش اوره صادراتی پترو شیراز در برج 8 نرخ ١۴٠,١٣٩,٨۶۵ ریال بوده و نرخ اوره پردیس ٨٧,٨٣٧,١۶٩ !! در حالیکه هر دو شرکت زیر مجموعه غدیر هستن.
هدف از تشکیل کارگروه اوره تعیین نرخ یکسان بوده تا از رقابت جلوگیری بشه ولی عملا چیزه دیگه ای روی کدال اومده .
سهامداران از طریق شکایت از ناشر در سایت سازمان بورس پیگیر موضوع باشید shekayat.seo.ir
-----------
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postملاحظه فرمودید بیش از ۹۵ درصد کاربران سایت ، به توافق بدبین بودند و هنوز هستند!
تنها کاربری که قطعیت ۱۰۰ درصدی توافق را اعلام کرد فکر کنم بنده بودم ...
در ذهن ندارم کاربری حتی احتمال توافق بالای ۴۰ درصد هم داده باشه ...
می گویند چون سفارتخانه آمریکا در طالقانی باز نشده توافق نداریم کلا ..
خیر ...
ایران نفت بفروشد و اسکناس های سبز را دریافت کند ، یعنی توافق ...
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postتأکید مقام چین بر رفع تمامی تحریمهای ضد ایرانی پس از مذاکرات وین ...
یک دیپلمات ارشد چین حاضر در مذاکرات رفع تحریمها در وین گفت، ایالات متحده باید تمام تحریمهای غیرقانونی علیه ایران را رفع کند ...
چی میگی خان؟؟؟؟؟
توافقه چی شد؟ کی؟ چطور؟ کجا؟:D
الان یک دیپلمات ارشد چین این حرفو گفته ....یعنی کار تمومه؟؟ :D
بسلامتی هنوز پاشون به اونجا نرسیده! ایران و آمریکا اینقدر سریعععع انقلابی....توافق کردند؟ اونم از راه دور...از پنجره هتل همدیگه برای هم دست تکون میدن لابد :D
عجب سرعتی!
پس این ابرپیشبینی! هم تکلیفش روشن شد!
آیا ایمان نمی آورید!
تو آخرش یک عده رو سکته میدی خان:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
چی میگی خان؟؟؟؟؟
توافقه چی شد؟ کی؟ چطور؟ کجا؟:D
الان یک دیپلمات ارشد چین این حرفو گفته ....یعنی کار تمومه؟؟ :D
بسلامتی هنوز پاشون به اونجا نرسیده! ایران و آمریکا اینقدر سریعععع انقلابی....توافق کردند؟ اونم از راه دور...از پنجره هتل همدیگه برای هم دست تکون میدن لابد :D
عجب سرعتی!
پس این ابرپیشبینی! هم تکلیفش روشن شد!
آیا ایمان نمی آورید!
تو آخرش یک عده رو سکته میدی خان:D
توافق زمان روحانی بسته شده بود ...
صرفا امضا باقی ماند که تاکتیکی بود نه تکنیکی.
نظر
-
بهرام خان عزیز
میگن خونه دختر عروسیه خونه پسر خبری نیست همینه
انشالله پیش بینی شما تحقق پیدا کنه چند ده میلیارد دلار بدن به ایران خرج لبنان و سوریه بکنه شاید یه چند میلیارد ریالی هم به مردم کشور رسید
واقعا دیگه نمیشه تحمل کرد وضعیت موجود رو
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postقرار بود برجامی که جان کری و ظریف تنظیم کردند را آتش بزنند ، ولى الان ٤٠ نفرى رفتن كه احياش كنن .....
وقتی ۴۰ نفر می فرستند هتل کوبورگ که شبی یک میلیارد تومان در این بی پولی خزانه هزینه دارد ، طبیعی است تا ۱۰۰ میلیارد دلار آزاد نکنند ، نباید به کشور برگردند......
نظر
-
اظهارات انریکه مورا در مورد مذاکرات برجام در وین ...
? مورا اعلام کرده مذاکرات احیای برجام در وین در دو روز آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
?به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ رویترز نوشت: انریکه مورا هماهنگ کننده سیاست خارجى اتحادیه اروپا در مورد مذاکرات امروز برجام در وین اتریش گفت: ما بطور کامل حساسیت های سیاسی دولت جدید ایران را به حساب خواهیم آورد؛ نمایندگی ایران در مذاکرات، همه کارهای انجام شده ( توافقات صورت گرفته ) در شش دور قبل مذاکرات را به رسمیت شمرده و پذیرفته اند که ما کار پیش روی خود را بر پایه آنها قرار دهیم.
مورا افزود: به وضوح یک احساس فوریت در احیای برجام وجود دارد. احیای فوریت در پایان دادن به رنج مردم ایران. احیای این فوریت در اینکه فعالیت هسته ای ایران تحت نظارت شفاف جامعه بین المللی قرار گیرد .....
نظر
نظر