تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
۸۰ درصد کارخانجات فولاد و پتروشیمی های کشور در مناطق ممنوعه و بحرانی ایجاد شدهاند
این در حالی است که در کشورهای جهان کارخانههای آببر در نواحی مرطوب و پر آب ساخته میشوند ...
یادمه تحلیل مزخرفی داشتند می گفتند مثلا لرستان و چهارمحال کشاورزی کنند چون آب دارند و صنعت و پتروشیمی را برای اشتغالزایی بدهیم اصفهان ...
هم شغل ها را دادند به اصفهان ، هم آب کشاورزان را پمپاژ کردند برای همان صنایع ...
نتیجه : اصفهان تشنه تر شد و کشاورزی چهارمحال و لرستان در بی آبی نابود شد ...
( اصفهان و چهارمحال و لرستان صرفا مثال هستند مشکل کل کشور شبیه همین مثال است )
.
نظر
-
ارزش بورس به مسکن به یکی از پایینترین مقادیر تاریخی خود رسیده است که این عدم تعادل به طور قطع تعدیل خواهد شد ...
از آنجاییکه قیمت ملک در ایران هیچگاه افت نمیکند باید شاهد افرایش نسبی ارزش بازار برای این تعدیل باشیم، اگر مجدد انواع ریسکها و نااطمینانیها از بالا به بازار تحمیل نشود ...
.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postارزش بورس به مسکن به یکی از پایینترین مقادیر تاریخی خود رسیده است که این عدم تعادل به طور قطع تعدیل خواهد شد ...
از آنجاییکه قیمت ملک در ایران هیچگاه افت نمیکند باید شاهد افرایش نسبی ارزش بازار برای این تعدیل باشیم، اگر مجدد انواع ریسکها و نااطمینانیها از بالا به بازار تحمیل نشود ...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشما فک میکنی با سمند ۲۷۰میلیونی میتونه اینقدر بفروشه ؟ ( تعدادی)
یا خودرو رو دستش باد میکنه؟
شما فک میکنی وقتی دلار برسه به ۳۵ ...بهای تمام شده خودرو ثابت میمونه؟
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکسی اگه سهم خودرویی میخواد....بره رمپنا بخره...
++
بهرام خان
تو که در تکنو کرات وسیارات هم رفتی....:D
اینجا خودرو ۱۶۰ تومان حراج شده بود ...
حالا میثم و رفقایش باید دست به دعا باشند ...
البته میثم خوب میدونه عدم توافق و دلار گران زندگی همه ی ایرانی ها را متلاشی خواهد کرد ...
در حالی که رفقای میثم متوجه نیستند ...
علی رضا حسنی داشتیم سکه خریده بود ۱۶ میلیون ، کامل رفته بود در ستاد انتخابات ترامپ !
بشر همینه ، گاهی اوقات برای منافع شخصی حاضره از روی جنازه هم میهنان خودش عبور کنه ...
صفحه ی قیمت دلار را بخوانید ، کاملا مشخصه عده ای دست به دعا شده اند برای شکست مذاکرات ...
آقای سهامدار سهام دلاری، توافق بشه به نفع همه هست حتی خودت ...
توافق موانع صادرات را برطرف میکنه و هزینه دور زدن تحریم را حذف میکنه ( امتیاز برای دلاری ها )
این پست را به درخواست خود میثم بازنشر کردم ....
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
بشر همینه ، گاهی اوقات برای منافع شخصی حاضره از روی جنازه هم میهنان خودش عبور کنه ...
صفحه ی قیمت دلار را بخوانید ، کاملا مشخصه عده ای دست به دعا شده اند برای شکست مذاکرات ...
...
افزایش ۵۵ درصدی اجارهبها در تهران رکورد شکست ...
براساس جدیدترین گزارش مرکز آمار ایران که روز گذشته منتشر شد، نرخ رشد اجارهبها در شهر تهران در آبانماه امسال نسبت به آبان سال ۱۳۹۹ رشد ۵۱.۶ درصدی را ثبت کرده است. بررسیها نشان میدهد این رقم بالاترین نرخ رشد اجارهبهای مسکن در شهر تهران از فروردین سال ۱۳۹۳ است.
طبق گزارش مرکز آمار ایران در کل مناطق شهری میزان افزایش اجارهبها در آبان امسال نسبت به آبان سال گذشته ۵۴.۹ درصد است ....
نظر
-
خاطره زیاده دوست عزیز..اواخر سال ۹۲ هم گروه خودرویی روی کاغذ بسیار جذاب بود...همه در نمایشگاه بورس که اوایل سال ۹۳ فک کنم بود میگفتن ایران خودرو یه میلیون ماشین تولید میکنه و پرواز میکنه البته قیمت سهم هم از ۲۰۰ تا ۵۰۰ فک کنم رفت...ولی بعدش ۶ سال دهن اونی رو ۵۰۰ خریدو اسفالت کرد...
بتده گفتم الان در سال ۹۰-۹۲ هستیم...و شرایط بورس همونه وتاریخ در حال تکرار(-: منتها با یک صفر بیشتر..
الان هم روی کاغذ شرایط ایران خودرو جذابه....ولی مراقب باشید تاریخ تکرار میشه...ما همون سالم گفتیم....روی کاغذ رو ولش...حالا پست هام فک کنم باشه:D ولی حوصله ندارم پست سال ۹۳-۹۲ رو بگردم و بیارم بالا
تمام بازار وواهالی بازار میگفتن خودرو... خودرویی...روی کاغذ و کاغذ تحلیلی هم همه چی اوکی بود ولی در عمل اتفاقات دیگری رخ داد:D
+++
بنده خودم الان ایران خودرو و خگستر هم دارم...چرا؟
چون دقیقا همون شرایط وهمون جذابیت هست!!
قبلا ساز مخالف میزدم و از رشد مقطعی اون گروه جا موندم!!
ولی امسال نه/:.nono.:/ چرا ما موج سواری نکنیم:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/29, 17:15.///
نظر
-
من الان بهتر از تو میتونم ایران خوردو روکاغذ تحلیل کنم و یک سود ۱۰۰ تومانی هم تهش دربیارم(-:
فرض دیگه کاری نداره
++
ایران خودرو اگه ۸۰۰ هزار تا خودروی ۲۵۰ میلیونی تولید کنه ۲۰۰ هزار میلیارد تومن فروش خواهد داشت در سال:)
اگر حاشیه سود ناخالص ۱۰ درصدی براش بزارن ممکنه ناخالص ۱۰۰ تومن سود بسازه چون ۲۰ هزار میلیاردش میشه سود ناخالص:)
ولی خوب من میدونم داستان سال ۹۲-۹۳ در حال تکراره///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخاطره زیاده دوست عزیز..اواخر سال ۹۲ هم گروه خودرویی روی کاغذ بسیار جذاب بود...همه در نمایشگاه بورس که اوایل سال ۹۳ فک کنم بود میگفتن ایران خودرو یه میلیون ماشین تولید میکنه و پرواز میکنه البته قیمت سهم هم از ۲۰۰ تا ۵۰۰ فک کنم رفت...ولی بعدش ۶ سال دهن اونی رو ۵۰۰ خریدو اسفالت کرد...
بتده گفتم الان در سال ۹۰-۹۲ هستیم...و شرایط بورس همونه وتاریخ در حال تکرار(-: منتها با یک صفر بیشتر..
الان هم روی کاغذ شرایط ایران خودرو جذابه....ولی مراقب باشید تاریخ تکرار میشه...ما همون سالم گفتیم....روی کاغذ رو ولش...حالا پست هام فک کنم باشه:D ولی حوصله ندارم پست سال ۹۳-۹۲ رو بگردم و بیارم بالا
تمام بازار وواهالی بازار میگفتن خودرو... خودرویی...روی کاغذ و کاغذ تحلیلی هم همه چی اوکی بود ولی در عمل اتفاقات دیگری رخ داد:D
+++
بنده خودم الان ایران خودرو و خگستر هم دارم...چرا؟
چون دقیقا همون شرایط وهمون جذابیت هست!!
قبلا ساز مخالف میزدم و از رشد مقطعی اون گروه جا موندم!!
ولی امسال نه/:.nono.:/ چرا ما موج سواری نکنیم:D.
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postسال ۹۲ شبندر ۱۸۰۰ تومانی کجا رفت ؟
شبندر هم حباب گرفته بود بالای ۸۰۰..
..بعدش نفت از ۱۰۰ دلار تا ۳۰-۴۰ دلار ریخت و سهم با اون نفت ۴۰۰-۵۰۰ میارزید
که بنده تاپیک بازار حبابی رو ایجاد کردم در این فروم در همون اواخر سال ۹۲ !! وجالبه در اون صفحات اول خیلیا اومدن به بنده پریدن:)
بریدبخونید اولین پست های اون تاپیک رو///
نظر
-
نوری ۱۲۰۰۰ تومان و خودرو ۲۰۰ تومان ؟!!
یه جای کار می لنگه ....
نظر
-
سال ۹۱-۹۲ در مجلس حرکاتی زدن (-: که شبندر سود سازیش بالا رفت .
چرا؟؟
چون خود اقایون سوار بودن.....
اصلا قانونی ک احتمالش ۱۰ درصدم نبود تصویب کردن ک پالایشگاه هایی که صادرات داشتن مثل شبندر و شاوان رو عجیب سود ساز میکرد!!
یعنی ما کفمون بریده بود چطور این قانون اصلا در مجلس رفت وتصویب شد...
++++
الان همین کارو میتونن با گروه خودرویی کنن به شرطی اقایون سوار بشن قشنگ!!!
+++
معلوم نبود به نمایندگان مجلس در اون سال چه شیتیلی داده بودن:Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/29, 17:58.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن الان بهتر از تو میتونم ایران خوردو روکاغذ تحلیل کنم و یک سود ۱۰۰ تومانی هم تهش دربیارم(-:
فرض دیگه کاری نداره
++
ایران خودرو اگه ۸۰۰ هزار تا خودروی ۲۵۰ میلیونی تولید کنه ۲۰۰ هزار میلیارد تومن فروش خواهد داشت در سال:)
اگر حاشیه سود ناخالص ۱۰ درصدی براش بزارن ممکنه ناخالص ۱۰۰ تومن سود بسازه چون ۲۰ هزار میلیاردش میشه سود ناخالص:)
ولی خوب من میدونم داستان سال ۹۲-۹۳ در حال تکراره
بازی بزرگ تر از eps هست ...
خیلی بزرگ تر ...
البته خودرو را باید با متر کردن زمین هایش سنجید ...
بیشتر متر به درد میخوره تا کدال ...
با دلار 12 تومان تجدید زد ...
.
نظر
-
محاصره ایرانخودرو توسط بحرانهای داخلی و خارجی ..
تعطیلی ایران خودرو تبریز از شب گذشته و به دنبال اعتراض کارگران از جمله بحران های داخلی این شرکت محسوب می شود که روی قیمت محصولات این شرکت اثرگذاشته است..
نظر
نظر