تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    آهنگ معروفی که شنیده ایم؛ اما شاید نشناسیم ...

پالیوشکا پولیه نام یک ترانه روسی است. این ترانه در زمان جنگ داخلی روسیه، توسط «لیف کنیپر» بر روی شعری از «ویکتور گوسیف» در سال ۱۹۳۳ ساخته شده و توسط سربازان و گروه موسیقی ارتش سرخ خوانده می‌شده‌است.

اجراهای مختلفی از این ترانه و آهنگ آن ساخته و اجرا شده است. نسخه سمفونیک آن را «لیف کنیپر» در سمفونی شماره ۴ خود بنام «شعری برای سرباز کمسومول» در سال ۱۹۳۴ نوشت.

اجرای این آهنگ توسط آندره ریو است. شهرت آندره ریو بخاطر رهبر ی گروه ارکستر یوهان اشتراوس است.

چند ده اجرا برای این آهنگ وجود دارد که با جست و جوی دو عبارت "Полюшко Поле" یا "Poljuško-Pole" میتوانید از آنها بهره ببرید ...
    در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
    اجازه بده پاورقی هم من اضافه کنم.
    درایران این قطعه را به نام ((قایقرانان رود ولگا)) می شناسند.
    رود ولگا برای ایران به اندازه روسیه حیاتی است!
    رود ولگا طولانی ترین و پرآب ترین رود روسیه که از جنگل های سیبری درشمالغرب روسیه سرچشمه می گیرد ودر ادامه رودهای زیادی همانند رود مسکو به ولگا ملحق می شوند ونهایتا به دریای خزر می ریزد.
    بیش از 70% آب دریای خزر را رود ولگا تامین می کند اگر ولگا نباشد دریای خزر هم همانند دریاچه ارومیه در معرض نابودی قرار می گیرد.
    همه سرسبزی و پرآبی استان‌های شمالی کشور را مدیون رود ولگا هستیم!
    سهم رودهای ایران (ازسفید رود تا گرگان رود) در تامین آب دریای خزر کمتر از10% می باشد!.
    درطول مسیر طولانی رودولگا قایقرانان به امر جابجایی کالا و مسافر و ماهیگیری مشغول هستن. ودرهنگام کار یک سرودی را زمزمه می کنند واین آهنگ براساس همان سرود محلی قایقرانها ساخته شده است.
    شکوه وبزرگی و پر خیر وبرکت بودن رود ولگا را ما ایرانی ها بخصوص شمالی ها با این آهنگ احساس می کنیم!

دفتر دار درود ...

پاورقی پربارتر از متن بود ...

کارت درست ...
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

۸۰ درصد کارخانجات فولاد و پتروشیمی‌‌ های کشور در مناطق ممنوعه و بحرانی ایجاد شده‌اند

این در حالی است که در کشورهای جهان کارخانه‌های آب‌بر در نواحی مرطوب و پر آب ساخته می‌شوند ...

یادمه تحلیل مزخرفی داشتند می گفتند مثلا لرستان و چهارمحال کشاورزی کنند چون آب دارند و صنعت و پتروشیمی را برای اشتغالزایی بدهیم اصفهان ...

هم شغل ها را دادند به اصفهان ، هم آب کشاورزان را پمپاژ کردند برای همان صنایع ...

نتیجه : اصفهان تشنه تر شد و کشاورزی چهارمحال و لرستان در بی آبی نابود شد ...

( اصفهان و چهارمحال و لرستان صرفا مثال هستند مشکل کل کشور شبیه همین مثال است )

.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

ارزش ⁧ بورس ⁩ به مسکن به یکی از پایینترین مقادیر تاریخی خود رسیده است که این عدم تعادل به طور قطع تعدیل خواهد شد ...

‏از آنجاییکه قیمت ملک در ایران هیچگاه افت نمی‌کند باید شاهد افرایش نسبی ارزش بازار برای این تعدیل باشیم، اگر مجدد انواع ریسکها و نااطمینانی‌ها از بالا به بازار تحمیل نشود ...

.

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1468

ارزش ⁧ بورس ⁩ به مسکن به یکی از پایینترین مقادیر تاریخی خود رسیده است که این عدم تعادل به طور قطع تعدیل خواهد شد ...

‏از آنجاییکه قیمت ملک در ایران هیچگاه افت نمی‌کند باید شاهد افرایش نسبی ارزش بازار برای این تعدیل باشیم، اگر مجدد انواع ریسکها و نااطمینانی‌ها از بالا به بازار تحمیل نشود ...

البته طی مدت 3ساله اینده

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3750

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            شما فک میکنی با سمند ۲۷۰میلیونی میتونه اینقدر بفروشه ؟ ( تعدادی)

یا خودرو رو دستش باد میکنه؟

شما فک میکنی وقتی دلار برسه به ۳۵ ...بهای تمام شده خودرو ثابت میمونه؟
            ...بخش بزرگی از تقاضای خودرو داخلی ...مصرفی نیست و سفته بازانه هست ...ببینید چند درصد کسانی که اقدام به ثبت نام می کنند خودروی تحویلی را سوار میشوند ؟؟؟اگر قرار باشد قیمت کارخانه و بازار یکی شود ..و عرضه به روز شود وضعیت مشابه سال ۹۵ پیش خواهد امد که شرکت ها مجبور به عرضه اقساطی و تسهیلاتی شدند .....اگرویران خودرو بخواهد ...به قیمت واقعی و تمام شده و حاشیه بازار خودرو را عرضه کند ..و شرایط بازار ارز و تقاضا و تورم هم عادی باشد ...به جای اینکه از یک سال قبل پول خودرو را پیش فروش کرده و پنجاه درصد قیمتش را دریافت کند .ناچار خواهد شد ..نصف قیمت خودرو را زمان تحویل و مابقی را به اقساط و بعد از چند ماه یا یک سال دریافت کند .....مصرف کننده برای تفاوت قیمت کارخانه و بازار هست که حاضر هست ...ثبت نام کند ...وگرنه اگر قیمت بازار و کارخانه یکی باشد چه مجبور هست الان پول بدهد و یک سال بعد خودرو را تحویل بگیرد ؟؟؟پولش را سپرده می کند وهروقت دلش خواست خودرو می خرد..یا اصلا نمیخرد ...

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

کسی اگه سهم خودرویی میخواد....بره رمپنا بخره...

++
              بهرام خان

تو که در تکنو کرات وسیارات هم رفتی....:D

اینجا خودرو ۱۶۰ تومان حراج شده بود ...

حالا میثم و رفقایش باید دست به دعا باشند ...

البته میثم خوب میدونه عدم توافق و دلار گران زندگی همه ی ایرانی ها را متلاشی خواهد کرد ...

در حالی که رفقای میثم متوجه نیستند ...

علی رضا حسنی داشتیم سکه خریده بود ۱۶ میلیون ، کامل رفته بود در ستاد انتخابات ترامپ !

بشر همینه ، گاهی اوقات برای منافع شخصی حاضره از روی جنازه هم میهنان خودش عبور کنه ...

صفحه ی قیمت دلار را بخوانید ، کاملا مشخصه عده ای دست به دعا شده اند برای شکست مذاکرات ...

آقای سهامدار سهام دلاری، توافق بشه به نفع همه هست حتی خودت ...

توافق موانع صادرات را برطرف میکنه و هزینه دور زدن تحریم را حذف میکنه ( امتیاز برای دلاری ها )

این پست را به درخواست خود میثم بازنشر کردم ...
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

بشر همینه ، گاهی اوقات برای منافع شخصی حاضره از روی جنازه هم میهنان خودش عبور کنه ...

صفحه ی قیمت دلار را بخوانید ، کاملا مشخصه عده ای دست به دعا شده اند برای شکست مذاکرات ...

...

افزایش ۵۵ درصدی اجاره‌بها در تهران رکورد شکست ...

براساس جدیدترین گزارش مرکز آمار ایران که روز گذشته منتشر شد، نرخ رشد اجاره‌بها در شهر تهران در آبان‌ماه امسال نسبت به آبان سال ۱۳۹۹ رشد ۵۱.۶ درصدی را ثبت کرده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد این رقم بالاترین نرخ رشد اجاره‌بهای مسکن در شهر تهران از فروردین سال ۱۳۹۳ است.
                طبق گزارش مرکز آمار ایران در کل مناطق شهری میزان افزایش اجاره‌بها در آبان امسال نسبت به آبان سال گذشته ۵۴.۹ درصد است ...
                .

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

خاطره زیاده دوست عزیز..اواخر سال ۹۲ هم گروه خودرویی روی کاغذ بسیار جذاب بود...همه در نمایشگاه بورس که اوایل سال ۹۳ فک کنم بود میگفتن ایران خودرو یه میلیون ماشین تولید میکنه و پرواز میکنه البته قیمت سهم هم از ۲۰۰ تا ۵۰۰ فک کنم رفت...ولی بعدش ۶ سال دهن اونی رو ۵۰۰ خریدو اسفالت کرد...

بتده گفتم الان در سال ۹۰-۹۲ هستیم...و شرایط بورس همونه وتاریخ در حال تکرار(-: منتها با یک صفر بیشتر..

الان هم روی کاغذ شرایط ایران خودرو جذابه....ولی مراقب باشید تاریخ تکرار میشه...ما همون سالم گفتیم....روی کاغذ رو ولش...حالا پست هام فک کنم باشه:D ولی حوصله ندارم پست سال ۹۳-۹۲ رو بگردم و بیارم بالا

تمام بازار وواهالی بازار میگفتن خودرو... خودرویی...روی کاغذ و کاغذ تحلیلی هم همه چی اوکی بود ولی در عمل اتفاقات دیگری رخ داد:D

+++

بنده خودم الان ایران خودرو و خگستر هم دارم...چرا؟

چون دقیقا همون شرایط وهمون جذابیت هست!!

قبلا ساز مخالف میزدم و از رشد مقطعی اون گروه جا موندم!!

ولی امسال نه/:.nono.:/ چرا ما موج سواری نکنیم:D
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/29, 17:15.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

من الان بهتر از تو میتونم ایران خوردو روکاغذ تحلیل کنم و یک سود ۱۰۰ تومانی هم تهش دربیارم(-:
                    فرض دیگه کاری نداره

++

ایران خودرو اگه ۸۰۰ هزار تا خودروی ۲۵۰ میلیونی تولید کنه ۲۰۰ هزار میلیارد تومن فروش خواهد داشت در سال:)

اگر حاشیه سود ناخالص ۱۰ درصدی براش بزارن ممکنه ناخالص ۱۰۰ تومن سود بسازه چون ۲۰ هزار میلیاردش میشه سود ناخالص:)

ولی خوب من میدونم داستان سال ۹۲-۹۳ در حال تکراره
                    ///

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

خاطره زیاده دوست عزیز..اواخر سال ۹۲ هم گروه خودرویی روی کاغذ بسیار جذاب بود...همه در نمایشگاه بورس که اوایل سال ۹۳ فک کنم بود میگفتن ایران خودرو یه میلیون ماشین تولید میکنه و پرواز میکنه البته قیمت سهم هم از ۲۰۰ تا ۵۰۰ فک کنم رفت...ولی بعدش ۶ سال دهن اونی رو ۵۰۰ خریدو اسفالت کرد...

بتده گفتم الان در سال ۹۰-۹۲ هستیم...و شرایط بورس همونه وتاریخ در حال تکرار(-: منتها با یک صفر بیشتر..

الان هم روی کاغذ شرایط ایران خودرو جذابه....ولی مراقب باشید تاریخ تکرار میشه...ما همون سالم گفتیم....روی کاغذ رو ولش...حالا پست هام فک کنم باشه:D ولی حوصله ندارم پست سال ۹۳-۹۲ رو بگردم و بیارم بالا

تمام بازار وواهالی بازار میگفتن خودرو... خودرویی...روی کاغذ و کاغذ تحلیلی هم همه چی اوکی بود ولی در عمل اتفاقات دیگری رخ داد:D

+++

بنده خودم الان ایران خودرو و خگستر هم دارم...چرا؟

چون دقیقا همون شرایط وهمون جذابیت هست!!

قبلا ساز مخالف میزدم و از رشد مقطعی اون گروه جا موندم!!

ولی امسال نه/:.nono.:/ چرا ما موج سواری نکنیم:D
                      سال ۹۲ شبندر ۱۸۰۰ تومانی کجا رفت ؟
                      .

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

سال ۹۲ شبندر ۱۸۰۰ تومانی کجا رفت ؟

شبندر هم حباب گرفته بود بالای ۸۰۰..
                        ..بعدش نفت از ۱۰۰ دلار تا ۳۰-۴۰ دلار ریخت و سهم با اون نفت ۴۰۰-۵۰۰ میارزید
                        که بنده تاپیک بازار حبابی رو ایجاد کردم در این فروم در همون اواخر سال ۹۲ !! وجالبه در اون صفحات اول خیلیا اومدن به بنده پریدن:)

بریدبخونید اولین پست های اون تاپیک رو
                        ///

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

نوری ۱۲۰۰۰ تومان و خودرو ۲۰۰ تومان ؟!!

یه جای کار می لنگه ...
                          .

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20667

سال ۹۱-۹۲ در مجلس حرکاتی زدن (-: که شبندر سود سازیش بالا رفت .

چرا؟؟

چون خود اقایون سوار بودن.....

اصلا قانونی ک احتمالش ۱۰ درصدم نبود تصویب کردن ک پالایشگاه هایی که صادرات داشتن مثل شبندر و شاوان رو عجیب سود ساز میکرد!!
                            یعنی ما کفمون بریده بود چطور این قانون اصلا در مجلس رفت وتصویب شد...

++++
                            الان همین کارو میتونن با گروه خودرویی کنن به شرطی اقایون سوار بشن قشنگ!!!

+++

معلوم نبود به نمایندگان مجلس در اون سال چه شیتیلی داده بودن:D
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2021/11/29, 17:58.
                            ///

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

من الان بهتر از تو میتونم ایران خوردو روکاغذ تحلیل کنم و یک سود ۱۰۰ تومانی هم تهش دربیارم(-:
                              فرض دیگه کاری نداره

++

ایران خودرو اگه ۸۰۰ هزار تا خودروی ۲۵۰ میلیونی تولید کنه ۲۰۰ هزار میلیارد تومن فروش خواهد داشت در سال:)

اگر حاشیه سود ناخالص ۱۰ درصدی براش بزارن ممکنه ناخالص ۱۰۰ تومن سود بسازه چون ۲۰ هزار میلیاردش میشه سود ناخالص:)

ولی خوب من میدونم داستان سال ۹۲-۹۳ در حال تکراره

بازی بزرگ تر از eps هست ...

خیلی بزرگ تر ...

البته خودرو را باید با متر کردن زمین هایش سنجید ...

بیشتر متر به درد میخوره تا کدال ...

با دلار 12 تومان تجدید زد ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

محاصره ایران‌خودرو توسط بحران‌های داخلی و خارجی ..

تعطیلی ایران خودرو تبریز از شب گذشته و به دنبال اعتراض کارگران از جمله بحران های داخلی این شرکت محسوب می شود که روی قیمت محصولات این شرکت اثرگذاشته است.
                                .

نظر

در حال کار...
                                X