تکنیکال ( بهرام و رفقا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • محمد.
    عضو فعال
    • آذر ۱۳۹۹
    • ۸۱۰

پاسخ : هدف شاخص : ۲,۱۰۰,۰۰۰ واحد

سلام
    بهرام خان همینجا بابت سیگنال صدرا ازتون تشکر میکنم
    آخرین پست تحلیلی شما رو که درباره صدرا دیدم بدون تردید اضافه کردم

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • مهر ۱۳۹۹
      • ۹۵۳۰

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است مشاهده پست
      با این شاخصی که می بینیم مجددا شبیه قدیم ها در تالار بورس می توان گفت :

" هرکس سیمان ندارد , ایمان ندارد "

" هرکس سهم ندارد , ایمان ندارد "

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • مهر ۱۳۹۹
        • ۹۵۳۰

" هرکس سهم ندارد , ایمان ندارد "

البته بازار مهندسی شده ی روزهای قبل , باعث شد بعضی سهامداران ایمان هایشان را از دست بدهند ....

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۲
          • ۲۴۹۲

بهرام خان، بنواز که پا قدم علی صالحی خوب بود

حاج محسن هم مشاوران تکنیکال خوبی انتخاب کرده... برعکس واعظی ...
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (۱۴۰۰/۷/۱۹)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • مهر ۱۳۹۹
            • ۹۵۳۰

در اصل توسط ali salehi پست شده است مشاهده پست

بهرام پستامو بیار بالا رجز بخون

دیدی زمستون رفت و روسیاهی به زغال موند

میدونم هیچکی به هشدارهام توجه نکرد اما من وجدانم راحته که دونسته هامو با شما به اشتراک گذاشتم

درود بر علی صالحی ...

پاقدم شما همیشه برای بازار خیر و برکت داشته است ...

هروقت آفتابی شدید بازار
            ۳۰ درصدی بالا رفته ...

امیدوارم این دفعه
            ۴۰ درصدی بالا برویم ...

و امیدوارم
            شما هم همراهی کنید تا با هم بالا برویم ...
            در اصل توسط "Midas" پست شده است مشاهده پست

آقا میداس ...

وقتی می گفتم اندیک
            اتور علی صالحی , بعضی دوستان خرده می گرفتند که آقا بی خیال کاربران سایت شو ...

جدی می گفتم , باور نمی کردند ...!!

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۹۹
              • ۹۵۳۰

در اصل توسط "Midas" پست شده است مشاهده پست

آقا محسن کارش درسته ...

کف ها را خوب تشخیص میده ...

نظر

• محمدرض
                عضو فعال
                • اردیبهشت ۱۳۹۸
                • ۴۲۶

سلام بهرام خان بازار رشد شاخص امروز واسه بازار سمه تويك هفته شاخص رابه ۱۷۰۰ مي رسانن در حاليكه كه پورتفوها ۷۰ الي ۸۰ درصد درضررن حالا ۱۷۰۰ رضايي شد مقاومت بتني عين مقاومت واعظي.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • مهر ۱۳۹۹
                  • ۹۵۳۰

هم وزن روی حمایت ...

اگر اینجور ببینیم : شاخص کل هم کفِ کف هست ...

هر کسی در کفِ کف تکنیکالی آمد و سهامدار زیان دیده را ترساند , مدیون است ...

حق الناس است ...

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۹۹
                    • ۴۲۶۷

هر کسی در کفِ کف تکنیکالی آمد و سهامدار زیان دیده را ترساند , مدیون است ...

حق الناس است ...

مدیون کسانی هستند که در سقف سال قبل انداختند به خیگ ملت و البته همانطور که گفتم این افراد از شانتاژی هاش و مهنازهاش تا دزد هاش و جیب برهای جیب مردم از دولتی هاش تا شخصی هاش روزی همگی محاکمه خواهند شد

این سایت های این مدلی را بکش بیرون ازش . مگر چند نفر بیننده داره یا چند نفر قرار است از رو دست دیگران عملی انجام دهند ؟
                    علی صالحی یا کسی دیگر هم نگفت اینجاها بفروشید . داشت واقعیات را میگفت

نه شما و نه من و نه صالحی و امثالهم ذره ای تاثیر گذار بر احد الناسی نیستیم . نعل وارونه میزنید . بگرد دنبال تاثیر گذارهای سال قبل
                    صالحی و من و این و اون و حتی شما همگی گفتند و گفتیم ابعاد حباب بزرگ بود که حرفی ۱۰۰% درست بود بدون ذره ای خطا

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • آبان ۱۳۹۹
                      • ۴۲۶۷

بهرام خان درسته من و دیگران به شما خیلی گیر دادیم که پارسال چی گفتی و فلان و بهمان ولی این به دلیل تاثیر گذاری شما نیست . در مورد گپ های دور همی سایت قبلی گیر دادیم که چرا اینطور و اونطور ولی شما جوری دیگر فکر میکنید

شما فکر میکنید خود جناب عالی شخصی تاثیر گذار هستید ؟ هرگززززززززززززز اینطور نیست . خود جناب عالی ذره ای رو این بازار و سهامداران تاثیر گذار نیستید حتی در همین سایت
                      نظر سنجی بگذاری در همین سایت با این اعضای محدود تا ببینیم چند نفر از شما تاثیر گرفتند مشخص میشه

این بازار سرمایه با چند میلیون سهامدار است و داستانی و کلافی هزار تو دارد . این سناریوهای بچه گانه را بگذاریم کنار که علی صالحی چی گفت و من چی میگم و شما چی میگی اونم در چنین سایت هائی که داریم دور همی فقط با هم اختلاط میکنیم در حد چند ده نفر فعال و چند صد نفر بازدید کننده
                      مثل اینه که کسی بره در یک بیمارستان و با دیدن ۴ تا پزشک بخواد در مورد ۳۰۰ هزار پزشک کل کشور قضاوت کند . ۵۰۰ تا کاربر فعال و غیر فعال این سایت چیکار به چند میلیون سهامدار داره با هزار داستان و کلاف سر به تو

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • آبان ۱۳۹۹
                        • ۴۲۶۷

خود جناب عالی ۳ روز پیش در جو بازار ، قبل از اینکه ۱۰ فرمان بیاد بیرون داشتی از بی انگیزگی برای بورس و تبلیغ مخفی برای اوراق و اخزا میکردی . حالا گیر میدی به دیگران
                        کامنت های اوراق و اخزاتون در دسترس است بدون نیاز به تصویر برداری و استفاده از ارشیو که منم تردید کردم رفتی تو اوراق و در جواب سوال منم مبهم جواب دادید و در مورد بورس کاملا نا امید شده بودید

دیگران حداقل یک استراتژی مشخصی دارند ولی شما با جو بازار و رنگ شاخص و اخبار و دیگر مسائل تاثیر گذار ، هر دم به رنگی متفاوت و متضاد در نظرات در میائید . غیر از اینه ؟
                        هنوزم مشخص نیست در بورس راه به کجا قرار است ببریم

هنوزم مشخص نیست این خریدهای محدود و کم حجم بخصوص در سهام کوچک ایا به سود خریدار است یا دوباره قرار است سهامدار و خریدار مستاصل را در اعماق زیان و بدبختی دفنش کنه
                        آخرین ویرایش توسط b۴city؛ ۱۴۰۰/۱۰/۰۱، ۱۱:۴۲.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • مهر ۱۳۹۹
                          • ۹۵۳۰

در اصل توسط b۴city پست شده است مشاهده پست
                          مدیون کسانی هستند که در سقف سال قبل انداختند به خیگ ملت و البته همانطور که گفتم این افراد از شانتاژی هاش و مهنازهاش تا دزد هاش و جیب برهای جیب مردم از دولتی هاش تا شخصی هاش روزی همگی محاکمه خواهند شد

این سایت های این مدلی را بکش بیرون ازش . مگر چند نفر بیننده داره یا چند نفر قرار است از رو دست دیگران عملی انجام دهند ؟
                          علی صالحی یا کسی دیگر هم نگفت اینجاها بفروشید . داشت واقعیات را میگفت

نه شما و نه من و نه صالحی و امثالهم ذره ای تاثیر گذار بر احد الناسی نیستیم . نعل وارونه میزنید . بگرد دنبال تاثیر گذارهای سال قبل
                          صالحی و من و این و اون و حتی شما همگی گفتند و گفتیم ابعاد حباب بزرگ بود که حرفی ۱۰۰% درست بود بدون ذره ای خطا

آنها که بالای ۱/۷۰۰ گفتند بخرید ، نه تنها مدیون هستند بلکه جنایت کردند ...

سخن بنده را متوجه نشدید ...

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • مهر ۱۳۹۹
                            • ۹۵۳۰

بهرام خان درسته من و دیگران به شما خیلی گیر دادیم که پارسال چی گفتی و فلان و بهمان ولی این به دلیل تاثیر گذاری شما نیست . در مورد گپ های دور همی سایت قبلی گیر دادیم که چرا اینطور و اونطور ولی شما جوری دیگر فکر میکنید

شما فکر میکنید خود جناب عالی شخصی تاثیر گذار هستید ؟ هرگززززززززززززز اینطور نیست . خود جناب عالی ذره ای رو این بازار و سهامداران تاثیر گذار نیستید حتی در همین سایت
                            نظر سنجی بگذاری در همین سایت با این اعضای محدود تا ببینیم چند نفر از شما تاثیر گرفتند مشخص میشه

این بازار سرمایه با چند میلیون سهامدار است و داستانی و کلافی هزار تو دارد . این سناریوهای بچه گانه را بگذاریم کنار که علی صالحی چی گفت و من چی میگم و شما چی میگی اونم در چنین سایت هائی که داریم دور همی فقط با هم اختلاط میکنیم در حد چند ده نفر فعال و چند صد نفر بازدید کننده
                            مثل اینه که کسی بره در یک بیمارستان و با دیدن ۴ تا پزشک بخواد در مورد ۳۰۰ هزار پزشک کل کشور قضاوت کند . ۵۰۰ تا کاربر فعال و غیر فعال این سایت چیکار به چند میلیون سهامدار داره با هزار داستان و کلاف سر به تو

هیچوقت ادعای تاثیرگذاری نداشتم و ندارم ...

بارها تاکید داشتم ، end هنر ما در این سایت ها تشخیص روند است ...

صرفا تشخیص روند ، و دیگر هیچ ....

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • مهر ۱۳۹۹
                              • ۹۵۳۰

خود جناب عالی ۳ روز پیش در جو بازار ، قبل از اینکه ۱۰ فرمان بیاد بیرون داشتی از بی انگیزگی برای بورس و تبلیغ مخفی برای اوراق و اخزا میکردی . حالا گیر میدی به دیگران
                              کامنت های اوراق و اخزاتون در دسترس است بدون نیاز به تصویر برداری و استفاده از ارشیو که منم تردید کردم رفتی تو اوراق و در جواب سوال منم مبهم جواب دادید و در مورد بورس کاملا نا امید شده بودید

دیگران حداقل یک استراتژی مشخصی دارند ولی شما با جو بازار و رنگ شاخص و اخبار و دیگر مسائل تاثیر گذار ، هر دم به رنگی متفاوت و متضاد در نظرات در میائید . غیر از اینه ؟
                              هنوزم مشخص نیست در بورس راه به کجا قرار است ببریم

هنوزم مشخص نیست این خریدهای محدود و کم حجم بخصوص در سهام کوچک ایا به سود خریدار است یا دوباره قرار است سهامدار و خریدار مستاصل را در اعماق زیان و بدبختی دفنش کنه

عرض کردم نرخ بازدهی اوراق نقش ترمز برای رشد بورس دارد و هنوز همین گونه است ...

اینجا هم اشتباه متوجه شدی که تبلیغ اوراق کردم ، خیر ...

باور بفرمایید تا به حال یک برگه اوراق نه خریده ام و نه فروخته ام ...

اصولا کالایی که ۳۰ یا ۲۰ درصد بالا و پایین نکند برای بنده جذابیت ندارد ...

اوراق و اخزا کار من نیست....

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • آبان ۱۳۹۹
                                • ۴۲۶۷

هیچوقت ادعای تاثیرگذاری نداشتم و ندارم ...

بارها تاکید داشتم ، end هنر ما در این سایت ها تشخیص روند است ...

صرفا تشخیص روند ، و دیگر هیچ ....
                                ادعای تاثیر گذاری شما به حدی بود که حتی کانال ها و روزنامه ها هم مدعی بودید از رو دستتون کپی کاری میکنند
                                در همین سایت شما خود را کاربری تافته جدا بافته از دیگران میدانید کاملا مشخص است

نظر

در حال کار...