پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
درود ...
فرض کنیم سال 2004 بنده این سهم را معرفی کرده باشم و بعدا فراموش کنم که از این سهم سخنی گفته ام ( نمودار زیر )
دلار 18 سال پیش چند بود ؟!
الان در سال 2022 با دلار 32 هزار تومانی قیمت سهم فقط 2 برابر شده !! ( آفتابه پلاستیکی هم می خریدیم حداقل 100 برابر شده بود )
در آن صورت تکلیف بنده با کاربرانی شبیه baran چه بود و چه می شد ؟!
یحتمل بنده را دار می زدند ...
شاراک نسبت به سال 2004 قیمتش 1000 برابر شده ( مثال برای درک شرایط )
سهم بنیادی هست , سودساز هست و از شاراک هم سودسازتر !! فقط 2 برابر شده نسبت به 18 سال پیش !!
خمهر و بجهرم و ... هم شاید اینطور بشه تقصیر بنده چیست ؟!!
.................................................. .................................................. ...............
نمودار را کامل درج کردم تا تعدیل شده ( عملکردی ) و تاریخ آن هم برای خواننده مشخص باشه ...
( نمودار بدون تعدیل میشه راحت پیدا کرد که قیمت پایین باشه نسبت به 18 سال پیش )
در اصل توسط Arian02 پست شده است
View Post
درود ...
فرض کنیم سال 2004 بنده این سهم را معرفی کرده باشم و بعدا فراموش کنم که از این سهم سخنی گفته ام ( نمودار زیر )
دلار 18 سال پیش چند بود ؟!
الان در سال 2022 با دلار 32 هزار تومانی قیمت سهم فقط 2 برابر شده !! ( آفتابه پلاستیکی هم می خریدیم حداقل 100 برابر شده بود )
در آن صورت تکلیف بنده با کاربرانی شبیه baran چه بود و چه می شد ؟!
یحتمل بنده را دار می زدند ...
شاراک نسبت به سال 2004 قیمتش 1000 برابر شده ( مثال برای درک شرایط )
سهم بنیادی هست , سودساز هست و از شاراک هم سودسازتر !! فقط 2 برابر شده نسبت به 18 سال پیش !!
خمهر و بجهرم و ... هم شاید اینطور بشه تقصیر بنده چیست ؟!!
.................................................. .................................................. ...............
نمودار را کامل درج کردم تا تعدیل شده ( عملکردی ) و تاریخ آن هم برای خواننده مشخص باشه ...
( نمودار بدون تعدیل میشه راحت پیدا کرد که قیمت پایین باشه نسبت به 18 سال پیش )

نظر