تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postرقیب در سال 1391 حدود 110 میلیارد دلار نفت فروخت و دلار 1000 تومانی را در همان سال چسباند به 4000 تومان ...
همتی 5 میلیارد دلار نفت فروخت آن هم در زمان کرونا
یعنی در این که همتی از فروپاشی کامل اقتصاد ( پشت بند آن کل سیستم ) جلوگیری کرد , شک و شبهه ای دارید ؟!در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Postزاکانی میگه من دستهای پشت پرده فاسد تو (همتی) را رو خواهم کرد! ای دزد فاسد بی تربیت!
اگر حق با زاکانی باشه! رئیسی که داره میشنوه فساد رخ داده! مسئول هست! باید همتی رو فی المجلس تفهیم اتهام کنه! اصلا وظیفه اش هست رئیس همه دادستانهای مدعی العموم خودشه دیگه!
اگر حق با همتی باشه! فی المجلس باید زاکانی به اتهام نشر اکاذیب و .... تفهیم اتهام بشه!
ولی چون حق با ریسی هست!
هیچ کدوم از اون دو تا محاکمه نمیشن!در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postدرود ...
کلی خندیدیم :.thumbsupsmileyanim( ایول )
((میگه حسن رو هم من نجات دادم! وگرنه الان سفره ای نبود که شما سرش بشینین دعوا کنین! بذارین باز کمکتون کنم بیچاره ها! )) :.thumbsupsmileyanimدر اصل توسط پاشا_ پست شده است View Postبهرام خان از کسی و دولتی دفاع کن که دست پخت و نتیجه اش رو نشده باشد .
همتی شاگرد اول کلاس حسن روحانی بود که بقالی عمو تراب سر کوچه رو بهش بدید تردید دارم در اداره اش موفق باشد.
درود ...
گفتنی ها قبلا گفته شد و نتیجه را عملا می بینیم ....
نظر
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postالبته جناب همتی کمی پیازداغش را زیاد کرده اند !!دولت فقط می تواند درباره اقتصاد آن هم به صورت محدود کارهایی انجام دهد !!بحث کنشگری و شهروندی و فضای آزاد ...درحیطه اختیارات !!!!ریاست جمهور نیست !!البته اگر بخواهند میتوانند محدودیت ها را بیشتر کنند اما عمرا بتوانند برای آزادی بیان وحقوق شهروندی قدم مثبتی بردارنددر اصل توسط manmehdiam پست شده است View Postدرود
امید عزیز!
داره میگه امکان تنفس!
بابا خیلی واضح داره حرف میزنه!
عدد و رقم داریم این وسط امید جان! ریس کل بانک مرکزی رسما داره اعلام میکنه 8میلیارد فقط درامد!
نسبت به مخارج کشور نسبت به این عدد حس بگیر امید جان! و مقایسه اش با درامد این نظام! در سالهای قبل!
شهروندی ازادی بیان کیلو چنده....
میگه امکان تنفس!
میگه امکان حیات!
شهروندی و اصول مترقیه سوسیال دومکراسی رو نمیگه بابا!! آزادی بیان و این قرطی بازی ها رو که میگه بریز دور!! اوضاع خرابه!!
میگه حسن رو هم من نجات دادم! وگرنه الان سفره ای نبود که شما سرش بشینین دعوا کنین! بذارین باز کمکتون کنم بیچاره ها!
میگه مملکت به فناست!
این کامنت هم جالب بود ..آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/06/24, 13:01..
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postهمتی به درستی سود بانکی را پایین آورد ( کاری که اردوغان الان انجام داد)
البت مافیای بانکی که از بالا دستور می گیرد اجازه نداد همتی باقی بماند ....
نظر
-
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postاگر همتی رای می آورد 2100 را الان پس گرفته بودیم ...
بازار بورس رییس جمهور لیبرال می طلبد ...
رئیسکل پیشین بانک مرکزی در یکی از برنامههای کلابهاوس با اشاره به مجموع چاپ پول در دولت روحانی گفت: «مجموع پولی که مـا به اصطلاح متـداول در چند دفعه چاپ کردیم ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود که برایش پشتوانه تعریف کردیم مثلا گفتیم ما از دولت، پول نفتی که سال آینده میفروشد را سلف خری کردیم، به دولت این رقم پول دادیم کارش راه بیفتد، گفتیم ما پولهای بلوکه شده در کره جنوبی یا بدهی گازی عراق را قبول میکنیم هر وقت دادند میگیریم، انگار چک گرفتیم به دولت پول دادیم که مجموع این نـوع پولها به اضافه اختیاراتی که داشتیم جمعا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود. این مقدار نقدینگی اضافی است که ما وارد چرخه اقتصـاد کردیم که البته چون پشتوانه نداشت این پول تورم ایجاد کرد.»
وی افزود: «من محاسباتی داشتم و انتظار داشتیم حداکثر تورم ما ۳۵ درصد شـود ولی وقتی گزارشهـا را میدیدم که وزارت صمـت یا مراکز اقتصادسنجی و پژوهشی تورم را بالای ۵۰ درصد یا ۶۰ درصد اعلام میکنند، دنبال علتها بودم. این اواخر متوجه شدم دولت حقوقها را بعضا دو برابر کرده یعنی ۱۰۰ درصد افزایش داده است. یا چند هزار میلیارد تومان به رفع مشکل ریزگردها اختصاص داد. تکمیل جـاده بجنورد به شمال اینقدر، احیای دریاچه ارومیه و...».
همتی افزود: «زنگ زدم از آقـای نوبخت پرسیدم از کجـا؟ گفت: از محل فلان و فلان رفتم سازمان برنامه و بودجه، دوستانه توضیح خواستم، آقای نوبخت فراموش کرده بود تلفنی به من چه گفته بود. این بار گفت این ۶ ماهه اینقدر درآمد نفتی داشــتهایم. رقمی نجومی گفتند. پرسیدم مگر الان چقدر نفت فروختهاید؟ عددی گفتند که رند بود، گفتم اینقدر نفت که قیمتش اینقدر نمیشود، خیلی رسوا بود.
بعد متوجه شـدم آقای روحانی به نوبخت اختیـار داده یا الزام کـرده هر وزارتی یا هر سازمان دولتی هر قدر اعتبار خواسـت بدهد و کاری نداشته باشد این رقمها در بانک مرکزی پشتوانه دارد یا ندارد. یک روز که آقای نوبخت رقمی بالا برای یک پروژه حواله کرده بود، من نامه را با توضیح یکی از معاونان دریافت کردم که نوشته بود این پول خیلی زیاد اسـت... نداریم. من هم آن سـند را در کارتابل انداختم تا بعد با آقای نوبخت صحبت کنم. دو سـه روزی گذشت آقای روحانی تماس گرفت؛ بیمقدمه و احوالپرسی گفت چرا پول این پروژه را ندادهای؟ گفتم از کجا بدهم؟ گفت: «رقم دادند که کجا ندارد سـند بزن این عدد میلیارد داده شـد بـا بقیهاش کار نداشته باش...».
البته امکانش هست که ایشون به کلی منکر این حرفهاش بشه
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post۱۷ خرداد ۱۴۰۰
گذر زمان ثابت کرد ، تحریم انتخابات از اساس اشتباه بود ...
نتیجه ی تحریم انتخابات را عملا می بینیم ....
حداقل دیگه نمیشنویم که : "ما خودمون انتخاب کردیم که اینطوری زندگی کنیم! "
یا مثلا : "مردم ما رو میخواهند و قدر ما را میدونند !!! "
ایضاً : "صِرفِ شرکت در انتخابات، به منزله رفراندوم مطلوبیت این نظام است"
وقسعلیهذانگرش ، همه چیز است .
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Postروزنامه سازندگی که در انتخابات خرداد ۱۴۰۰ و در کنار خاتمی و ۱۶ حزب اصلاحطلب از همتی حمایت میکرد، در تحلیلی با عنوان «همتی در تله گوگوش؛ تبعات سخنان عبدالناصر همتی چیست؟»، نوشت: اظهارنظرهای تکان دهنده عبدالناصر همتی درباره چـاپ بیرویه پول در دولت حـسـن روحانی به این زودیهـا از یاد مدافعان ابراهیم رئیسی و منتقدان روحانی نخواهد رفت. کاری به درست یا نادرست بودن این اظهارات نداریم اما اعترافهای آقای همتی در این مقطع، پاس گلی بینقص به مهاجمان دولت سیزدهم است که همه مشکلات را به دولت قبل ربط میدهند.
رئیسکل پیشین بانک مرکزی در یکی از برنامههای کلابهاوس با اشاره به مجموع چاپ پول در دولت روحانی گفت: «مجموع پولی که مـا به اصطلاح متـداول در چند دفعه چاپ کردیم ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود که برایش پشتوانه تعریف کردیم مثلا گفتیم ما از دولت، پول نفتی که سال آینده میفروشد را سلف خری کردیم، به دولت این رقم پول دادیم کارش راه بیفتد، گفتیم ما پولهای بلوکه شده در کره جنوبی یا بدهی گازی عراق را قبول میکنیم هر وقت دادند میگیریم، انگار چک گرفتیم به دولت پول دادیم که مجموع این نـوع پولها به اضافه اختیاراتی که داشتیم جمعا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود. این مقدار نقدینگی اضافی است که ما وارد چرخه اقتصـاد کردیم که البته چون پشتوانه نداشت این پول تورم ایجاد کرد.»
وی افزود: «من محاسباتی داشتم و انتظار داشتیم حداکثر تورم ما ۳۵ درصد شـود ولی وقتی گزارشهـا را میدیدم که وزارت صمـت یا مراکز اقتصادسنجی و پژوهشی تورم را بالای ۵۰ درصد یا ۶۰ درصد اعلام میکنند، دنبال علتها بودم. این اواخر متوجه شدم دولت حقوقها را بعضا دو برابر کرده یعنی ۱۰۰ درصد افزایش داده است. یا چند هزار میلیارد تومان به رفع مشکل ریزگردها اختصاص داد. تکمیل جـاده بجنورد به شمال اینقدر، احیای دریاچه ارومیه و...».
همتی افزود: «زنگ زدم از آقـای نوبخت پرسیدم از کجـا؟ گفت: از محل فلان و فلان رفتم سازمان برنامه و بودجه، دوستانه توضیح خواستم، آقای نوبخت فراموش کرده بود تلفنی به من چه گفته بود. این بار گفت این ۶ ماهه اینقدر درآمد نفتی داشــتهایم. رقمی نجومی گفتند. پرسیدم مگر الان چقدر نفت فروختهاید؟ عددی گفتند که رند بود، گفتم اینقدر نفت که قیمتش اینقدر نمیشود، خیلی رسوا بود.
بعد متوجه شـدم آقای روحانی به نوبخت اختیـار داده یا الزام کـرده هر وزارتی یا هر سازمان دولتی هر قدر اعتبار خواسـت بدهد و کاری نداشته باشد این رقمها در بانک مرکزی پشتوانه دارد یا ندارد. یک روز که آقای نوبخت رقمی بالا برای یک پروژه حواله کرده بود، من نامه را با توضیح یکی از معاونان دریافت کردم که نوشته بود این پول خیلی زیاد اسـت... نداریم. من هم آن سـند را در کارتابل انداختم تا بعد با آقای نوبخت صحبت کنم. دو سـه روزی گذشت آقای روحانی تماس گرفت؛ بیمقدمه و احوالپرسی گفت چرا پول این پروژه را ندادهای؟ گفتم از کجا بدهم؟ گفت: «رقم دادند که کجا ندارد سـند بزن این عدد میلیارد داده شـد بـا بقیهاش کار نداشته باش...».
البته امکانش هست که ایشون به کلی منکر این حرفهاش بشه
.
نظر
-
نظر
-
درود...
اول : قبلا اشاره داشتم شاخص ها جعلی و فریبنده هستند ، حتی دولت ها هم در باطن از رشد شاخص های بورسی هراس دارند ، زمانی که فرمول شاخص را تغییر دادند شاید فکر نمی کردند که شاخص میلیونی شود ! و شد ....
رسانه ها و صدا و سیمای دولتی فقط به شاخص کل و هم وزن استناد می کنند در حالی که هردو فریبنده و جعلی هستند ...
متاسفانه استقبال خوبی نشد و حتی برخی از سهامداران به جای حمله به شاخص جعلی ، بنده را مورد عنایت قرار دادند که البت مهم هم نبود چون واقعیت را هنوز متوجه نشده اند ...
دوم : تورم افسارگسیخته ضربه هایش را به بورس وارد می کند ، اما چگونه ؟
کالاها گران شده اند اما سهام خیر ، چرا ؟
به نظرم فشار سنگین تورمی سهامداران را به طرف فروش هل داده است
از خودم شروع کنم : برای پوشش هزینه های سنگین زندگی مجبور می شوم سهم بفروشم ...
برای هزینه ی خوراک و پوشاک و تعمیر ماشین مجبور می شوم سهم بفروشم
برای تعویض خودرو مجبورم سهم بفروشم ...
می شناسم برای تامین پول رهن منزل سهام بنیادی اش را منفی فروخته ( تهران پول های رهن منزل میلیاردی شده !!)
اکثریت این ملت سهام دار شده اند و برای پر کردن چاله و چوله های زندگی شان نقد شونده ترین دارایی هایشان را حراج می کنند ...
می شناسم برای خرید خودرو سهم فروخت
برای خرید مسکن سهم فروخت
برای ساخت مسکن سهم فروخته ...
فصل تابستان فشار فروشی ناشی از تامین رهن مستاجرهای سهامدار ایجاد می کنه ...
سوم : شیطنت های دولتی ها در دست بردن به سود شرکت ها را همه می بینیم ، این دولت به بورس اعتقادی ندارد و تفکرات آنها همان تفکری است که گفت بورس یک قمارخانه بزرگ هست ...
چهارم : شاخص جعلی کل حمایت مهمی در ۱،۴۹۰،۰۰۰ واحد دارد ( استاتیک ).
نظر
-
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postشاخص کل تنها پارامتری است که در رسانه ها و رادیو و تلویزیون و روزنامه ها و غیره روی آن مانور می دهند و خبر رسانی می کنند ...
این شاخص , کلیت بازار را نمایندگی نمی کند و جعلی و فریبنده است ...
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postنیک می دانم این شاخص با هدف فریب افکار عمومی ( داخلی و خارجی ) طراحی شد ...
فرمول شاخص کل به گونه ای طراحی شد که همیشه و ابدی صعودی باشد ...
مثال ساده ای عرض کنم و بعد از سهامداران درخواست مهمی دارم .
.................................
می توانم صدها مثال بزنم ( اگر بیشتر دقت کنیم : فاجعه ی شاخص جعلی کل را داریم )
مثال : پسهند
سود تقسیمی پسهند می رود در دل شاخص کل و همچنین در دل شکربن
سود تقسیمی شکربن هم می رود در دل شاخص کل و وپترو
سود تقسیمی وپترو مجددا می رود در دل شاخص کل و مالک آن یعنی تاپیکو
سود تقسیمی تاپیکو هم مجددا می رود در دل شاخص و شستا
سود تقسیمی شستا هم مجددا در شاخص کل اثری بزرگ دارد ....
سود تقسیمی پسهند ۵ بار بر شاخص کل اثر مثبت گذاشت !
...................................
یعنی شاخص کل اعداد ۲ میلیون و ۳ میلیون را خواهد دید ، اما اکثریت سهام سقف های قبل را نخواهند دید ....
درخواست بنده که می تواند درخواست شما و عموم سهامداران باشد ، درخواست حذف شاخص کل از بورس تهران است ...
پیج ها و صفحه های مجازی و کانالهای تلگرامی انبوه سهامداران می تواند این خواسته را بازنشر کند و مطالبه کند ....
پایان فریبی به نام شاخص کل ، به نفع همه ی سهامداران است ....
بالاخره برخی کانالها هم متوجه فریب بزرگ شدند ( اما کافی نیست ، هنوز مطالبه ی عمومی سهامداران نشده است )
متن زیر کپی شده است ...
............................
بازار شرایط چندان خوبی ندارد، دستکاری هایی در بازار دیده میشود بطوریکه اکثر نماد ها اصلاح را تجربه میکنند ولی به کمک چند نماد خاص، به شاخص کل اجازه اصلاح داده نمیشود.
شاخص کل از سقف 1،600،000 تاکنون 6.8 درصد اصلاح را تجربه کرده است ولی کلیه نماد ها بجز تعداد معدودی، حداقل اصلاحی بالاتر دوبرابر شاخص کل را از ان زمان(حدود 28 اردیبهشت ) تاکنون تجربه کرده اند.که چیزی بجز دستکاری و شاخص سازی را در بازار نشان نمیدهد.
برای مثال در برخی نمادها درصد اصلاح به صورت زیر است:
فولاد 14 درصد
فملی 14 درصد
خودرو 13 درصد
خساپا 15 درصد
وبصادر 18 درصد
تاپیکو 12 درصد
شستا 14 درصد
پارسان 10 درصد
شپدیس 12 درصد
شبریز 11 درصد
فخوز 14 درصد
فباهنر 15 درصد
انرژی 3، 28 درصد
کالا 22 درصد
شپاکسا 26 درصد
وپترو 20 درصد
قرن 23 درصد
وسینا 20 درصد
غسالم 11 درصد
سیمرغ 21 درصد
کلر 24 درصد
ذوب 22 درصد
پتایر 23 درصد
غبشهر 20 درصد
ونفت 20 درصد
کاما 23 درصد
غزر 24 درصد
وخارزم 15 درصد
سپید 20 درصد
ثنوسا 25 درصد
همراه 16 درصد
غدام 30 درصد
دکوثر 27 درصد
دسینا 17 درصد
سیتا 11 درصد
کساوه 13 درصد
مرقام 23 درصد
وملی 30 درصد
دفارا 22 درصد
تپمپی 20 درصد
چکارن 25 درصد
سفارس 14 درصد
وتجارت 22 درصد
و...آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/06/26, 22:53..
نظر
-
نظر
-
انتظار ندارم شبندر و شپنا و فولاد و فملی تاپیکو فارس شاراک و هرمز و .... دوبله و سوبله بشن ... و سالها هم بگذره این اتفاق نخواهد افتاد ( مگر ترامپ برگردد )
اما سهم بازار پایه ای با بنیاد قوی شدنی است ...
...........................................
نمونه اش این سهم 700 تومانی اسفند 1400
الان 4500 حجم مبنا را هم نمی دهند ....!!
بگرد سقف پیدا کن برای وروجک پلوله !!
فقط در بازار پایه این مدل نمودار را میشه پیدا کرد ....
.
نظر
-
این نوشته صرفا برای یادآوری به خودم هست و مبنا برای خوانندگان نباشد ...
.....................................
لعنت به کدال ...
تکنیکالیست نباید کدال را نگاه کنه ...
زیرمجموعه ها خوب سود ساخته اند ...
مثلا این زیرمجموعه سودی 69 میلیارد تومانی ساخت که تکرار پذیر هم هست و وزن شرکت زیرمجموعه اندازه ی خود پلوله و حتی مقداری سنگین تر هم هست !!
.....................................
و با خودم فرض کردم بنیاد قوی حمایت 2550 را حفظ خواهد کرد ...
توصیه اکید به چارتیست ها دارم : کدال را به هیچ وجه نگاه نکنید ....
...........................
توليدي لوله هاي دوجداره قدر
.
نظر
-
نظر