تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shoaeiii
    Banned
    • Aug 2011
    • 131

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
    معلومه که کل جمعیت با اتوبوس نیومده. بحث سر امکانات و امنیت و مقایسه شرایط تجمع حکومتیا با معترضینه
    اگر هنوز نفهمیدین برا چی رو جونشون ریسک میکنن با گفتن منم نفهمیدید
    ولی به خاطر تبعیض، اختلاس،دزدی، تورم ، حجاب اجباری، گشت ارشاد و ......
    فکر کن بچه های مریض مردم به خاطر تحریم دارو میمیرن بعد یه سری بیشرف بیسواد از آمریکا برا باسن توله هاشون پوشک سوغاتی میارن
    هر چی سعودی اینترنشنال گفت و شما قبول نکن
    از امریکا پوشک واسه چی بیارن ؟
    آخه حرف از این سخیف تر؟
    این می دونی برا چی کردن تو مغزت
    چون ما به منافقین آلبانی نشین ... که صبح تا شب مغز امثال تو رو شستشو میدهند ... میگیم پوشکی های آلبانی نشین ...اینا سن و سالشون دیگه از مبارزه با اسلحه گذشته و صبح تا شب پشت سیستم هستند ... و تصاویری ازشون منتشر شد که در حال خرید پوشک بودند
    واسه این از پوشک استفاده کردند ؟
    یعنی تو امریکا هیچی بهتر از پوشک نیست؟!
    اخه شعور هم خوبه واسم آدم
    در ضمن
    شما الان با نابود کردن اموال عمومی و اموال مردم ، تحریم ها رو رفع کردین؟!
    شماها با اتیش زدن تعداد زیادی آمبولانس (بیش از 30 میلیارد)مشکل تحریم دارو و مشکل بچه های مریض و حل کردین ؟!
    غیر از اینکه جان و مال مردم رو تهدید کردین ...

نظر

• مصلح
      عضو عادی
      • Jun 2014
      • 123

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
      معلومه که کل جمعیت با اتوبوس نیومده. بحث سر امکانات و امنیت و مقایسه شرایط تجمع حکومتیا با معترضینه
      اگر هنوز نفهمیدین برا چی رو جونشون ریسک میکنن با گفتن منم نفهمیدید
      ولی به خاطر تبعیض، اختلاس،دزدی، تورم ، حجاب اجباری، گشت ارشاد و ......
      فکر کن بچه های مریض مردم به خاطر تحریم دارو میمیرن بعد یه سری بیشرف بیسواد از آمریکا برا باسن توله هاشون پوشک سوغاتی میارن
      اولا من جائیم نسوخته ولی از سخنان تو بوی سوزش میادکه نمی تونی حرف مخالفت رو تحمل کنی وادای آزادی ودمکراسی در میاری
      ثانیا چند نفر در دور بری های خودم می شناسم که نه با اتوبوس مجانی رفته اند ونه ساندیس خورده اند بلکه با ماشین وبنزین خودشون رفته اند
      ثالثا از این حرفها ومزخرفات من خودم 43 ساله شنیدیم یادمه یکی از اقوام ما از قبل از انقلاب کارمند صدا وسیما بود سال 58 میگفت خبر دقیق ومحرمانه دارم کار اینها تا یک ماه دیگه تمومه الان پیر ومریض وبازنشسته شده واین نظام مانده حرفهای غیر منطقی امثال شما هم مثل همونه همین دیروز یک مقام اسرائیلی گفته بود سرنگونی رژیم نزدیک نیست .حالا شما بشین وچرتکه بنداز
      رابعا هنوز نظام حتی ده درصد توانش روبکار نگرفته الان صحبتشه دهن امثال علی کریمی رو سرویس کنند ومطمئن باش اگر بخواهند می کنند

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

درود

اقای نوا چرا خودتون اذیت میکنید. با کی بحث میکنید. وقتی طرف علاقه داره چشمش رو خرید پوشک امریکایی که بار زدن اوردن ببندد.

توقع دارید علت تفاوت مدل اعتراضات با حمایت حکومتی درک کند!!!

بذار چشم پوشی خودت راحت کن.

نظر

• nava.trader
          عضو عادی
          • Jan 2022
          • 173

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
          هر چی سعودی اینترنشنال گفت و شما قبول نکن
          از امریکا پوشک واسه چی بیارن ؟
          آخه حرف از این سخیف تر؟
          این می دونی برا چی کردن تو مغزت
          چون ما به منافقین آلبانی نشین ... که صبح تا شب مغز امثال تو رو شستشو میدهند ... میگیم پوشکی های آلبانی نشین ...اینا سن و سالشون دیگه از مبارزه با اسلحه گذشته و صبح تا شب پشت سیستم هستند ... و تصاویری ازشون منتشر شد که در حال خرید پوشک بودند
          واسه این از پوشک استفاده کردند ؟
          یعنی تو امریکا هیچی بهتر از پوشک نیست؟!
          اخه شعور هم خوبه واسم آدم
          در ضمن
          شما الان با نابود کردن اموال عمومی و اموال مردم ، تحریم ها رو رفع کردین؟!
          شماها با اتیش زدن تعداد زیادی آمبولانس (بیش از 30 میلیارد)مشکل تحریم دارو و مشکل بچه های مریض و حل کردین ؟!
          غیر از اینکه جان و مال مردم رو تهدید کردین ...
          خخخخخخخخ
          فقط کیهان نخونن برادر، اون رسانه میلی تون رو هم گاهی نگاه کن. کارشناس ماله کش تو رسانه میلی میگفت دلیل وجود اونهمه کارتن پوشک آمریکایی تو کامیون بار هییت ایرانی این بود که وسایل و تجهیرات رو توی اون جا داده بودن.
          یه لحظه تجسم کن وسایل ریاست جمهوری چمدون و باکس نداشته تو کارتن پوشک آمریکایی جا زدنش

شما حتی روی ماله کش رسانه میلی رو سفید کردی.
          اجرت با سید محروم ساز جناب سوپر ماله کش

نظر

• shoaeiii
            Banned
            • Aug 2011
            • 131

در اصل توسط مصلح پست شده است View Post
            اولا من جائیم نسوخته ولی از سخنان تو بوی سوزش میادکه نمی تونی حرف مخالفت رو تحمل کنی وادای آزادی ودمکراسی در میاری
            ثانیا چند نفر در دور بری های خودم می شناسم که نه با اتوبوس مجانی رفته اند ونه ساندیس خورده اند بلکه با ماشین وبنزین خودشون رفته اند
            ثالثا از این حرفها ومزخرفات من خودم 43 ساله شنیدیم یادمه یکی از اقوام ما از قبل از انقلاب کارمند صدا وسیما بود سال 58 میگفت خبر دقیق ومحرمانه دارم کار اینها تا یک ماه دیگه تمومه الان پیر ومریض وبازنشسته شده واین نظام مانده حرفهای غیر منطقی امثال شما هم مثل همونه همین دیروز یک مقام اسرائیلی گفته بود سرنگونی رژیم نزدیک نیست .حالا شما بشین وچرتکه بنداز
            رابعا هنوز نظام حتی ده درصد توانش روبکار نگرفته الان صحبتشه دهن امثال علی کریمی رو سرویس کنند ومطمئن باش اگر بخواهند می کنند
            دقیقا
            اصلا قرار نیست گلوله رو سمت مردم بگیرند ... اینکه مثل روز روشنه
            ادعا می کنند دارند با جانشون ریسک می کنند در حالیکه اسلحه سمت اینها نیست
            و اینها هم با سواستفاده ، مردم و می گیرند زیر مشت و لگد ... مثلا پنجاه نفری حمله می کنند به یکنفر
            در حالیکه اسلحه دست حکومته
            خیلی راحت می توانستند دو روز حکومت نظامی اعلام کنند و اونوقت تکلیفشون با اون جماعت اندک معلوم کنند
            اینکار هیچ وقت نمی کنند ... ولی تو همین چند روز مقر منافقین تو کردستان عراق و با خاک یکسان کردند
            دقیقا اسلحه رو سمت ریشه فتنه گرفته اند و می گیرند ...

نظر

• مصلح
              عضو عادی
              • Jun 2014
              • 123

در اصل توسط nava.trader پست شده است
              جناب جیره خوار
              چرا به جای جواب دادن به صحرای کربلا میزنی؟ پرسیدم مگه تعداد مخالفین اندک نیست؟ مگه قانون فصل الخطاب نیست؟ چرا طبق قانون به این عده اندک و قلیل اجازه تجمع نمیدین تا خودشون بفهمن در اقلیتن؟
              هر کسی با اراجیفت مخالف بود میشه جیره خوار ، ها؟ هه هه خیلی جالبه حالا از کجا منو شناختی؟
              در امد من سالهاست که ازراه بورس و سهامه من هم دنبال منافع خودم هستم نه دنبال چندتا بچه مزلف
              منافع من در آرامش وامنیت جامعه است خودم هم انتقادهای زیادی به اوضاع دارم با اعتراض هم موافقم ولی تخریب وکشت وکشتارو آتش زدن اموال مملکت ومردم فقط کار یک عده جوان نادان واحمقه که آلت دست سگهای آلبانی وسعودی ودشمنان مملکت شده اند

نظر

• shoaeiii
                Banned
                • Aug 2011
                • 131

در اصل توسط nava.trader پست شده است
                جناب جیره خوار
                چرا به جای جواب دادن به صحرای کربلا میزنی؟ پرسیدم مگه تعداد مخالفین اندک نیست؟ مگه قانون فصل الخطاب نیست؟ چرا طبق قانون به این عده اندک و قلیل اجازه تجمع نمیدین تا خودشون بفهمن در اقلیتن؟
                خوبه ما هم به شما بگیم مزدور
                در ضمن مگه شما اجازه میدن راه صحیح اعتراض تو کشور باز شه
                سریع شعارهای هنجار شکنانه و حمله به اموال عمومی و حمله به زندگی مردم و حمله به مامور نیروی انتظامی و ... فحاشی و ...
                اتفاقا همین کارها می کنید که مردم راهشون و از اغتشاشگران جدا می کنند
                الان منم به تمام هشت سال کار نکردن روحانی و جهانگیری و همتی معترضم
                جرا روحانی قرار داده محکم امضا نکرد که ترامپ به راحتی زیرش نزنه
                چرا همتی نرخ سود بانکی و آودر زیر ده درصد و به روحانی در زدن جیب مردم کمک کرد
                جهانگیری مگه نگفت ما سال آخر کشور و بدون نفت اداره کردیم و این و امتیالز برا خودشون در نظر گرفت
                چرا کار به جایی رسوندند که سال آخر و مجبور بشوندبا دزدی از بورس و زدن جیب مردم کشور و اداره کنند
                اینها و اعتراضات بیشمار دیگه هم هست
                خب الان پاشم بیام خونه و زندگی تو رو اتیش بزنم
                برم بانک اتیش بزنم
                چادر از سر ناموس مردم بکشم
                گلوی جوان مردم ببرم
                مامور نیروی انتظامی و اتیش بزنم

امنیت با هیچی جبران شدنی نیست
                هیچی نباید فدای امنیت شه
                امنیت رفت به صغیر و کبیرمون رحم نمی کنند
                آخرین ویرایش توسط shoaeiii؛ 2022/09/26, 13:30.

نظر

• nava.trader
                  عضو عادی
                  • Jan 2022
                  • 173

در اصل توسط مصلح پست شده است View Post
                  هر کسی با اراجیفت مخالف بود میشه جیره خوار ، ها؟ هه هه خیلی جالبه حالا از کجا منو شناختی؟
                  در امد من سالهاست که ازراه بورس و سهامه من هم دنبال منافع خودم هستم نه دنبال چندتا بچه مزلف
                  منافع من در آرامش وامنیت جامعه است خودم هم انتقادهای زیادی به اوضاع دارم با اعتراض هم موافقم ولی تخریب وکشت وکشتارو آتش زدن اموال مملکت ومردم فقط کار یک عده جوان نادان واحمقه که آلت دست سگهای آلبانی وسعودی ودشمنان مملکت شده اند
                  تمام حرف منم همینه.
                  این مردم اگر بخوان به اینهمه تبعیض و بی عدالتی و فقر و ظلم اعتراض کنن چیکار کنن؟ به کجا پناه ببرن؟ کی بهشون اجازه اعترض داده شده؟ کی صدای اعتراضشون شنده شده؟ این حکومت کی قدمی برای اصلاح و بهبود برداشته؟ شما نگاه کن وسط این بلبشو نخست وزیر لبنان اعلام کرده ایران 600 هزار تن سوخت رایگان به لبنان تحویل میده. کی این حکومت به رفاه مردم بیشتر از شعارهای پوچشون بها داده که شما انتظار داری مردم خشمگین نباشن.
                  جیره خوار خطاب کردن شما از طرف من هم کار غلطی بود

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1627

ای بابا....حیف از وقت و انرژی...

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1198

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                      ای بابا....حیف از وقت و انرژی...
                      مرد شماره یک شطرنج دنیا

بحث در فضای مجازی یه مغز فولادی میخاد.

گاهی مثل خود کارلسن در اوج بازی باید به در ودیوار نگاه کرد.

خودتو اذیت نکن
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

آقای حکومت !

آقای دولت ...

آقای رئیس:

سال ۹۹ که سال سخت شما بود ( زمان ترامپ ) و کفگیر به ته دیگ خورده بود و تحت فلج کننده ترین تحریم ها بودید ، از مردم در بورس پولی قرض گرفتید ...

سال ۹۹ ملت با اعتماد به توصیه های شما ، پول هایشان را به شما قرض دادند ...

نمی خواهید قرض خودتان را ادا کنید ؟!

نمی خواهید سود آن پول را پرداخت کنید ؟!

این ملت مردمی نجیب هستند ،

پول شان را یک پنجم کردید ...

آیا زمان جبران فرا نرسیده است ؟

چاپخانه بانک مرکزی و انبوهی ریال هم در اختیار دارید ...

دلار هم لازم نیست ...

ادای دین ، طبق قوانین شرع خودتان از اوجب واجبات است ...

این ملت در زمان سخت به کمک شما شتافت و کسری بودجه تان را جبران کرد ...

اکنون نفت ۱۰۰ دلاری فروختید و از گردنه ی ترامپ هم عبور کردید به کمک همین مردم در سال ۱۳۹۹

زمان ادای قرض مردم با سود روز شمار ، فرا رسیده است ...

مردمی که دعوت نامه رسمی داشتند و از تریبون های رسمی به بورس دعوت شدند ...!

فرصت ادای دین را از دست ندهید ...

..........................

به قول مرحوم فرهاد مهراد در یکی از ترانه هایش: «الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم» (حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم هرگز)
                        آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/09/26, 14:30.
                        .

نظر

• SANA90
                          عضو عادی
                          • May 2019
                          • 194

سلام دوستان با اجازه صاحب تاپیک یه سوال داشتم. اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم. کارگزاری مفید یه صندوق داره قراره شنبه پذیره نویسی کنه. صندوق تضمین. اگه تا شش ماه سرمایه را در اهتیار داشته باشند، شرط تضمین سرمایه اولیه شما برقرار میشه ولی قبل از شش ماه تضمنی وجود نداره.
                          نسبت به مدیران صندوق شناختی دارید؟ میشه به کارشون اعتماد کرد؟

نظر

• shoaeiii
                            Banned
                            • Aug 2011
                            • 131

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                            آقای حکومت !

آقای دولت ...

آقای رئیس:

سال ۹۹ که سال سخت شما بود ( زمان ترامپ ) و کفگیر به ته دیگ خورده بود و تحت فلج کننده ترین تحریم ها بودید ، از مردم در بورس پولی قرض گرفتید ...

دلار هم لازم نیست ...

اکنون نفت ۱۰۰ دلاری فروختید و از گردنه ی ترامپ هم عبور کردید به کمک همین مردم در سال ۱۳۹۹

به قول مرحوم فرهاد مهراد در یکی از ترانه هایش: «الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم» (حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم هرگز)
                            جناب نامدار مردم با توصیه وارد بورس نشدند
                            که اگه این بود ، از ابتدا نباید به غرب زدهای کاخ نشین رای می دادند هر چند که تائید هم شده بودند
                            مردم توسط دولت روحانی و بانک مرکزی همتی و بصورت عملی و نه با توصیه ، وارد این بازی و گرفتار این دزدیه بزرگ شدند
                            همانهایی که شما همچنان ازشون حمایت می کنید
                            همانها جیب مردم رو زدند و خالی کردند و رها کردند و رفتند
                            قبل از اینکه داد بورس و سر این دولت بزنیم که باید بزنیم ... هم مطالبه هست و هم حقه
                            بایدفریادش رو سر دزدان سر گردنه گیری زد که در رزو روشن، دزدی به این بزرگی و در این حجم وسیع رو مرتکب شدند
                            ولی متاسفانه همچنان برخی سعی در تطهیر این جماعت دارند

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
                              جناب نامدار مردم با توصیه وارد بورس نشدند
                              که اگه این بود ، از ابتدا نباید به غرب زدهای کاخ نشین رای می دادند هر چند که تائید هم شده بودند
                              مردم توسط دولت روحانی و بانک مرکزی همتی و بصورت عملی و نه با توصیه ، وارد این بازی و گرفتار این دزدیه بزرگ شدند
                              همانهایی که شما همچنان ازشون حمایت می کنید
                              همانها جیب مردم رو زدند و خالی کردند و رها کردند و رفتند
                              قبل از اینکه داد بورس و سر این دولت بزنیم که باید بزنیم ... هم مطالبه هست و هم حقه
                              بایدفریادش رو سر دزدان سر گردنه گیری زد که در رزو روشن، دزدی به این بزرگی و در این حجم وسیع رو مرتکب شدند
                              ولی متاسفانه همچنان برخی سعی در تطهیر این جماعت دارند
                              رییسی دو روز قبل انتخابات اومدن تالار بورس! از اونموقع تا حالا بسیاری ازسهام کاهش قابل توجهی داشتند
                              در روزهای داغ تنور انتخابات مساله اول دولت رییسی و‌دوستانشان بورس بود!
                              الان کجا تشریف دارن؟؟

نظر

• پاشا_
                                Banned
                                • May 2022
                                • 248

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                                آقای حکومت !

آقای دولت ...

آقای رئیس:

دلار هم لازم نیست ...

بهرام خان داغ ننگ راهزنی روحانی و همتی در بورس از پیشانی شان پاک نخواهد شد با این پست ها دنبال تطهیر نباش.

نظر

در حال کار...
                                X