تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2726

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

کتاب چهار میثاق
    دربــاره‌یکتـاب
    چهـار میثـاق، حاصل تجربیات و اندیشه‌های مردی است از تبار سرخپوستان آمریکای مرکزی، که باورهای بنیادی تولکت‌ها را به زبانی ساده با مثال‌های قابل فهم و طبقه‌بندی بسیار مفید و مؤثر به نسل‌های جدید ارمغان کرده، به این امید که رؤیای سیاره‌ی زمین را تغییر دهند
    ‌↫ آنچه دون میگـوئل روئیـز می‌خواهد بگوید این است که هر یک از ما در‌قلمرو زندگی شخصی قادریم باورهای منفی موروثی را به تدریج تغییر دهیم و سهمی در تبدیل این رؤیای دوزخی به رؤیای بهشتی ایفا کنیم
    ‌❗️این کار نه آسان است و نه به سرعت اتفاق می‌افتد، اما می‌تواند جهتی نو و سالم به حرکت انسان‌های پویا و معتقد به تغییر بدهد
    ༻بخش‌هایی از کتاب چهار میثاق༺
    ▩اولینمیثاق با کلام خود گناه نکنید؛ اولین میثاق مهم‌ترینِ آن‌ها، و همچنین دشوارترین آن‌هاست
    ‌↫ این میثاق به قدری مهم است که تنها به کمک آن شما قادر خواهید بود به مرحله‌ای از وجود ارتقا یابید که من آن را بهشت زمینی می‌خوانم
    ☑️ اولین میثاق این است با کلام خود گناه نکنید خیلی ساده به نظر می‌آید، اما خیلی خیلی قدرتمند است
    ▩دومین میثاق هیچ چیز را به خود نگیرید؛ سه میثاق بعدی هم زاییده‌ی اولین میثاق هستند هر اتفاقی که در اطراف شما افتاد، آن را به خود نگیرید
    ❗️مثالی می‌زنم اگر من شما را در خیابان ببینم و بی‌آنکه شما را بشناسم بگویم هی، تو چقدر احمق هستی، مسلماً این جمله به شما بر نمی‌گردد، بلکه به خودم بر می‌گردد
    ‌↫ شما اگر آن را به خود بگیرید، شاید باور کنید که احمق هستید
    ☑️ شاید فکر کنید از کجا می‌داند؟ او روشن‌بین است یا هرکسی می‌تواند حماقت مرا ببیند؟
    ▩سومین میثاق تصورات باطل نکنید ما تمایل داریم که درباره‌ی همه چیز تصوراتی به سر راه دهیم مشکل این جاست که این تصورات را باور می‌کنیم می‌توانیم سوگند یاد کنیم که واقعی هستند
    ‌↫ ما درباره‌ی آن‌چه دیگران می‌اندیشند ویا انجام می‌دهند، تصوراتی داریم
    ☑️ آنها را به خود می‌گیریم، آن وقت سرزنش‌شان می‌کنیم و با ارسال زهر عاطفی با کلام‌مان، واکنش نشان می‌دهیم
    ❗️به همین دلیل است که هر وقت تصوراتی به سر راه می‌دهیم، دنبال مشکل می‌گردیم
    ‌↫ تصور می‌کنیم، تعبیر غلط می‌کنیم، مسئله را به خود می‌گیریم و از هیچ، فاجعه‌ای عظیم می‌سازیم
    ▩ چهارمین میثاق همیشه بیشترین تلاشتان را بکنید؛ این فقط یک میثاق دیگر است، اما اجازه می‌دهد که سه میثاق دیگر به عادات عمیقاً ریشه‌داری مبدل شوند
    ‌↫ میثـاق چهـارم در مورد عمل به سه میثاق قبلی است همیشه بیشترین تلاشتان را بکنید

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

بهرام خان کجایی ببینی پیش بینی هاا از لیدری خودرویی و افت جهانی ها دقیق دقیق بود

نظر

• fanos
        ستاره دار(1)
        • Jul 2013
        • 209

اگر از میان تمامی شیوه‌های ممکن برای درک فرصت پیش آمده، یک بار به ذهن او [بیمار الکلی] خطور کند که یک میخواره‌ست و لاغیر و در هر شرایطی این فکر را رها نکند، دیگر بعید است مدتی طولانی در آن وضع بماند. کوششی که برای نامیدن خویش با نامی مناسب و درست به شکلی تزلزل‌ناپذیر به کار می‌گیرد، همان عمل اخلاقی نجات بخش اوست. ویلیام جیمز
        عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• سعید سعیدی
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 248

در اصل توسط zess پست شده است View Post
          نگرانی و دغدغه مسائل اجتماعی را داشتن بسیار خوب هست،
          در صورتی که نگاه غرض‌ورزی نداشته باشد،
          بر اساس آمار در سال 1397 در ایران حدود 5 هزار نفر مرگ در اثر خودکشی ثبت شده است.
          علیرغم آنکه حدود 80 درصد تجاوزها در ایران گزارش نمی‌شود، در آن سال در تهران حدود 1650 مورد گزارش تجاوز ثبت شده است.

افراد متجاوز و یا افرادی که خودکشی می‌کنند، در همه سالها و در همه صنوف وجود داشته و به اعمال خود مشغولند.

اگر شما واقعا شرف داشته و از این اعمال شنیع وجدان درد میگیرید، در این صورت از ابتدای بلوغ فکری هیچ شبی را نبایستی بدون گریه و اندوه سر بر بالین گذاشته باشید.
          قتل و تجاوز در همه جوامع بشری وجود داشته و خواهد داشت متاسفانه. ولی فرق هست بین اینکه این اعمال توسط افراد شرور و لاابالی و جتایتکار رخ بده، یا اینکه این قبیل اعمال توسط یک رژیم/دولت رخ بده. در حالیکه وظیفه حکومتها و دولتها ایجاد امنیت و برخورد با کسانی هست که چنین اعمالی رو مرتکب میشن. نه اینکه خود اون رژیم/دولت مرتکب چنبن کارهایی بشه. قطعا هر فردی بطور منطقی باید از وقوع جنایت و قتل و تجاوز ناراحت بشه. اما وقوع این اعمال توسط حکومت که در واقع باید حافظ مردم باشه مسئله ای خیلی متفاوتر هست. حالا اینجا تلاش افرادی که سعی در توجیه این جنایات میکنن دیگه واقعا فاجعه باره. کاری که شما با توجیهات عحیب غریب و غیر فابل قبول سعی در انجامش دارید.

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1709

در اصل توسط zess پست شده است View Post
            نگرانی و دغدغه مسائل اجتماعی را داشتن بسیار خوب هست،
            در صورتی که نگاه غرض‌ورزی نداشته باشد،
            بر اساس آمار در سال 1397 در ایران حدود 5 هزار نفر مرگ در اثر خودکشی ثبت شده است.
            علیرغم آنکه حدود 80 درصد تجاوزها در ایران گزارش نمی‌شود، در آن سال در تهران حدود 1650 مورد گزارش تجاوز ثبت شده است.

افراد متجاوز و یا افرادی که خودکشی می‌کنند، در همه سالها و در همه صنوف وجود داشته و به اعمال خود مشغولند.

اگر شما واقعا شرف داشته و از این اعمال شنیع وجدان درد میگیرید، در این صورت از ابتدای بلوغ فکری هیچ شبی را نبایستی بدون گریه و اندوه سر بر بالین گذاشته باشید.
            فقط اینکه متاسفم برات ...همین
            امیدوارم از تاریکی و جهلی که درونته نجات پیدا کنی

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1709

اینجا از ایران و ایرانی و افتخار مینویسن اونور دارن همین ایرانیها رو تو دزاپ بلوچستان میکشن !!!
              اینا ایرانی نیستن یا ایرانی مد نظر شماها نیستن؟؟؟

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3748

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                اینجا از ایران و ایرانی و افتخار مینویسن اونور دارن همین ایرانیها رو تو دزاپ بلوچستان میکشن !!!
                ...این ها از قاطرچی گری فقط فحش دادنش رو بلد هستن ..از وطن پرستی و وطن دوستی هم فقط کشتار و توهین ونفرت و تبعیض رو درک می کردن...برای فوتبال و تیم ملی یقه جر میدن ..اما بازداشت وریاغفوری و تهدید به قتل علی کریمی رو نمی بینن...از فروش یک میلیون بشکه بیشتر توسط عربستان به حدانفجار میرسن اما غارت وتصاحب منابع گاز پارس جنوبی توسط قطر رو کورند و نمی بینن...اینا خار رو تو چشم بقیه می بینن اما دسته بیل ..رو تو.....خودشون نه ...

نظر

• shdoosti
                  عضو فعال
                  • Aug 2022
                  • 351

اگر جای یه حکومت شیعی سالم بودی (دنبال فساد و دزدی نبودی و فقط دنبال پیشرفت ایران بودی) و رقیبی چون عربستان و ترکیه داشتی، حاضر بودی سمتهای خیلی بالا و امنیتی رو به سنی ها بدی یا نه؟ اگر جواب آره هست نگران نفوذ امنیتی و اطلاعاتی عربستان و ترکیه بودی یا نه؟ جواب این سوال رو دوست دارم بشنوم.

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3748

همین بیشرف ها ....با این ندیدن ها و نادیده گرفتن و تبعیض ها ..عملا مملکت رو تجزیه کردن بعد پستان به تنور می چسبانن که آای..مملکت تجزیه شده ..

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1709

در اصل توسط shdoosti پست شده است View Post
                      اگر جای یه حکومت شیعی سالم بودی (دنبال فساد و دزدی نبودی و فقط دنبال پیشرفت ایران بودی) و رقیبی چون عربستان و ترکیه داشتی، حاضر بودی سمتهای خیلی بالا و امنیتی رو به سنی ها بدی یا نه؟ اگر جواب آره هست نگران نفوذ امنیتی و اطلاعاتی عربستان و ترکیه بودی یا نه؟ جواب این سوال رو دوست دارم بشنوم.
                      حکومت شیعی سالمتون اینه ؟؟؟
                      فساد و دزدی ندارین ؟؟!!!!
                      هرکی سنی باشه نفوذیه؟؟؟
                      نفوذی اونیه که از طرف یهود و....ایران رو تو این 40 سال به نابودی کشوند چون ایران قدرتمند با منافعشون قطعا تعارض داره
                      من دیدگاهم نسبت به سمتهای بالا تبعیض و شیعه و سنی نیست ریش نیست پارتی و رابطه نیست اقازاده بودن نیست
                      معیارم عملکرد و تخصص و میهن دوستی و اخلاق و انسانیت وغیره ،طرف مقابلمه اگر داشت از هر دین مسلکی بود برام مهم نیست مهم اینه میهن دوست باشه و برای مردم کار کنه ولی اینایی که تو قدرت هستن کدوم یکی از این معیارها رو دارن ؟؟؟جز بدبختی مردم به چی فکر میکنن ؟؟؟نماینده مردم که با معیار حکومت انتخاب میشه توسط مزدورا و جیره خورای حکومت تو این 40 سال چه قانونی رو در جهت منافع مردم نه حکومت تصویب کردن مگر همین چند روز پیش نمیگفتن جوونای مردم رو اعدام کنید اینه معیارتون ؟؟؟
                      ایا یه تصمیم به نفع مردم تو این 40 سال از طرف حکومت گرفته شده ؟؟؟
                      در کل (عملکرد) هر حکومت هر مدیر و هر رهبر و مسوولی قطعا بهترین معیاره برای تصمیم گیری در موردش
                      مردم شریف و نجیب ایران تا اینجا عجیب مقاومت کردن و چیزی نگفتن ولی دیگه نمیشه ساکت بود
                      حکومتی که داره پز مقاومت در مقابل تحریما رو میده به برکت وجود همین مردم بوده والا اگر مردم نمیخواستن تاحالا صدبار زیر فشار تحریمی که خودشون در اصل مسببش هستن شکسته بودن
                      رژیم باید بیاد نوکری در خونه مردم رو بکنه بخاطر این مقاومت و شجاعتشون نه اینکه بزنه بکشه

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1709

بعدش جناب دوستی کدوم پیشرفت ؟؟؟ پیشرفته بودیم که الان اینجا نبودیم حداقلش جای کره جنوبی بودیم ژاپن و...بماند نه اینکه خوشحال هستن که کره شمالی و سوریه افغانستان نیستیم
                        اینکه رژیم به مدد چین و کره شمالی چندتا موشک ساخته یا روستاها مثلا برق دارن و 40 سال قبل نداشتن رو بهش میگین پیشرفت ؟؟
                        پیشرفت رو سنگاپور و قطر و هنگ کنگ کردن تو این 40 سال نه حکومت جمهوری اسلامی

نظر

• shdoosti
                          عضو فعال
                          • Aug 2022
                          • 351

بعدش جناب دوستی کدوم پیشرفت ؟؟؟ پیشرفته بودیم که الان اینجا نبودیم حداقلش جای کره جنوبی بودیم ژاپن و...بماند نه اینکه خوشحال هستن که کره شمالی و سوریه افغانستان نیستیم
                          اینکه رژیم به مدد چین و کره شمالی چندتا موشک ساخته یا روستاها مثلا برق دارن و 40 سال قبل نداشتن رو بهش میگین پیشرفت ؟؟
                          پیشرفت رو سنگاپور و قطر و هنگ کنگ کردن تو این 40 سال نه حکومت جمهوری اسلامی
                          در سوال فرض کردم حکومت سالمه و فرض کردم دنبال پیشرفت ایرانه. کاری با حکومت فعلی ندارم!! در یک دنیای موازی یک حکومت شیعه تشکیل شده و میخوام ببینم صلاح هست با وجود رقیبهایی که از قضا حکومتهای دینی هستند و نه سکولار، آیا سمتهای خیلی بالا رو به سنی ها میدادین یا خیر؟ اگر بله آیا نگران نفوذ امنیتی و اطلاعاتی بودید یا خیر؟

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

در سوال فرض کردم حکومت سالمه و فرض کردم دنبال پیشرفت ایرانه. کاری با حکومت فعلی ندارم!! در یک دنیای موازی یک حکومت شیعه تشکیل شده و میخوام ببینم صلاح هست با وجود رقیبهایی که از قضا حکومتهای دینی هستند و نه سکولار، آیا سمتهای خیلی بالا رو به سنی ها میدادین یا خیر؟ اگر بله آیا نگران نفوذ امنیتی و اطلاعاتی بودید یا خیر؟
                            ببخشید من نظرم رو بگم. اگه من بودم میدادم. همه ایرانی ها به طور یکسان باید امکان رسیدن به هر سمتی رو داشته باشن. اینکه بگیم چون سنی هستن امکان داره نفوذی باشن خیلی غیرمنصفانه و ساده لوحانه هست. یک حکومت باید تا جایی که میتونه ایرادهای امنیتی و اطلاعاتیش رو برطرف کنه، چون از کجا میدونه تو شیعه ها نفوذی وجود نداره. از نظر من قضاوت نباید بر اساس اعتقادات مذهبی صورت بگیره. هر کسی با هر عقیده ای ممکنه نفوذی باشه. این بیشتر به ذات اون آدم مربوطه.

نظر

• الکساندر آلخین
                              ستاره‌دار(4)
                              • Jun 2013
                              • 827

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
                              میگن فحش رو بنداز صاحبش خودش برمیداره همینه

من گفتم اونیکه به کل جماعت معترض به دروغ لقب تجزیه طلب میده حروم زاده ست...مشکلی داری باشه؟
                              تنها در صورتی بهت برمیخوره که جز همون قماش باشی
                              حیف که مثل خودت بی تربیت نیستم.سکوت بهترین پاسخ است.
                              هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

درود
                                جواب شما ساده است ! نخست وزیر فعلی انگلستان هندی الاصل است !!!!! وزیر دفاع کانادا تا چند وقت پیش یک هندی بود با دستار بر سر !!!! پس با تفکر شما نمی بایست اینها رشد می کردتد!
                                نه دوست عزیز قرار نیست هر کسی سنی بود حتما به کشورش خیانت کند! و جاسوس عربستان شود . صمنا مگر کشور ما 8 سال با کشور شیعی عراق نجنگید !! بالاخره اون سربازها کافر که نبودند اونها هم مسلمان و شیعی بودند . پس قطعا بدانید این معیار صد در صد اشتباه است . و تبعیض به دلیل اعتقادات بسیار آثار زیانباری بر مملکت خواهد داشت .
                                بعضی ها صحبت از جدایی طلبی کرد و بلوچ و عرب می زنند من به شما می گویم نیازی به نیروی نظامی نیست راه حل در همین تهران است !! دست از تبعیض قومی و مذهبی بردارید کاری کنید همه احساس کنند شهروند درجه یک ایران هستند مطمئن باشید آن وقت همه برای هر وجب از خاک ایران جان فدا خواهند کرد .
                                یک مثال ساده بزنم !!! من بیش از 20 سال قبل در یک جایی استخدام شدم همان موقع با مدرک فوق لیسانس از دانشگاه بسیار معتبر تهران ، آن موقع که من استخدام شدم در کل اون سازمان زیر 10 نفر فوق لیسانس داشت . دو سه سال بعد من کارمند نمونه ملی شدم !! شب و روزم یکی بود تمام زندگیم شده بود کارم ! با هزار سنگ اندازی برایم ! بالاخره شدیم معاون اداره ! دو سال کار کردیم دولت عوض شد احمدی نژاد سرکار اومد پست من را پس گرفتند بدون هیچ دلیلی !!!!! از اون زمان تا امروز من کارشناس مانده ام ! حداقل 7 بار برایم درخواست پست مدیریتی شده است که هر بار رد شده است دوبار علنا به من گفتند سنی هستید!!!اون زمان که من معاون اداره بودم خیلی از همکاران متصدی امور بودند (کارمند جزء) . الان خیلی از همون ها مدیرعامل ، مدیر ، رئیس اداره شده اند ! حداقل سه نفر از همون همکاران که رده پایین تری از من داشتند در سه تا سازمان مدیر اول اون سازمان هستند .!!! خوب با این تفاسیر حق و حقوق من و خانواده ام چه می شود ؟؟؟ من که حاضر نیستم یک قدم در جهت خلاف منافع مملکتم و مردم کشورم بر دارم ! فقط به صرف اینکه اتفاقی در جای دیگری از ایران متولد شده ام که مذهب متفاوتی داشته است .

نظر

در حال کار...
                                X